Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Tραβεστί/Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thodoris66

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι συναγωνιστες ξερει κανεις για ενα ξανθο με μακρια μαλλια ψηλα στη Συγγρου πριν το δρομο που κατεβαινει απο Ακροπολη

driver_k

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα μετα απο πολυ ψαξιμο και πολλες βολτες αγκυρας-αλκαμενους κτλ....ειχε παραπολυ κοσμο και δεν μπηκα πουθενα.........
Ευριπηδου δεν ελεγε και πολλα παραγματα....
Και τελικα πηγα Σολωνος..... :sperm: :sperm: :sperm:

Ολες κατω του μετριου.....
Αλλα απο τις πολλες καυλες που ειχα βρισκω (μια) ξανθια....
Τελος παντων λεω δεν γαμιετε........
Την παιρνω και εγω παμε στο γνωστο ξενοδοχειο.....

Ηθελα μια φορα στην ζωη μου να εχω εμπειρια απο μια ΤRΑΝS.....O  :bigdick: :bounce:
Και σαν γκαντεμης λοιπον πετυχα cd......
Τεσπα.....
Σισυ την λεγανε εκανε ωραια πιπα αλλα απο γαμιση λιγα πραγματα.....
Αλλα πραγματικα ξενερωσα οταν εβγαλε το σουτιεν και εγω ειχα μεγαλυτερο βυζι απο αυτην..... :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Εγω συμβουλευω οποιον θα ηθελε μια πρωτη εμπειρια με trans
1ον να εχει βυζια!!!!!!
2ον να εχει κολο!!!!!!!

Οταν τελειωσα ξενερωσα τελειως απο την ζωη μου.....
Λεω δεν το πιστευω!!!!!γαμησα αντρα!!!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!!!!!!!!
ειμαι μαλακας τελικα......

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ολα ειναι δρομος και...
Σοφοκλεους...Ευρυπιδου..Ξ.Β... κλπ Μαυρες Μαυρες Μαυρες και σε ενα πεζουλι μοναχη η Αλομα με σοφιστικε γυαλι μυωπιας χαζευε τα νεγρικα κοριτσια νιωθωντας μοναξιες καθως οι Βουλγαρες μεταλλαγμενες συντροφισσες της μαλλον δεν την κανουν παρεα πια  :- Οι δρομοι αδειοι και καρφι για...
ΚΑΒΑΛΑΣ οπου μετα την μεγαλη αποχωρηση των Μπερμπατοφ,Στοιτσκοφ και σια μεταλλαγμενων η λεωφορος θυμιζε κηδεια  :priest:!Ανεβαινωντας προς Κηφισου συνολικα 3 τεμαχια πιατσαρανε...ξανθια κοκκαλιαρα σε κοκκινο αμαξι με μεγαλα βυζια αλλα σε διαγωνισμο για την Μις Ασχημια ανετα κερδιζε τον τιτλο!Στον παραδρομο πριν την Κηφισου να σου και μια πραγματικη εστεμμενη  :boobies: Bανα η Μις Ελληνιδα Τραβεστι καθοταν αγερωχη στο διθεσιο σπορ αμαξι της ενω λιγο πιο περα σε ασημι οικογενειακο αμαξι καθοταν ξανθια αδυνατη..μαλλον νικητρια του διαγωνισμου ομορφιας το 1968!Στροφη επιτοπου και κλασσικα στο πρωτο περιπτερο η γνωστη ξανθια οικοδομος η οποια με κορμοστασια αλλα και εμφανιση αλα Hulk Hogan δεν μασαει τιποτα λεμε κι ειναι εκει βρεξει χιονισει!Λιγο πιο περα σε μαυρο αμαξι να σου κι η γνωστη ξανθια με τα δυο μετρα μποι και τα τεραστια βυζια μοχθηρη και συναμα βλοσυρη as usual..κατηφοριζωντας και πριν την Σπυρου Πατση σε παλιο μαυρο αμαξι στριμωχνοντουσαν να χωρεσουν ξανθια υπερβαρη παρεα με εταιρη ξανθια μικροτερων κυβικων..
ΣΥΓΓΡΟΥ και εδω τα πραγματα αρχιζουν να αποκτουν ζωη...
Μπαινοντας στον παραδρομο και να σου η Κορινα..απο μακρια δεν σου περναει απο το μυαλο οτι δεν ειναι κοριτσι εκ γεννετης...με ασημι φορεματακι πιστας συνομιλουσε με μεσηλικη κυριουλα  :think: Το τι λεγανε μαλλον δεν θα μαθουμε ποτε  :grin: Εξω απο το BABY GOLD καμαρωτη καμαρωτη στεκοταν η Χαρα με μαυρο κοντο φορεματακι και τις γουοκμανιες στα αυτια για να περναει η ωρα της!Η οδος Αριστοτελους αδεια και στο επομενο στενο καθοταν σε πανπαλαιο golf μελαχρινη...αν ηταν γυναικα θα την ελεγα καραμιλφ...αλλα επειδη δεν ειναι θα ελεγα οτι αν ο Μπαμπης Τεννες φοραγε περουκα θα ηταν ιδιοι  :tooth:
Πιο κατω...κι εδω η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα  :dunno:..μελαχρινη γυναικα απο Ζεφυρι μερια μου φανηκε αλλα εκει που στεκοταν σπανια καθονται γυναικες  :think:
Ωπ  :grin: επιτελους πολιτισμος εντονα φωτα απο τα μαγαζια και τις τραπεζες και στο πεζοδρομιο πριν την Express Service τα αυτοκινητα με τα μεταλλαγμενα ειναι πολλα...σε ασπρο αμαξι σαυρα με αεροτομες και σουρτα φερτα καθοταν ξανθια με φουσκωμενα στηθακια αλλα και μαγουλα..πιο μετα σε κοκκινο φαντεζι αμαξι μελαχρινη με καρε...επισης με πρησμενα βυζια και λιγο πιο κει..εδω εχουμε να κανουμε με διθεσια κουρσα οπου και καθοταν μελαχρινη με μεγαλα βυζια κι αυτη  :boobies: και υφος ολο λαγνεια  :crazy: Τελευταια σταση μπροστα στη express service και να σου η οικονομικη κριση να εμφανιζεται και στα μεταλλαγμενα...Ξανθια σε ασημι αμαξι παρεα με μελαχρινη φτυστη με τον Νικο Βαμβακουλα προσφεραν την παρεα τους ως εξης...
80ευρω η μια αλλιως 120ευρω μαζι....Ποιος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και μαλακιες αυτες ειναι προσφορες  :boobies: :boobies:

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Piatsa εκπληκτική παράθεση του διαθέσιμου εμπορεύματος με ύφος δημοσιογραφικής καταγραφής.  Προτείνω να καταχωρηθεί η στήλη αυτή στο Αθηνόραμα

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Respect Πιάτσα πορνορεπόρτερα . :rockon: :rockon: :rockon:

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
συνάδελφοι ζητάω την βοήθεια σας..
μια τρανσ ρία που έμπαινε και εδώ, μήπώς ξέρετε που βρίσκεται????
έχει εξαφανιστεί και ανησυχώ μιν έχει καμιά αρώστεια και Για αυτό εξφανίστηκε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
συνάδελφοι ζητάω την βοήθεια σας..
μια τρανσ ρία που έμπαινε και εδώ, μήπώς ξέρετε που βρίσκεται????
έχει εξαφανιστεί και ανησυχώ μιν έχει καμιά αρώστεια και Για αυτό εξφανίστηκε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Εμφανισιακα πως ειναι δωσε χαρακτηριστικα της...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
δωσε το στιγμα στον piatsa και αυτος θα την εντοπισει με τις
μεταλλαγμενες πορνοκεραιες του... :cheesy:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Η οδος Αριστοτελους αδεια και στο επομενο στενο καθοταν σε πανπαλαιο golf μελαχρινη...αν ηταν γυναικα θα την ελεγα καραμιλφ...αλλα επειδη δεν ειναι θα ελεγα οτι αν ο Μπαμπης Τεννες φοραγε περουκα θα ηταν ιδιοι  :tooth:

Τελευταια σταση μπροστα στη express service και να σου η οικονομικη κριση να εμφανιζεται και στα μεταλλαγμενα...Ξανθια σε ασημι αμαξι παρεα με μελαχρινη φτυστη με τον Νικο Βαμβακουλα προσφεραν την παρεα τους ως εξης...
80ευρω η μια αλλιως 120ευρω μαζι....Ποιος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και μαλακιες αυτες ειναι προσφορες  :boobies: :boobies:
Και η Κουμαριανού θα έδινε τα σέβη της με τέτοια περιγραφή lol.  :cheesy: Τα χρωματάκια μου άρεσαν επίσης.  :dancing:

Μπάμπης Τεννές!  :2funny:

Respect στον TV reporter.  :thumbsup:

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Και η Κουμαριανού θα έδινε τα σέβη της με τέτοια περιγραφή lol.  :cheesy: Τα χρωματάκια μου άρεσαν επίσης.  :dancing:

Μπάμπης Τεννές!  :2funny:

Respect στον TV reporter.  :thumbsup:
Mπάμπης Τεννές πάει στο καλό.
για να έλεγε Μπάμπης Τσέρτος  :headbang:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Στην Καβάλλας, χθες ημέρα Παρασκευή, περίπου γύρω στις 21.30', εθεάθη η Αλόμα με πέντε μαύρες

φορούσε αντιανεμικό μπουφάν και (όπως πάντα) τα μοναδικά γυαλιά πρεσβυωπίας ...

...που πολλά πρέπει να έχουν "δει"

Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση και παρακαλώ για μια σαφή απάντηση. Το σπιτάκι στην Λ. Ιωνίας με τα τραβελια εχει κλεισει? Οσεσ φορεσ πάω το βρήσκω πάντα κλειστό. Γιατι?Ξ΄'ερετε κάτι?

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Φίλε φαρκέλι κι εγώ Παρασκευή βράδυ Καβάλας, μιλάμε ντίπ τίποτα, σκατά, μόνο οι μαυρούλες της Αλόμας.
επίσης ένας τραβεστοοικοδόμος, και ένα καυλάκι με κοντό ξανθό μαλλί, ονόματι Άση μου είπε.
Επειδή λοιπόν κουνιότανε τρελλά, της τον κάρφωσα.
εντυπώσεις έτσι κι έτσι. δεν της τον ξαναδίνω πάντως.
γενικά Καβάλας καπούτ? ή έτσι μου φαίνεται?

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα  παρασκευη 5 30 ξημερωματα προς σαββατο πηγαινα για δουλεια και λεω  δε περναω μια βολτα απο συγγρου μπαινω απο παντειο  μετα την αριστοτελους ενα τραβελακι δε την ειχα ξαναδει ετσι και ετσι 30 αμαξι  70 σπιτι μου μου λεει ευχαριστω λεω και φευγω την ειχα για τελευταια επιλογη για μια πιπα κατεβαινω προς τα κατω  2 νταβατσηδες σεανα παλιο αμαξι ουτε που σταματησα και φευγω κατεβαινω κατεβαινω νεκρα μονο πριν το σκυλαδικο ο γνωστος μπογιατσησ με καπαρντινα κρυωνε  που ειναι σαυτη τη γωνια τουλαχιστον 10 χρονια που παω εγω τσαρκες αλλα τι ειναι αυτο ρε μαγκεσ πολλη υσηχια που πηγαν τα καλα μωρα???? :bigdick: και ετσι δεν εφυγαν τα πρωινα

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
οπως ειχα γραψει και τη περασμενη εβδομαδα εχει πεσει πολυ νεκρα στη συγγρου.σημερα το πρωι ειδα 2 σε ενα ασπρο πουντο  η οδηγος ηταν βουβαλι και η αλλη που βλεποταν ηθελε 100 και μονο για σπιτι  .αλλη μια ειδα  σενα αμαξι που ηταν πολυ κτηνος και ετσι για αλλη μια φορα  :bigdick:

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Μάλλον οι κοπέλες δουλεύουν ηλεκτρονικά   :headbang: Πλεον

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.