Τα συμπεράσματα των εξορμήσεων του τελευταίου μήνα:
Πράγματι συμπαθητικο το golden στο μπουρνάζι και έχει αρχίσει να μαζεύει και κόσμο. Έχει μόνο ένα σοβαρό πρόβλημα - λάθος της διεύθυνσης θεωρώ - που είναι το υπερβολικό rotation. Δεν είναι λογικό ένα μαγαζί του είδους να αλλάζει μέσα σε ένα δίμηνο σχεδόν ολόκληρο το ροστερ του. Ο μερακλής πελάτης, αυτός που δε θα πάει για να πιει μόνο ένα ποτό και να φύγει, αλλά θα κάνει και 6-7 χορούς και θα χτυπήσει και μια δεύτερη μπύρα, θέλει και κάποιες κοπέλες σταθερά σημεία αναφοράς. Όταν πάνω που συνηθίζεις κάποια τη μεταθέτουν στο χαιδάρι, και μετά αυτό γίνετια και με άλλη και μετά και με άλλες που γούσταρε ο κολητός σου, είναι ξενερωτικό. Χάνεις τα κίνητρα να πας. Όμως με τα χάλια που έχουν τώρα τελευταία τα άλλα του είδους... ΄τελικά το golden είναι προτιμότερο (και κοντινό και για μένα)
και θα συνεχίσω με τα ''χαλια'' των άλλων μαγαζιών που προανέφερα.
Το λίμπιντο καταρχήν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των πολύ φιλικών και άψογων σερβιτόρων, το καίνε κάποιες από τις χορεύτριες εκει μέσα. Είναι μια - δυο από τις λίγες άλλωστε που απέμειναν εκει μέσα, που εκνευρίζουν τους πελάτες. Όταν αφού έχεις κάνει τον πρώτο χορό με ψηλή σεξοβόμβα και έχεις γίνει τούρμπο, σου προτείνει δεύτερο και μόλις λες ''και βέβαια'' , σου ανακοινώνει... ''ξέρεις εγώ όμως τους χρεώνω 10 '' .... τα παίρνεις στο κρανίο ή όχι;;;;
Απαράδεκτη!!!
Τέλος, το μούσες, από τα παλιά αγαπημένα μου, ίσως το πιο αγαπημένο, ενώ τα γκαρσόνια είναι μια χαρά και 2-3 κοπέλες πολύ φιλότιμες,
η διεύθυνση και πάλι, πάει να το καταστρέψει το μαγαζί.
Καταρχήν το να ψάχνεις τα φραγκοδύφραγκα επειδή έβαλαν το χορό 6, είναι λιγάκι κουραστικό, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Θα μπορούσα να αντιπαρέλθω και το 10ευρώ στη δεύτερη μπύρα ( !!!!!!!) πίνω μία και δε φοβάμαι και το αλκοτέστ στην τελική. Όμως, η χαριστική βολή ήρθε αυτό το Σάββατο που πήγα με το γνωστό φιλαράκι μετά από απουσία μερικών εβδομάδων. Σημαντική μείωση της διάρκειας των χορών από κοπελιές από τις φιλότιμες που προανέφερα, και με τις οποίες έχω κάνει άπειρες φορές χορούς και ως τώρα δεν είχα παράπονο. Το ίδιο παρατήρησε και το φιλαράκι με τη δικιά του ''αδυναμία'' (ονόματα δε θα πω γιατί στην προκειμένη δεν φταίνε οι κοπέλες). Όλα δείχνουν ότι έχει πέσει γραμμή από τη διεύθυνση να μειωθεί η διάρκεια των χορών. Το φιλαράκι αποφάσισε να μην ξαναπατήσει εκεί. Εγώ θα τους δώσω άλλη μια τελευταία ευκαιρία, αλλά δεν το βλέπω να είναι σύντομα....
και μη χειρότερα!!!