ROMEL
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για κάντω μου πιο λιανά. Τι εννοείς???Κι εσυ βρε παιδάκι μου ... ROMEL???????? Καρφώνεσαι, δεν το καταλαβαίνεις???
Φιλικά πάντα.
Για κάντω μου πιο λιανά. Τι εννοείς???Κι εσυ βρε παιδάκι μου ... ROMEL???????? Καρφώνεσαι, δεν το καταλαβαίνεις???
Φιλικά πάντα.
Διαβάστε και την άλλη άποψη,την υπέρ της σύρραξης....
Για κάντω μου πιο λιανά. Τι εννοείς???
Για κάντω μου πιο λιανά. Τι εννοείς???
το διαβασα ναυαρχε.αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ολο το αρθρο βασιζετε σε προβλεψεις και εικασιες.προφανως το τουρκικο επιτελιο στρατου τα ειχε προβλεψει ολα αυτα ομως προχωρησε σε θερμο επεισοδιο.αρα απο και αυτοι ειχαν κανει τους υπολογισμους τους με καποιες παραμετρους που δεν αναφερονται.Διαβάστε και την άλλη άποψη,την υπέρ της σύρραξης....
Διαβάστε και την άλλη άποψη,την υπέρ της σύρραξης....
Eσύ ήσουν υπέρ ή κατά της σύρραξης??
Θα φωνάξεις την Αστυνομία να τον διώξει ή θ'αυτοδικίσεις?Αν ερθει καποιος να σου γαμησει το σπιτι εισι
υπερ η κατα να τον κοπανησεις??
Με λιγα λογια ΘΑ ΤΟΥ ΧΥΜΗΞΕΙΣ Η ΘΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΚΩΛΟ?
Έκανα μία ερώτηση στον άνθρωπο.Αν ερθει καποιος να σου γαμησει το σπιτι εισι
υπερ η κατα να τον κοπανησεις??
Με λιγα λογια ΘΑ ΤΟΥ ΧΥΜΗΞΕΙΣ Η ΘΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΚΩΛΟ?
Έκανα μία ερώτηση στον άνθρωπο.
Μπορείς να μην πετάγεσαι σαν πούτσα??
Θα φωνάξεις την Αστυνομία να τον διώξει ή θ'αυτοδικίσεις?
Αν δεν αυτοδικίσεις σημάινει ότι την κοπανάς?
Αν το διώξεις φωνλαζωντας την Αστυνομίας, σημαίνει ότι έχεις στήσει κόλο?
Αντιγράφω απόΑν τωρα μεχρι να ερθει η αστυνομια σε εχει κανει πουτανα δεν πειραζει το δικαστηριο θα σε
ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ.
Και στην περιπτωση των ΙΜΙΩΝ ποια ηταν η αστυνομια εκτος απο τον Εθνικο Στρατο
που εχει ορκισθει να φυλαει συνορα και συνταγμα.
Αντιγράφω από
:
"...Η ανάλυση του συγκεκριμένου ερωτήματος βασίζεται εν μέρει στην παραδοχή ότι η άμεση διακοπή των εχθροπραξιών θα αποτελούσε το λογικό συμφέρον, τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών
όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τους δύο αυτούς πυλώνες ισχύος του διεθνούς συστήματος, κυρίως τον πρώτο, θεωρούμε ως τους πραγματικούς ρυθιστικούς παράγοντες της σύγκρουσης.
Η εμπλοκή του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) θα μπορούσε να θεωρηθεί νομοτελειακά βέβαιη, ωστόσο η πραγματική παρεμβατική δυνατότητα θα προέκυπτε από τη βούληση κυρίως των ΗΠΑ και δευτερευόντως της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς όμως να θεωρείται δεδομένη."
H διακοπή των εχθροπραξιών αποτελούσε λογικό συμφέρον αφού οι δύο χώρες είναι - ήταν- στο ΝΑΤΟ. Και σε μια περίοδο που οι ΗΠΑ είχαν στα σκαριά ένα σωρό μπελάδες ( βαλκάνια, μέση ανατολή) δε θα θελαν ακόμη έναν. Δηλάδή μια απο τις χώρες τους να έφευγαν απο το μαντρί.
Και να παει που εκεινη την εποχη που η αρκουδα δεν ειχε μαντηλι να κλαψει?
Μπράβο αγόρι μου, πες τα εκτονωθείς. Μου φαίνεται ότι δειλά, δειλά αρχίζει να αποκαλύπτεται το σαδιστικό σου υποσυνείδητο. Φυλακές… ., μπουκάλια στο κεφάλι……… ., τσιγάρα στο τομάρι……………………… .
Ρε μήπως στην προηγούμενη σου ζωή ήσουν κανένας αρχιβασανιστής……Κάνε καμιά ψυχανάλυση καλού-κακού, να μάθεις τι σου συμβαίνει.
Καμία αντίρηση γενικός και αορίστος σε όλα αυτά.χωρίς όμως να θεωρείται δεδομένη."
Και θα στηριξω την ακεραιοτητα μου στο αν οι ΗΠΑ Η Ε.Ε
θελησουν να το "παιξουν" εγκαιρα και δικαια αστυνομια ??
Οσο για τον Ο.Η.Ε δεν πιστευω οτι τον παιρνει κανεις σοβαρα εκτος απο
τα νησια φεροες λογω μπακαλιαρου.
Μια λαικη παροιμια λεει ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΥΧΙΑ ΝΑ ΞΥΣΤΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΥΣΕΙ.
Και μεχρι σημερα η Ελλαδα ειχε τα δικα της νυχΙΑ.