Νέα

Εύα Σαβαγιού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sersegas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.277
Πόντοι
1.056
τι να σε πω. με λιγα φιλτρα και λιγη ομοιοτητα ολα γινονται... θεωρω πιο δυσκολο να ειναι η "αλλη" ο κλωνος και να βρηκε την ευα και να την εκλεψε φωτο και βιντεο αν και ολα γινονται στο μαγικο κοσμο του ιντερνετ. παντως σκεψου λιγο τα παρακατω

η τοπ ινφλουενσερ της ελλαδος και ειναι παντελως αγνωστη! κανεις δε τη γαμησε, δε βλεπουμε στορυ στα μαγαζια, δε βλεπουμε να μιλαει ελληνικα. δε βλεπουμε να μας πουλαει προιοντα... μια γκομενα που παταει 3 φορες την τουνη σε κοσμο και δεν εχει αφιερωμα πλην χαζοσαητ ουτε βιντεακι απο αλλους ινφλουενσερς που αυτοπρομοταρονται σε χαζο εκπομπες του ιντερνετ η της τηλεορασης...

το κορμι παντως ειναι σιγουρα μη ελληνικο
Μπορεί να είναι low profile τύπε και αν μην θέλει δημοσιότητες :confused:
Το κορμί γιατί να μην είναι ελληνικό; Λίγες φακλάνες έχουμε στην Ελλάδα;:think:
Πάντως αν είναι όντως αυτή παραπαχυνε. Φωτογραφίες της πριν 6 χρόνια δείχνουν ότι είχε πιο γυμνασμενο και πιο τούμπανο κορμί και με λιγότερα κιλά
eva-savagiou-13.jpg
eva-savagiou-7.jpg
eva-savagiou-17.jpg

Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
8
Πόντοι
0
Δεν είναι η Εύα Σαβαγιου αυτή στο προφίλ τύπε! Οχι πάντως αυτή που ηταν στο αρχικό ποστ!!! Το κορίτσι με τα τρία μύρια λάηκ δεν έχει ούτε ίδια μύτη ούτε ίδιο σωματότυπο με την ορίτζιναλ Εύα! Περιμένω βέβαια να την ακούσετε να μιλάει ελληνικά σε στόρυ! Και να φαίνεται ότι μιλάει αυτή. Γιατί ούτε τοποθεσίες βλέπω ούτε ομιλίες ούτε καταστήματα. Περιμένω να δω ποια λαγωνικά έχουν δει από κοντά την ινσταγκραμικη ξανά λέω!!!

Και δεν εννοώ ότι είναι αγνώριστη από τα φίλτρα!!! Είναι άλλο εντελώς πρόσωπο!

Για αρχή περιμένω να δω αν κάποιος έχει συναντήσει την πραγματική Εύα να μας πει αν μοιάζει με την ινσταγκραμικη
Την έχω δει από κοντά λόγω το ότι παλιά έμενε εκεί που μένω και εγώ. Εχει μεγάλη διαφορά από κοντά ειδικά στο πρόσωπο τα ενισχύει όλα αρκετά. Αλλά και πάλι είναι ωραία για τα γούστα μου. Και πάλι ξανά λέω τις πειράζει φουλ τις φωτογραφίες τις!!

evossavagios

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
107
Πόντοι
0
Μπορεί να είναι low profile τύπε και αν μην θέλει δημοσιότητες :confused:
Το κορμί γιατί να μην είναι ελληνικό; Λίγες φακλάνες έχουμε στην Ελλάδα;:think:
Πάντως αν είναι όντως αυτή παραπαχυνε. Φωτογραφίες της πριν 6 χρόνια δείχνουν ότι είχε πιο γυμνασμενο και πιο τούμπανο κορμί και με λιγότερα κιλά
eva-savagiou-13.jpg
eva-savagiou-7.jpg
eva-savagiou-17.jpg

Την έχω δει από κοντά λόγω το ότι παλιά έμενε εκεί που μένω και εγώ. Εχει μεγάλη διαφορά από κοντά ειδικά στο πρόσωπο τα ενισχύει όλα αρκετά. Αλλά και πάλι είναι ωραία για τα γούστα μου. Και πάλι ξανά λέω τις πειράζει φουλ τις φωτογραφίες τις!!
μεγαλη σε σημειο να μην ειναι αυτη τυπε... η να βαζει φιλτρο πανω απο κλεμμενα βιντεο ωστε να της μοιαζουν περισσοτερο...

Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
8
Πόντοι
0

μεγαλη σε σημειο να μην ειναι αυτη τυπε... η να βαζει φιλτρο πανω απο κλεμμενα βιντεο ωστε να της μοιαζουν περισσοτερο...
Ε ναι όλα αυτά εννοείται! Πάντως από ότι θυμάμαι δε είχαν πάρει τα αυτιά μου κάτι για βυζιτες τότε αλλά άμα μάθω κάτι θα ενημερώσω γιατί θα ήθελα να την περάσω ένα χέρι

evossavagios

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
107
Πόντοι
0
Ε ναι όλα αυτά εννοείται! Πάντως από ότι θυμάμαι δε είχαν πάρει τα αυτιά μου κάτι για βυζιτες τότε αλλά άμα μάθω κάτι θα ενημερώσω γιατί θα ήθελα να την περάσω ένα χέρι
τυπε τι βιζιτες. ενα ευρω να επαιρνε απο καθε φαν για πατουσες στο ονλυφανς θα μας ειχε χεσμενους ολους... προφανως τσιμπαει κοσμο για κρυπτο/αεροπλανακια κλπ σε τιποτα πριβε μηνυματα

δεν εχουμε δει ουτε ενα στορυ σε μαγαζι απο την "μπαργουμαν" της γλυφαδας ουτε φαγητα ουτε ενα μερος να προδιδει τοποθεσια η ταμπελες η οτιδηποτε...

Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
8
Πόντοι
0
τυπε τι βιζιτες. ενα ευρω να επαιρνε απο καθε φαν για πατουσες στο ονλυφανς θα μας ειχε χεσμενους ολους... προφανως τσιμπαει κοσμο για κρυπτο/αεροπλανακια κλπ σε τιποτα πριβε μηνυματα

δεν εχουμε δει ουτε ενα στορυ σε μαγαζι απο την "μπαργουμαν" της γλυφαδας ουτε φαγητα ουτε ενα μερος να προδιδει τοποθεσια η ταμπελες η οτιδηποτε...
Αυτό ακριβώς δεν έχει ανάγκη πλέον από αυτά

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1

Η ταμπελα πισω...

evossavagios

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
107
Πόντοι
0
Η ταμπελα πισω...

οντως. λες να ηρθε ελλαδα για βιζιτες??

ας μας λυθει η απορια λοιπον αφου δε κανει giveaway , δε την βλεπεις με φιλους και σε μαγαζια αρα ουτε εκει εχει ταγκ κλπ κλπ πως εχει φτασει αυτον τον αριθμο ακολουθων?

ΒΟΤ? και γιατι ποτε δε μιλαει η γραφει ελληνικα?

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.805
Πόντοι
1.056
οντως. λες να ηρθε ελλαδα για βιζιτες??

ας μας λυθει η απορια λοιπον αφου δε κανει giveaway , δε την βλεπεις με φιλους και σε μαγαζια αρα ουτε εκει εχει ταγκ κλπ κλπ πως εχει φτασει αυτον τον αριθμο ακολουθων?

ΒΟΤ? και γιατι ποτε δε μιλαει η γραφει ελληνικα?

Μερικοί μπαίνετε στο ίντερνετ και κοιτάτε αποχαυνωμένοι εικόνες..... :jerking:
Πάντα Ελλάδα ήταν, άνοιξε τα ματάκια σου και μην βλέπεις μονό τα μπούτια της στα βίντεο και στις φωτογραφιες
Όσο γιατί μιλάει αγγλικά διάβασε και καθόλου τι στο πούτσο γράφει στο προφίλ μιας και έχεις απορίες.
Μην κοιτάς τα μπούτια της και βυζιά μονό και μετά λες ότι σου κατεβεί

evossavagios

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
107
Πόντοι
0
Μερικοί μπαίνετε στο ίντερνετ και κοιτάτε αποχαυνωμένοι εικόνες..... :jerking:
Πάντα Ελλάδα ήταν, άνοιξε τα ματάκια σου και μην βλέπεις μονό τα μπούτια της στα βίντεο και στις φωτογραφιες
Όσο γιατί μιλάει αγγλικά διάβασε και καθόλου τι στο πούτσο γράφει στο προφίλ μιας και έχεις απορίες.
Μην κοιτάς τα μπούτια της και βυζιά μονό και μετά λες ότι σου κατεβεί
κανενα στορι μαζι της εχεις τυπε?

evossavagios

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
107
Πόντοι
0
Πάντα Ελλάδα ήταν και για τουλάχιστον 23++ χρόνια την θυμάμαι Λαύριο τώρα νομίζω είναι Θεσσαλονίκη
δε μιλαμε για την ισταγκραμικη. ξερουμε οτι ειναι υπαρκτο προσωπο το θηλυκο σαβαγιαρ με την απαραδεκτη μυτη.

το ινσταγκραμικο υπερτουμπανο θελουμε

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.981
Πόντοι
6.186
δλδ εάν είναι αληθινή οι followers μιλάμε για το μεγαλύτερο ελληνικό προφίλ κ με διαφορά

Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
8
Πόντοι
0
δε μιλαμε για την ισταγκραμικη. ξερουμε οτι ειναι υπαρκτο προσωπο το θηλυκο σαβαγιαρ με την απαραδεκτη μυτη.

το ινσταγκραμικο υπερτουμπανο θελουμε
Μπορεί να σε απογοητεύσω λίγο αλλά από κοντά έχει αρκετή διάφορα χαλάει αρκετά σε σχέση με φωτός

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Η ξένη λέγεται και κάπως αλλιώς αλλά διαβάζει ελληνικά βιβλία.

Τι σκατα;

Πλαστικές έκανε και πήγε στον Καναδά;

Matches Malone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Κριτικές
5
Like
1.443
Πόντοι
486
Υπάρχει ακόμα αυτή;

Parinio2

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2022
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
0
Ελληνίδα είναι ρε μάγκες. Δούλευε χρόνια στη Σκιάθο μπαρ γούμαν. Δν ξέρω αν είναι από Λαύριο , τώρα πάντως μένει θεσσαλονικη κ τα έχει με ένα γνωστό dj Σέρβο. Από κοντά είναι μαύρο χαλι. Κοντή χοντρή κ άσχημη. Μόνο οι βυζαρες αξίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom