kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν γαμάμε όλοι μέρα παρά μέρα και μάλιστα παρτούζεςδεν χρειάζεται να μας επιβεβαιώνεις ότι είσαι μαλάκας!
δεν γαμάμε όλοι μέρα παρά μέρα και μάλιστα παρτούζεςδεν χρειάζεται να μας επιβεβαιώνεις ότι είσαι μαλάκας!
ενδιαφερουσα περιπτωση.sony ειναι η καμερα
ok, με επεισες! Εισαι καλυτερη απο την Ιωαννα!
Στειλε π.μ το τηλ σου!
sony ειναι η καμερα
αχαχαχ παιδια δεν ειμαι βιζιτα. ο μονος λογος που τις εβαλα ειναι επειδη μας κραζετε τις γυναικες του φορουμ και θελω να αποδειξω πως δεν ειναι απαραιτητο να εισαι χοντρη κουτση και στραβη για να μπαινεις στο bou.com
αχαχαχ παιδια δεν ειμαι βιζιτα. ο μονος λογος που τις εβαλα ειναι επειδη μας κραζετε τις γυναικες του φορουμ και θελω να αποδειξω πως δεν ειναι απαραιτητο να εισαι χοντρη κουτση και στραβη για να μπαινεις στο bou.com
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και εκανα πλακα, γι αυτο και τα γελακια στο τελος!
Δεν ειναι το στυλ μου αυτο να βγαλω γκομενα! ;)
έλα ρε μπήκε η άλλη και μας έδειξε τον κώλο και δεν είναι βίζιτα πλάκα κάνουμε τώρα κάποιο συναφές επάγγελμα θα κάνει (μα μασατζού, μα βίζιτα αματούρι κτλ)ΕΠΙΣΗΣ δεν μιλησε κανεις για λεφτα (βιζιτα)
έλα ρε μπήκε η άλλη και μας έδειξε τον κώλο και δεν είναι βίζιτα πλάκα κάνουμε τώρα κάποιο συναφές επάγγελμα θα κάνει (μα μασατζού, μα βίζιτα αματούρι κτλ)
Τι στο διαολο ρε κοπελια 2 λεξεις επρεπε να γραψεις και δεν τις εγραψες σωστα.sony ειναι η καμερα
φυσικά και παίζει αλλά δεν δίνω και πολλές πιθανότητεςΚαλά ρε εσείς δεν ωρύσεστε κάθε φορά να βάλει φωτό και βάλε το να και δείξε τ'άλλο και τώρα που έβαλε η κοπέλα είναι ντε και καλά βιζιτού ? Άντε να είναι λίγο χαζή και να ψάχνει επιβεβαίωση , αυτό δεν παίζει?
έλα ρε μπήκε η άλλη και μας έδειξε τον κώλο και δεν είναι βίζιτα πλάκα κάνουμε τώρα κάποιο συναφές επάγγελμα θα κάνει (μα μασατζού, μα βίζιτα αματούρι κτλ)
με τι τροπο θα προσεγγιζες μια που βγαζει τον κωλο της σε ενα φορουμ που λεγεται μπουρδελα.κομ ρε φιλε θα της εστελες λουλουδιαστα παπαρια μου ρε μεγαλε τι ειναι και τι οχι!
Εγω για την παρτη μου μιλησα οτι αφ ενος εκανα πλακα και αφ εταιρου οτι δεν μιλησα για λεφτα -δλδ βιζιτα- οπως διευκρινησε οτι δεν ειναι.
Κοινως και για να το "σπασω" καλυτερα, αν ηθελα (ή αν θελήσω) να τη γαμησω (στο μέλλον) θα την προσεγγιζα ΣΑΦΩΣ με αλλο τροπο και ΧΩΡΙΣ να τιθεται θεμα χρηματων.
ΕΙΔΙΚΑ τη συγκεκριμενη!
με τι τροπο θα προσεγγιζες μια που βγαζει τον κωλο της σε ενα φορουμ που λεγεται μπουρδελα.κομ ρε φιλε θα της εστελες λουλουδια
αστον ανθρωπο ρε. το χτιζει τωρα