Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.984
- Πόντοι
- 2.846
Καλά ναι ποιος νοιάζεται;Καλα δεν με νοιαζει κιολας.
Έως απόλυτα σίγουροΠολύ πιθανό.
Καλά ναι ποιος νοιάζεται;Καλα δεν με νοιαζει κιολας.
Έως απόλυτα σίγουροΠολύ πιθανό.
Έως απόλυτα σίγουρο
και χωρις πλαστικες κιολας, δεν την κερνουσε ουτε ο χειροτερος σαβουρογαμης της ημαθιαςΠριν γινει γνωστος προορισμος για εισοδημα απο βιζιτες το ντουμπαι , το τουνακι και οι φιλες της τη βγαζαν με φρεντο εσπρεσσο στο μπιτσομπαρο και περιμεναν να ερθει κανας χορηγος να κερασει μπας και πιουν κανα μοχιτο
μη συζητείς ....Η επιτομη της αηδιας...Αποδεικνυει πώς αν κάνεις πλαστικές,βγάλεις κώλο έξω κι ανοιξεις πόδια, σε προσκυνάει μια ολόκληρη κοινωνία και χέζεσαι στο τάλιρο
ειναι καθαριστρια σε πολυκατοικιεςΠαιδιά να ρωτήσω κάτι. Με ποιον τρόπο βγάζει φράγκα η Τουνη? Από που είναι τα εισοδήματα της. Ξέρει κάποιος να μου πει.
Χαχα μπορεί και να ήταν έτσι...και χωρις πλαστικες κιολας, δεν την κερνουσε ουτε ο χειροτερος σαβουρογαμης της ημαθιας
Είμαι σίγουρος ότι από εκεί τα βγάζει χαχαχα. Η ερώτηση είναι για κάποιους συναγωνιστές που υπονοησαν ότι τα λεφτά βγήκαν από την επιχειρηματική της δραστηριότητα και όχι από βίζιτες. Μπορεί όμως να έχουν δίκιο. Για αυτό ρωτάω εάν ξέρουν πώς έβγαλε τα λεφτά της η Τουνη.ειναι καθαριστρια σε πολυκατοικιες
Είμαι σίγουρος ότι από εκεί τα βγάζει χαχαχα. Η ερώτηση είναι για κάποιους συναγωνιστές που υπονοησαν ότι τα λεφτά βγήκαν από την επιχειρηματική της δραστηριότητα και όχι από βίζιτες. Μπορεί όμως να έχουν δίκιο. Για αυτό ρωτάω εάν ξέρουν πώς έβγαλε τα λεφτά της η Τουνη.
Στο Ελλαντα μονο οι χοντροκωλες κανουν θραυση και τρεχουν τα λιγουρια απο πισωΗ επιτομη της αηδιας...Αποδεικνυει πώς αν κάνεις πλαστικές,βγάλεις κώλο έξω κι ανοιξεις πόδια, σε προσκυνάει μια ολόκληρη κοινωνία και χέζεσαι στο τάλιρο
Δηλαδή πώς λειτουργεί το σύστημα. Βγάζει όλα αυτά τα φράγκα μόνο από το Instagram? Για πες. Γιατί δεν το ξέρω και για αυτό ρωτάω πως λειτουργείεάν ανοίξεις τα ματάκια σου θα δεις ποσό χρήμα έχουν τα σοσιαλ, μην κάνεις μόνο like σε κωλους
Να κανουμε κι εμεις αν ειναιΔηλαδή πώς λειτουργεί το σύστημα. Βγάζει όλα αυτά τα φράγκα μόνο από το Instagram? Για πες. Γιατί δεν το ξέρω και για αυτό ρωτάω πως λειτουργεί
Plastic elasticΤι μούναρος είναι αύτη η γυναικά
Την πρώτη φορά που είχε πάει στη Μύκονο είχε επιστρέψει με 25.000€ στο λογαριασμό της,σίγουρα δεν δούλευε μπαργουμαν η σερβιτόρα...Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Με ποιον τρόπο βγάζει φράγκα η Τουνη? Από που είναι τα εισοδήματα της. Ξέρει κάποιος να μου πει.
Είμαι σίγουρος ότι από εκεί τα βγάζει χαχαχα. Η ερώτηση είναι για κάποιους συναγωνιστές που υπονοησαν ότι τα λεφτά βγήκαν από την επιχειρηματική της δραστηριότητα και όχι από βίζιτες. Μπορεί όμως να έχουν δίκιο. Για αυτό ρωτάω εάν ξέρουν πώς έβγαλε τα λεφτά της η Τουνη
Υποτιθεται ότι τα βγάζει από το ινσταγκραμ όπου όντως έχει μεγάλη απήχηση . Τώρα αν παίζουν βίζιτες δικό της θέμα . είχε και ιντερνετική ετυαιρια ρούχων που πρέπει να δουλεύει καλά
Πάντως επειδή την βλέπω συχνά στη γειτονιά μου (την έβλεπα δλδ τώρα άρχισε Αθηνες και Μυκονους) έχει ανοίξει μεγάλο καταστημα ρούχων (μεγάλη επένδυση) στο κέντρο (πιο κέντρο δεν γινεται) της Θεσσαλονίκης (προξενου Κορομηλά με Βογατσικου) . Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι έχει κούκλα έξω στη βιτρίνα με την ασχημοφατσα της (θα κόστισε άπειρα τέτοια κούκλα) .
αν και δεν μου είναι συμπαθής (χέστηκε) μπράβο της από το μηδέν δείχνει να έχει κονομησει με τα καραγκιοζιλίκια
Την πρώτη φορά που είχε πάει στη Μύκονο είχε επιστρέψει με 25.000€ στο λογαριασμό της,σίγουρα δεν δούλευε μπαργουμαν η σερβιτόρα...
Το να έχω σχέσεις,άκρες με την ίδια και με την παρέα της,σου πέρασε καθόλου από το μυαλό;Στην εφορία της Θεσσαλονίκης πρέπει να δουλεύεις εσυ σίγουρα