Hard4Bimbos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
]Δεν ξέρω τυπε αν το είπες ειρωνικά ή καλοπροαίρετα αυτό..εγω δηλώνω φαν της ιστορίας και της γεωγραφίας..περα από τα σκληρά γαμησια σε Θείτσες και σε κορασίδες είναι ένα επίσης αγαπημένο χόμπι μου ...τι καλύτερο βρε αδερφέ πας και σκιζεις σε ένα βράδυ νεαρό κορίτσι έπειτα μια σαλεμενη θεια..επιστρέφεις σπίτι διαβάζεις Περί αρχαίων Μακεδόνων Μολοσσών Ρωμαίων Γότθων Οστρογοτθων για κάνα δίωρο..μετά κοιμάσαι σαν πουλάκι .
Πρόσφατα, η Ιωάννα Μπέλλα τράβηξε τα βλέμματα με την παρουσία της στην Ψαρρού, καθώς το νεαρό μοντέλο έκανε μια βόλτα στην εξέδρα της κοσμικής πλαζ και ήταν σαν να κάνει πασαρέλα.
Ο πατέρας της Μπελλα έχει αρκετή περιουσία ώστε η κόρη του τα 500 που λες να τα έχει για την πρωινή της βόλτα..500/ωρα κλειστός κύκλος
500/ωρα κλειστός κύκλος
Εχω ακούσει για τετραψήφιο νούμερο και από άνθρωπο που έχει πάρε δώσε μαζί της.
από ότι ξέρω μια χαρά λεφτά έχει ο μπαμπάς της και γενικά δεν βλέπω το λόγο γιατί να κάνει βίζιτες
Το ξερω ρε τυπε και για αυτό έμεινα έκπληκτος οταν μου το ειπαν, τη να πω
12 άτομα έστειλαν ήδη μήνυμα. Που να έγραφα τέτοιο σχόλιο Κυριακή.
Γενικά η show biz παίζει γύρω από το μωβ. Προφανώς δε μιλάμε για μεγάλα ονόματα αλλά για τις υποτιθέμενης διάσημες που αν πεις το όνομα δε τις ξέρει κανείς αλλά αν πεις τι ρόλο βαράνε όλοι καταλαβαίνουν.
Η συγκεκριμένη κυρία δε γαμιεται απ όσο ξέρω. Το έγραψα έτσι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι "όλες" οι γλάστρες παίζουν στο 500αρικο (από πλέον μεγάλη παρουσιαστρια - όχι Τατιάνα).