Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φίλους δεν έχω.
εάν αποφασίσω να κάνω, θα βγάλω τα πι εμ σου στη φόρα.
πριζώθηκες κάβλα μου;
γιατί;
τι κακό έχεις κάνει;
τι κρύβεις που σε χαλάει και δε θες να μάθουν οι άλλοι;
τι είσαι πίσω από τον γαμιά του πληκτρολογίου του μπουρδέλα;

Υ.Γ.
εμένα στα παπάρια μου. σε λυπάμαι γι αυτό σε παίρνω στο χάβαλο.
πρόταση:
πάνε κάνε μήνυση στη μάνα σου πρώτα για το πώς σε έχει καταντήσει στην προσωπική σου ζωή και μετά ασχολήσου με τις μάνες των άλλων.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και δεν τα βγαζεις ρε?χειρωτερος απο τον αριων γινεσαι...αυτος τουλαχιστον εχει το ακαταλογιστο.
Σιγα και το σχεδιο ληστειας τραπεζας που σου ειχα στειλει μην βγαλεις μονο. :jerking:

Μπορει να ειμαι ο μεγαλυτερος μαλακας αλλα ειμαι γαμιας και εκτος πληκτρολογιου και σου ειπα οτι σε εσενα τον αντρα με το μεγαλο χοντρο παπαρι να του το δειξω και δια του λογου αληθες.
Αλλα αβαβα το εκανες και αυτο...

ΥΓ.Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.Εσυ δεν ελεγες στο διπλα φορουμ αλλα και εδω οτι ετρεχες σε ψυχολογους στην ηλικια μου? :2funny: :2funny:

τελοςπαντων το ρεζουμε της υποθεσης ειναι ποσο κομπλεξικος και αρχιδι γινεσαι οταν σε στριμωξει κανεις.

ΥΓ2.Βαλε λιγο νερο στο κρασι σου γιατι ξερεις τι τρελος ειμαι και ακομα και μπορει να με συναντησεις και απροοπτα σε κανενα τσιμπουσι :birdman:

Επισκέπτης
ρε συ, δε ξερω αλλα με χαλανε ολιγον τετοιες απειλες
καλως η κακως εδδω μεσα καποιοι ξερουμε καποια πραγματα παραπανω για τους αλλους.

φανταζεσαι π.χ. να μη βριστεις με καποιον σε θρεντ επειδη και μονο ξερει καποια πραγματα για σενα?

αστον ρε
αστον ρε το μουνοπανο...ας δειξει ποσο σκατοψυχος κομπλεξικος ειναι.
Εδω κοντευει να περασει και τον αριων :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε συ, δε ξερω αλλα με χαλανε ολιγον τετοιες απειλες
καλως η κακως εδδω μεσα καποιοι ξερουμε καποια πραγματα παραπανω για τους αλλους.

φανταζεσαι π.χ. να μη βριστεις με καποιον σε θρεντ επειδη και μονο ξερει καποια πραγματα για σενα?

ρε αυτόν τον καμμένο τον έχω γεννήσει...
εμένα νομίζεις ότι βρίζει;

ό,τι και να μου πει εμένα στα παπάρια μου.
αφού ξέρω ότι με ένα ποστ τον έχω κάνει τρίτουρμπο όπως του λάκη....
αααααααααααααχχαχααχαχχαχαχααχαχααχαχα
σιγά μη βγάλω στη φόρα τις προσωπικές του ελλείψεις.
αφού ξέρω ότι θα ρίξει γαμωμάνες σε όλο το μπουρδέλα και πάλι στον μπαμπα περσόνα θα στείλει πι εμ να τον στηρίξει.....
αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχα

δεν υπάρχει σου λέω ο πιτσιρικάς.
μια ψυχούλα είναι που προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι είναι ο γαμιάς του μπουρδέλα.
τον κόβω ότι στους πάκηδες δίνει και τυρόπιττες.
αααααααααααααααααχααχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αστον ρε
αστον ρε το μουνοπανο...ας δειξει ποσο σκατοψυχος κομπλεξικος ειναι.
Εδω κοντευει να περασει και τον αριων :jerking: :jerking:

περσονίων.....
αααααααααααααααααααααχχααχχαχααχαχχαχααχαχχα
κλάψε ρε καμμένε έχει φτάσει η πίεση 25 και γω γελάω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Σε αυτή τη χώρα χρειαζόμαστε περισσότερους που η διαμόρφωση της άποψης τους δεν στηρίζεται στην ημιμάθεια ενός αντικειμένου.
Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τότε στην περιοχή δεν άνηκε στη σφαίρα του λογικού η πτήση με ελικόπτερο. Αυτό επικαλέστηκε το βασικό πλήρωμα του ελικόπτερου και δεν σηκώθηκε, οι συγκεκριμένοι ΗΡΩΕΣ, που μόνο τιμή τους πρέπει ήταν εφεδρικό πλήρωμα και θα μπορούσαν να αρνηθούν τη πτήση. Αν ήταν μόνο επαγγελματίες σήμερα θα ήταν εδώ, αν ήταν σαν κα σένα και μένα θα ήταν εδώ, αυτοί όμως επέλεξαν συνειδητά να πάρουν ένα δρόμο που δεν εξασφάλιζε την επιστροφή τους, μόνο γιατί την δεδομένη στιγμή γνώριζαν ότι ό μονος τρόπος αναγνώρισης για το αν οι Τούρκοι είχαν καταλάβει Ελληνικό έδαφος ήταν αυτός. Όχι, ήταν λιγότερο επαγγελματίες και πολύ περισσότερο ΗΡΩΕΣ, από αυτούς που απόδειξαν με πράξεις ότι αγαπούν την πατρίδα τους, από αυτούς που τους έχουμε απόλυτη ανάγκη, Έλληνες που να αγαπάνε την Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκαν με έξοδα του λαού να είναι χειριστές ελικοπτέρου και όχι διαθέσιμοι για  θυσία.
Τιμή και δόξα στους ήρωες.

Επισκέπτης
ρε αυτόν τον καμμένο τον έχω γεννήσει...
εμένα νομίζεις ότι βρίζει;

ό,τι και να μου πει εμένα στα παπάρια μου.
αφού ξέρω ότι με ένα ποστ τον έχω κάνει τρίτουρμπο όπως του λάκη....
αααααααααααααχχαχααχαχχαχαχααχαχααχαχα
σιγά μη βγάλω στη φόρα τις προσωπικές του ελλείψεις.
αφού ξέρω ότι θα ρίξει γαμωμάνες σε όλο το μπουρδέλα και πάλι στον μπαμπα περσόνα θα στείλει πι εμ να τον στηρίξει.....
αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχα

δεν υπάρχει σου λέω ο πιτσιρικάς.
μια ψυχούλα είναι που προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι είναι ο γαμιάς του μπουρδέλα.
τον κόβω ότι στους πάκηδες δίνει και τυρόπιττες.
αααααααααααααααααχααχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

ρε ελα να μαλακισεις την ψυχουλα αυτη και απο κοντα και χαρισμα σου μετα οι τυροπιτες :jerking: :jerking:
μονο και μονο για το υφος σου αν ποτε σε πετυχω θα σου γαμησω την μανα

υγ.τωρα κανεις τον πλακαδορο που αρχισες να μαζευεις τις πρωτες ροχαλες ξεφτυλισμενο υποκειμενο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε ελα να μαλακισεις την ψυχουλα αυτη και απο κοντα και χαρισμα σου μετα οι τυροπιτες :jerking: :jerking:
μονο και μονο για το υφος σου αν ποτε σε πετυχω θα σου γαμησω την μανα

υγ.τωρα κανεις τον πλακαδορο που αρχισες να μαζευεις τις πρωτες ροχαλες ξεφτυλισμενο υποκειμενο
πάρε πολλά μέτρα φόρα και κλάσε μας τ αρχίδια.
πάλι μάνες; πάλι γαμήσια;
κάτι σε άλλο δεν έχει το ρεπερτουάρ;
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ.
μην ανησυχείς και για αυτήν που σε υπερασπίζεται έχω πολλά ράμματα για το γουνάκι της.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.464
Πόντοι
566
Για αρχή θα ψάξεις να βρεις αυτό το βιβλίο:

http://[URL unfurl="true"]www.free-ebooks.gr/Covers/1426_glwssa%20a%20tetr2.JPG[/img[/URL]] και τα άλλα θα τα βρεις στην πορεία..

[/quote]

Προφανώς είναι το μοναδικό βιβλίο που προσπαθείς να διαβάσεις σε όλη τη ζωή σου, συνέχισε τη προσπάθεια, αλλά και πάλι δεν πρόκειται να καταφέρεις και πολλά πράγματα....

Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα :dunno:  

Επισκέπτης
πάρε πολλά μέτρα φόρα και κλάσε μας τ αρχίδια.
πάλι μάνες; πάλι γαμήσια;
κάτι σε άλλο δεν έχει το ρεπερτουάρ;
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ.
μην ανησυχείς και για αυτήν που σε υπερασπίζεται έχω πολλά ράμματα για το γουνάκι της.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τωρα και να μην θελω να αρχισω γαμωμανες....
τα παρακατω να υποθεσω ειναι στα πλαισια του χαβαλε σου?
αν δεν νιωθεις να κανεις καλα μια κωλοτουμπα να μην το επιχειρεις.
Μπορουσες να πεις ενα γαμημενο συγνωμη αλλα ναι ξεχασα...
αφου εισαι σκατοψυχο αρχιδι
υποκριτης  που εχει βεβαια ταλεντο στα σκουρα να ελισσεται

Υ.Γ.
εμένα στα παπάρια μου. σε λυπάμαι γι αυτό σε παίρνω στο χάβαλο.
πρόταση:
πάνε κάνε μήνυση στη μάνα σου πρώτα για το πώς σε έχει καταντήσει στην προσωπική σου ζωή και μετά ασχολήσου με τις μάνες των άλλων.

εδώ ξεκατινιάζεται ο ένας μορφωμένος αριστερός μεσήλικας με έναν πιτσιρικά δεξιό, ο αρχικαμμένος του σάιτ βρίζει ιερά και όσια των αντίθετης ιδεολογίας Ελλήνων. Στο δε παραληρηματικό του κρεσέντο ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ κάθε τυπά που καίει την ελληνική σημαία λες και η μάνα φταίει που το παιδί κάνει αυτά που κάνει.

Αυτός ο αρχιμπάσταρδος που βρίζει ό,τι κινείται στο σάιτ που βρίζει μάνες πατεράδες και μετά μυξοκλαίγεται σε πι εμ για συζήτηση σεξουαλικης φύσης προβλημάτων. 

αλλαχτε μαλάκες έχετε γίνει η πουτάνα της ευρώπης και ακόμα νομίζετε ότι όλο το σύμπαν κάτι σας χρωστάει.

πουτανοσπερμα αν σε πετυχω (που αν το θελω θα σε πετυχω) θα σου γαμησω την μαπα

ετσι ευκολα νομιζεις θα καθαρισεις μουνοπανο?
πετας την χολη σου και μετα στα σκουρα ενα "αχαχαχαχαχα ελα ελα χαβαλες"?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
Υ.Γ.
Eγώ γι' αυτό είπα ότι λόγω συναντήσεων έχουν αρχίσει όλα τα ξεκατινιάσματα.
Παιδιά, εδώ είμαστε για τις αποψεις μας, δε μας νοιάζει τι κάνει και πώς είναι ο καθένας στην προσωπική του ζωή.
Κι ούτε τα pm που ανταλλάζετε μας ενδιαφέρουν.
Περσόνα, αν και δεν είπες τι ελεγαν τα pm μόνο και μόνο που το ανέφερες νομίζω ότι είναι φάουλ

Επισκέπτης
Eγώ γι' αυτό είπα ότι λόγω συναντήσεων έχουν αρχίσει όλα τα ξεκατινιάσματα.
Παιδιά, εδώ είμαστε για τις αποψεις μας, δε μας νοιάζει τι κάνει και πώς είναι ο καθένας στην προσωπική του ζωή.
Κι ούτε τα pm που ανταλλάζετε μας ενδιαφέρουν.
Περσόνα, αν και δεν είπες τι ελεγαν τα pm μόνο και μόνο που το ανέφερες νομίζω ότι είναι φάουλ

αστον ρε τον ξεφτυλισμενο μπασταρδο να ολοκληρωσει την κωλοτουμπα του
γαμω το πουστροσογο του αι στο διαολο...ειπαμε να οι μαγκες του πληκτρολογιου
ας ερθει απο κοντα να μου τα πει αυτα αμα εχει αρχιδια το ξεφτυλισμενο ανθρωπακι

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
περσονίων.....
αααααααααααααααααααααχχααχχαχααχαχχαχααχαχχα
κλάψε ρε καμμένε έχει φτάσει η πίεση 25 και γω γελάω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Πήγαινε σε κανένα νοσοκομείο γιατί θα αρχίσεις πάλι τις Αεμρικές σε λίγο.
Εγκεφαλικό είναι, μην ανησυχείς.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.464
Πόντοι
566
Δηλαδή η θέση της Τουρκίας ως "ενεργειακού κόμβου" είναι αποτέλεσμα της κρίσης των Ιμίων;;

Δηλαδή ο αγωγός Σαμσούντα -  Τσεϊχάν είναι αποτέλεσμα των υπερπτήσεων στο Αιγαίο;

...στη προσπάθειά σου να πας κόντρα σε κάποιον, δεν χρειάζεται να γράφεις ανοησίες.

Η Τουρκία κλιμακώνει τις απαιτήσεις της στο Αιγαίο, η θεωρεία των "γκρίζων ζωνών" δεν υπήρχε πριν από 30 χρόνια. Αυτό συμβαίνει διότι συνεχώς αναβαθμίζεται ως περιφερειακή υπερδύναμη, που σε σημαντικό βαθμό οφείλεται στις μεγάλες ενεργειακές συμφωνίες αλλά και στη στρατηγική της θέση. Σε συνδυασμό με την παθητική εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η χώρα μας έχουμε αυτά τα αποτελέσματα....    

Τώρα για το αν η Τουρκία θα κλείσει ή όχι την κάνουλα, δεν χρίζει απαντήσεως... :idiot:    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom