Νέα

Ιωάννα Μπέλλα (μοντέλο στο πρωινό με την Φαίη)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα misterakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 518
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
μπορει να μην εχουν ΓΕΩΓΡΦΙΚΗ σχεση μεταξυ τους, αλλα καλα τα λεει...
εννοει οτι ηταν ολοι πολυ πλουσιοι στην εποχη τους και αγορασαν πολλα (αλλα και δωρισαν πολλα στο κρατος τοτε)

man μου αμφιβάλλω τα μάλα αν η συγκεκριμένη εχει αγοράσει με τα δικά της εστω και τα καλληντικά της ... οσο για το το ποσα πολλα δώρισαν στο κρατος οι υπολοιποι για ψαχτο καλύτερα

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
man μου αμφιβάλλω τα μάλα αν η συγκεκριμένη εχει αγοράσει με τα δικά της εστω και τα καλληντικά της ... οσο για το το ποσα πολλα δώρισαν στο κρατος οι υπολοιποι για ψαχτο καλύτερα

θα με κανεις να φυγω για βατικανο να συμβουλευτω την μυστικη τους βιβλιοθηκη, και ΔΕΝ το θελω!!!!

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.226
Πόντοι
216

τι ακριβώς αμφισβητείς τύπε;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
θα με κανεις να φυγω για βατικανο να συμβουλευτω την μυστικη τους βιβλιοθηκη, και ΔΕΝ το θελω!!!!

ψαξε εσυ στο βατικανο και γω θα περιμενω Trastevere με κατι πουτανιαρες Ιταλιδες φιλες

Επισκέπτης
Το διαμερισμα πισω της το βλεπω αδειο / κενο/ προς πωληση τροπο τινα ...μηπως , λεω μηπως!, ειναι απο αυτα που εχει ξεκινησει να αγοραζει για να εχει την μιση αθηνα???
το σχεδιο της δεν μοιαζει πια τοσο απιθανο!!
το αγορασε και φωτογραφηθηκε σε αυτο με την ευκαιρια, ε?

κλαίω με αυτά που λες αδερφέ!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έλπιζω να τρολλαρεις και να μην τα λες σοβαρά  :think:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
ψαξε εσυ στο βατικανο και γω θα περιμενω Trastevere με κατι πουτανιαρες Ιταλιδες φιλες

φιλΕς???

Ωπα!

Μολις τελειωσω απο τα αρχεια του Παππα μεινε με "φιλες-1" και αυτο που περισσευει δωστο σε μενα!

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
Έχω τραβήξει κάτι μαλακίες για την Μπέλλα...Μουνάρα ελπίζω να την ξεκωλιάζουν καλά...

Ειναι πολύ ωραία αλλά κόψε ρε μαν ... που να την έβλεπες και σε τσόντα θα πεταγες ταλκ στο τέλος

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Καλύτερα Μπελλα και εργόχειρο  :2funny:

μολις τελειωσω αυτο που εχω στα σκαρια απο την ειρηνη την παπαδοπουλου

θα αρχισω ενα σεμενακι για την μπελα... να το βαλει το κοριτσι στο νεο της σπιτι που αγορασε στη φωτο.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
μολις τελειωσω αυτο που εχω στα σκαρια απο την ειρηνη την παπαδοπουλου

θα αρχισω ενα σεμενακι για την μπελα... να το βαλει το κοριτσι στο νεο της σπιτι που αγορασε στη φωτο.

Φτιάχ της καλύτερα ένα μίνι νταντελα της μοδοσ ίσα να φαίνονται τα πουτανιαρικα τατου στα μπούτια ... πάλι στην κατηγορία της φτηνιαρας θα παίζει και δεν θα της φανεί παράξενο χαχαχαχα

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
το οτι θα γαμιεται για να βρει πλουσιο παλι βιζιτα την κανει και νομιζεις οτι ο πατερας θα της δινει αβερτα τα λεφτα του ? Και ο πατερας της Αλεξανδρατου δεν πεινουσε αλλα αυτη πηγε για τα περισσοτερα ...
Έχει πολλά φράγκα λέμε!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
part time βιζιτες κανει η Ιωαννα?
οποιος ξερει κατι ας πει γιατι ειναι πολλοι ενδιαφερομενοι που θελουν να   :knockinb: την Ιωαννα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom