Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
έχουμε τοποθετηθεί για αυτήν στο θρέντ τηςεμένα μου αρέσει αυτή που είναι δίπλα στο πάνελ της Χριστίδου!
Μια ξανθούλα,μινιον!
έχουμε τοποθετηθεί για αυτήν στο θρέντ τηςεμένα μου αρέσει αυτή που είναι δίπλα στο πάνελ της Χριστίδου!
Μια ξανθούλα,μινιον!
ζητώ συγγνώμη απο την επιστημονική ομάδα του bou.έχουμε τοποθετηθεί για αυτήν στο θρέντ της
Σωστο το update επομενως.κωλαρακι πολυ καλο, βυζι ρε τυπε δεν ειχε ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ευτυχως που εβαλε
Πιο ωραία ήταν πριν
Η Μαλεσκου πριν την πλαστικοποίηση
ζητώ συγγνώμη απο την επιστημονική ομάδα του bou.
Έχετε την ευγενή καλοσύνη να μου υποδείξετε το thread τηs?
Ότι είναι ομορφη είναι και μάλιστα ίσως όντως η ωραιότερη αυτή τη στιγμή.Μην λεμε μαλακιες ειναι η ομορφοτερη τηλεπερσονα αυτη την στιγμη....
και ξερει να πουλαει πλεον....ξερει τι πρεπει να κανει για να ανεβαζει νουμερα η εκπομπη της...
ελπιζω μονο να ειναι "εξυπνη" σαν την Μενεγακη και να εχει ιδιο επαγγελματικο και χρηματικο μελλον...
Που το βρήκες;ωραιος
Η Μαλεσκου πριν την πλαστικοποίηση
Η Κορομηλά πάντως στα χρόνια τα καλά πήγε πολύ δυνατά.Αλλα δεν ήταν τόσο όμορφη όσο οι αλλεςΤην εποχη της μενεγακη δεν υπηρχε ινστα και σοσιαλ μιντια. Ενα μουνι υπηρχε στην τιβι(πολυ δυνατο ομως), αυτο ζαχαρωναν ολοι. Εδω την ειχε δει γκομενα η μοσχαροκεφαλη κορομηλα.
Απορω τι της ειχε βρει ο Μιχαλοπουλος.Την εποχη της μενεγακη δεν υπηρχε ινστα και σοσιαλ μιντια. Ενα μουνι υπηρχε στην τιβι(πολυ δυνατο ομως), αυτο ζαχαρωναν ολοι. Εδω την ειχε δει γκομενα η μοσχαροκεφαλη κορομηλα.
Ποιος ξέρει...Απορω τι της ειχε βρει ο Μιχαλοπουλος.
Ο ιδιος μαλλον.Ποιος ξέρει...
Αυτός σίγουρα...Ο ιδιος μαλλον.