Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.369
Πόντοι
1.056

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
αμα βγαλει κανεις νοημα απο αυτα που γραφει αυτος ο ηλιθιος να μου πει και εμενα  :S :S
Άρα σου φαίνεται απίθανο να έχει καταγωγή από την Αλβανία. Εδώ να μου πεις η Φουρέιρα είναι ισπανίδα!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
135
Like
52.408
Πόντοι
27.261
αμα βγαλει κανεις νοημα απο αυτα που γραφει αυτος ο ηλιθιος να μου πει και εμενα  :S :S

Δεκ 24, 2017

η ξανθιά καλλονή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ δεν κατάγεται από την Ελλάδα αλλά από την Αλβανία.

Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, δεν κατάγεται ούτε από την Ελλάδα αλλά ούτε και από την Αλβανία!

:tooth:

Johnm91

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
132
Πόντοι
1
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα τέτοιο βίντεο ολίγων δευτερολέπτων και κακής ποιότητας χαρακτηρίζεται τσόντα. Επίσης το ακόμη πιο περίεργο από την στιγμή που δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν είναι η Τούνη ή τέλος πάντων πες ότι δεν είναι η Τούνη, γιατί μετά από λίγες ώρες το κατεβάζουν?  :idiot:
Εχω την εντυπωση πως ο μονος λογος για να κατεβαζαν ενα τετοιο βιντεο απο μια σελιδα που ετσι κι αλλιως ασχολειται με πορνογραφικο υλικο (ερασιτεχνικο και μη) ειναι να απεικονιζει ενα δημοσιο προσωπο το οποιο μαλιστα εχει κινηθει και νομικα...γιατι ουτε με ανηλικα εχει να κανει ουτε με κατι παρανομο...ειναι ενα βιντεο οπως ολα τα αλλα της κατηγοριας amateur...

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα τέτοιο βίντεο ολίγων δευτερολέπτων και κακής ποιότητας χαρακτηρίζεται τσόντα. Επίσης το ακόμη πιο περίεργο από την στιγμή που δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν είναι η Τούνη ή τέλος πάντων πες ότι δεν είναι η Τούνη, γιατί μετά από λίγες ώρες το κατεβάζουν?  :idiot:
Ειτε γιατι το κατεβαζουν μονοι τους αυτοι που το ανεβαζουν για να συντηρησουν τον μυθο οτι εχει κινηθει ολο το συμπαν(Fbi,ιντερπολ κτλ) εναντιον της προβολης του,πραγμα που συντηρει τη συζητηση,ειτε γιατι αυτοι που το ανεβαζουν επιμενουν με προκλητικο τροπο να βαζουν στον τιτλο το ονομα της δηθεν πρωταγωνιστριας ωστε να αναγκασουν τα σαιτ να το κατεβασουν,αφου αυτο ειναι κατι καταφανως παρανομο.

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Και εδώ λέει για καταγωγή Ιωάννινα (από πατέρα) και Σέρρες (από μητέρα) και τόπος γέννησης Ρόδος (και αν κρίνω από τα στοιχεία της αστυνομικής της ταυτότητας έχει δίκιο)
Φίλε οι γονείς της είναι αλβανοί, η κοπέλα στην Ελλάδα έχει γεννηθεί. Όλα τα παιδιά 2ης γενιάς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα ελληνόπουλα θεωρούνται. Μπορεί να μην έχουν πάει και ποτέ τους Αλβανία.

Johnm91

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
132
Πόντοι
1
Φίλε οι γονείς της είναι αλβανοί, η κοπέλα στην Ελλάδα έχει γεννηθεί. Όλα τα παιδιά 2ης γενιάς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα ελληνόπουλα θεωρούνται. Μπορεί να μην έχουν πάει και ποτέ τους Αλβανία.
Οντως οπως τελικα πισω απο το Φουρειρα ηταν το Φουρεράι ετσι και πισω απο το Τουνη θα μπορουσε να ειναι το Τουνάι σαν αρχικο επιθετο...μια υποθεση βεβαια ειναι αυτο οχι οτι ισχυει κιολας...

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.369
Πόντοι
1.056
Δεκ 24, 2017

η ξανθιά καλλονή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ δεν κατάγεται από την Ελλάδα αλλά από την Αλβανία.

Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, δεν κατάγεται ούτε από την Ελλάδα αλλά ούτε και από την Αλβανία!

:tooth:
Τρικυμία εν κρανίω ο "δημοσιογράφος" που έγραψε το άρθρο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
135
Like
52.408
Πόντοι
27.261

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Θυμάμαι αρχές της δεκαετίας του 90 με την μαζική είσοδο Αλβανών στην Ελλάδα που κανένας δεν παραδεχόταν ότι είναι Αλβανός. Μας έλεγαν: "Εγώ πατριώτης είμαι από το βόρειο ήπειρο."  :2funny: :2funny:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.369
Πόντοι
1.056
Βέβαια τύποι, οι γονείς της είχαν γεννηθεί στην Αλβανία του Χότζα και είχαν βαφτιστεί "Ευάγγελος" και "Σουλτάνα" :2funny: :2funny:
Τι λέτε μωρέ;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.369
Πόντοι
1.056
Οντως οπως τελικα πισω απο το Φουρειρα ηταν το Φουρεράι ετσι και πισω απο το Τουνη θα μπορουσε να ειναι το Τουνάι σαν αρχικο επιθετο...μια υποθεση βεβαια ειναι αυτο οχι οτι ισχυει κιολας...
Ναι μόνο που στην αστυνομική ταυτότητα της Φουρέιρα, αναγράφεται το επίθετο "Φουρεράι". Στην ταυτότητα της Τούνη δεν βλέπω κανα "Τουνάι" :S

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Βέβαια τύποι, οι γονείς της είχαν γεννηθεί στην Αλβανία του Χότζα και είχαν βαφτιστεί "Ευάγγελος" και "Σουλτάνα" :2funny: :2funny:
Τι λέτε μωρέ;
Ναι. Παράξενο σου φαίνεται? Πώς θα αποκρύψουν την αλβανική τους καταγωγή? Για την περίπτωση της Τούνη δεν ξέρω αλλά είναι χιλιάδες οι περιπτώσεις.  

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Τι θέλετε να πει? Γειά σας είμαι η Ιωάννα Τούνη και είμαι από την Αλβανία? Όσοι έχουν καταγωγή από Αλβανία το θεωρούν υποτιμητικό. 2 Αλβανούς να δεις στο δρόμο να κουβεντιάζουν, μόλις τους πλησιάσεις αρχίζουν και μιλάνε ελληνικά. Τόσο κόμπλεξ έχουν για την καταγωγή τους. Εγώ δεν λέω με σιγουριά ότι η Τούνη έχει αλβανική καταγωγή αλλά δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο.

Trelost

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Ρε παιδες αν το χει ολοκληρο καποιος ας το στειλει να βαρεσουμε μια για τη Τουναρα :wanker:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.939
Πόντοι
4.766
Και εδώ λέει για καταγωγή Ιωάννινα (από πατέρα) και Σέρρες (από μητέρα) και τόπος γέννησης Ρόδος (και αν κρίνω από τα στοιχεία της αστυνομικής της ταυτότητας έχει δίκιο)
Όλοι οι Αλβανοί από Ιωάννινα κατάγονται  :grin:

eder12

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2015
Like
250
Πόντοι
21
Μάγκες ελληνιδα η αλβανιδα εγώ ξέρω ότι είναι 99.99% αυτή στο βίντεο. Η φωνή είναι ολόιδια, επίσης το σώμα κ το μαλλί εννοειται αλλά μέχρι και τα δαχτυλίδια π φοράει ένα στον αντίχειρα κ ένα ακόμα ταιριάζουν με εκείνη την φώτο π είχε διαρρεύσει που ήταν ξαπλωμένη σε ένα τζιπ με τα μουνοχειλα έξω. Την ξεπατωσαν και την πέταξαν στο πίσω κάθισμα. Όλοι ξέραμε ότι θα υπάρχει κάποιο βίντεο επιτέλους διέρρευσε κιόλας. Μακάρι να υπάρχουν και άλλα

pazkal

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
20
Πόντοι
0
η φωνη μαρτυραει οτι ειναι 100% αυτη. παντως σιγα το πραγμα ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ειναι που το κανει, απλα επειδη ειναι γνωστη γινεται ολο το πανηγυρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom