Mr_Robot
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Like
- 260
- Πόντοι
- 1
με καύλωσε η "βρομιάρα"Σε ησυχια δε μας αφηνει η ξεκωλιαρα...
με καύλωσε η "βρομιάρα"Σε ησυχια δε μας αφηνει η ξεκωλιαρα...
αμα δεν φαει πουτσα ολα της φταινε δεν το ξερεις ?Πάντως πρέπει να έχει κακή συμπεριφορά προς τους συνεργάτες της!
Δεν είναι τυχαίο που όλοι την κάνανε!
Ναι πρεπει να ειναι λιγο τσογλανακι στην δουλεια της με ειρωνια στους συναδελφους της...Πάντως πρέπει να έχει κακή συμπεριφορά προς τους συνεργάτες της!
Δεν είναι τυχαίο που όλοι την κάνανε!
Τύπε μου πως την αναγνώρισες ?Επειδή τυχαίνει να την ξέρω προσωπικά, καθώς ήμασταν κάποτε συνάδελφοι στην εκπαίδευση λίγο πριν γίνει παρουσιάστρια, είναι γλυκιά προς όλους, αλλά είναι φτιαχτό όλο αυτό. Μάλλον απρόσιτη θα την έλεγα.
Για ξαναγράψε το όνομα της τύπε γιατί σε mairamarr βγαίνουν κάτι Ελλεεινίδες.
βαλτε ενα extra R,για ποια λετε ρε παιδια? στο γκουγκλ δεν βγαζει τιποτα για κωλαρα παντως.
Προφανως ειχε "χορηγο" που απολαμβανε το πλαστικο...μονο με την δουλεια της εστω ως παρουσιαστρια στην Κρητη δεν βλεπω να το προσθεσετο πλαστικο.Τύπε μου πως την αναγνώρισες ?
Από τότε δασκάλα είχε τόση σιλικόνη ολούθε πάνω της ?
Όταν λες μουνοδουλο ποιον εννοείς;Από το SurvivorΙσχύουν οι φήμες πως κάτι παίζει με τον μουνόδουλο απ'το Survivor και την Μαλέσκου;;;; ?
Καλα μη φανταστεις οτι ειναι και καμια πανακριβη επεμβαση, οι σιλικονες στα βυζια εχουν καταντησει επεμβαση ρουτινας πλεον...Προφανως ειχε "χορηγο" που απολαμβανε το πλαστικο...μονο με την δουλεια της εστω ως παρουσιαστρια στην Κρητη δεν βλεπω να το προσθεσετο πλαστικο.
Η συντήρηση τύπε είναι το μεγάλο έξοδο και όλα τα παρελκόμενα, το λίγα λίγα που ξετινάζουν την μπάνγκα ... όχι να δώσει άπαξ 3000+ για τα βυζγιάΚαλα μη φανταστεις οτι ειναι και καμια πανακριβη επεμβαση, οι σιλικονες στα βυζια εχουν καταντησει επεμβαση ρουτινας πλεον...
Με ενα κομπλε μηνιατικο (και οχι με βασικο μισθο) μια χαρα βγαινουν και τα σερβις και τα ΚΤΕΟ και ολα. Ασε που μολις μπει το βυζι, αυτοματα ανεβαινει και ο μισθος/ζητηση. Επενδυση ειναι..Η συντήρηση τύπε είναι το μεγάλο έξοδο και όλα τα παρελκόμενα, το λίγα λίγα που ξετινάζουν την μπάνγκα ... όχι να δώσει άπαξ 3000+ για τα βυζγιά
Στην επένδυση δεν χαλάς από τα δικά σου αλλά των αλλονώνε ... αλλιώς τι επένδυση θα ήτανΜε ενα κομπλε μηνιατικο (και οχι με βασικο μισθο) μια χαρα βγαινουν και τα σερβις και τα ΚΤΕΟ και ολα. Ασε που μολις μπει το βυζι, αυτοματα ανεβαινει και ο μισθος/ζητηση. Επενδυση ειναι..
ναιιιιιοχι. Το μονο πραγμα που προυποθετει μια επενδυση ειναι κεφαλαιο.Στην επένδυση δεν χαλάς από τα δικά σου αλλά των αλλονώνε ... αλλιώς τι επένδυση θα ήταν
Στην προκείμενη ... μουνίναιιιιιοχι. Το μονο πραγμα που προυποθετει μια επενδυση ειναι κεφαλαιο.
Πολύ γέλιο το post σουH πουτάνα αναβλύζει τέτοια σεξουαλικότητα, που όταν τη βλέπω μεταμορφώνομαι σε αυτόν:
Τύπε ο Διονύσης ο μαστούρης από το μαστερσεφ δεν μοιάζει λίγο με τον "θέλω το γουνάκι σου" ?H πουτάνα αναβλύζει τέτοια σεξουαλικότητα, που όταν τη βλέπω μεταμορφώνομαι σε αυτόν: