nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.208
- Πόντοι
- 4.656
Ας μου καθόταν εμένα (σε ένα παράλληλο σύμπαν ) , και ας αναγκαζόμουνα να την κοιτάω ιεραποστολικά στο πρόσωπο . Θα έσφιγγα τα δόντια , αλλά νομίζω θα το άντεχα το μαρτύριο …..
Δυνατή βιζιτα
Την είδα πρόσφατα μέσα απο ενα στορι που ειχε ανεβάσει ενος πουστης πανελιστας που ειχε κατέβει Ντουμπαι για γιορτές, μαζι τους ηταν και ο Σιανιδης. Το στορι ηταν χωρις φίλτρο και μπορώ να πω οτι δεν ειδα κάποια σοβαρή παραμόρφωση απο πλαστικές.
Το αν είχε φίλτρο η οχι δεν μπορείς να το καταλάβεις....πλέον εχει βελτιωθεί τόσο πολυ ο αλγόριθμος που ειναι τελείως φυσικό το αποτέλεσμα!!
Συμφωνώ! Αλλα πιστεύω στο συγκεκριμένο στορυ δεν ειχε γιατί δεν το τράβαγε η ιδια αλλα κάποιος άλλος και τα πρόσωπα τους μου φαίνονταν νορμάλ...τωρα τι να σου πω.Το αν είχε φίλτρο η οχι δεν μπορείς να το καταλάβεις....πλέον εχει βελτιωθεί τόσο πολυ ο αλγόριθμος που ειναι τελείως φυσικό το αποτέλεσμα!!
Ναι, έτσι είναι πιστεύετε, όπως στις φωτό που ανεβάζετε.
Συμφωνώ! Αλλα πιστεύω στο συγκεκριμένο στορυ δεν ειχε γιατί δεν το τράβαγε η ιδια αλλα κάποιος άλλος και τα πρόσωπα τους μου φαίνονταν νορμάλ...τωρα τι να σου πω.
Για τα δικά μας πρότυπα, ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΣ!!!
Για τα πρότυπα του Ντουμπάι που ξεχειμωνιάζει... Θα την έχουν κάνει ζάπλουτη ήδη!!!
δεν ειχε αναγκη τα λεφτα τους. αλλα η γυναικεια ματαιοδοξια ειναι απειρη!Για τα δικά μας πρότυπα, ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΣ!!!
Για τα πρότυπα του Ντουμπάι που ξεχειμωνιάζει... Θα την έχουν κάνει ζάπλουτη ήδη!!!
Τιμουλα απλησίαστη φαντάζομαι για Έλληνες εκτός αν είσαι κανας Μαρινάκης η Κόκκαλης.Γι αυτό έχει ρίξει μαύρη πέτρα στην ΕλλάδαΤιμούλα ??
Μποτάνα-drain
Ιωάννα Μπέλλα για το Ντουμπάι: «Η χώρα εδώ σε βοηθάει να πας μπροστά, δεν σε κρατάει πίσω»
Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μείνω εδώ. Μπορεί κάποια στιγμή να επιστρέφω στο Λονδίνο».
Εν, δεν έλεγε τυχαία ο Καζαντζίδης για την κακούργα ξενιτιά και το πικρό ψωμί τηςΜποτάνα-drain
Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της και η Ιωάννα "αναγκάστηκε" να ξενιτευτεί
Πως της τα έφερε η ζωή να τρώει πικρές ψωλές της ξενιτιάςΕν, δεν έλεγε τυχαία ο Καζαντζίδης για την κακούργα ξενιτιά και το πικρό ψωμί της
Περίεργο εγώ νόμιζα ότι ο τομέας της βίζιτας ανθεί στην Ελλάδα.
Ιωάννα Μπέλλα για το Ντουμπάι: «Η χώρα εδώ σε βοηθάει να πας μπροστά, δεν σε κρατάει πίσω»
Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μείνω εδώ. Μπορεί κάποια στιγμή να επιστρέφω στο Λονδίνο».