nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.299
- Πόντοι
- 1.106
Ναι τυπε μαζι με της Ραλλη και της Φουρειρακάπως offtopic, αλλά διαβάζω στο instagram ότι κυκλοφορούν βιντεάκια της
Ναι τυπε μαζι με της Ραλλη και της Φουρειρακάπως offtopic, αλλά διαβάζω στο instagram ότι κυκλοφορούν βιντεάκια της
ουστ ψοφιμι ροφεκάπως offtopic, αλλά διαβάζω στο instagram ότι κυκλοφορούν βιντεάκια της
Ναι τυπε μαζι με της Ραλλη και της Φουρειρα
Tης Φουρειρα μια κυκλοφορει και ειναι 100% φωτοσοπαρισμενη, το κεφαλι της ειναι κολλημενο απο σελφι που εχει βγαλει σε σελφι γκομενας που βγαζει γυμνη.Ναι τυπε μαζι με της Ραλλη και της Φουρειρα
Η μπελλα ειναι για τρελη κουνιαμπελα, ενα μεγάλο μπράβο και απο μένα
αφαιρεσε λέει το υαλουρικο από τα χείλη και το σπερμα από το στομάχι της ... :-
το σπέρμα απο το στομάχι της δεν τελειώνει έτσι εύκολα..
χχαχαχα έχω πεθάνει στα γέλια. Σαν σούργελο κάνει. Μου θυμίζει ξεπέτες και μάλιστα κακές σε μπουρδέλα του 20αρικου.
ατελειωτες ποδαρες
ατελειωτες ποδαρες
έχει άρρωστα καυλωτικα ποδιά
έχουν φύγει πολλές μαλακίες για τις ποδάρες της Μπέλλας και τα πέλματα της
αχχ τι τραβάμε και εμείς ρε φίλε για πάρτη τους και αυτές δεν εκτιμούνε τίποτα. Μια φορά της τον έστειλα έτσι να μου πει πως της φαίνεται και αμέσως block. Κατάλαβες φίλε; Τέτοια αχαριστία..έχουν φύγει πολλές μαλακίες για τις ποδάρες της Μπέλλας και τα πέλματα της
αχχ τι τραβάμε και εμείς ρε φίλε για πάρτη τους και αυτές δεν εκτιμούνε τίποτα. Μια φορά της τον έστειλα έτσι να μου πει πως της φαίνεται και αμέσως block. Κατάλαβες φίλε; Τέτοια αχαριστία..