Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.839
Πόντοι
1.056
Η γνωστή influencer Σούλα Γκλάμορους γράφει σε στορυ ότι, γνωστή influencer έκανε τρίο με πρώην της μπασκετμπολίστα και γνωστή χορεύτρια!

Εγώ μόνο την Τουνη ξέρω ότι τα είχε με μπασκετμπολίστα:wink:
Αυτη δεν γαμαει κανεις και καμια και ασχολείται με τα γαμισια των αλλων.... :2funny::2funny::2funny:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Αυτα ειναι μαλακες μου. Μπανακια Μυκονος Ντουμπαι.
Προσφατα πηρε κ σπιτι κ ολα αυτα απο τι?
Influencer κ καλα.
:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
απίστευτη μουναρα να πουμε :wanker::wanker::wanker:

:confused::confused::confused:
ετσι ηταν οταν της εκανα πεσιματα πρωτοετης φοιτητρια παιδαγωγικου τοτε και μπαργουμαν στο κοραλ.
Εφαγα το ακυρο μου και την διεγραψα μετα απο καιρο και απο fb αφου καταλαβα οτι παει για αλλα πραγματα στη ζωη της που να την παιξεις μπαλα αυτην.
τωρα τους κατουραει ολους. ανεβαζει μια φωτο και παιρνει 1500 €. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της μουνοδουλιασης του νεοελληνα να αποκτανε υπεραξια τετοια μουνια.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.256
Πόντοι
1.056
Ιωάννα Τούνη μου, χίλια συγγνώμη που μερικοί είναι άνθρωποι και κλείνουν τα μαγαζιά τους μεσημεριάτικα με 40 βαθμούς και δεν μπορείς να εξυπηρετήθεις εσύ η πελούσια, δε θα ξανασυμβεί
??
, https://www.instagram.com/j.touni/?hl=el

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Ιωάννα Τούνη μου, χίλια συγγνώμη που μερικοί είναι άνθρωποι και κλείνουν τα μαγαζιά τους μεσημεριάτικα με 40 βαθμούς και δεν μπορείς να εξυπηρετήθεις εσύ η πελούσια, δε θα ξανασυμβεί
??
Και η Τουνάρα δίκιο έχει ... και οι μαγαζάτορες δίκιο έχουν

Κατά τ άλλα να δούμε πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και η Τουνάρα στη Μύκονοοοοοοοοοοο

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
"Ο κοσμος δεν θελει να δουλεψει" λεει η ντροπη του γυναικειου φυλου...Αυτη που οι μονες δουλειες που ξερει να κανει ειναι οι ξεκωλλες σελφι,και το ανοιγμα των ποδιων...Πατσαβουρα που σου δωσανε αξια...Θηλυκε Χαραλαμποπουλε... :vomit: :vomit: :vomit:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
??
Θα φάει αρκετό κράξιμο για αυτό το ποστατισμα. Μετά θα βγει να δώσει μια εξήγηση και όλοι οι μουνοδουλοι και οι αυτές που έχουν φιλοδοξίες να γίνουν οι νέες Τούνες θα την στηρίξουν.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
"Ο κοσμος δεν θελει να δουλεψει" λεει η ντροπη του γυναικειου φυλου...Αυτη που οι μονες δουλειες που ξερει να κανει ειναι οι ξεκωλλες σελφι,και το ανοιγμα των ποδιων...Πατσαβουρα που σου δωσανε αξια...Θηλυκε Χαραλαμποπουλε... :vomit: :vomit: :vomit:
Με τη διαφορά αυτή "δουλεύει" κάθε μέρα :confused:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
ετσι ηταν οταν της εκανα πεσιματα πρωτοετης φοιτητρια παιδαγωγικου τοτε και μπαργουμαν στο κοραλ.
Εφαγα το ακυρο μου και την διεγραψα μετα απο καιρο και απο fb αφου καταλαβα οτι παει για αλλα πραγματα στη ζωη της που να την παιξεις μπαλα αυτην.
τωρα τους κατουραει ολους. ανεβαζει μια φωτο και παιρνει 1500 €. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της μουνοδουλιασης του νεοελληνα να αποκτανε υπεραξια τετοια μουνια.
Ελα ρε συ...δεν ηξερα οτι ηταν σερβιτορα στο Κοραλ...και πηγαινα εκει που και που...

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Ελα ρε συ...δεν ηξερα οτι ηταν σερβιτορα στο Κοραλ...και πηγαινα εκει που και που...
Είδες άμα πάρεις γερές βάσεις που μπορείς να φτάσεις ? :confused:

Βάλτε την Τουνη υπουργο Εργασίας να τους γαμησει όλους .
Δεν είναι κατασταση αυτή
Να και υπουργάρα η Τουνάρα λίαν συντόμως

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε εγω την ειχα πετυχει σε μια δοση που δούλευε σε ψησταριά και κάρφωνε τα μπιφτέκια με τη μυτογκα :takethis: :takethis: :takethis: :undecided: :undecided: :undecided:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε εγω την ειχα πετυχει σε μια δοση που δούλευε σε ψησταριά και κάρφωνε τα μπιφτέκια με τη μυτογκα :takethis: :takethis: :takethis: :undecided: :undecided: :undecided:
Έμπαινες όπισθεν τύπε ? Κι ας μύριζε τσικνίλα ? :confused:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
μπαργουμαν ηταν. μετα αναβαθμιστηκε σε υποδοχη στα μαγαζια του συχωρεμενου πετραν.
Εχω ξαναγραψει εδω σχετικα με τα εισοδηματα απο ντουμπαι και αλλες πηγες και τους τυπους που τη βγαζανε βιντεο στο ρειντζ ροβερ. Τσπ , τωρα η γυφτισσα εγινε βασιλισσα οπως λεει και η παροιμια

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
μπαργουμαν ηταν. μετα αναβαθμιστηκε σε υποδοχη στα μαγαζια του συχωρεμενου πετραν.
Εχω ξαναγραψει εδω σχετικα με τα εισοδηματα απο ντουμπαι και αλλες πηγες και τους τυπους που τη βγαζανε βιντεο στο ρειντζ ροβερ. Τσπ , τωρα η γυφτισσα εγινε βασιλισσα οπως λεει και η παροιμια
Κάνε ένα ριποστ να τα θυμηθούμε!!

• Like
Αντιδράσεις: LION7

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Τύπε ο κωλος της είναι σημείο αναφοράς...
Τυπάρα μου αν η κωλάρα της Τουνάρας είναι σημείο αναφοράς της Νοβα/ Κατσογρασακη/ Παναγιώταρου/ Αλεξανδράκη τι είναι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom