αληθευει οτι μαρεσουν οι γωνιες , τα σκληρα χαρακτηριστικα για αυτο γουσταρω και αλβανιδες. επισης με φτιαχνει το σκιννυ με βυζαρες, αρα πρεπει να εχει πεσει και πλαστικη. αυτη η μαλακια που βαζουν στα χειλια και γινονται σαν ροφοι ειναι ξενερωτικο αλλα αν παιρνει καλες πίπες το παραβλέπω.πολυ σκληρα χαρακτηριστικα, πλαστικες φουλ κ στα ορια της νευρικης ανορεξιας....αμα σας αρεσουν αυτα τα πραγματα, τι να πω...
ο καθενας οπως φτιαχνεται
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιωάννα Μπέλλα (μοντέλο στο πρωινό με την Φαίη)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα misterakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 518
- Εμφανίσεις 125K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.917
- Πόντοι
- 1.056
πολυ σκληρα χαρακτηριστικα, πλαστικες φουλ κ στα ορια της νευρικης ανορεξιας....αμα σας αρεσουν αυτα τα πραγματα, τι να πω...
ο καθενας οπως φτιαχνεται
ρε φιλε, δηλαδη, μονο η γλυκουλες με αυτη την λογικη ειναι ομορφες γυναικες? διαφωνω, το αγριο γυναικειο προσωπο εχει την ομορφια του. Τουλαχιστον για μενα παντα.
οσο για την νευρικη ανορεξια, το κλασσικο fit μοντελε σωμα εχει, που βγαζει καυλα εχει!
ο καθενας με τα γουστα του παντως
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.917
- Πόντοι
- 1.056
που το ειδες το τερας μωρε? θα μας τρελαίνεις?
επίσης μίκραινε λίγο τις διαστάσεις όταν κάνεις import την εικόνα, μας βγήκαν τα ματιά, 3 στέμματα φωτο
επίσης μίκραινε λίγο τις διαστάσεις όταν κάνεις import την εικόνα, μας βγήκαν τα ματιά, 3 στέμματα φωτο
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
H Mπέλλα έχει χαλάσει πολύ από τις πλαστικές. Το κακό είναι πως δεν τις χρειαζόταν κιόλας. Μυαλο ανύπαρκτο και μάλλον κακή επιρροή της μητέρας της, που έχει κάνει και αυτή επεμβάσεις.
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.456
- Πόντοι
- 25.186
εξ'αρχης μπαζο ηταν..και με τις πλαστικες εγινε χειροτερη.H Mπέλλα έχει χαλάσει πολύ από τις πλαστικές. Το κακό είναι πως δεν τις χρειαζόταν κιόλας. Μυαλο ανύπαρκτο και μάλλον κακή επιρροή της μητέρας της, που έχει κάνει και αυτή επεμβάσεις.
Ειχε ενα δωρο εκ φυσεως, το υψος και σε συνδυασμο με το λεπτο σωμα ειναι ακρως εντυπωσιακη...
Ειδικα πανω σε 12ποντα ειναι αιθερια υπαρξη...
Ολα αυτα βεβαια μεχρι να δεις τη φατσα...
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Πιτσιρίκα που την είχα δει, όταν πρωτοξεκίνησε, μια χαρά μου είχε φανεί. Μετά έχασε τον έλεγχο με τα φουσκώματα και τις ενισχύσεις.εξ'αρχης μπαζο ηταν..και με τις πλαστικες εγινε χειροτερη.
Ειχε ενα δωρο εκ φυσεως, το υψος και σε συνδυασμο με το λεπτο σωμα ειναι ακρως εντυπωσιακη...
Ειδικα πανω σε 12ποντα ειναι αιθερια υπαρξη...
Ολα αυτα βεβαια μεχρι να δεις τη φατσα...
Δεν είχε μόνον το ύψος. Είχε και μια υποδομή στο σώμα ως αθλήτρια.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.592
- Πόντοι
- 2.356
που πηγε η μιση μυτη??
συμφωνω οτι οντως ηταν μουναρα με προδιαγραφες αλλα πλεον τα κομπλεξ της καθε μιας κανουν τους πλαστικους πλουσιους. (ο,τι θελω θα κανω και θα βαζω στο σωμα μου)
δικαιωμα της λοιπον να γινει πιο ασχημη και ας φαντασιωνεται οτι εγινε πιο ομορφη....
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.917
- Πόντοι
- 1.056
που πηγε η μιση μυτη??
συμφωνω οτι οντως ηταν μουναρα με προδιαγραφες αλλα πλεον τα κομπλεξ της καθε μιας κανουν τους πλαστικους πλουσιους. (ο,τι θελω θα κανω και θα βαζω στο σωμα μου)
δικαιωμα της λοιπον να γινει πιο ασχημη και ας φαντασιωνεται οτι εγινε πιο ομορφη....
σε μια φαση ηταν θεομουνο η τυπισσα, τωρα που ανοιξε παρτηδες με Dubai δεν ξερω τι εκανε αλλα εχει αρχησει και περναει στο ασχημο
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.592
- Πόντοι
- 2.356
καποτε στο τεξας
Θεομουνοκαποτε στο τεξας
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.584
- Πόντοι
- 11.445
διαβασα καπότα στο Τεξαςκαποτε στο τεξας
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.917
- Πόντοι
- 1.056
Σε αυτη τη φαση ηταν στα καλυτέρα της, η μουναρα!
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.592
- Πόντοι
- 2.356
καλα ναι θαυμα! απο τη μεση και κατω δε τη χτυπαει ο ηλιος εμπρος! απο τη μεση και πανω ουτε σκια τα μαλλια κανουν πανω της!!!θα γινω γραφικος, μιας και απαντησα πριν λιγο με τον ιδιο τροπο σε αλλο νημα
Μακαρι, να ηταν ετσι ολα τα τραβελια τοτε, τυπε
οι εικονες που τη θαυμαζεις πλεον δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα και η πραγματικοτητα ειναι οτι ποτε δεν ανταποκρινοταν ουτε οταν ηταν εμφανισιμη....
Αλφάδι πάντως...θα γινω γραφικος, μιας και απαντησα πριν λιγο με τον ιδιο τροπο σε αλλο νημα
Μακαρι, να ηταν ετσι ολα τα τραβελια τοτε, τυπε
Νήμα της στάθμης.Αλφάδι πάντως...
PETERaths
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2020
- Like
- 226
- Πόντοι
- 21
Χωρισμός στη σόουμπιζ - Το αποκάλυψε στον "αέρα" εκπομπής
«Είμαι μόνη μου, είμαι πολύ καλά. Έχω επικεντρωθεί στα επαγγελματικά μου γιατί είμαι 25 χρονών και πρέπει να κάνω αυτό αυτή τη στιγμή. Μετά τα 30 μπορεί να
www.enikos.gr
χωρισε το κοριτσι
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.592
- Πόντοι
- 2.356
το ματιαξαμε! η μαλλον ανοιξαμε τα ματια σε καποιον απο δω μεσα και την αφησε!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις