lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Καλή δουλειά ομως
Καλή δουλειά ομως
Γυναικάρα από τις λιγεςΤιγκα στο πλαστικο ειναι...οφθαλμοφανεστατο για την εμπειρια πολλων συναγωνιστων.
κανει καστινγ τωρα για να διαλεξει την πιο πλουσια πουτσα και τον πιο βλαμμενοΑν ψοφαει θα την φαει...ισως να θελει μονο θαυμαστες και ουτε εναν εραστη ιδιως αν ειναι σε φαση "κοιταω μονο την καριερα μου".
ε,δε κάτσει και να μονάσει κιόλας. Θα τον παίρνει αλλά χωρίς να το προβάλλει στα ΜΜΕ....Αν ψοφαει θα την φαει...ισως να θελει μονο θαυμαστες και ουτε εναν εραστη ιδιως αν ειναι σε φαση "κοιταω μονο την καριερα μου".
Δεν πληρω κανενα απο τα κριτηρια αλλα αν την δω θα ορμηξω...κανει καστινγ τωρα για να διαλεξει την πιο πλουσια πουτσα και τον πιο βλαμμενο
Ευστοχο!Αν ψοφαει θα την φαει...ισως να θελει μονο θαυμαστες και ουτε εναν εραστη ιδιως αν ειναι σε φαση "κοιταω μονο την καριερα μου".
κωλαρακι πολυ καλο, βυζι ρε τυπε δεν ειχε ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ευτυχως που εβαλε
Η Μαλεσκου πριν την πλαστικοποίηση
Πολύ πιο όμορφη είναι τώρα.Τότε ήταν σαν ζόμπι.κωλαρακι πολυ καλο, βυζι ρε τυπε δεν ειχε ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ευτυχως που εβαλε
Το Μαράκι η παρουσιάστρια ρίχνει στα αυτιά στην κοντοπίθαρη ρουμάνα μαλέσκουκωλαρακι πολυ καλο, βυζι ρε τυπε δεν ειχε ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ευτυχως που εβαλε
Η Ελένη Βουλγαράκη;εμένα μου αρέσει αυτή που είναι δίπλα στο πάνελ της Χριστίδου!
Μια ξανθούλα,μινιον!