Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.805
Πόντοι
1.056
Ποιόν Ιακωβίδη λες, τον αρσιβαριστα; Αυτός τι να τους κάνει τους followers; Αθλητής είναι, δεν είναι influencer να διαφημίζει σαμπουάν και κρέμες αποτρίχωσης.

γιατι δεν κάνουν οι αθλητές giveaway και promotion σε σχετικά με τον αθλητισμο brand? σε αλλο Instagram μπαινεις εσυ?

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.471
Πόντοι
456
Για τέτοια μαλακία που έγραψε 12.000 followers απωλεια λίγο είναι.Το βλέπω να ξεχνιέται μέχρι σήμετα το θέμα.
Αυτοί οι 12000 είναι πραγματικοί λογαριασμοί και άνθρωποι για αυτό πονάει. Όσους ελέγχους και να κάνει το insta υπάρχουν ακόμα τρόποι να σκάσεις ένα χιλιάρικο και να σου φέρουν 500 followers. Για ποιο πολλούς followers ανεβαίνει και η τιμή βέβαια.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.157
Πόντοι
1.056
Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα...................

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ποιόν Ιακωβίδη λες, τον αρσιβαριστα; Αυτός τι να τους κάνει τους followers; Αθλητής είναι, δεν είναι influencer να διαφημίζει σαμπουάν και κρέμες αποτρίχωσης.
Αυτός δεν θα πετάξει τον κωλο του βέβαια, θα ανεβάσει μια προπόνηση ή έναν αγώνα του.Οταν έχει απήχηση σε περισσότερους φολοουερς,οι οποίοι είναι άνθρωποι, όταν βαρεσει την πόρτα ενός χορηγού θα το σκεφτούν καλύτερα πριν πουν όχι.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Φυσικα,ειναι πολύ παράλογο να πας καπου διακοπές τον Αύγουστο, και να θέλεις κάπου να φας....

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Φυσικά, ειναι πολύ λογικό ,μετά απο ενάμιση χρόνο που χτυπαγαν μύγες, που τους ειχαν κλείσει υποχρεωτικά και κλαιγανε καθε μερα, ξαφνικα να κλεινουν μονοι τους ,στην αιχμή της τουριστικης περιόδου ,που υποτίθεται, προσπαθουσαν να ρεφαρουν τις ζημιές....

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Φυσικα,ειναι πολύ παράλογο να πας καπου διακοπές τον Αύγουστο, και να θέλεις κάπου να φας....
Τυπε μου, εδώ έχουμε κυβέρνηση που αποφασίζει και διατάσσει, ανάλογα τις καβλες του Χαρδαβέλλα, αυτό σε πείραξε;

Εγγρ.
26 Απρ 2021
Like
8.626
Πόντοι
1.046
Φυσικά, ειναι πολύ λογικό ,μετά απο ενάμιση χρόνο που χτυπαγαν μύγες, που τους ειχαν κλείσει υποχρεωτικά και κλαιγανε καθε μερα, ξαφνικα να κλεινουν μονοι τους ,στην αιχμή της τουριστικης περιόδου ,που υποτίθεται, προσπαθουσαν να ρεφαρουν τις ζημιές....
Γεια σου Ιώαννα χαρά μας που έγινες μέλος εδώ....

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τυπε φαντάζομαι θα έμαθες για Πάρο ε;

https://www.in.gr/2021/08/01/greece...aousa-giati-diamartyrontai-oi-epixeirimaties/

Πάρτε το χαμπάρι ο λαός είναι η φωνή, όχι οι κυβερνήσεις και ο κάθε μαλακακος που δεν έφαγε και έπεσε το ινστα εν μέσω τόσων θεμάτων που περνάει η χώρα

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Αυτός δεν θα πετάξει τον κωλο του βέβαια, θα ανεβάσει μια προπόνηση ή έναν αγώνα του.Οταν έχει απήχηση σε περισσότερους φολοουερς,οι οποίοι είναι άνθρωποι, όταν βαρεσει την πόρτα ενός χορηγού θα το σκεφτούν καλύτερα πριν πουν όχι.
Ο νο1 στο instagram σε followers αν δεν κάνω λάθος είναι ο Ρονάλντο.και αυτός τους σπόνσορες του σε αυτό.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Τυπε φαντάζομαι θα έμαθες για Πάρο ε;

https://www.in.gr/2021/08/01/greece...aousa-giati-diamartyrontai-oi-epixeirimaties/

Πάρτε το χαμπάρι ο λαός είναι η φωνή, όχι οι κυβερνήσεις και ο κάθε μαλακακος που δεν έφαγε και έπεσε το ινστα εν μέσω τόσων θεμάτων που περνάει η χώρα
Καλά κάνανε.αυτο που συμβαίνει είναι το θέατρο του παραλόγου.δεν έχουν άλλα λεφτά να δώσουν για να παραμείνουν κλειστά και πετάξανε το μπαλάκι στους επαγγελματίες.ανοιξτε μεν για να τζιραρετε αλλαααααα έχετε την ευθύνη να ελέγχετε τους πάντες προσωπικό πελάτες αλλιώς φάτε χοντρά πρόστιμα.αυτη είναι ανάπτυξη.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.758
Πόντοι
3.506
Στ' αρχιδια μας και μας στους Παξούς. Χάρη της κάνουμε και διακοπάρει στη νήσο. Ας πάει στο Αλμπάνια αν δεν της κάνουμε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
Εγώ απευθύνθηκα σε όσους την κακολόγησαν και έγραψα αυτό:

Βγάλτε όση ζήλια και κακία θέλετε. Πολλές και πολλοί που τώρα είναι σκλάβοι θα θέλανε να κάνουν τη ζωή της. Τα βίζιτα ξεβιζιτα τα ακούω βερεσε. Να δεις τι βίζιτα είσαι όταν δουλεύεις για 600 και 700 ευρώ από το πρωί μέχρι το βράδυ για έναν πούστη κληρονόμο.

Ανοίξτε το ινσταγραμ και δείτε τους φίλους και τις φίλες μας/ σας που θα θέλανε να είναι σαν το 1% της Τούνη και της κάθε Τούνη. Η ζωή είναι σκληρή. Αν δεν ξέρεις να πουλάς τον εαυτό σου δεν κάνεις τίποτα... Αυτή έχει 800χιλ ακόλουθους. Έχει δύο καταστήματα και έχει υπαλλήλους. Εσείς (οι περισσότεροι, όχι εσείς όλοι) και εγώ απλά είμαστε ένα τίποτα. Προφανώς και είναι ικανή. Και άλλες προσπάθησαν να γίνουν σαν αυτήν και να μην πω τι πήραν. Δεν τη συμπαθώ ούτε καν την ακολουθώ αλλά βλέπω το κάθε αποτυχημένο ζηλιάρη να χύνει δηλητήριο και προσπαθώ να καταλάβω το λογο. Δεν τη γουστάρεις; Μαζί σου! Ναι δεν ανακάλυψε το φάρμακο για το AIDS αλλά αυτό που κάνει πουλάει... Να μην την ακολουθεις. Τρέφεται από αρνητικά σχολια. Κερδιζει. Αυτό μετράει. Ζωάρα θα κάνει. Και όταν ξτφτυσει η μπογιά της θα παρκάρει με κάποιον γόνο όπως ονειρεύονται όλες.

ΥΓ. Σε προσωπικό επίπεδο γνωρίζω αμέτρητες κοπέλες που και βίζιτες κάνουν και κώλους βγάζουν και δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους - άρα αυτο το γελοίο σχόλιο "Κάνει βίζιτες" δεν πιάνει. Γνωρίζω έναν τύπο gay ζιγκολό, που έχει σωματάρα και είναι πάμφτωχος και όλη μέρα προσπαθεί να βρει πελάτες... Μην νομίζετε πως είναι και εύκολες εργασίες.

Η Τούνη ΞΕΡΕΙΒ ΑΥΤΟ που ελάχιστοι ξέρουμε: Να πουλαέι τον εαυτό της. Φυσικά τώρα με την τροπή που πήρε η υπόθεσή της θα γίνει ακόμα πιο πλούσια. Σε ένα ποστ που έκανε τελευταία και που διακιολογείται για όλο το ντόρο μάζεψε κοντά 140 χιλ καρδούλες στο ινστα. Καθήστε λοιπόν εσείς να τη βρίζετε -

Η Τούνη και η κάθε Τούνη είναι το αποτέλεσμα όσων είναι έτοιμοι να χρσυοπληρωσουν το Only Fans για να αυνανιστούν. Αν δείτε likes της βάζουν κυρίως οι αυνάνες και όσες την ακολουθούν προσπαθώντας να της μοιάσουν - και κάτι αλλες για give away. Αυτό γίνεταισ ε όλο το κόσμο με τις αντίστοιχες Τουνη.

Που να δείτε στο κόσμο των φιτνεσσ γυναικών τι γίνεται - εκεί να δείτε- ο χαμός... Να είναι καλά το instagram

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.805
Πόντοι
1.056
Εγώ απευθύνθηκα σε όσους την κακολόγησαν και έγραψα αυτό:

Βγάλτε όση ζήλια και κακία θέλετε. Πολλές και πολλοί που τώρα είναι σκλάβοι θα θέλανε να κάνουν τη ζωή της. Τα βίζιτα ξεβιζιτα τα ακούω βερεσε. Να δεις τι βίζιτα είσαι όταν δουλεύεις για 600 και 700 ευρώ από το πρωί μέχρι το βράδυ για έναν πούστη κληρονόμο.

Ανοίξτε το ινσταγραμ και δείτε τους φίλους και τις φίλες μας/ σας που θα θέλανε να είναι σαν το 1% της Τούνη και της κάθε Τούνη. Η ζωή είναι σκληρή. Αν δεν ξέρεις να πουλάς τον εαυτό σου δεν κάνεις τίποτα... Αυτή έχει 800χιλ ακόλουθους. Έχει δύο καταστήματα και έχει υπαλλήλους. Εσείς (οι περισσότεροι, όχι εσείς όλοι) και εγώ απλά είμαστε ένα τίποτα. Προφανώς και είναι ικανή. Και άλλες προσπάθησαν να γίνουν σαν αυτήν και να μην πω τι πήραν. Δεν τη συμπαθώ ούτε καν την ακολουθώ αλλά βλέπω το κάθε αποτυχημένο ζηλιάρη να χύνει δηλητήριο και προσπαθώ να καταλάβω το λογο. Δεν τη γουστάρεις; Μαζί σου! Ναι δεν ανακάλυψε το φάρμακο για το AIDS αλλά αυτό που κάνει πουλάει... Να μην την ακολουθεις. Τρέφεται από αρνητικά σχολια. Κερδιζει. Αυτό μετράει. Ζωάρα θα κάνει. Και όταν ξτφτυσει η μπογιά της θα παρκάρει με κάποιον γόνο όπως ονειρεύονται όλες.

ΥΓ. Σε προσωπικό επίπεδο γνωρίζω αμέτρητες κοπέλες που και βίζιτες κάνουν και κώλους βγάζουν και δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους - άρα αυτο το γελοίο σχόλιο "Κάνει βίζιτες" δεν πιάνει. Γνωρίζω έναν τύπο gay ζιγκολό, που έχει σωματάρα και είναι πάμφτωχος και όλη μέρα προσπαθεί να βρει πελάτες... Μην νομίζετε πως είναι και εύκολες εργασίες.

Η Τούνη ΞΕΡΕΙΒ ΑΥΤΟ που ελάχιστοι ξέρουμε: Να πουλαέι τον εαυτό της. Φυσικά τώρα με την τροπή που πήρε η υπόθεσή της θα γίνει ακόμα πιο πλούσια. Σε ένα ποστ που έκανε τελευταία και που διακιολογείται για όλο το ντόρο μάζεψε κοντά 140 χιλ καρδούλες στο ινστα. Καθήστε λοιπόν εσείς να τη βρίζετε -

Η Τούνη και η κάθε Τούνη είναι το αποτέλεσμα όσων είναι έτοιμοι να χρσυοπληρωσουν το Only Fans για να αυνανιστούν. Αν δείτε likes της βάζουν κυρίως οι αυνάνες και όσες την ακολουθούν προσπαθώντας να της μοιάσουν - και κάτι αλλες για give away. Αυτό γίνεταισ ε όλο το κόσμο με τις αντίστοιχες Τουνη.

Που να δείτε στο κόσμο των φιτνεσσ γυναικών τι γίνεται - εκεί να δείτε- ο χαμός... Να είναι καλά το instagram

Μάγκα, σε αλλά πράγματα ήμουν με το μέρος της, αλλά δεν μπορείς να λες οτι μαλακια σου κατέβει στο μυαλο όταν έχεις δημόσιο βήμα!
Όταν λες κατι δημόσια θα κριθείς, ειδικά οταν φέρεσαι με αγενεία όπως αυτή.

Ναι, ήταν τοσο σκληρή η ζωή της, έπρεπε να μενει με συγκάτοικο όταν ήταν στην σχολή της.... αδιανόητο, οχι οτι ειναι η νόρμα στο εξωτερικο

Μην εθελοτυφλούμε στις μαλακιες μιας κοπέλας επειδή μόνο και μόνο επειδή είναι μουναρα.
Και εμένα να μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα, αλλα η τύπισσα αποδεικνύει οτι ειναι τσόκαρο, τι να κάνουμε :dunno:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
Μάγκα, σε αλλά πράγματα ήμουν με το μέρος της, αλλά δεν μπορείς να λες οτι μαλακια σου κατέβει στο μυαλο όταν έχεις δημόσιο βήμα!
Όταν λες κατι δημόσια θα κριθείς, ειδικά οταν φέρεσαι με αγενεία όπως αυτή.

Ναι, ήταν τοσο σκληρή η ζωή της, έπρεπε να μενει με συγκάτοικο όταν ήταν στην σχολή της.... αδιανόητο, οχι οτι ειναι η νόρμα στο εξωτερικο

Μην εθελοτυφλούμε στις μαλακιες μιας κοπέλας επειδή μόνο και μόνο επειδή είναι μουναρα.
Και εμένα να μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα, αλλα η τύπισσα αποδεικνύει οτι ειναι τσόκαρο, τι να κάνουμε :dunno:
Δεν διαφωνώ κάπου μαζί σου. Είπε μια ανοησία οκ. Αλλά πάλι την κάνανε διάσημη 15 σαιτς - που τυχαίνει να τα διαβάζουν εκατομμμυρια άνθρωποι που έχουν φουμπου - άρα ξέρει τι κάνει...

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ συνεχίζεται .... Καταπέλτης η Ιωάννα Τούνη μετά το σάλο για την ανάρτηση στους Παξούς – “Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία” .....​

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για το ωράριο εργασίας των μαγαζιών της εστίασης στους Παξούς. Όλα ξεκίνησαν, όταν η influencer και επιχειρηματίας δημοσίευσε μια φωτογραφία, γράφοντας:

“Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εν λόγω post σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς followers της Ιωάννας Τούνη να αντιτίθενται και να την κάνουν unfollow. Μέσα σε λίγες ώρες, ο λογαριασμός της μετρά σχεδόν 10.000 λιγότερους ακόλουθους.

Μη μπορώντας να κρατήσει τη σιωπή της, η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε μέσα από μια νέα ανάρτηση στο προφίλ της. Γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο, η γνωστή influencer έριξε τα βέλη της σε όλους όσοι την κατηγορούν και της στέλνουν υβριστικά μηνύματα.

“Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στην γωνία! Ψάχνετε διακαώς να βρείτε το ΛΑΘΟΣ μου. Πρέπει να είμαι οπωσδήποτε κομπλεξική, κακιά, άπονη, χαζογκόμενα, ρηχή, αναίσθητη, ασυνείδητη, βίζιτ*, που**να… ΚΑΤΙ! Πρέπει οπωσδήποτε μια κοπέλα που φαινομενικά «τα έχει όλα λυμένα» να μην τα έχει! Κάτι κακό να κρύβεται, κάτι κακό να συμβαίνει πίσω από όλο αυτό. Ε λοιπόν φτάνει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχω δεχθεί τόση ύβρη & τόσο bullying, χωρίς να έχω πειράξει ποτέ κανέναν! Είμαι μια κοπέλα που δεν της χαρίστηκε τίποτα! Για να καταλάβεις, πριν χρόνια, όταν πέρασα Παιδαγωγικό στην Αλεξανδρούπολη, για να καταφέρω όντως να σπουδάσω, συγκατοίκησα με μια κοπέλα παντελώς άγνωστη! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ!

Έχω δουλέψει χρόνια σερβιτόρα, προμόσιον, μπαρ, sitting, κλπ σε μπιτς μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες κλαμπ, ΠΑΝΤΟΥ! Έχω κάνει 12ωρα&12ωρα εργασίας παράλληλα με την σχολή μου… Και για όσους σπεύσουν να μου προσάψουν οτιδήποτε, ΕΧΩ 2 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και τεράστιες ευθύνες! Δεν είμαι απλά “influencer” & δεν βγαίνω απλά φωτογραφίες ,,,, https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/k...gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=latestbox
Άι στο καλό ... παρα λίγο να συγκινηθώ, τοσοδούλι και θα κύλαγε ένα δάκρυ :confused:

Δείξε τώρα τον κώλο σου Τουνάρα γιατί τόση μίρλα ούτε ο Σαντμαν

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Και δεν και καμιά εγκληματίας ή τίποτα κακή η Τούνη - Τα νούμερα της ανεβαίνουν 140 χιλ λαικς μάζεψε στο ποστ της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom