ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.580
- Πόντοι
- 11.445
αμα βγαλει κανεις νοημα απο αυτα που γραφει αυτος ο ηλιθιος να μου πει και εμενα :S :S
Και εδώ λέει για καταγωγή Ιωάννινα (από πατέρα) και Σέρρες (από μητέρα) και τόπος γέννησης Ρόδος (και αν κρίνω από τα στοιχεία της αστυνομικής της ταυτότητας έχει δίκιο)
Άρα σου φαίνεται απίθανο να έχει καταγωγή από την Αλβανία. Εδώ να μου πεις η Φουρέιρα είναι ισπανίδα!αμα βγαλει κανεις νοημα απο αυτα που γραφει αυτος ο ηλιθιος να μου πει και εμενα :S :S
αμα βγαλει κανεις νοημα απο αυτα που γραφει αυτος ο ηλιθιος να μου πει και εμενα :S :S
Εχω την εντυπωση πως ο μονος λογος για να κατεβαζαν ενα τετοιο βιντεο απο μια σελιδα που ετσι κι αλλιως ασχολειται με πορνογραφικο υλικο (ερασιτεχνικο και μη) ειναι να απεικονιζει ενα δημοσιο προσωπο το οποιο μαλιστα εχει κινηθει και νομικα...γιατι ουτε με ανηλικα εχει να κανει ουτε με κατι παρανομο...ειναι ενα βιντεο οπως ολα τα αλλα της κατηγοριας amateur...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα τέτοιο βίντεο ολίγων δευτερολέπτων και κακής ποιότητας χαρακτηρίζεται τσόντα. Επίσης το ακόμη πιο περίεργο από την στιγμή που δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν είναι η Τούνη ή τέλος πάντων πες ότι δεν είναι η Τούνη, γιατί μετά από λίγες ώρες το κατεβάζουν?
Ειτε γιατι το κατεβαζουν μονοι τους αυτοι που το ανεβαζουν για να συντηρησουν τον μυθο οτι εχει κινηθει ολο το συμπαν(Fbi,ιντερπολ κτλ) εναντιον της προβολης του,πραγμα που συντηρει τη συζητηση,ειτε γιατι αυτοι που το ανεβαζουν επιμενουν με προκλητικο τροπο να βαζουν στον τιτλο το ονομα της δηθεν πρωταγωνιστριας ωστε να αναγκασουν τα σαιτ να το κατεβασουν,αφου αυτο ειναι κατι καταφανως παρανομο.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα τέτοιο βίντεο ολίγων δευτερολέπτων και κακής ποιότητας χαρακτηρίζεται τσόντα. Επίσης το ακόμη πιο περίεργο από την στιγμή που δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν είναι η Τούνη ή τέλος πάντων πες ότι δεν είναι η Τούνη, γιατί μετά από λίγες ώρες το κατεβάζουν?
Φίλε οι γονείς της είναι αλβανοί, η κοπέλα στην Ελλάδα έχει γεννηθεί. Όλα τα παιδιά 2ης γενιάς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα ελληνόπουλα θεωρούνται. Μπορεί να μην έχουν πάει και ποτέ τους Αλβανία.Και εδώ λέει για καταγωγή Ιωάννινα (από πατέρα) και Σέρρες (από μητέρα) και τόπος γέννησης Ρόδος (και αν κρίνω από τα στοιχεία της αστυνομικής της ταυτότητας έχει δίκιο)
Οντως οπως τελικα πισω απο το Φουρειρα ηταν το Φουρεράι ετσι και πισω απο το Τουνη θα μπορουσε να ειναι το Τουνάι σαν αρχικο επιθετο...μια υποθεση βεβαια ειναι αυτο οχι οτι ισχυει κιολας...Φίλε οι γονείς της είναι αλβανοί, η κοπέλα στην Ελλάδα έχει γεννηθεί. Όλα τα παιδιά 2ης γενιάς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα ελληνόπουλα θεωρούνται. Μπορεί να μην έχουν πάει και ποτέ τους Αλβανία.
Τρικυμία εν κρανίω ο "δημοσιογράφος" που έγραψε το άρθρο.Δεκ 24, 2017
η ξανθιά καλλονή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ δεν κατάγεται από την Ελλάδα αλλά από την Αλβανία.
Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, δεν κατάγεται ούτε από την Ελλάδα αλλά ούτε και από την Αλβανία!
Τρικυμία εν κρανίω ο "δημοσιογράφος" που έγραψε το άρθρο.
Βέβαια τύποι, οι γονείς της είχαν γεννηθεί στην Αλβανία του Χότζα και είχαν βαφτιστεί "Ευάγγελος" και "Σουλτάνα"Φίλε οι γονείς της είναι αλβανοί, η κοπέλα στην Ελλάδα έχει γεννηθεί. Όλα τα παιδιά 2ης γενιάς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα ελληνόπουλα θεωρούνται. Μπορεί να μην έχουν πάει και ποτέ τους Αλβανία.
Ναι μόνο που στην αστυνομική ταυτότητα της Φουρέιρα, αναγράφεται το επίθετο "Φουρεράι". Στην ταυτότητα της Τούνη δεν βλέπω κανα "Τουνάι" :SΟντως οπως τελικα πισω απο το Φουρειρα ηταν το Φουρεράι ετσι και πισω απο το Τουνη θα μπορουσε να ειναι το Τουνάι σαν αρχικο επιθετο...μια υποθεση βεβαια ειναι αυτο οχι οτι ισχυει κιολας...
Ναι. Παράξενο σου φαίνεται? Πώς θα αποκρύψουν την αλβανική τους καταγωγή? Για την περίπτωση της Τούνη δεν ξέρω αλλά είναι χιλιάδες οι περιπτώσεις.Βέβαια τύποι, οι γονείς της είχαν γεννηθεί στην Αλβανία του Χότζα και είχαν βαφτιστεί "Ευάγγελος" και "Σουλτάνα"
Τι λέτε μωρέ;
Όλοι οι Αλβανοί από Ιωάννινα κατάγονταιΚαι εδώ λέει για καταγωγή Ιωάννινα (από πατέρα) και Σέρρες (από μητέρα) και τόπος γέννησης Ρόδος (και αν κρίνω από τα στοιχεία της αστυνομικής της ταυτότητας έχει δίκιο)
Με επίθετο "Παππάς", δεν το βρίσκω και απίθανο να κατάγεται από Ιωάννινα ;)Όλοι οι Αλβανοί από Ιωάννινα κατάγονται