DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
χυσιαρες γυναικες λεγονται!
μην τρελενεσαι ;)
Ναι??? Ε ας μου φερουν ενα πιατο....
χυσιαρες γυναικες λεγονται!
μην τρελενεσαι ;)
Καλησπερα μαγκες!!Πριν κανα χρονο επαιζε μια στην καβαλας απο αυτες που σπανιζουν...Ειχε ενα corsa ασπρο και τετοια trans δυσκολα συναντας...μελαχροινη με ψιλοσπαστο μαλλι....Απιστευο μωρο...Σιγουρα θα το ξερετε....Υπαρχει καποιος που μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να την βρω?Αν δεν κανω λαθος ναντια πρεπει να την λεγανε.....please help me.....thanks
ειναι ξανθια μιποσ ι ναντια που λεσ σινιδοπορε στο αποκριφα μονοπατια του μεταλαγμενου εροτα?Αυτες τις πληροφοριες τισ ειχα και σευχαριστω....ειχα και τηλ. και το εχασα σαν μαλακας που ειμαι...ΜΑΓΚΕΣ δεν παιζει καλυτερο γαμησι στο αμαξι απο της ναντιας.....μακραν το καλυτερο...πρεπει να την δοκιμασετε....
Έχουμε κανένα νέο απο Καλιφρονά και Φυλης 99?
Παιδια σε ποιο σημειο ακριβως μπορει κανεισ να βρει τη Ναντια και τι ωρεσ. Οταν λεσ απεναντι απο το μπουγατσοπωλειο σε ποιο σημειο ειναι ακριβωσ γαιτι δε κσερω απο την περιοχη. ΑΠεναντι απο Γεωπονικο η ειμαι ασχετοσ?
Είναι στην αρχή της Καβάλας αφού κατεβείς τη γέφυρα όπως έρχεσαι από Αχιλλέως, μετά τη διασταύρωση με την Σπύρου Πάτση. Το μπουγατσοτυροπιτάδικο κάνει μπαμ στο δεξί σου χέρι από τα πολλά φώτα! Δεν υπάρχει άλλο στην περιοχή.
Εγώ την έχω πετύχει κατά τις 10 - 11 το βράδυ αλλά δε την έχω δοκιμάσει.
Μπράβο μπράβο!!!Απέναντι απο το γνωστό μπουγατσοτυροπιτάδικο ?
Καλησπερα μαγκες!!Πριν κανα χρονο επαιζε μια στην καβαλας απο αυτες που σπανιζουν...Ειχε ενα corsa ασπρο και τετοια trans δυσκολα συναντας...μελαχροινη με ψιλοσπαστο μαλλι....Απιστευο μωρο...Σιγουρα θα το ξερετε....Υπαρχει καποιος που μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να την βρω?Αν δεν κανω λαθος ναντια πρεπει να την λεγανε.....please help me.....thanks