- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.869
- Πόντοι
- 42.697
και καλα να παθουν ειχα παει και το κορινακη το επαιζε μενεγακη ξεχασα τα γαμησια που ετρωγε στην φωκιονος...
ακόμα τρώει λουκάνικο με νευρα το Κορινάκι...
και καλα να παθουν ειχα παει και το κορινακη το επαιζε μενεγακη ξεχασα τα γαμησια που ετρωγε στην φωκιονος...
Το Κορινακι ειναι αστερι!ακόμα τρώει λουκάνικο με νευρα το Κορινάκι...
Το Κορινακι ειναι αστερι!
τσου (και λου)παίδες...ξέρει κανείς αν είναι ακόμη εκεί μία Βικτώρια (ψηλή-ξανθιά)?
merci
Η Κορινα πια απο ολλες ειναι? Εγω μονο την Ασιατισα εχω παρει εκει..(την συστηνω ανεπιφυλακτα)Μετα ειναι 2-3 ξανθιες milfoκατασταση κ μια μελαχρινη..Πια απο ολλες??
Αυτη με το πολυ κοντο μαλλι ??η ποιο μιλφ ξανθια ειναι..παραλληλα κ η ποιο καβλοφατσα.
Αυτη με το πολυ κοντο μαλλι ??
Εγινε m8 Σε ευχαριστω..Θα παω μια απο αυτες τις μερες απο κει και θα επιστρεψω με αναλυτικο review..δεν νομιζω να ειναι με το ποιο κοντο μαλλι,χωρισ να ειμαι απολυτα
σιγουροσ...με το ποιο κοντο μαλλι πρεπει να ειναι η λινα..
η ποιο καβλωφατσα λεμε..γραφει στο μετωπο σκιστ με...
ε ρωτα κ εσυ βρε παιδι μου ποια ειναι..
η κορινα τελος(μαλλον)....μου ειπανε οτι σταδιακα το ροστερ θα αλλαξει....καινουργιες κοπελες και νεες...πηξαμε στις γριουλες......!!!!!η Κορινάρα γύρισε?
η κορινα τελικα εχει φυγει???
κ αν ναι ξερει κανεισ που εχει παει??
θα περασω καμια βολτιτσα αυτεσ τισ μερεσ,
αλλα για να ξερουμε τι μασ περιμενει
πρωταγωνιστουσαν ολες μαζι σε ενα εργοΠερασμα και απο αυτο το μαγαζι.Πηγα διοτι ειχα μια πληροφορια
για ενα μελανουρι 20 περιπου χρονων,ελληνιδα.Εγω δεν την ειδα
παντως(την πηρε το ματι κανενος απο εδω μεσα??).Ειδα ομως τρεις
καινουριες αφηξεις,αρκετα καλες,εκτος
απο τις στανταρ Λινα(Βικτωρια) και Αγγελικη.Μια Ειρηνη μελαχροινη,
Ναταλι ξανθια,και Λιλη (αν θυμαμαι καλα)καστανοξανθη.
Και οι τρεις περιπου 30-35 χρονων αν δεν κανω λαθος.
Κατι μου θυμηζανε,οτι καπου τις εχω ξαναδει,αλλα δεν
θυμαμαι που.Επιφυλασομαι για τεστ καποια στιγμη..
η τιμη πλεον στα 60 ευρω....μετα απο τελευταια καταδρομικη....ροστερ το ιδιο και χειροτερο....
απο εδω και περα, θα παιζουν πολυ και οι αναπληρωματικεs. οποτε ασε να πανε.η τιμη πλεον στα 60 ευρω....μετα απο τελευταια καταδρομικη....ροστερ το ιδιο και χειροτερο....
προφανως ναι60 ευρω το φουλ μεγιστε?
μια λιλλυ που δουλευει μια περιγραφη
μηπως εχει καμια σχεση απο σκαβατζου;;;