γυναικεs δεν ειναι και αυτεs? ολεs το ιδιο ειναι. τωρα για το επιπεδο που λεs , εχει πεσει για αυτουs που δεν ξερουν να ψαξουν και δεν εχουν τιs ακρεs( αναμεσα τουs ειμαι και εγω.)έχει πέσει πολύ το επίπεδο στο γκρής
αντί να παρακαλάνε
το παίζουν άνετες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Ίμβρου 2,Πατήσια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 346
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
γυναικεs δεν ειναι και αυτεs? ολεs το ιδιο ειναι. τωρα για το επιπεδο που λεs , εχει πεσει για αυτουs που δεν ξερουν να ψαξουν και δεν εχουν τιs ακρεs( αναμεσα τουs ειμαι και εγω.)
ρε φίλε το επιπεδο αναφέρεται στο μέσο όρο.
Οσοι ξέρουν που να φάνε δεν τους νοιάζει ο μέσος όρος έτσι κι αλλιώς
Και εγω ανήκω σε αυτούς που δεν ξέρουν να ψάξουν πότε καταληγω στο μέσο όρο και το επίπεδο είναι κάθε πέρσυ και καλύτερα
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...καλα θα τις δω απο φθινοπωρο ολες τις 'ανετες'.....έχει πέσει πολύ το επίπεδο στο γκρής
αντί να παρακαλάνε
το παίζουν άνετες
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
όπως το 90-95 ζούσαμε χρυσές εποχές με το ανατολικό μπλοκ...καλα θα τις δω απο φθινοπωρο ολες τις 'ανετες'.....
τώρα θα ζήσουμε με το ελλεηνιδικό
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Απ'ο την αρχή δεν παραγγέλνεις ούτε ψάρι ;) . Πας μέσα,τσεκάρεις ,το ζητάς και μετα τρως...
Τουλάχιστον έτσι έκανα εγώ.Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.
Τι λέτε ρε παιδιά, η Αγγελική κάνει πρόγραμμα και μάλιστα φουλ???
Δεν παίζει ρε σεις, ειδικά για φουλ κιόλας!
Μόνο μασάζ κάνει εκείνη (δεν πα να της κάνεις τεμενάδες...όσες φορές και να πας...), ενώ οι υπόλοιπες βγάζουν τα μάτια τους! Τώρα τι γυρεύει αυτή εκεί μέσα...Μάλλον εκεί βρήκε, εκεί πήγε!
Αποκλείω να έχει λάβει ποτέ κανείς από την συγκεκριμένη παραπάνω από φραπέ (και αν).
Ο byron φαντάζομαι πως αυτό θα εννοεί. (έτσι δεν είναι?)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
για να πω την αληθεια και γω τοσες φορες που εχω παει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν εχει κανει τιποτα παραπανω απο φραπε...Τι λέτε ρε παιδιά, η Αγγελική κάνει πρόγραμμα και μάλιστα φουλ???
Μόνο μασάζ κάνει εκείνη (δεν πα να της κάνεις τεμενάδες...όσες φορές και να πας...), ενώ οι υπόλοιπες βγάζουν τα μάτια τους! Τώρα τι γυρεύει αυτή εκεί μέσα...Μάλλον εκεί βρήκε, εκεί πήγε!
Αποκλείω να έχει λάβει ποτέ κανείς από την συγκεκριμένη παραπάνω από φραπέ (και αν).
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
μαλιστα....κοιτα να δεις που την εχει δει κιολας....!!!εμένα 2-3 φορές μου πήρε και πίπα...αλλά για κάτι παραπάνω ούτε λόγος...
Σαββατο μεσημερι, δύο τεμάχια.
Βικτώρια μιλφ, πρωην Λέκκα και στρουμπουλή Νατάλι κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι, χάλι.
Βικτώρια εκτέλεσε αξιοπρεπές μασάζ και παρέθεσε πλήρες γεύμα, πρόθυμη και με χρόνο.
Τα χάλασε όλα στην πληρωμή. ΡΩτάω "πόσο"; 60 το μασάζ και ό,τι θέλεις. ΟΚ 80.
Παίρνει 100αρι, γυρνάει "δεν έχω ρέστα...".
Της δίνω 90, γυρνάει "δεν έχω ρέστα 10, έχω 5".
Της έδωσα 80.
Γαμώ την παρακμή... Ζητημα να σταυρωσαν πελάτη και πάνε να φάνε το τάλιρο...
Βικτώρια μιλφ, πρωην Λέκκα και στρουμπουλή Νατάλι κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι, χάλι.
Βικτώρια εκτέλεσε αξιοπρεπές μασάζ και παρέθεσε πλήρες γεύμα, πρόθυμη και με χρόνο.
Τα χάλασε όλα στην πληρωμή. ΡΩτάω "πόσο"; 60 το μασάζ και ό,τι θέλεις. ΟΚ 80.
Παίρνει 100αρι, γυρνάει "δεν έχω ρέστα...".
Της δίνω 90, γυρνάει "δεν έχω ρέστα 10, έχω 5".
Της έδωσα 80.
Γαμώ την παρακμή... Ζητημα να σταυρωσαν πελάτη και πάνε να φάνε το τάλιρο...
καλησπέρα παίδες.Επειδή μια από αυτές τις μέρες σκέφτομαι να επισκευτώ το συγκεκριμένο μαγαζί θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας.Από όσα διάβασα οι απόψεις διαφέρουν...Επίσης μόνο μιλφ πέζουν σε τέτοιου είδους καταστήματα?Και τις έξτρα χαλαρωτικές υπηρεσίες πως τισ ζητάς?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
καλησπέρα παίδες.Επειδή μια από αυτές τις μέρες σκέφτομαι να επισκευτώ το συγκεκριμένο μαγαζί θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας.Από όσα διάβασα οι απόψεις διαφέρουν...Επίσης μόνο μιλφ πέζουν σε τέτοιου είδους καταστήματα?Και τις έξτρα χαλαρωτικές υπηρεσίες πως τισ ζητάς?
1) Κατά την γνώμη μου υπάρχουν πολύ καλύτερα μαγαζιά (ειδικά τώρα που απεχώρησε από εκεί η Αγγελική). Διάβασε λίγο τα ξεχωριστά θρεντ των μασατζίδικων και επέλεξε αυτό που νομίζεις.Αν έχεις ήδη επιλέξει το συγκεκριμένο όμως, πήγαινε εκεί, για να μην σου μείνει απωθημένο.
2) Δεν παίζουν μόνο μιλφ, αλλά συνήθως τα περισσότερα σε αυτά τα μαγαζιά είναι μιλφ.
3) Ο βασικός κανόνας είναι ότι τις έξτρα υπηρεσίες δεν τις συζητάς ΠΟΤΕ με την σερίφισσα, αλλά μόνο στο δωμάτιο με την κοπέλα και΄καλύτερα όχι από την αρχή αλλά βλέποντας και κάνοντας και αφού το μασάζ και η κουβεντούλα έχει εξελιχθεί.
Τι λέτε ρε παιδιά, η Αγγελική κάνει πρόγραμμα και μάλιστα φουλ???
για να πω την αληθεια και γω τοσες φορες που εχω παει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν εχει κανει τιποτα παραπανω απο φραπε...
αγγελικη τελος απο ιμβρου....ξαναγυρισε στην λεκκα....
H Αγγελικη επεστρεψε στο μαγαζι,αλλα οχι πια σαν υπευθυνη.
Υπευθηνη τωρα ειναι η Βικτωρια(Λινα) απο Λεκκα.Η Αγγελικη
ειναι απλη "υπαλληλος" και ειναι υποχρεωμενη για πληρες
προγραμμα.Οποιος την εχει αχτι που δεν του καθοταν ας την
ξεσκισει.Και αν κανει τερτιπια η κανει την δυσκολη καντε
φασαρια και να ενημερωστε την Βικτωρια. Δεν χρειαζονται
ντροπες.Το ξερουν πολυ καλα γιατι παει ο κοσμος στα μαγαζια
αυτα.Αϊντε με τις καριολες.
η γνωμη μου ειναι καλυτερα απο την αρχη με την εργαζομενη. καθαρεs εξηγησειs( με τον καταλληλο βεβαια χειρισμο). για να μην προσβληθουν κιολαs . γιατι υπαρχουν αρκετεs που το παιζουν πονηρουλεs. αυτο για καποια παιδια που πρωτοπηγαινουν στα μασαζ.αλλά μόνο στο δωμάτιο με την κοπέλα και΄καλύτερα όχι από την αρχή αλλά βλέποντας και κάνοντας και αφού το μασάζ και η κουβεντούλα έχει εξελιχθεί.
η γνωμη μου ειναι καλυτερα απο την αρχη με την εργαζομενη. καθαρεs εξηγησειs( με τον καταλληλο βεβαια χειρισμο). για να μην προσβληθουν κιολαs . γιατι υπαρχουν αρκετεs που το παιζουν πονηρουλεs. αυτο για καποια παιδια που πρωτοπηγαινουν στα μασαζ.
Ναι θιγονται κιολας.Δεν δεχονται οτι ειναι
πουτανες.Προσβαλονται
ευχαριστουμε ρε ASTREA για την πληροφορια. αλλα νομιζω οτι και εκει ξυνισμενα μουτρα θα εχει. οποτε κατσει δεν κατσει πεταμενα λεφτα θα ειναι.H Αγγελικη επεστρεψε στο μαγαζι,αλλα οχι πια σαν υπευθυνη.
Υπευθηνη τωρα ειναι η Βικτωρια(Λινα) απο Λεκκα.Η Αγγελικη
ειναι απλη "υπαλληλος" και ειναι υποχρεωμενη για πληρες
προγραμμα.Οποιος την εχει αχτι που δεν του καθοταν ας την
ξεσκισει.Και αν κανει τερτιπια η κανει την δυσκολη καντε
φασαρια και να ενημερωστε την Βικτωρια. Δεν χρειαζονται
ντροπες.Το ξερουν πολυ καλα γιατι παει ο κοσμος στα μαγαζια
αυτα.Αϊντε με τις καριολες.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δηλαδή για να καταλάβω, η Αγγελική έφυγε για κάτι μέρες από Ίμβρου,
πήγε Λέκκα και επέστρεψε?
Αν είναι έτσι, τότε μιλάμε για το μεταγραφικό θρίλερ του καλοκαιριού
Επιβεβαιώστε παρακαλώ άλλη μία φορά ότι η Ίμβρου πήρε Αγγελική και όχι Γκαλάς.
πήγε Λέκκα και επέστρεψε?
Αν είναι έτσι, τότε μιλάμε για το μεταγραφικό θρίλερ του καλοκαιριού
Επιβεβαιώστε παρακαλώ άλλη μία φορά ότι η Ίμβρου πήρε Αγγελική και όχι Γκαλάς.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις