Διαγραμμένο μέλος 237179
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα υπάρχει τίποτα για Εύα?Εξαρταται τυπε,γιατι αν την μυρισει κι αλλος δυσκολα να την ξεχασει :S
Καλησπέρα υπάρχει τίποτα για Εύα?Εξαρταται τυπε,γιατι αν την μυρισει κι αλλος δυσκολα να την ξεχασει :S
Και όμως η συντριπτική πλειοψηφία (κοντά στο 90%) από τα σχόλια και από τους ακόλουθους/πιρφόρους είναι ξένοιΟ αντρικός πληθυσμός αυτής της χώρας ειναι κ η καταστροφή της.
Μα πόσο αυνανες είμαστε
Δε μπορώ να καταλάβω κάτι από τη στιγμή που η ομορφιά κάποιου/ας είναι υποκειμενική δηλαδή διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο σημαίνει ότι είμαστε σαβουρογάμηδες? Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα (όχι με χοντρές έχει διαφορά) ναι δε λέω έχει άσχημη φάτσα αλλά δε τη θέλω για να την σπιτοσω μια ξεπετα και τέλος!Ο προϊστορικός καλλιτέχνης είχε οραματιστεί χιλιάδες χρόνια πριν την Εύα! Το σκουφί που κρύβει το πρόσωπο επιβεβαιώνει πως πρόκειται για την Εύα Σαβαγιού!
Τι εννοείς τύπε; Ότι το @evasavagiou (λατινικά γράμματα) δεν είναι το instagram της; Ότι είναι κλεμμένο ψεύτικο προφίλ που χρησιμοποιεί φωτογραφίες της και βίντεο της χωρίς την άδεια της; Και γιατί δεν κάνει καταγγελία; Και από που βρίσκει αυτός τόσο πολύ υλικό για να ανεβάζει πόστ κάθε μέρα; Τις τα κλέβει;η οριτζιναλ ευα σαβαγιου καμια σχεση δεν εχει με το ινσταγκραμικο κλεμμενο ψευτικο προφιλ των 3 σχεδων μυριων...
σε κανενα βιντεο δε μιλαει ελληνικα δε βλεπουμε στορυ σε κανενα μαγαζι και τετοια σπιτια που μας μοστραρει δεν εχουμε στην ελλαδα.
το κλεμμενο και προφανως κινουμενο απο αντρα ελληνογενες προφιλ (το οποιο το ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ως λαγωνικο δε θα σας δωσω στο πιατο αλλα ειναι λατινογενες) μας δειχνει ποσο πυρφοροι ειναι μερικοι μερικοι ....
ο τυπος βεβαια θα μπορουσε να κανει ονλυφανς αλλα δε μπορει να περασει την ταυτοποιηση. για τον ιδιο λογο δεν ειναι ινφλουενσερ στο ινστα γιατι δε μπορει να πληρωθει. οποτε η ζητα τιποτα πεησεηφ η δε ξερω και εγω πως μπορει να κερδιζει εστω πενταροδεκαρες απο το μουφα ινστα που εφτιαξε. παντως πολυ καλη η δουλεια...
Εσύ μπορείς να νιώθεις μοντελοπνιχτης και δεν χρειάζεται να δωσεις λογαριασμό σε κανέναν. Εμείς όμως που θεωρούμε την Εύα σαβούρα, ναι, θα σε θεωρούμε σαβουρογαμη. Κι εμας δικαίωμά μας είναι.Δε μπορώ να καταλάβω κάτι από τη στιγμή που η ομορφιά κάποιου/ας είναι υποκειμενική δηλαδή διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο σημαίνει ότι είμαστε σαβουρογάμηδες? Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα (όχι με χοντρές έχει διαφορά) ναι δε λέω έχει άσχημη φάτσα αλλά δε τη θέλω για να την σπιτοσω μια ξεπετα και τέλος!
Σε όποιον με λέει σαβουρογάμη ένα έχω να πω ότι οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες... Όλοι έχουν από μια!Εσύ μπορείς να νιώθεις μοντελοπνιχτης και δεν χρειάζεται να δωσεις λογαριασμό σε κανέναν. Εμείς όμως που θεωρούμε την Εύα σαβούρα, ναι, θα σε θεωρούμε σαβουρογαμη. Κι εμας δικαίωμά μας είναι.
Δεν είναι η Εύα Σαβαγιου αυτή στο προφίλ τύπε! Οχι πάντως αυτή που ηταν στο αρχικό ποστ!!! Το κορίτσι με τα τρία μύρια λάηκ δεν έχει ούτε ίδια μύτη ούτε ίδιο σωματότυπο με την ορίτζιναλ Εύα! Περιμένω βέβαια να την ακούσετε να μιλάει ελληνικά σε στόρυ! Και να φαίνεται ότι μιλάει αυτή. Γιατί ούτε τοποθεσίες βλέπω ούτε ομιλίες ούτε καταστήματα. Περιμένω να δω ποια λαγωνικά έχουν δει από κοντά την ινσταγκραμικη ξανά λέω!!!Τι εννοείς τύπε; Ότι το @evasavagiou (λατινικά γράμματα) δεν είναι το instagram της; Ότι είναι κλεμμένο ψεύτικο προφίλ που χρησιμοποιεί φωτογραφίες της και βίντεο της χωρίς την άδεια της; Και γιατί δεν κάνει καταγγελία; Και από που βρίσκει αυτός τόσο πολύ υλικό για να ανεβάζει πόστ κάθε μέρα; Τις τα κλέβει;
Στις φωτογραφίες και στα βίντεο πάντως είναι η ίδια (εκτός αν έχει δίδυμη αδελφή )
Τι να σου πω ρε τύπε; Μπορεί και να έχεις δίκιο. Δεν την έχω δει από κοντά για να επιβεβαιώσω αν είναι αυτή. Πάντως μου κάνει εντύπωση, αν δεν είναι αυτή, πως κατάφερε να πάρει το σηματάκι του μπλε τικ στο προφίλ της στο instagram που πιστοποιεί οτι όντως είναι αυτή γιατί από όσο γνωρίζω χρειάζεται ταυτοποίηση των στοιχείων του χρήστη.Δεν είναι η Εύα Σαβαγιου αυτή στο προφίλ τύπε! Οχι πάντως αυτή που ηταν στο αρχικό ποστ!!! Το κορίτσι με τα τρία μύρια λάηκ δεν έχει ούτε ίδια μύτη ούτε ίδιο σωματότυπο με την ορίτζιναλ Εύα! Περιμένω βέβαια να την ακούσετε να μιλάει ελληνικά σε στόρυ! Και να φαίνεται ότι μιλάει αυτή. Γιατί ούτε τοποθεσίες βλέπω ούτε ομιλίες ούτε καταστήματα. Περιμένω να δω ποια λαγωνικά έχουν δει από κοντά την ινσταγκραμικη ξανά λέω!!!
Και δεν εννοώ ότι είναι αγνώριστη από τα φίλτρα!!! Είναι άλλο εντελώς πρόσωπο!
Για αρχή περιμένω να δω αν κάποιος έχει συναντήσει την πραγματική Εύα να μας πει αν μοιάζει με την ινσταγκραμικη
Τις υπολόγισες??Πολλα Σαβαγιαρ πρεπει να κατεβαζει.Μεγαλη τριβη αναμεσα στα μπουτια,θερμικες απωλειες
τι να σε πω. με λιγα φιλτρα και λιγη ομοιοτητα ολα γινονται... θεωρω πιο δυσκολο να ειναι η "αλλη" ο κλωνος και να βρηκε την ευα και να την εκλεψε φωτο και βιντεο αν και ολα γινονται στο μαγικο κοσμο του ιντερνετ. παντως σκεψου λιγο τα παρακατωΤι να σου πω ρε τύπε; Μπορεί και να έχεις δίκιο. Δεν την έχω δει από κοντά για να επιβεβαιώσω αν είναι αυτή. Πάντως μου κάνει εντύπωση, αν δεν είναι αυτή, πως κατάφερε να πάρει το σηματάκι του μπλε τικ στο προφίλ της στο instagram που πιστοποιεί οτι όντως είναι αυτή γιατί από όσο γνωρίζω χρειάζεται ταυτοποίηση των στοιχείων του χρήστη.
Και επίσης μου κάνει εντύπωση πως είναι δυνατόν να υπάρχουν δύο κοπέλες με παρόμοια χαζόφατσα