thodoris66
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλοι συναγωνιστες ξερει κανεις για ενα ξανθο με μακρια μαλλια ψηλα στη Συγγρου πριν το δρομο που κατεβαινει απο Ακροπολη
Εμφανισιακα πως ειναι δωσε χαρακτηριστικα της...συνάδελφοι ζητάω την βοήθεια σας..
μια τρανσ ρία που έμπαινε και εδώ, μήπώς ξέρετε που βρίσκεται????
έχει εξαφανιστεί και ανησυχώ μιν έχει καμιά αρώστεια και Για αυτό εξφανίστηκε...
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Και η Κουμαριανού θα έδινε τα σέβη της με τέτοια περιγραφή lol. Τα χρωματάκια μου άρεσαν επίσης.Η οδος Αριστοτελους αδεια και στο επομενο στενο καθοταν σε πανπαλαιο golf μελαχρινη...αν ηταν γυναικα θα την ελεγα καραμιλφ...αλλα επειδη δεν ειναι θα ελεγα οτι αν ο Μπαμπης Τεννες φοραγε περουκα θα ηταν ιδιοι
Τελευταια σταση μπροστα στη express service και να σου η οικονομικη κριση να εμφανιζεται και στα μεταλλαγμενα...Ξανθια σε ασημι αμαξι παρεα με μελαχρινη φτυστη με τον Νικο Βαμβακουλα προσφεραν την παρεα τους ως εξης...
80ευρω η μια αλλιως 120ευρω μαζι....Ποιος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και μαλακιες αυτες ειναι προσφορες
Mπάμπης Τεννές πάει στο καλό.Και η Κουμαριανού θα έδινε τα σέβη της με τέτοια περιγραφή lol. Τα χρωματάκια μου άρεσαν επίσης.
Μπάμπης Τεννές!
Respect στον TV reporter.
Ε ενταξη Baby moy...εχω δει σε τσοντες κατι γυναικες που εχουν κατι κλυτοριδες τεραστιες... Γυναικες λεγοντε και αυτες....Τωρα τροπος του λεγειν κοπελες !!!
Ε ενταξη Baby moy...εχω δει σε τσοντες κατι γυναικες που εχουν κατι κλυτοριδες τεραστιες... Γυναικες λεγοντε και αυτες....