Νέα

Ημερολόγιο ενός gigolo ( Ιστορία 1η : Η κυρία του Ψυχικού )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ENKAVLOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο μαρης που βρισκεται τωρα? τον εχεις κλεισμενο στο εργαστηριο?  :P
article-1267582-09107A0F000005DC-382_634x379.jpg

Chinese-Scientist.jpg

:sunglasses:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Μία η ωρα και ακομα να φτασει ο Αλέξανδρος στην Ζανέτ . Μηπως χαθηκε στα στενάκια της Φιλοθέης??

Αν δεν εχει ντεστινεητορ παρτε το λινκ στο γοογλε μαπς

σπίτι κυρας Ζανέτ

OP
OP
E

ENKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
                                    (…….συνεχεια .....)

Το αδύνατο πλην όμως καλογυμνασμένο σωμα του αναδείκνυε το κομψό ντύσιμο του και τον έκανε να φαίνεται ψηλότερος απο ότι ήταν.Το ήρεμο ( cool ) ύφος του και το σταθερό βλέμμα ήταν απο τα βασικά εργαλεία για την δραση του στο γυναικείο φυλο.
Οι πελάτισες παντα του ελεγαν πως η όλη του εικόνα ασκούσε μια ιδιαίτερη γοητεία.

Εριξε μια ματιά  στο υπερκομψο ζευγάρι Allen Edmonds πανω στα οποία έστρωνε η τσάκιση του παντελονιού του.

Χαμογέλασε με ειρωνία
«Αραγε αυτοί οι λέτσοι που κυκλοφορούν με βερμούδες, τατουάζ και βρωμικα sneakers, γαμάνε καθόλου ή τους έχει φαει η χουφτα τους? Χαχα»

Σηκώθηκε νωχελικά, και ανέβηκε τη Βουκουρεστίου.Εξω απο το «Παλλάς» χαιρέτισε με ενα νεύμα μια παρέα απο χαρούμενες γυναίκες και ανδρες  που εκανε αισθητη την παρουσία της με φωνές και γέλια.Μια μελαχρινή απο την παρέα τον κοιταζε με νόημα κρατώντας ενα ποτήρι με Perrier στο χέρι.

«Απο τότε που περιποιήθηκα την Ντρέκου, έχει γινει άλλος ανθρωπος» σκέφθηκε.

Του ηρθαν στο νου οι ατέλειωτες κρεβατοώρες που έιχε διανύσει με την κυρία Ντρέκου (διαζευγμένη πρωην τραπεζιτικού στελέχους ).

Τον συναντούσε  σε διαμέρισμα στην Ανω γλυφάδα.Παντα ξεκινούσε με γλύψιμο γυρω απο την κοιλιά της – αυτο την έστελνε - και μετά λιγο πινέλο με διακοπές για την οδηγήσει στο πρωτο χύσι με επιμονο
περίτεχνο γλυφομούνι.Στην συνέχεια τον ξαπλωνε ανάσκελα και του έπαιρνε ατελείωτη πίπα που η ίδια φαινόταν να απολαμβάνει περισσότερο απο εκείνον.Αυτή η γυναίκα καύλωνε να παίρνει τσιμπούκι.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πολύ σπανια του ζητούσε να «μπεί» μέσα της.Η απολαυση της ήταν ολα τα προκαταρκτικά.Οι αναστεναγμοί της πρόδιδαν την ηδονή που της χάριζαν οι περιποιήσεις του και το υγρό μουνι της επιβεβαίωνε την άψογη δουλειά του Αλέξανδρου.

Με αυτές τις σκέψεις,εφθασε στο parking της Αμερικής απο ‘οπου παρέλαβε τo MX5.

Με ταχύτητα έστριψε απο την Ακαδημίας αριστερά στη Βασιλίσσης Σοφίας και σε λιγότερο απο μισή ωρα είχε παρκάρει στο γκαράζ της πολυκατοικίας κοντά στην πλατεία Δροσοπούλου στη Φιλοθέη.

Τον χώριζαν αρκετές ώρες απο την συνάντηση με την νεα του φίλη και αφού είδε στο dvd για μία ακόμη φορά το iron man, κατευθύνθηκε προς την πραγματικά high tech κουζίνα.

«Και τώρα spaghetti marinara” αποφάσισε στην σκέψη του.

Με γρηγορες και επιδέξιες κινήσεις σκάρωσε το υπέροχο γεύμα σε λιγότερο απο μισή ώρα.

Κάποιες απο τις κυρίες του, ευχαριστιόνταν να γευματίζουν μαζι του και μάλιστα τον είχαν παινέψει για την μαγειρική του δυνότητα.

«Οπως η πιτσιρίκα η Παπαλουκοπούλου» θυμήθηκε.

Η συγκεκριμένη κακομαθημένη 26χρονη ήθελε να δοκιμάσει ζιγκολό απο καπρίτσιο-ηταν το μονο που δεν της είχε προσφέρει ο χρηματιστής μπαμπάς της.

Αυτη γουσταρε να γαμιέται κατω απο τον αποροφητήρα της μεζονέτας ( δωρο του μπαμπα ) στην Βουλιαγμένη.

Μάλιστα δεν γδυνόταν τελείως, κατέβαζε το παντελόνι και το string οσο χρειαζόταν για της καρφωνει το καυλί, ούρλιαζε σαν κολασμένη και ολη η Βουλιαγμένη την ακουγε απο τα ανοικτά
( με δική της επιμονή ) παράθυρα :

- Ελλααα ψωλαρά μου....μπες μεσα μου....  γαμα οτι βρείς μπροστά  σου, γουστάρω να γαμιέμαι μαζί σου καυλάρα  μου....εεεετσιιι....οοοοο

Τυλιγε τα πόδια της γυρω του με την ευελιξία που της προσέδινανoι συνεδρείες στα γυμναστήρια και Spa και κατέληγε να του χωνει παθιασμένα γλωσόφιλα χαιδευωντας το καλοσχηματισμενο στηθος του :

- Εισαι τεφαρίκι παιδαρε μου.Η Λια έχει σκασει απο την ζήλεια της οταν της περιγράφω τα «δικα μας»

Λια ήταν μια εξίσου ψωνισμένη φίλη της απο τον ιδιο κυκλο.

- Θέλεις να πεις οτι τις περιγραφεις τα πάντα ?
- Με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρεις darling! οχι που θα ψαρώσω που τα έφτιαξε με τον πολίστα η κουρούνα.Της εδωσα και κατάλαβε – εγω γουσταρω να εχω τον πιο γαμιά ζιγκολό να με στελνει στα ουράνια με την κορμαρα και την ψωλάρα του.!

Μια μέρα καθως έφευγα με προειδοποίησε :

- Και που σαι αν τυχόν σε πλησιάσει αυτή η ψόφια η Λία, εννοείται  οτι θα αρνηθείς .Σε θέλω αποκλειστικά για την πάρτη μου.  Συνενοηθήκαμε?

Της έκλεισα το μάτι :

-Εσύ πληρώνεις, εσύ αποφασίζεις κούκλα!          

(...συνεχιζεται....)              

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μολις τελειωσε την ιστορια στο αλλο θρεντ ο γκαζμπυ αρχισε την δικια του ο μαρης
αυτα ειναι :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
o συνάδελφος Μαρής έχει ένα είδος γραφής που συνδυάζει American Psycho του Bret Easton Ellis και εφημερίδα Espresso.

o ήρωας μου θυμίζει τον Patrick Bateman του American Psycho.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Καλή η ιστορία ,αλλά χωρίς σασπένς !

...ακόμα σκιαγραφεί τον ήρωά του αλλά δεν έχει καταλήξει...είναι ανάμεσα σε Πετρετζίκη με ολίγον από Κωστόπουλο και Πετιλόν στην εποχή τους....σίγουρα η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον αρκεί να μπουν κάποιοι χαρακτηρες ακόμα....η bisexual milf σύζυγος εφοπλιστή, ο εφοπλιστής με τον γκόμενο μοντέλο ,ο πολιτικός με τα ταξίδια στον πύργο των οργίων στη Βαυαρία, ο εγγονός κληρονόμος που βιντεοσκοπούσε νεαρά μοντέλα, ο κληρικός που τον σύστησε στη σύζυγο του μεγιστάνα , η σύζυγος του εκδότη και τα παρτυ για τις όμορφες φίλες της ,οι περίεργες σεξουαλικές διαστροφές της γνωστής τραγουδίστριας με την διεθνή καριέρα....

άντε ρε Μαρή συγκεντρώσου

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
                                    (…….συνεχεια .....)

«Απο τότε που περιποιήθηκα την Ντρέκου, έχει γινει άλλος ανθρωπος» σκέφθηκε.

«Οπως η πιτσιρίκα η Παπαλουκοπούλου» θυμήθηκε
.....Μάλιστα δεν γδυνόταν τελείως, κατέβαζε το παντελόνι και το string οσο χρειαζόταν για της καρφωνει το καυλί:

........Τυλιγε τα πόδια της γυρω του με την ευελιξία που της προσέδινανoι συνεδρείες στα γυμναστήρια και Spa και κατέληγε να του χωνει παθιασμένα γλωσόφιλα χαιδευωντας το καλοσχηματισμενο στηθος του :
                                (...συνεχιζεται....)              

Ρε γιαννάκη κάτι δεν πάει καλά στην περιγραφή του αγώνα. Χωρίς να βγάλει η γκόμενα το παντελόνι και το στριγκ, να τυλίγει τα ποδια της γύρω του; Σαν τις ερωτικές σκηνές στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο που οι πρωταγωνιστές γαμούσαν φορώντας (χωρίς να κατέβει ούτε εκατοστό)το σώβρακο ή το μαγιό.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
   -  Το όνομα μου είναι Ζανέτ, δεν γνωριζόμαστε αλλα έχω παρει το τηλέφωνο σου απο κοινό μας γνωστό, τον
       Ιορδάνη.

- Α ναι μάλιστα.Καλη σου μέρα Ζανέτ, μου εχει μιλήσει ο Ιορδάνης για εσένα.Χαίρομαι που σε ακούω.

-   Θα ήθελα….εεε.. να…δεν ξέρω αν μπορείς…αποψε το βράδυ να ..εεε….βρισκόμασταν.

- Σήμερα το βράδυ είμαι διαθέσιμος, πολυ ευχαρίστως.
- Να, μονο ..ξέρεις έτσι για μια πρώτη γνωριμία..δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη…για …

Αλλαξε τη φωνή του, κανοντας την βαθειά, σταθερή και  υγρή :

-Μην αγχώνεσαι Ζανέτ.Θα βρεθούμε καταρχήν για μια πρώτη γνωριμία.Θα πιουμε ενα ποτό....να    
     εξερευνήσουμε τη χημεία μας....Δεν βιαζόμαστε.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ρε γιαννάκη κάτι δεν πάει καλά στην περιγραφή του αγώνα. Χωρίς να βγάλει η γκόμενα το παντελόνι και το στριγκ, να τυλίγει τα ποδια της γύρω του; Σαν τις ερωτικές σκηνές στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο που οι πρωταγωνιστές γαμούσαν φορώντας (χωρίς να κατέβει ούτε εκατοστό)το σώβρακο ή το μαγιό.

αφού το λέει ξεκάθαρα η γκόμενα έκανε γιόγκα ...τί δεν καταλαβαίνεις?

την έλεγαν και Πα παλουκοπούλου της γνωστής οικογένειας των Πα παλουκοπουλέων  από τα Παλούκια Σαλαμίνας ....(ήταν ο παππούς της παπάς των Παλουκίων τότε)

OP
OP
E

ENKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
                                        ( ....συνέχεια ....)               

Ειχε πια σουρουπώσει οταν πέρασε στο μπανιο.Ο συνδυασμός του χλιαρού νερού και του αφρόλουτρου του άφηνε μια ευχάριστη αίσθηση.Αισθανόταν το γερό κορμί να του δίνει ιδιαίτερη αυτοπεποιήθηση.

Κοιταξε το είδωλο του μεσα στο καθρεπτη που καταλαμβανε  μεγάλο μέρος του μαρμάρινου μπάνιου.
Το σώμα του ήταν ένα εργαλείο και φρόντιζε να το διατηρεί σε άψογη κατάσταση.

Πέρασε μερικές σταγόνες ck1, φόρεσε ενα ελαφρύ μπεζ βραδυνό κοστούμι χαλαρό χωρίς γραβάτα και μαύρα καστόρινα loafers.

Βγαίνοντας στο δρόμο έριξε μια ματιά στον ουρανό.Η ανοιξιάτικη αθήνα βρισκόταν στην ομορφότερη ώρα της-είχε μόλις σουρουπώσει.
Η ευχάριστη δροσιά της Φιλοθέης του έδωσε ενα πρόσθετο αίσθημα ευεξίας.

Του άρεσαν πολύ τα Βόρεια Προάστεια.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να ζουν άνθρωποι στα Εξάρχεια» σκέφθηκε. «Και να σκεφτείς ότι υπάρχουν μαλάκες που τους αρέσει το κέντρο γιατί λεει έχει ζωντάνια και ενδιαφέρον...»

Η ΜΧ5 κατάπιε αχόρταγα τα ελάχιστα χιλιομετρα ως την στροφή στον «φάρο» του Ψυχικού.
Πέρασε την πρώτη πλατεία (θυμήθηκε τα νεανικά του χρόνια στο bluebell) και συνέχισε στην Διαμαντίδου.Στη δεύτερη πλατεία μετά το περίπτερο έκανε αριστερά και πήρε την Σολωμού.Μερικά λεπτά αργότερα, παρκαρε στην πάροδο πριν την πλατεία Σολωμού.

Κοίταξε το ρολόι του : 09.35.

Πάντα συνήθιζε να πηγαίνει λίγο νωρίτερα απο την καθορισμένη ώρα, ώστε να έχει την δυνατότητα να κανει μια πρώτη επισκόπηση του χώρου, και να εξοικειωθεί με την περιοχή.

Το παλαιό Ψυχικό, του ήταν βέβαια αρκετά οικείο αλλα ήθελε και απόψε να είναι προετοιμασμένος πριν τη δράση.

Ανεβαίνοντας το δρόμο είδε δεξιά σε γκαραζ ενα γνωριμο αυτοκίνητο.

- Η Καρακάλου είναι σπιτι φαίνεται.μονολόγησε Τι τυπισα και αυτή! 
  Δεν το πιστεύω οτι γαμούσα 58άρα.

Και όμως η Ζυλιέτ Καρακάλου στα 58 της του φερόταν στο κρεβάτι σαν να ήταν εκείνη η  πόρνη και εκείνος ο πελάτης.Του πρόσφερε τα βαριά στηθη της για τον ξεζουμίσει ισπανικά, κατάπινε όλο το σπερμα με απερίγραπτη βουλιμία και οταν εκεινος της εριχνε σκαμπηλια στα σιτεμένα κωλομάγουλα εκεινη του ζητούσε επίμονα
«να της σκίσει τον κώλο να τον κανει κομφετί»

-Θελω να είμαι η πουτάνα σου.Ειμαι η πιο έμπειρη απο αυτές που τακτοποιείς και μαζι μου μπορείς να κανεις τα πάντα να φχαριστιέσαι αγριο γαμίσι αγοράρα.Ασε το καυλί σου ελεύθερο στο πηγάδι της μουνάρας μου.

Στο γαμίσι του εμφανιζόταν παντα με υπέροχες καλτσες με ραφή σε μαύρο χρώμα και σετ με ζαρτιέρες που στρίμωχναν την περιφέρεια της.Οι γοβες της ηταν πάντα Manolo Blahnik.Δεν ήταν κακή για την ηλικία της και τον καύλωνε ικανοποιητικά.

( ειχε πάντως να την δει πανω απο 6 μήνες. «Θες να στέρεψε το πηγάδι ?»σκέφτηκε γελώντας )

Εκανε ένα δυο γύρους την πλατεία Σολωμού, χάζεψε στο περίπτερο την νεα έκδοση του Q, και στις 10.00 χτυπούσε το κουδούνι της κατω εισόδου.

Αφου περασαν μερικά δευτερόλεπτα κατα τα οπια λειτούργησε η high end καμερα του συστηματος «θυροτηλέφωνο-συναγερμός κλπ κλπ.» βρεθηκε στο υδραυλικό ασανσερ για τον όροφο που του είχε υποδειχθεί.

Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν ηδη μισάνοιχτη.Σταθηκε διστακτικά 
στην είσοδο περιμένοντας καποια προτροπή για να συνεχίσει.
Περασαν έτσι μερικά δευτερόλεπτα αμήχανης αναμονής.
Μια φωνή διέκοψε την ησυχία :

- Αλέξανδρε πέρασε μέσα, σε περιμένω.

Σπρώχνωντας και άλλο την πορτα, προχώρησε στο εσωτερικό.

Το πολυτελές διαμέρισμα ήταν βυθισμένο σε διακριτικό ημίφως.
Η ολη εικόνα  του χώρου πρόδιδε το πολυτελές γούστο των ενοίκων και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του καλοπληρωμένου διακοσμιστή.

Μολις βρεθηκε σε ενα δεύτερο εσωτερικό δωμάτιο, αντιλήφθηκε οτι εκει που θα τον υποδεχόταν η οικοδέσποινα ( μα η φωνή απο που ερχόταν ? ).

Καθησε στον δερμάτινο ιταλικό καναπέ ( είχε μάθει να διακρίνει τα tailor made επιπλα με την πρώτη ).

Γυρισε το κεφάλι του περιεργαζόμενος τον μισοσκότεινο χώρο.

- Ελπίζω να μη δυσκολεύτηκες να βρείς το σπίτι.

Τινάχτηκε !Μπροστά του -χωρίς να αντιληφθεί πότε και πως- στεκόταν ενα ψηλόλιγνο γυναικείο σώμα.

Το μαύρο ελαφρύ φόρεμα σε συνδυασμό με το ( επίσης μαύρο ) φινο νάυλον του καλσον που εντυνε τα ποδια της, έπαιζαν σε μια διασκεδαστική φωτοσκίαση με τον περιβάλλοντα χώρο. 

Το σωμα της ηταν ομορφα αρμονικό και μαυρα μαλλιά ξεχύνονμταν στους ωμους της.Σηκωσε το βλέμμα του προς τα πάνω...

-Οχι Ζανετ, δεν δυσκολεύτηκα ξέρω την περιοχή χαίρομαι που......

Μα τι ηταν αυτό? Το πρόσωπο της ηταν κρυμμένο!

Η μυστηριώδης γυναίκα φορούσε μασκα??!! 

(.......συνεχίζεται........)

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μην την τελειώσεις την ιστορία,μου έχει γίνει πέτρα! ;)

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
1
Τρεις  τον  λούτσο  κλαίγανε  μια  νύχτα  με  φεγγάρι.  :huh:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
    Συνέχισε ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΗ....  Να καυλώνουμε...

:cum: :cum: :cum: :cum:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... :headbang: :headbang:

OP
OP
E

ENKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0

(…….. συνέχεια……)

…….ναι η γυναίκα φορούσε μια μάσκα που έkρυβε το επάνω μέρος του
προσώπου.Ηταν από αυτές τις καλαίσθητες μάσκες που υπάρχουν στα βεστιάρια και χρησιμοποιούνται συνήθως σε θεατρικές παραστάσεις.

Το στόμα της φαινόταν και μπορούσε να διακρίνει στο ημίφως τις γραμμές των χειλιών της που έμοιαζαν να καλύπτονται με διακριτικό lipstick.

Δεν είπε τίποτα .Με αργές κινήσεις έπιασε με τα χέρια της το κεφάλι του
χαιδεύοντας-ανακατεύοντας  ελαφρά τα μαλλιά του.

Τα δακτυλά της περιεργάζονταν όλη την κατατομή του προσώπου του.

-Και τώρα μπορείς να με πιάσεις. του είπε σχεδόν ψυθιριστά

Ο Αλέξανδρος σηκώθηκε την έπιασε απαλά αλλα σταθερά απο τα μπράτσα
και έφερε τα χείλη του κάτω απο το πηγούνι. Η γλώσσα και τα χείλη του
άρχισαν να ανεβοκατέβαινουν αργά σε ολο το λαιμό.Οι μικροί αναστεναγμοί
της άγνωστης έδειχναν πως βρισκόταν στο κατάλληλο δρόμο. 

Με απότομη κίνηση άδραξε τα μπουτια της και την σήκωσε σφικτά επάνω του
ωστε με ανοικτά τα πόδια να εχει κολλήσει στο σώμα του. Το φόρεμα είχε βίαια
ανασηκωθεί.Οι γάμπες είχαν τυλιχτεί γυρω του.

Με περισσότερη ορμή την έσπρωξε προς το τραπεζι ( εμφανέστατα πανάκριβου
Ιταλικού Οίκου της λεωφόρου Κηφισίας ).Η ανταπόκριση στο  δυναμικό φιλί του
ηταν ολόθερμη. Η ανάσα της γινόταν βαριά…ήταν φανερό πως το σώμα της βρίσκοταν σε υπερδιέγερση.

-Δεν μου είπες το όνομα σου …..

Χωρίς να πει λέξη έφερε τα δακτυλα της στο στόμα του και στη συνέχεια άρχισε να του ξεκουμπωνει το πουκάμισο.

……Ωστόσο, όλη αυτή την ώρα ,ο Αλέξανδρος διακατεχόταν απο ένα απροσδιόριστο
αίσθημα.Αισθανόταν ότι αυτές τις σκηνές -κατι απο όλο αυτό το μυστηριώδες σκηνικό- τις έιχε ξαναζήσει.

Μη μπορώντας να συγκεκριμενοποιήσει αυτο το déjà vu, κατέβασε τις μπριτέλες
και ‘αφησε το καλοραμμένο φόρεμα της να γλυστρήσει αφήνοντας το λεπτό γυναικείο κορμί με το σουτιέν και το απαλό καλσόν.

Η συνέχεια δόθηκε στον καναπέ. Η κοπελλα στέναζε με τις στοματικές περιηγήσεις του Αλέξανδρου γύρω από τα στήθη, την κοιλιά.Ολές οι ευαίσθητες περιοχές
της  ήταν πασπαλισμένες με ένα άρωμα τόσο οικείο σε αυτόν αλλα που (και παλι)
δεν μπορουσε να προσδιορίσει.

Σε λιγα δευτερόλεπτα είχαν απαλλαγεί από τα ρούχα τους και έιχε μπει μεσα στο κάθυγρο κόλπο της, κάνοντας ρυθμικές κινήσεις και ακόυγοντας την ανάσα της να
να γίνεται ακομα πιο βαριά και να ακολουθεί το ρυθμό της ερωτικής του διεισδησης.

Εκαναν για τουλάχιστον μια ‘ώρα παθιασμένο σεξ, ώσπου έγειραν με χορτασμένα
από σαρκική επαφή κορμια ….

Εξαφνα σαν φλας πέρασαν αποτο μυαλό του Αλέξανδρου εικόνες…εικόνες από το παρελθον που διεφυγαν με κινηματογραφική ταχύτητα αλλα…….

- Ναι …όχι… δεν είναι δυνατόν !

Η μάσκα της γυναίκας είχε αποσυρθεί και είχε αποκαλυφθεί  το πρόσωπο.

- Λένα ! Δεν είναι  δυνατόν …εσύ !.Μετά απο τόσα χρονια….πως….??

Μπροστά του χαμογελούσε αδιόρατα η Λένα Δ.!
Ο εφηβικός του έρωτας από το Λύκειο.Είχε να την δει και να την αγγίξει τουλάχιστον 15 χρόνια.

Θυμόταν πως είχαν χαθεί αμεσως μετα τοσχολείο, πως εκείνη είχε ασχοληθεί (ετσι 
του είχαν πει με την ζωγραφική ….η κατι τετοιο ).Οπωσδήποτε η δική του πορεία ζωής τον είχε απομακρυνει από κάθε πιθανό ενδεχόμενο να την ξανασυναντήσει.

-Ναι Αλέξανδρε εγω! Μετά από τόσα χρόνια.!Μονο που φρόντιζα να μαθαίνω για εσένα όλα αυτά τα χρόνια …να παρακολουθώ πώς είσαι και τι κάνεις.

Γελασε τοσο αποτομα και δυνατά που ο Αλέξανδρος τινάχθηκε.

-Τι κάνεις.! Ομολογώ ότι μου προξενησε μονο αηδία να μαθαίνω οτι
  το αγορι που είχα ερωτευτεί στη τρυφερή εφηβεία μου είναι κυλήσει
  στο βούρκο , ότι είναι μια αθλια βρωμερή χαμερπής αρσενική πουτάνα !.

- Λενα , σε παρακαλώ μη κάνεις τη θέση μου ακόμα πιο δύσκολη….θελω
  πολύ να μιλήσουμε…να μαθεις τους λόγους….

Εκείνη συνέχισε στο ίδιο ύφος σα να μην είχε ακούσει  κανένα από τα λόγια
Του.

- Και σε παρακολουθούσα και ήξερα τι κανεις και πώς, και για τις διάφορες
  ψώλες που σε πλήρωναν και για εκείνη την βρωμόπουστρα τον Ιορδάνη που
  σε προμοτάρει.  Αθλιο σιχαμένο σκουλήκι….

Γύρισε να πάρει τα τσιγαρα του από το πεταμένο στο πάτωμα σακάκι.

- Λένα αν ηρεμήσεις για λίγο είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να……

Η λάμψη της λαβής του καλοακονισμένου μαχαιριού τον χτυπησε παρα το μισοσκόταδο που επικρατούσε στον χώρο.

Τα μάτια της Λένας γυάλιζαν ……..

-Τώρα όμως θα αποκατασταθούν όλα...ΟΛΑ !

Το αίσθητο της αυτοσυντήρησης τον έκανε να προσπαθήσει να σηκωθεί….

-Μη Λενα μα τι κάνεις ……όχι….όχι……

Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια που είπε σε αυτόν τον κόσμο ο ζιγκολό
Αλέξανδρος  Κ……..

Freexxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Ρε τον φουκαρά..... ένα πούτσο πήγε να ρίξει...τα θυμαράκια ανάποδα θα βλέπει..... :S :S

Καλή η ιστορία όμως Γιάννη, συνέχισε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom