παιδι του κομματικου σωληνα της νεας δημοκρατιας ητανΟ Καμμενος πρεπει να μπει το συντομοτερο στην πολιτικη χωματερη.
εχετε μεγαλες ευθυνες για την τραγωδια αυτη
παιδι του κομματικου σωληνα της νεας δημοκρατιας ητανΟ Καμμενος πρεπει να μπει το συντομοτερο στην πολιτικη χωματερη.
Σου εχω πει οτι η πρωτη κομματικη συγκεντρωση που πηγα, ηταν το 1990 στον Καμμενο?
Γιατι ειναι ξεφτιλίκι της παραταξης το καραγκιοζιλικι ενος συγκεκριμενου μικρου ανθρωπου?Δίπλα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στα πρώτα έδρανα στις αρχες του 90, στην παντοδυναμία του ψηλού.
Τώρα το παίζει γνήσιος υπερασπιστής του Καραμανλισμού.
Τα ξεφτιλίκια της κεντροδεξιάς "παράταξης"
Εμένα τα Ίμια μου δίδαξαν ένα πράγμα.
Η Ελλάδα δεν επιθυμεί να έλθει σε πολεμική σύγκρουση με την Τουρκία, τέλος.
Δεν μπορούμε να αντέξουμε το κόστος μίας τέτοιας σύγκρουσης - ακόμη και προ κρίσης - πόσο μάλλον τώρα.
Δεν μπορούμε να αντέξουμε το κόστος μίας τέτοιας σύγκρουσης διότι είμαστε μία δυτική δημοκρατία, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, μαλθακότητα πληθυσμού, καλοπερασάκηδες, κόστος ανθρώπινης ζωής στην κοινωνία, κλπ κλπ.Επιπλέον έχουμε τόσα νησιά να προστατεύσουμε που απλά δεν είναι δυνατόν να ΜΗ χάσουμε κάποια.
Το δόγμα μας είναι η αποτροπή (μού το έχει πει αξιωματικός αυτό, προσπαθούμε να δείξουμε στους Τούρκους οτι δεν τους συμφέρει να κάνουν μαλακία). Αν και νομίζω οτι και αυτοί μας έχουν πάρει χαμπάρι και είναι άλλοι που τους κρατάνε να μην κάνουν ντου. (Ή απλά δεν τους ενδιαφερουμε τόσο στην πραγματικότητα εμείς γιατί έχουν πιο σοβαρά παλούκια στα ανατολικά).
Αυτό έγινε στα Ίμια. Τούρκοι ανέβηκαν σε ελληνικό έδαφος και εμείς στο τέλος ευχαριστήσαμε τους Αμερικανούς από το βήμα της Βουλής που δεν έγινε πόλεμος (χάριν στη συνδρομή τους).
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ.
εγω εκεινη την εποχη τελειωνα την θητεια μου και θυμαμαι οτι τελη 93 με μεσα προς τελη 95 με παρεμβαση του βαρδινογιαννη τον ειχαν φιμωσει απο ολα τα πανελαδικα δικτια της χωραςΣου εχω πει οτι η πρωτη κομματικη συγκεντρωση που πηγα, ηταν το 1990 στον Καμμενο?
Υ.Γ. Ψεματα, το 1993.
Μερικά θέματα δεν ειναι να τα συζητάς παραπανω απο 1-2 φορές. Ειδικά τα συνορα. Έχει ξεκινησει και εξελισεται λάθος απο την αρχή. Και οπως βλέπουμε το πάνε προς τα μέσα. Αρχικά ηταν τα Ιμια τωρα λένε για 17 νησιά.
Βγηκε ο Παυλοπουλος και ειπε οτι οταν παρεκτρέπονται οι Τουρκοι εμεις τους δειχνουμε το σωστο δρομο. Αυτο τωρα τι ήταν. Τι ειμαστε εμεις οι μπαμπάδες τους; δεν έχω να σου δειξω κανεναν δρομο φιλε. Αυτα ειναι τα συνορα μου αν τα παραβιάσεις θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες.
Απο τις δηλώσεις καταλαβαινεις περι τινος προκειται βγαινουν και λένε πράγματα που δεν στέκουν. Λες και υπολογιζει η Τουρκια απο τέτοια.
Βγηκε ο Παυλοπουλος και ειπε οτι οταν παρεκτρέπονται οι Τουρκοι εμεις τους δειχνουμε το σωστο δρομο.
Εμένα τα Ίμια μου δίδαξαν ένα πράγμα.
Η Ελλάδα δεν επιθυμεί να έλθει σε πολεμική σύγκρουση με την Τουρκία, τέλος.
Δεν μπορούμε να αντέξουμε το κόστος μίας τέτοιας σύγκρουσης - ακόμη και προ κρίσης - πόσο μάλλον τώρα.
Δεν μπορούμε να αντέξουμε το κόστος μίας τέτοιας σύγκρουσης διότι είμαστε μία δυτική δημοκρατία, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, μαλθακότητα πληθυσμού, καλοπερασάκηδες, κόστος ανθρώπινης ζωής στην κοινωνία, κλπ κλπ.Επιπλέον έχουμε τόσα νησιά να προστατεύσουμε που απλά δεν είναι δυνατόν να ΜΗ χάσουμε κάποια.
Το δόγμα μας είναι η αποτροπή (μού το έχει πει αξιωματικός αυτό, προσπαθούμε να δείξουμε στους Τούρκους οτι δεν τους συμφέρει να κάνουν μαλακία). Αν και νομίζω οτι και αυτοί μας έχουν πάρει χαμπάρι και είναι άλλοι που τους κρατάνε να μην κάνουν ντου. (Ή απλά δεν τους ενδιαφερουμε τόσο στην πραγματικότητα εμείς γιατί έχουν πιο σοβαρά παλούκια στα ανατολικά).
Αυτό έγινε στα Ίμια. Τούρκοι ανέβηκαν σε ελληνικό έδαφος και εμείς στο τέλος ευχαριστήσαμε τους Αμερικανούς από το βήμα της Βουλής που δεν έγινε πόλεμος (χάριν στη συνδρομή τους).
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ.
Θεωρω οτι το μακεδονικο θεμα και η αναγνωριση μακεδονικου εδαφους αποτελει μακροπροθεσμα και στο διηνεκες τη μεγαλυτερη απειλη για την εθνοκρατικη υποσταση και ακεραιοτητα της Ελλαδας.
Μην μας στείλεις σε εγκεφαλικό Κυριακή βράδυ, έλεος.
Τα άλλα που γράφεις σηκώνουν συζήτηση αλλά βαριέμαι να γράφω.
Άντε ας γράψω.
Πράγματι αντικειμενικά στον 20ο αιώνα η γεωπολιτική μας αντιπαράθεση ήταν στην ουσία με την Βουλγαρία εξίσου αν όχι περισσότερο παρά με την Τουρκία.
Αδερφια,αναμασατε πληροφορίες που ερχονται απο ΜΜΕ...Δεν θα μπω στη διαδικασία να τις χαρακτηρίσω στημενες ή κατευθυνόμενες ή ακόμα και φυτευτές για δημιουργία κλίματος που ταιριάζει με τις τωρινές πολιτικές συνθήκες-Μακεδονικό-...
Η ουσία είναι μια και την ακούτε από τα πλέον εγκυρα χειλη εδω μεσα,εκτός αν ειναι και καποιος αλλος συναδελφος τον οποίον ευχαρίστως τον ακούω:
O YΠ.ΕΘ.Α εκανε αυτό που επρεπε να κανει καθε Ελληνας ΥΠ.ΕΘ.Α καθε χρόνο μετα το 1996...
Το οτι το κανει,από μονο του εμενα με καλύπτει..Το οτι παει στην περιοχή και ριχνει στεφανι,με ικανοποιεί..Τωρα,αν πηγε μισο μιλι πιο εξω ή αν τα μεμετια προκαλούν με την παρουσία τους στην περιοχή,ειναι γιατι θελουν ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ,την οποια εμείς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.Και δεν θελουμε γιατι οριακά καλύπτουμε τις ΗΘΕ μας-οποιος γνωριζει,καταλαβαίνει..Ενω οι Τουρκοι την κλιμακωση την εχουν αναγάγει σε βασικη πολιτική τους...Γιατι ΗΘΕ εχουν αφθονες....
Οι αναλύσεις εδω προσφερονται για καφεδακι και αραλίκι στο PC..
Καλό ειναι να αναρωτηθείτε ολοι σας πώς φτασαμε εδω, με τα τραγικα λαθη του κινεζου και του σαπιοκοιλιά,που για να μη χασουν την εξουσία ενα μηνα μετα την αναληψή της ,παραδωσανε ακόμα μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ προς αμφισβητηση της Ελληνικής κυριαρχίας της...
Αδερφια,αναμασατε πληροφορίες που ερχονται απο ΜΜΕ...Δεν θα μπω στη διαδικασία να τις χαρακτηρίσω στημενες ή κατευθυνόμενες ή ακόμα και φυτευτές για δημιουργία κλίματος που ταιριάζει με τις τωρινές πολιτικές συνθήκες-Μακεδονικό-...
Η ουσία είναι μια και την ακούτε από τα πλέον εγκυρα χειλη εδω μεσα,εκτός αν ειναι και καποιος αλλος συναδελφος τον οποίον ευχαρίστως τον ακούω:
O YΠ.ΕΘ.Α εκανε αυτό που επρεπε να κανει καθε Ελληνας ΥΠ.ΕΘ.Α καθε χρόνο μετα το 1996...
Το οτι το κανει,από μονο του εμενα με καλύπτει..Το οτι παει στην περιοχή και ριχνει στεφανι,με ικανοποιεί..Τωρα,αν πηγε μισο μιλι πιο εξω ή αν τα μεμετια προκαλούν με την παρουσία τους στην περιοχή,ειναι γιατι θελουν ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ,την οποια εμείς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.Και δεν θελουμε γιατι οριακά καλύπτουμε τις ΗΘΕ μας-οποιος γνωριζει,καταλαβαίνει..Ενω οι Τουρκοι την κλιμακωση την εχουν αναγάγει σε βασικη πολιτική τους...Γιατι ΗΘΕ εχουν αφθονες....
Οι αναλύσεις εδω προσφερονται για καφεδακι και αραλίκι στο PC..
Καλό ειναι να αναρωτηθείτε ολοι σας πώς φτασαμε εδω, με τα τραγικα λαθη του κινεζου και του σαπιοκοιλιά,που για να μη χασουν την εξουσία ενα μηνα μετα την αναληψή της ,παραδωσανε ακόμα μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ προς αμφισβητηση της Ελληνικής κυριαρχίας της...