ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη σήμερα στην Ιμβρου , μου άνοιξε η granny Κορίνα και μου έδειξε τρείς νέες λαδοκόρες την Χριστίνα , την Ελένη και μια νέα την Άντζελα . Η Κορίνα μου πρότεινε την Άντζελα ξανθιά, περίπου στα 28 με ωραίο σώμα και πρόσωπο , πέρασα μάσα στο δωμάτιο αλλά σκέτη αποτυχία σε όλα και στο μασάζ και στο πρόγραμμα λές και μου την πρότεινε ο Επίτιμος. Κρίμα για το θεραπευτήριο , ακόμα κλαίω τα λεφτά μου . Ούστ και πάλι ούστ.
Περασμα την προηγούμενη εβδομαδα απο το μαγαζι που ανοιγει μια ξανθια ομορφη και με καλο βυζι μεγαλομιλφ προς τα 40φευγα. Μου έδειξε δυο λαδοκόρες, την
Αντζελα ψηλη ξανθια με συμπαθητηκι βυζι και στητο ωραίο κώλο και ενα καχεκτικο απο το Τσερνομπιλ σαν καθαριστρια. Η σεριφισσα αν και ρωτησα μου ειπε δεν
κανει δουλειες αλλα επιβλεπει μονο. Η Αντζελα στο μασαζ μαπα αλλα στο μπριζολιασμα πολύ καλη με βαθια πιπα. Φοβερη κωλαρα με τατου στη μεση και χυσιμο στη μαπα.
Το μαγαζι αν και παλιο ειναι ανακαινισμενο πληρως αλλα θελει πιο πολλες κοπελες για επιλογη. Ξερει κανεις αν η σεριφισσα μπριζολιαζετε??