Νέα

Ιωάννα Στρίγγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.160
Πόντοι
2.046
τι εγινε ρε πουστη μου???....το ονομα ΙΩΑΝΝΑ το εχει?? και ολες ειναι λες και πεσανε στο καζανι της ΚΑΥΛΑΣ οταν ηταν μικρες?????

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.522
Πόντοι
456
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
2
Like
362
Πόντοι
21
Τύποι η κοπέλα είναι μουναρα και για πολύ ξέσκισμα την έχω δει από κοντά εκεί που εμφανίζεται πολλάκις . Βεβαίως δεν ξέρω αν το δίνει . Κάποιος μύστης ξέρει περισσότερα?

OP
OP
Y13

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.194
Πόντοι
1.056
....άραγε η Στρίγγα, να φοράει στρίγγο ?
st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8.u2.jpg

gohan_

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2024
Like
23
Πόντοι
0

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.684
Πόντοι
736
Επειδή τυχαίνει να την ξέρω και να την βλέπω συχνά αποτι έχω καταλάβει δεν παίζει τίποτα! Γουσταρει βέβαια χλιδές και το παίζει κάποια αλλά είναι μια καγκουρό γκομενα. Ωστόσο για πολλά γαμησια!

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.186
Πόντοι
17.576
Ρε εσείς η φαντασία σας ξεπερνάει κάθε προηγούμενο....την κοπέλα την ξέρω πάνω από 5 χρόνια και τον δικό της (Γιώργο) πολύ περισσότερα.... Ναι είναι μουναρα (για τα δικά μου γούστα ελπίζω να βλέπουμε όλοι το ίδιο) .... Ναι γουστάρει να ζει καλά (αφού μπορεί μαγκιά της) .... Ναι είναι sexy (αυτή και το 80% από της πελάτισσες σε αυτά τα μαγαζιά και πάρα πολλές πολύ περισσότερο ξεκολλες) το καταλαβαίνω ότι πολλοί την γουστάρετε αλλά ......φαντάζεστε να πάρει γραμμή τι συζητήθηκε εδώ μέσα;;;;; Ξεκολλάτε λίγο αδέρφια γιατί θα μπλέξουμε άσχημα...δεν μπορεί ο καθένας σε ένα σάιτ που λέγεται μπουρδέλα να ανεβάσει έτσι αυθαίρετα σοσιαλ βίντεο κτλ... Για να σας φύγει λοιπόν η απορία ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΒΊΖΙΤΕΣ ....είναι πολύ καλό παιδί σαν χαρακτήρας.... και πολύ καψούρα με τον Γιώργο (γκόμενο της αν και έχουν αρραβωνιαστεί)....

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.990
Πόντοι
1.056
Μούσες μαμούνια κάπου εκεί δεν ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη;

Ρε εσείς η φαντασία σας ξεπερνάει κάθε προηγούμενο....την κοπέλα την ξέρω πάνω από 5 χρόνια και τον δικό της (Γιώργο) πολύ περισσότερα.... Ναι είναι μουναρα (για τα δικά μου γούστα ελπίζω να βλέπουμε όλοι το ίδιο) .... Ναι γουστάρει να ζει καλά (αφού μπορεί μαγκιά της) .... Ναι είναι sexy (αυτή και το 80% από της πελάτισσες σε αυτά τα μαγαζιά και πάρα πολλές πολύ περισσότερο ξεκολλες) το καταλαβαίνω ότι πολλοί την γουστάρετε αλλά ......φαντάζεστε να πάρει γραμμή τι συζητήθηκε εδώ μέσα;;;;; Ξεκολλάτε λίγο αδέρφια γιατί θα μπλέξουμε άσχημα...δεν μπορεί ο καθένας σε ένα σάιτ που λέγεται μπουρδέλα να ανεβάσει έτσι αυθαίρετα σοσιαλ βίντεο κτλ... Για να σας φύγει λοιπόν η απορία ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΒΊΖΙΤΕΣ ....είναι πολύ καλό παιδί σαν χαρακτήρας.... και πολύ καψούρα με τον Γιώργο (γκόμενο της αν και έχουν αρραβωνιαστεί)....
Τι μπορεί να γίνει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom