Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Τύπε τον παράτησε για πάρτη σουΠού να το φανταζόταν ο Χεζόνια ότι θα έτρωγε χυλόπιτα εδώ πέρα
Τύπε τον παράτησε για πάρτη σουΠού να το φανταζόταν ο Χεζόνια ότι θα έτρωγε χυλόπιτα εδώ πέρα
Έλα ντε Φαντασία στο τέρμα...αλλο σκεφτεσαι να κανεις μαζι της;Παιδι;
Γυναικαρα!Καγκελο μας εκανε την πουτσα η πουτανα,τα πεταξε παλι...
μα όνομα είναι αυτό για ελλάδα?Πού να το φανταζόταν ο Χεζόνια ότι θα έτρωγε χυλόπιτα εδώ πέρα
Καυλωτικό πλαστικό όμωςΨάχνει και αυτη τον καταλληλο χορηγο.
Αλλα πολυ μερεμετι και πλαστικο ρε παιδι μου, ακουμπάει επίπεδο Καινούργιου.
Αστα να πανε τυπε..Και δε πα να λενε για πλαστικες κλπ,δεν μας ενδιαφερει,η γυναικα ειναι μια κινητη βομβα,βγαζει μια προστυχια και μια καυλα αλλο πραμα...Μεγαλη τσοντα...Κορμαρα για χυσιμο!
Οχι και χανει στον κωλο τυπε μου,μια χαρα πεταχτη κωλαρα εχει,ιδεα σου ειναι...Χάνει λίγο στον κώλο ή είναι ιδέα μου? Θέλω λίγο πιο πεταχτό κώλο και ένα κλικ πιο φαρδιά λεκάνη...... να το ευχαριστιέσαι στα 4.
ψαξε στο ινστα για mairamarr και εκει θα δεις τι σημαινει κωλαρα.....Οχι και χανει στον κωλο τυπε μου,μια χαρα πεταχτη κωλαρα εχει,ιδεα σου ειναι...
Ε ενταξει αυτη που λες ειναι κωλαρα επιπεδου JLo,δεν εχει τετοια συμφωνω...Αλλα δεν μπορεις να πεις οτι χανει απο κωλο η Μαλεσκου.Να το πουμε πχ για την Σκορδα οτι χανει απο κωλο ναι,για την Ιωαννα οχι.ψαξε στο ινστα για mairamarr και εκει θα δεις τι σημαινει κωλαρα.....
Ειναι υπεροπλο κ αυτη! Πλαστικο ξεπλαστικο ειναι για εκφυλοωγαμξσι!Αστα να πανε τυπε..Και δε πα να λενε για πλαστικες κλπ,δεν μας ενδιαφερει,η γυναικα ειναι μια κινητη βομβα,βγαζει μια προστυχια και μια καυλα αλλο πραμα...Μεγαλη τσοντα...
Αστα να πανε τυπε..Και δε πα να λενε για πλαστικες κλπ,δεν μας ενδιαφερει,η γυναικα ειναι μια κινητη βομβα,βγαζει μια προστυχια και μια καυλα αλλο πραμα...Μεγαλη τσοντα...
να την δουν και οι φιλοι μας που ισως δεν την γνωριζουν.....Ε ενταξει αυτη που λες ειναι κωλαρα επιπεδου JLo,δεν εχει τετοια συμφωνω...Αλλα δεν μπορεις να πεις οτι χανει απο κωλο η Μαλεσκου.Να το πουμε πχ για την Σκορδα οτι χανει απο κωλο ναι,για την Ιωαννα οχι.
Ενδιαφέρον φωτογραφία....να την δουν και οι φιλοι μας που ισως δεν την γνωριζουν.....