Το τι θεωρεί ο καθένας "γνωστή" είναι μεγάλη κουβένταΕγώ πέρα από την Γιουσέφ δεν ξέρω άλλη γνωστή χορεύτρια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιωάννα Τούνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.839
- Πόντοι
- 1.056
Αυτη δεν γαμαει κανεις και καμια και ασχολείται με τα γαμισια των αλλων....Η γνωστή influencer Σούλα Γκλάμορους γράφει σε στορυ ότι, γνωστή influencer έκανε τρίο με πρώην της μπασκετμπολίστα και γνωστή χορεύτρια!
Εγώ μόνο την Τουνη ξέρω ότι τα είχε με μπασκετμπολίστα
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.179
- Πόντοι
- 2.356
δε ξερουμε αν ειναι αυτη η αυτος τυπε και δε θα μαθουμεΑυτη δεν γαμαει κανεις και καμια και ασχολείται με τα γαμισια των αλλων....
Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.630
- Πόντοι
- 1.046
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Αυτα ειναι μαλακες μου. Μπανακια Μυκονος Ντουμπαι.
Προσφατα πηρε κ σπιτι κ ολα αυτα απο τι?
Influencer κ καλα.
Προσφατα πηρε κ σπιτι κ ολα αυτα απο τι?
Influencer κ καλα.
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
ετσι ηταν οταν της εκανα πεσιματα πρωτοετης φοιτητρια παιδαγωγικου τοτε και μπαργουμαν στο κοραλ.απίστευτη μουναρα να πουμε
Εφαγα το ακυρο μου και την διεγραψα μετα απο καιρο και απο fb αφου καταλαβα οτι παει για αλλα πραγματα στη ζωη της που να την παιξεις μπαλα αυτην.
τωρα τους κατουραει ολους. ανεβαζει μια φωτο και παιρνει 1500 €. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της μουνοδουλιασης του νεοελληνα να αποκτανε υπεραξια τετοια μουνια.
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.256
- Πόντοι
- 1.056
Ιωάννα Τούνη μου, χίλια συγγνώμη που μερικοί είναι άνθρωποι και κλείνουν τα μαγαζιά τους μεσημεριάτικα με 40 βαθμούς και δεν μπορείς να εξυπηρετήθεις εσύ η πελούσια, δε θα ξανασυμβεί
, https://www.instagram.com/j.touni/?hl=el
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Και η Τουνάρα δίκιο έχει ... και οι μαγαζάτορες δίκιο έχουνΙωάννα Τούνη μου, χίλια συγγνώμη που μερικοί είναι άνθρωποι και κλείνουν τα μαγαζιά τους μεσημεριάτικα με 40 βαθμούς και δεν μπορείς να εξυπηρετήθεις εσύ η πελούσια, δε θα ξανασυμβεί, https://www.instagram.com/j.touni/?hl=el
Κατά τ άλλα να δούμε πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και η Τουνάρα στη Μύκονοοοοοοοοοοο
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
"Ο κοσμος δεν θελει να δουλεψει" λεει η ντροπη του γυναικειου φυλου...Αυτη που οι μονες δουλειες που ξερει να κανει ειναι οι ξεκωλλες σελφι,και το ανοιγμα των ποδιων...Πατσαβουρα που σου δωσανε αξια...Θηλυκε Χαραλαμποπουλε...
Θα φάει αρκετό κράξιμο για αυτό το ποστατισμα. Μετά θα βγει να δώσει μια εξήγηση και όλοι οι μουνοδουλοι και οι αυτές που έχουν φιλοδοξίες να γίνουν οι νέες Τούνες θα την στηρίξουν.Ιωάννα Τούνη μου, χίλια συγγνώμη που μερικοί είναι άνθρωποι και κλείνουν τα μαγαζιά τους μεσημεριάτικα με 40 βαθμούς και δεν μπορείς να εξυπηρετήθεις εσύ η πελούσια, δε θα ξανασυμβεί, https://www.instagram.com/j.touni/?hl=el
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Με τη διαφορά αυτή "δουλεύει" κάθε μέρα"Ο κοσμος δεν θελει να δουλεψει" λεει η ντροπη του γυναικειου φυλου...Αυτη που οι μονες δουλειες που ξερει να κανει ειναι οι ξεκωλλες σελφι,και το ανοιγμα των ποδιων...Πατσαβουρα που σου δωσανε αξια...Θηλυκε Χαραλαμποπουλε...
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
Ελα ρε συ...δεν ηξερα οτι ηταν σερβιτορα στο Κοραλ...και πηγαινα εκει που και που...ετσι ηταν οταν της εκανα πεσιματα πρωτοετης φοιτητρια παιδαγωγικου τοτε και μπαργουμαν στο κοραλ.
Εφαγα το ακυρο μου και την διεγραψα μετα απο καιρο και απο fb αφου καταλαβα οτι παει για αλλα πραγματα στη ζωη της που να την παιξεις μπαλα αυτην.
τωρα τους κατουραει ολους. ανεβαζει μια φωτο και παιρνει 1500 €. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της μουνοδουλιασης του νεοελληνα να αποκτανε υπεραξια τετοια μουνια.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Είδες άμα πάρεις γερές βάσεις που μπορείς να φτάσεις ?Ελα ρε συ...δεν ηξερα οτι ηταν σερβιτορα στο Κοραλ...και πηγαινα εκει που και που...
Να και υπουργάρα η Τουνάρα λίαν συντόμωςΒάλτε την Τουνη υπουργο Εργασίας να τους γαμησει όλους .
Δεν είναι κατασταση αυτή
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε εγω την ειχα πετυχει σε μια δοση που δούλευε σε ψησταριά και κάρφωνε τα μπιφτέκια με τη μυτογκαετσι ηταν οταν της εκανα πεσιματα πρωτοετης φοιτητρια παιδαγωγικου τοτε και μπαργουμαν στο κοραλ.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Έμπαινες όπισθεν τύπε ? Κι ας μύριζε τσικνίλα ?τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε εγω την ειχα πετυχει σε μια δοση που δούλευε σε ψησταριά και κάρφωνε τα μπιφτέκια με τη μυτογκα
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
μπαργουμαν ηταν. μετα αναβαθμιστηκε σε υποδοχη στα μαγαζια του συχωρεμενου πετραν.Ελα ρε συ...δεν ηξερα οτι ηταν σερβιτορα στο Κοραλ...και πηγαινα εκει που και που...
Εχω ξαναγραψει εδω σχετικα με τα εισοδηματα απο ντουμπαι και αλλες πηγες και τους τυπους που τη βγαζανε βιντεο στο ρειντζ ροβερ. Τσπ , τωρα η γυφτισσα εγινε βασιλισσα οπως λεει και η παροιμια
Κάνε ένα ριποστ να τα θυμηθούμε!!μπαργουμαν ηταν. μετα αναβαθμιστηκε σε υποδοχη στα μαγαζια του συχωρεμενου πετραν.
Εχω ξαναγραψει εδω σχετικα με τα εισοδηματα απο ντουμπαι και αλλες πηγες και τους τυπους που τη βγαζανε βιντεο στο ρειντζ ροβερ. Τσπ , τωρα η γυφτισσα εγινε βασιλισσα οπως λεει και η παροιμια
Fotis k.
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Τύπε ο κωλος της είναι σημείο αναφοράς...Έμπαινες όπισθεν τύπε ? Κι ας μύριζε τσικνίλα ?
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Τυπάρα μου αν η κωλάρα της Τουνάρας είναι σημείο αναφοράς της Νοβα/ Κατσογρασακη/ Παναγιώταρου/ Αλεξανδράκη τι είναι ?Τύπε ο κωλος της είναι σημείο αναφοράς...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις