peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
Οκ. Εγω πάντως αυτή τη περιοδο ξέρω 2 περιπτώσεις σε 2 στριπάδικα που η τυπισσα έρχεται με το προφυλακτικό αγκαζέ τιμούλα 40-60 ευρώ. Επομένως αν ο σκοπος σου είναι μονο αυτος. Με ένα 50-70αρι στην χειροτερη τελειωσες. Τις καθημερινες είναι 5 ευρώ το ποτάκι σου.
Πας πινεις ένα ποτάκι καυλαντιζεις λιγο με τα μουνάκια παιρνεις και έναν χορο να ζεσταθείς βλέπεις το σοου κεντράρεις το στοχο και πάτε στο πριβε να την σκισεις. Βεβαια το βασικο με τα Στριπ είναι από πριν να σου έχει ξεκαθαρισει τι παιζεται.
Και εγω στη θέση σου θα ξεκινουσα με το απλο πριβε των 30. Αν με τελειωσει με μαλακια τοσο το καλυτερο! Τα αλλα 20 πάω να τα πιτσιλισω φυλής μετά σε στανταράκι ή τα βάζω στην τσέπη.
συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες, εγώ πλέον έχω ρίξει άκυρο σε αυτά τα μαγαζιά γιατί τα έχω χρυσοπληρώσει (στα δικά μου δεδομένα) και δεν θέλω να μένω με το πουλί στο χέρι.
παω μονο για κανενα ποτακι και παιχνιδι κοστος μαξ ενα 30αρι δηλαδη και αυτο μια φορα τον χρονο..
αλλά είναι ο φίλος που θέλω να τον κεράσω και δεν θέλει στουντια και φυλης.
αν και πιστεύω ότι μπορεί να περάσεις ακόμα και τώρα σε αρκετά στριπτιζαδικα καλά με σχετικά μικρό κόστος αλλά θέλει χρόνο και εκτός του ανεβασμένου κόστους είναι και το ρίσκο.
υγ το εχω πει ξανα ενα κλεοπατρα λειπει απο την νυχτα της αθηνας ειδικα τα τελευταια χρονια ειχαμε περασει πολυυ καλα εκει μεσα