Το κινητό ακουστηκε στον χαρακτηριστικό ηχο του αγνώστου τηλεφωνικού αριθμού.
Αφησε το φλυτζανι με το cappuccino επανω στο καλαίσθητο πιατάκι και κοιταξε την οθόνη του smartphone. 694528........πρωτη φορά τον έβλεπε αυτον τον αριθμό.
Με το ακουστικό στο αυτί, σηκώθηκε και προχώρησε προς το εσωτερικό της στοάς.Η ωρα ηταν 10.45
«Περίεργο» σκέφθηκε. «Τετοια ώρα ποιος να είναι?»
Πραγματι ηταν πολυ πρωί για να είναι για «δουλειά».
-Παρακαλώ?
Η γυναικεία φωνή στην άλλη άκρη ακούστηκε διστακτική αλλα συνάμα και αποφασιστική :
- Καλημέρα, ο Αλέξανδρος ?
- Παρακαλώ ο ίδιος , αποκρίθηκε με την επιτηδευμένη αυτοπεποιήθηση, που ειχε μαθει να εφαρμόζει στις
τηλεφωνικές συνομιλίες με τις «πελάτισες».
- Το όνομα μου είναι Ζανέτ, δεν γνωριζόμαστε αλλα έχω παρει το τηλέφωνο σου απο κοινό μας γνωστό, τον
Ιορδάνη.
- Α ναι μάλιστα.Καλη σου μέρα Ζανέτ, μου εχει μιλήσει ο Ιορδάνης για εσένα.Χαίρομαι που σε ακούω.
- Θα ήθελα….εεε.. να…δεν ξέρω αν μπορείς…αποψε το βράδυ να ..εεε….βρισκόμασταν.
- Σήμερα το βράδυ είμαι διαθέσιμος, πολυ ευχαρίστως.
- Να, μονο ..ξέρεις έτσι για μια πρώτη γνωριμία..δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη…για …
Αλλαξε τη φωνή του, κανοντας την βαθειά, σταθερή και υγρή :
-Μην αγχώνεσαι Ζανέτ.Θα βρεθούμε καταρχήν για μια πρώτη γνωριμία.Θα πιουμε ενα ποτό....να
εξερευνήσουμε τη χημεία μας....Δεν βιαζόμαστε.
- Αχ ναι ! Ετσι Αλέξανδρε.! Θα σε περιμένω στο σπίτι μου στο παλιό Ψυχικό κοντά στην πλατεία
Σολωμού..
Του εδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την διευθυνση .
- Να πούμε λιγο μετά τις 10.00 ??
- ΟΚ, Ζανέτ θα σε δω στις 10.00
Επιστρέφοντας στο τραπέζι του στο Brazilian, θυμήθηκε πως πράγματι του είχε αναφέρει ο Ιορδάνης πως «ψάρεψε» απο τις παρέες του μια καινούρια κυρία η οποία είχε όλα τα χαρακτηριστικά
να γίνει υποψήφια πελάτισα του.
Δεν περίμενε ότι η κυρία θα επαιρνε την απόφαση τόσο σύντομα.
- Πως καταφέρνει και τις ψηνει αυτή η λουλού.μουρμούρισε
Εφερε στο νού του την κωμική ερμαφρόδιτη φιγούρα του Ιορδάνη.
Ηταν ένας κραγμένος παθητικός ομοφυλόφιλος, ο οποίος τριγυρνούσε σε ολα τα καλά στέκια του κολωνακίου/νεου ψυχικού/ κεφαλαρίου.Ειχε καταφέρει γίνει ημικοσμικός όντας σε επαφή με πολλές παρέες ημιδιασήμων που συχναζουν σε αυτά τα μέρη.
Ειδικότητα του να εχει πολλες καλες σχεσεις με αρκετές γυναικοπαρέες κάνωντας την «φιλενάδα» τους.
Η δραση του αυτη ηταν προσοδοφόρα, διότι ενεργούσε ως μεσαζοντας για να προτείνει σε διάφορες κυρίες τις υπηρεσίες μερικών ζιγκολό- και το έκανε με μεγάλη επιτυχία.
Και ο Αλέξανδρος ήταν ζιγκολό.
(....συνεχίζεται...)