Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Tραβεστί/Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα.ενημερωση αυτη τη φορα  βραδακι.12.30 .ολες οι αλλες ενημερωσεις ηταν ολες ξημερωματα.λιγο μετα την αριστοτελους ενα μελαχρινοπ σταματαω 50 ευρω αμαξι 100 σπιτι μου λεει.δε μυ εμοιαζε για τρανς.το πουλακι σου της λεω το χεις?δεν ειμαι τρανς μου λεει .αν ειμαι τραβεστι δε θα με πληρωσεις μου λεει.πολλα ειναι τα 50 της λεω για αμαξι.40 μου λεει.με ενα 20 αρικο μπαινεις μεσα της λεω και προς εκπληξη μου παει να μπει.ευτυχως ειχα κλειδωμενα.αλβανιδακι το εκοψα αλλα με χαλασαν πολυ τα πολλα σπυρια που ειχε στη μαπα.ξαναρχομαι της λεω και τη κανω.πιο κατω αλλη μια σενα κοκκινο παλιο πουντο.κοριτσι ειμαι μου λεει αλλα κανω και ανωμαλα,ποσα θες ?60 στο αμαξι.τοσα σου λειπουνε μωρη ψωλα της λεω και τη κανω.τι διαολο λεω σκασανε και πουτανες συγγρου/?πιο κατω ενα ασπρο πουντο και ενα ασημι πολο  το ενα πισω απο το αλλο ηθελαν 80 για σπιτι .καλες ηταν αυτες αλλα ευγχειρισμενες και καποτε τις ειχα παρει και τις 2 μαζι και με ειχαν ξενερωσει.τελος δεν υπηρχε καμια αλλη

gns_29

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μπουρδελιαριδες!!!θα ηθελα να φρεσκαρουμε τις γνωσεις μας ολοι και να θυμηθουμε που στηνοντε φετος τα μοντελα μας!!!

edit_Chevalier Fidèle:το thread συγχωνεύτηκε

gns_29

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εκτος τις καθιερωμενες της λ.συγγρου και λ.καβαλας

gns_29

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα μαγκες!!Πριν κανα χρονο επαιζε μια στην καβαλας απο αυτες που σπανιζουν...Ειχε ενα corsa ασπρο και τετοια trans δυσκολα συναντας...μελαχροινη με ψιλοσπαστο μαλλι....Απιστευο μωρο...Σιγουρα θα το ξερετε....Υπαρχει καποιος που μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να την βρω?Αν δεν κανω λαθος ναντια πρεπει να την λεγανε.....please help me.....thanks

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
πολλά χρόνια τώρα πάντα καβάλας έβγαινε και έμενε Ταύρο. εγώ στη θέση σου θα την άραζα στην καβάλας και θα περίμενα. Αν εννοείς ότι το έχεις κάνει ήδη και έχεις απογοητευτεί, τότε sorry δεν έχω πλέον το κινητό της.

Καλησπερα μαγκες!!Πριν κανα χρονο επαιζε μια στην καβαλας απο αυτες που σπανιζουν...Ειχε ενα corsa ασπρο και τετοια trans δυσκολα συναντας...μελαχροινη με ψιλοσπαστο μαλλι....Απιστευο μωρο...Σιγουρα θα το ξερετε....Υπαρχει καποιος που μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να την βρω?Αν δεν κανω λαθος ναντια πρεπει να την λεγανε.....please help me.....thanks

gns_29

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αυτες τις πληροφοριες τισ ειχα και σευχαριστω....ειχα και τηλ. και το εχασα σαν μαλακας που ειμαι...ΜΑΓΚΕΣ δεν παιζει καλυτερο γαμησι στο αμαξι απο της ναντιας.....μακραν το καλυτερο...πρεπει να την δοκιμασετε....

Επισκέπτης
Αυτες τις πληροφοριες τισ ειχα και σευχαριστω....ειχα και τηλ. και το εχασα σαν μαλακας που ειμαι...ΜΑΓΚΕΣ δεν παιζει καλυτερο γαμησι στο αμαξι απο της ναντιας.....μακραν το καλυτερο...πρεπει να την δοκιμασετε....
ειναι ξανθια μιποσ ι ναντια που λεσ σινιδοπορε στο αποκριφα μονοπατια του μεταλαγμενου εροτα? :rockon:

giannispeiraias

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
0
η ναντια ειναι μια καστανη που αραζε με ενα ασπρο corsa στην καβαλας απεναντι απο το μπουγατσαδικο!!μιλαμε για τρελο τσιμπουκι..οποιος εχει νεα ας στειλει

giannispeiraias

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
0
συναγωνιστες εχω διαβασει για ολες....εκτος απο την ιστορικη παολα!!!!αποκλειεται να μην εχετε εστω και 1 εμπειρια!!!αραζε τελευταια καβαλας..με ενα yaris

Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Παιδια σε ποιο σημειο ακριβως μπορει κανεισ να βρει τη Ναντια και τι ωρεσ. Οταν λεσ απεναντι απο το μπουγατσοπωλειο σε ποιο σημειο ειναι ακριβωσ γαιτι δε κσερω απο την περιοχη. ΑΠεναντι απο Γεωπονικο η ειμαι ασχετοσ?

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Παιδια σε ποιο σημειο ακριβως μπορει κανεισ να βρει τη Ναντια και τι ωρεσ. Οταν λεσ απεναντι απο το μπουγατσοπωλειο σε ποιο σημειο ειναι ακριβωσ γαιτι δε κσερω απο την περιοχη. ΑΠεναντι απο Γεωπονικο η ειμαι ασχετοσ?

Είναι στην αρχή της Καβάλας αφού κατεβείς τη γέφυρα όπως έρχεσαι από Αχιλλέως, μετά τη διασταύρωση με την Σπύρου Πάτση. Το μπουγατσοτυροπιτάδικο κάνει μπαμ στο δεξί σου χέρι από τα πολλά φώτα! Δεν υπάρχει άλλο στην περιοχή.

Εγώ την έχω πετύχει κατά τις 10 - 11 το βράδυ αλλά δε την έχω δοκιμάσει. 

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Απέναντι απο το γνωστό μπουγατσοτυροπιτάδικο ?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Είναι στην αρχή της Καβάλας αφού κατεβείς τη γέφυρα όπως έρχεσαι από Αχιλλέως, μετά τη διασταύρωση με την Σπύρου Πάτση. Το μπουγατσοτυροπιτάδικο κάνει μπαμ στο δεξί σου χέρι από τα πολλά φώτα! Δεν υπάρχει άλλο στην περιοχή.

Εγώ την έχω πετύχει κατά τις 10 - 11 το βράδυ αλλά δε την έχω δοκιμάσει. 
Απέναντι απο το γνωστό μπουγατσοτυροπιτάδικο ?
Μπράβο μπράβο!!!
Φούλ ενημερωμένους σας βρίσκω για μπουγάτσες και τυρόπιτες.  :rockon:
Για τράνς μάλλον πρέπει να περπαστήσετε λίγο ακόμη, όχι να φτάνετε στις πιάτσες να πλακώνετε τις μπουγατσοτυρόπιτες και μετά πάλι σπίτι.  :idiot:
Καιρός είναι να φάτε και καμμιά λουκανόπιτα σαλαμόπιτα!  :2funny: :2funny:

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αγορια και κοριτσια  :boobies: υπαρχει η γενικη συζητηση για ολα αυτα!Μην το σπαμαρουμε κι αυτο το θρεντακι!

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Δανάη, σε παρακαλώ, μη καταστρέφεις όλα τα threads, διότι λόγω της εκρηκτικής παρουσίας σου, μόλις γράψεις κάτι μας τρελαίνεις. Περιορίσου on topic baby please.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

αν δεν ηταν η nandia4u που υπαρχει κ εδω μεσα, αλλα τωρα κανει μονο αυταρχικο, τοτε
να σου πω...ρωτα την Δαναη. Αν θελει θα σου πει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom