Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Eγώ γι' αυτό είπα ότι λόγω συναντήσεων έχουν αρχίσει όλα τα ξεκατινιάσματα.
Παιδιά, εδώ είμαστε για τις αποψεις μας, δε μας νοιάζει τι κάνει και πώς είναι ο καθένας στην προσωπική του ζωή.
Κι ούτε τα pm που ανταλλάζετε μας ενδιαφέρουν.
Περσόνα, αν και δεν είπες τι ελεγαν τα pm μόνο και μόνο που το ανέφερες νομίζω ότι είναι φάουλ

φάουλ είναι οι μοντεράτορες του σάιτ που ένας τυπάς (είτε τον πάω και είναι φίλος είτε όχι) βρίζει επί μονίμου βάσεως όσια και ιερά και μάνες σε νικς που δεν προκαλούν και μένει ατιμώρητος.
φάουλ είναι εντός να γαμάς κώλους και εκτός να γλείφεις κατουρημένες ποδιές. (δεν υπάρχει σε αυτό ευθεία, ή έμμεση αναφορά σε νικ)
φάουλ είναι να προκαλείς διαρκώς ΟΛΟΥΣ τους άλλους επειδή τυγχάνει ο κολλητός σου να είναι μοντέρι.

εάν δεν το παλεύουν να μην συναντιώνται, ή να κόψουν το νετ.

όταν χτυπάς με ζίου ζίτσου δεν θα ακολουθήσω τους κανόνες του μποξ.

έγινα σαφής;

Επισκέπτης
φάουλ είναι οι μοντεράτορες του σάιτ που ένας τυπάς (είτε τον πάω και είναι φίλος είτε όχι) βρίζει επί μονίμου βάσεως όσια και ιερά και μάνες σε νικς που δεν προκαλούν και μένει ατιμώρητος.
φάουλ είναι εντός να γαμάς κώλους και εκτός να γλείφεις κατουρημένες ποδιές. (δεν υπάρχει σε αυτό ευθεία, ή έμμεση αναφορά σε νικ)
φάουλ είναι να προκαλείς διαρκώς ΟΛΟΥΣ τους άλλους επειδή τυγχάνει ο κολλητός σου να είναι μοντέρι.

έγινα σαφής;

οι κωλοτουμπες σου σκατοψυχε μαλακοπιτουρα ειναι παλι αγαρμπες
και εκανες αββαβα οτι σου ειπα και πριν
λιγες μανες εχεις βρισει εσυ ρε αρχιδι?λιγα μπινελικια εχεις ριξει οταν εισαι στην τσιτα?
και τολμας να μιλας υποκριτη απο πανω?
αλλα ναι ξεχασα εσυ δεν κανεις πολυ καταχρηση...βριζεις δηλαδη πιο αραια μανες και εισαι και χοντροψωλαρας.

για τα αλλα περι μοντερεητορ κτλ δεν θα αναφερθω μα δεν εχεις και λιγα κολητηλικια με μοντς οπως ζερου κτλ οπου πολλες φορες εχες περηφανευετει και για αυτα.
Ειναι εμφανης η εμαθεια σου απεναντι μου αλλα δεν μπορω να σου πω τπτ αλλο παρα να πας να γαμηθεις (η να βρεθουμε και απο κοντα να μου τα πεις αυτα)

υγ.μιας και ανεφερες για κανονες και ζιου ζιτσου παραδεκτηκες τουλάχιστον οτι εβγαλες την χολη σου
να μην το γυρνας μετα στην πλακα
εκανες φαουλ θα σε βρω και θα σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις οταν πατησεις το ποδι σου αθηνα

υγ.2 εσυ αληθεια περα απο λογιδρυα ψευτοηθικοτητας η λιτοτιτας εναλαξ (τι αστειο αληθεια εναςνεοπλουτος να μας κανει παρατηρισεις για τον καταναλωτισμο) τι εχεις προσφερει στο σαιτ?
οι καταλογοι της κρητης στα μπουρελα εγιναν με την βοηθεια μου.
οποτε την χολη σου αλλου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αστον ρε τον ξεφτυλισμενο μπασταρδο να ολοκληρωσει την κωλοτουμπα του
γαμω το πουστροσογο του αι στο διαολο...ειπαμε να οι μαγκες του πληκτρολογιου
ας ερθει απο κοντα να μου τα πει αυτα αμα εχει αρχιδια το ξεφτυλισμενο ανθρωπακι

πάρε τα στοιχεία από τον κολλητό σου το μποντέρι και πάρε φόρα να μου κλάσεις τ αρχίδια. τόσο απλά.
έλα από κοντά να μου τα πεις όλα, θα σε κεράσω και καφέ και μετά θα σε γαμήσω.

Επισκέπτης
πάρε τα στοιχεία από τον κολλητό σου το μποντέρι και πάρε φόρα να μου κλάσεις τ αρχίδια. τόσο απλά.
έλα από κοντά να μου τα πεις όλα, θα σε κεράσω και καφέ και μετά θα σε γαμήσω.

αν εισαι αντρας οπως λες τρομαρα σου πες μου που πως ποτε και εκλεισε.
ξερεις τι κολημενος γινομαι ετσι?
αρχιδι θα σε κανω να μετανιωσεις την ωρα και την στιγμη που σε επιασε εμπαθεια απεναντι μου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι κωλοτουμπες σου σκατοψυχε μαλακοπιτουρα ειναι παλι αγαρμπες
και εκανες αββαβα οτι σου ειπα και πριν
λιγες μανες εχεις βρισει εσυ ρε αρχιδι?λιγα μπινελικια εχεις ριξει οταν εισαι στην τσιτα?
και τολμας να μιλας υποκριτη απο πανω?
αλλα ναι ξεχασα εσυ δεν κανεις πολυ καταχρηση...βριζεις δηλαδη πιο αραια μανες και εισαι και χοντροψωλαρας.

για τα αλλα περι μοντερεητορ κτλ δεν θα αναφερθω μα δεν εχεις και λιγα κολητηλικια με μοντς οπως ζερου κτλ οπου πολλες φορες εχες περηφανευετει και για αυτα.
Ειναι εμφανης η εμαθεια σου απεναντι μου αλλα δεν μπορω να σου πω τπτ αλλο παρα να πας να γαμηθεις (η να βρεθουμε και απο κοντα να μου τα πεις αυτα)

υγ.μιας και ανεφερες για κανονες και ζιου ζιτσου παραδεκτηκες τουλάχιστον οτι εβγαλες την χολη σου
να μην το γυρνας μετα στην πλακα
εκανες φαουλ θα σε βρω και θα σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις οταν πατησεις το ποδι σου αθηνα

υγ.2 εσυ αληθεια περα απο λογιδρυα ψευτοηθικοτητας η λιτοτιτας εναλαξ (τι αστειο αληθεια εναςνεοπλουτος να μας κανει παρατηρισεις για τον καταναλωτισμο) τι εχεις προσφερει στο σαιτ?
οι καταλογοι της κρητης στα μπουρελα εγιναν με την βοηθεια μου.
οποτε την χολη σου αλλου

δες προηγούμενο ποστ.
δε σε παίρνει γι αυτό πάρτο αλλιώς.
και κόψε τα τσαμπούκια με τους πάντες εδώ μέσα ένα μαλακιστήρι είσαι. κάποια στιγμή θα κλαίς και αλλού.

κρητικές μαγκιές στο κωλόνησό σου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

έγινα σαφής;

γνώμη σου είναι και ότι γουστάρεις κάνεις. Αλλά το επιχείρημα με τα πμ είναι κατινίστικο και συμφωνώ σε όλα με τον λεόνη. Και είναι το δεύτερο φάουλ σου, σε διαφορετικό άτομο με το ίδιο επιχείρημα πάλι με πμ και "ξέρω εγώ πράγματα".

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν εισαι αντρας οπως λες τρομαρα σου πες μου που πως ποτε και εκλεισε.
ξερεις τι κολημενος γινομαι ετσι?
αρχιδι θα σε κανω να μετανιωσεις την ωρα και την στιγμη που σε επιασε εμπαθεια απεναντι μου

πι εμ ψωλαρά.

δε χρειάζεται να δείχνεις σε όλους πόσο μικροψώλης είσαι.

Επισκέπτης
δες προηγούμενο ποστ.
δε σε παίρνει γι αυτό πάρτο αλλιώς.
και κόψε τα τσαμπούκια με τους πάντες εδώ μέσα ένα μαλακιστήρι είσαι. κάποια στιγμή θα κλαίς και αλλού.

κρητικές μαγκιές στο κωλόνησό σου.

μαλακιστιρι να σε πει ο γιος σου :birdman:

κρητικες μαγκιες κανω οπου γουσταρω και σταματα τις κωλοτουμπες
φερθηκες ελεινα σαν αρχιδι χωρις να πεις ενα σορρυ παρασυρθηκα εκανα λαθος.
εσυ σε πιο πανω σου ποστ οπως λες με προκαλεις να τα πουμε και απο κοντα.
λεγε λοιπον που ποτε?
να μαθεις να λυνεις οταν εχεις προσωπικο προβλημα με καποιον οπως πρεπει και οχι σε στυλ μεσημεριανης εκπομπης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γνώμη σου είναι και ότι γουστάρεις κάνεις. Αλλά το επιχείρημα με τα πμ είναι κατινίστικο και συμφωνώ σε όλα με τον λεόνη. Και είναι το δεύτερο φάουλ σου, σε διαφορετικό άτομο με το ίδιο επιχείρημα πάλι με πμ και "ξέρω εγώ πράγματα".

κλείσε μου και συ ραντεβού ρε μαλακοπίτουρα.
εδώ μέσα πέφτουν οι γαμωμάνες βροχή τα πι εμ σας πείραξαν και το πείραγμα με μέλη που δεν ξέρετε τι σχέση υπάρχει (πλην του καμμένου)
άιντε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλακιστιρι να σε πει ο γιος σου :birdman:

κρητικες μαγκιες κανω οπου γουσταρω και σταματα τις κωλοτουμπες
φερθηκες ελεινα σαν αρχιδι χωρις να πεις ενα σορρυ παρασυρθηκα εκανα λαθος.
εσυ σε πιο πανω σου ποστ οπως λες με προκαλεις να τα πουμε και απο κοντα.
λεγε λοιπον που ποτε?
να μαθεις να λυνεις οταν εχεις προσωπικο προβλημα με καποιον οπως πρεπει και οχι σε στυλ μεσημεριανης εκπομπης

ασε τις μαγκιές δημόσια. εδώ δεν κανουμρ φιγούρα.
πι εμ.

Επισκέπτης
...όσοι συμμετέχουν στη παρούσα συζήτηση.

Τέλος πάντων, αν δεν θες να καταλάβεις δικό σου πρόβλημα.
Ότι να'ναι..είμαστε όλοι μαζί σου!

Συνέχισε έτσι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μάθε όμως κάποια στιγμή ότι οι συμμετέχοντες σε μία συζήτηση είναι συνήθως πάνω από ένας και κανείς δε μπορεί να μιλά εξ'ονόματος όλων..
Μάθε επίσης να διαβάζεις και να παραθέτεις όλο το κείμενο που έχει ποστάρει αυτός που είναι απέναντί σου γιατί μόνο έτσι βγάεις νόημα.

Αυτά που έχεις μάθει στις ολομέλειες της οννεδ τα έχουμε δει πολύ πριν από σένα..

Επισκέπτης
ασε τις μαγκιές δημόσια. εδώ δεν κανουμρ φιγούρα.
πι εμ.

ναι κομμενη η φιγουρα
μισω τις μεσημεριανες κατινιστικες εκπομπες.
περιμενω πμ σου μετα details. Και ο εκτορας μετα απο εμενα θα σε αναλαβει.Αντε γιατι εχω να παω και γυμναστηριο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι κομμενη η φιγουρα
μισω τις μεσημεριανες κατινιστικες εκπομπες.
περιμενω πμ σου μετα details. Και ο εκτορας μετα απο εμενα θα σε αναλαβει.Αντε γιατι εχω να παω και γυμναστηριο

εγω δε του δινω το φιλι της ζωης ουτε πρωτες βοηθειες. Κανονιστετα μονοι  :birdman:

Επισκέπτης
εγω δε του δινω το φιλι της ζωης ουτε πρωτες βοηθειες. Κανονιστετα μονοι  :birdman:

δεν πειραζει εγω θα τον παω νοσοκομειο μετα
δεν ειμαι σκατοψυχος να τον αφησω ετσι στον δρομο τον μπαρμπα

ΥΓ.και επειδη μιλισες για ασυλιες και μαλακιες ποσοι απο τα φιλαρακια σου εχουν τα κονε τους στο σαιτ?πχ πλεζουρας ποσες γαμωμανες εριχνε στον παπια και δεν ετρωγε μιουτ και ας κλαιγοταν ο παπιας και εσυ του ελεγες "ετσι ειναι δεξουτο?"
τωρα σε επιασε η πονοψυχια για το μπινελικι?αι ρε
για τον μοντ που ενοησες καλα θα κανεις να μην τον πιανεις στο σςτομα σου γιατι ξερεις πολυ καλα οτι οχι μονο σε εμενα δεν ασχολειται να βαλει ποινη αλλα σε κανεναν γενικοτερα εδω μεσα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν πειραζει εγω θα τον παω νοσοκομειο μετα
δεν ειμαι σκατοψυχος να τον αφησω ετσι στον δρομο τον μπαρμπα
5ο ποστ και ακόμα πι εμ δεν έστειλες.

την έκανες τη μαγκιά σου;
τα έβγαλες τα ζόρια σου;
όταν στείλεις πι εμ δε θα έχει επιστροφή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom