ναι, ακριβως αυτό, που πηδάνε σαν κατσίκια γυρνάνε γύρω γύρω κλπ..... ''νεκρός χρόνος χορού '' όπως το λέω εγώ δηλαδή. Απλά, την πατάς μερικές φορές, ειδικά όταν δεν τις ξέρεις και κάνεις πρωτη φορά με κάποια.
Το θέμα είναι να επιλέγουμε εκείνες που είναι φιλότιμες και κάνουν σωστά τη δουλειά τους , μου έχουν τύχει και τέτοιες, αρκεί να τις προτρέπει και το μαγαζί προς αυτή την κατεύθυνση και όχι προς τη λαμογιά και το να είναι κλεφτοκοτούδες. Όλα παίζουν, και η κοπέλα και το μαγαζί ...
Nαι συμφωνω. Για αυτό είμαι σταθερος σε 2 μαγαζια πλεον ειτε Άθενς ειτε Γκολντεν και επειδή το γκολντεν μου πέφτει και πιο κοντά πάω πιο συχνά εκει.
Τελειως ανουσιος χορος να χοροπηδάει πάνω σου. Εκτος και αν εισαι 15 χρονων και τελειώσεις μέσα στο παντελονι σου και κωλοχαρεις. Αλλα αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για εμάς. Οποτε ψάχνουμε και κάτι άλλο.
Τις προαλλες ειχα πάρει χορο με Ινα μια κοντουλα καστανοξανθη με ένα κωλαράκι ποιημα η μοναδικη που με κρατουσε καθολη τη διάρκεια του χορου καυλωμένο. Αν γαμιοτανε στο πριβε θα την ειχα ξεσκισει και θα την ειχα χυσει δυνατά μετά!
Σε κάποια φαση την μάγκωσα γιατι απεφευγε και αυτή τις πολλες επαφες φεϊς το φεϊς και της έσκασα ένα φιλι στο στομα .... αυτή χαζογέλασε και με ειπε τρελοπαιδο
μου λεει εισαι αγνωστος και εγω αγνωστη δεν κανει να φιλιόμαστε χαχα χα της κανω χαλαρωσε εγω καθαρος είμαι. Στο τέλος μου έσκασε από μονη της άλλο ένα.
Πολύ ωραιο μωράκι και είναι ζημιά η συγκεκριμενη γιατι μπορει να την πάρεις πριβε και τελικα να μην γινει τιποτα. Η συμπεριφορα της με μπερδεψε σαν τραβατε με και ας κλαιω ... στο πριβε μου ειπε ότι δεν κανει έξτρα πραγματάκια αλλα μετα το γυρισε και λεει "αναλογα και τι θα μας βγει". Εγω παντως χαλαρά με τις καυλες που ειχα στο χορο θα τον πετουσα έξω !
Την πιο δικαιη πολιτικη πάντως την συναντάω σε αυτά τα μαγαζια ... στανταρ δεν πιέζουν τις κοπελες ουτε τις δασκαλευουν η καθεμια κανει ότι γουσταρει και ότι της βγει μεσα και αυτό είναι το ωραιο. Μαγαζια που τις πονηρευουν και τους λενε δεν θα γαμηθειτε μέσα ή δεν θα πάρετε πιπες θα αρπαξετε μονο το πριβε και αφήστε τους να πανε μετα σπιτι να την παιξουν είναι για μεγάλο μαυρισμα.