Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Λεω να παω στο σιν εχει καθολου show?

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
THANKS! εχεις δει πουθενά κουπόνια ? :huh:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
THANKS! εχεις δει πουθενά κουπόνια ? :huh:
απ'ότι θυμάμαι έδιναν στα στούντιος της αλυσίδας Αθηνών 318 κτλ...Δε γνωρίζω αν μοιράζουν πχ και στο Γκάζι..
Στη σελίδα τους στο φβ δεν αναφέρεται κάτι ..

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
απ'ότι θυμάμαι έδιναν στα στούντιος της αλυσίδας Αθηνών 318 κτλ...Δε γνωρίζω αν μοιράζουν πχ και στο Γκάζι..
Στη σελίδα τους στο φβ δεν αναφέρεται κάτι ..

Μόνο στα στούντιο της αλυσίδας....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Λοιπόν λοιπόν λοιπόν έχουμε και λέμε...

Επίσκεψη στο αλκατράζ...Κριτική δε θα γράψω μίας και έχω γράψει πρόσφατα...Είσοδος 15,κόσμος αρκετός θύμιζε παλιά καλά Σαββατόβραδα,βέβαια εντάξει δικαιολογείται Χριστούγεννα είναι...

Μία μικρή προσπάθεια καταγραφής του ρόστερ...

Ιονέλα,έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο όμορφη...Καστανόξανθη πλέον,πρώην baby gold...
Μαρία,το μελαχρινό τούμπανο με τις ενισχυμένες βυζάρες...Φοβερή στο χορό στη πίστα...
Τζάκυ,καστανόξανθη και αυτή με ωραία εσώρουχα...Πρώην grand ritorno...
Βικτώρια,μελαχρινή με καλό σώμα στο πρόσωπο λίγο τα χάλαγε...Αλλά συμπαθητική!
Ρενάτα η κλασική πλέον...Με πολύ ωραίο σώμα και πρόσωπο...
Εμανουέλλα,η ξανθιά ρουμάνα...Δε ξέρω αλλά την κόβω μιλφ...
Έμμα η μελαχρινή που συμμετέχει και στα σοου...Με λίγο μπαμπάτσικη περιφέρεια αλλά καλή στο χορό.
Ξένια,έχει γίνει καστανόξανθη πλέον...Γλυκιά κοπέλα με συμπαθητικό σώμα...
Ντανιέλα,πολύ σέξυ σήμερα ντυμένη με κόκκινα εορταστικά εσώρουχα...Τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις σε απλό χορό...

Μόνα πιο καύλα από ποτέ με ένα σετ εσωρούχων ασπρόμαυρο...!
Ιόλη,πρώην ritorno ξανθιά με ωραίο σώμα και πρόσωπο...
Αλίκα η σταθερή μελαχρινή...

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Άρα..... Μιλάμε για fbi και λιντο με το γυφτοπροσωπικό του για Καλές επιλογές?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Λοιπόν λοιπόν λοιπόν έχουμε και λέμε...

Επίσκεψη στο αλκατράζ...Κριτική δε θα γράψω μίας και έχω γράψει πρόσφατα...Είσοδος 15,κόσμος αρκετός θύμιζε παλιά καλά Σαββατόβραδα,βέβαια εντάξει δικαιολογείται Χριστούγεννα είναι...

Μία μικρή προσπάθεια καταγραφής του ρόστερ...

Ιονέλα,έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο όμορφη...Καστανόξανθη πλέον,πρώην baby gold...
Μαρία,το μελαχρινό τούμπανο με τις ενισχυμένες βυζάρες...Φοβερή στο χορό στη πίστα...
Τζάκυ,καστανόξανθη και αυτή με ωραία εσώρουχα...Πρώην grand ritorno...
Βικτώρια,μελαχρινή με καλό σώμα στο πρόσωπο λίγο τα χάλαγε...Αλλά συμπαθητική!
Ρενάτα η κλασική πλέον...Με πολύ ωραίο σώμα και πρόσωπο...
Εμανουέλλα,η ξανθιά ρουμάνα...Δε ξέρω αλλά την κόβω μιλφ...
Έμμα η μελαχρινή που συμμετέχει και στα σοου...Με λίγο μπαμπάτσικη περιφέρεια αλλά καλή στο χορό.
Ξένια,έχει γίνει καστανόξανθη πλέον...Γλυκιά κοπέλα με συμπαθητικό σώμα...
Ντανιέλα,πολύ σέξυ σήμερα ντυμένη με κόκκινα εορταστικά εσώρουχα...Τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις σε απλό χορό...

Μόνα πιο καύλα από ποτέ με ένα σετ εσωρούχων ασπρόμαυρο...!
Ιόλη,πρώην ritorno ξανθιά με ωραίο σώμα και πρόσωπο...
Αλίκα η σταθερή μελαχρινή...

υπήρχε το καλοκαίρι(τελευταία φορά που πέρασα από κεί) είχε ένα φοβερό μελαχροινό με μακρύ μαλλί ίσιο ρωσίδα στανταράτη ουδεμία αμφισβήτηση μπλέ μάτι. Έχει κανείς υπόψη του που μπορεί να είναι σήμερα??

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
υπήρχε το καλοκαίρι(τελευταία φορά που πέρασα από κεί) είχε ένα φοβερό μελαχροινό με μακρύ μαλλί ίσιο ρωσίδα στανταράτη ουδεμία αμφισβήτηση μπλέ μάτι. Έχει κανείς υπόψη του που μπορεί να είναι σήμερα??

Mε ένα τατουάζ κάτω χαμηλά μέγιστε;

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
τελικά σε ποια διευθυνση λειτουργεί το FBI??

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Ένα από τα σπάνια περάσματα μου από την γνωστή Λεωφόρο με έβγαλε στο Κίνκυ εψές αργά. Το μαγαζί μισογεμάτο κ το ρόστερ περιέργως(?) σε μέτριο επίπεδο. Παρατήρησα ότι όσες είχα σταμπάρει από την περίοδο που οι σωληνοκόρες του Κίνκυ είχαν διασκορπιστεί στα υπόλοιπα ιδρύματα απουσίαζαν (π.χ. η Σάντρα η Ουγγαρέζα κ κανα δυο ακόμα που δεν θυμάμαι ονόματα). Δεν θυμάμαι σχεδόν καθόλου ονόματα κ οι μόνες που συγκράτησα κ μου άρεσαν ήταν η Ρουμουνίτσα η Καταλίνα, η Μαρία από την Ρωσία αν θυμάμαι καλά το όνομα κ μια σωληνοκόρη από την Εσθονία που επίσης δεν θυμάμαι όνομα. Γενικά, κατ'εμέ, αποδείχθηκε κατώτερο των προσδοκιών το ίδρυμα.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ link=topicΤ358.msg5981031#msg5981031 date=1419672227]
Εκεί που ήταν παλιά το grand ritorno,Μιχαλακοπούλου...!
[/quote]

Εκεί είχα περάσει πολύ καλά το 2010-2011. Ας μείνουν με αυτό ατη Μιχαλακοπούλου και να μην σκορπούν το ταλέντα μπας και πάμε και εμείς και αυτοί/ες καλύτερα... 3-4 καλά μαγαζιά θα μας έφταναν.

thecrazybaby123!!!

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2013
Like
6
Πόντοι
0
καλησερα και χρονια πολλα σε ολους.ας δωσω και γω μερικες πληροφοριες για τις επισκεψεις μου σε δυο ιδρυματα.το fbi εχει μεταφερεθει οριστικα ολο στην μιχαλακοπουλου.κοπελες πολλες γυρω στις 25 σχετικα καλες και εμαφνισιμες (ανω του μετριου) αλλα δεν ξεχωριζε καμια.απλα καθημερινα κοριτσακια απο το πρωην ανατολιτικο μπλοκ οι περισσοτερες χωρις να μιλανε ελληνικα.παρουσες και 4 με 5 απο παλια οπως μαρια, ελενα, γκρεις.χαλαρα και ηρεμα πραγματα.δεν μπορω να πω πως εντυπωσιαστηκα σε σχεση με προηγουμενες καλες επισκεψεις μου.ισα ισα για ενα ποτο καμια ωριτσα μαλλον ειναι, χωρις να αξιζει να χαλασεις παραπανω χρηματα.
περασμα και απο ρασπουτιν.εχει βελτιωθει αρκετα σε σχεση με την παρακμη που ειχε πριν απο 1 με 2 μηνες,χωρις αυτο να σημαινει οτι εγινε και μαγαζαρα.εχουν ερθει καμια 10αρα καινουργιες κοπελες (πρωην ανατολικο μπλοκ, ουκρανια κυριως) που ειναι καλουτσικες, με δυο κοριτσακια να ειναι πολλα υποσχομενα και με καλυς χορους.ονοματα δεν θυμαμαι καθολου.απο παλιες εθεαθησαν ολγα,βαλερια,ντιανα,μπεατρις,καρινα και κανα δυο ακομα που δεν θυμαμαι.ειχε και δωρο εορτων +1 και στο χορο και στο ποτο.
δωστε καμια πληροφορια για κινκι και λιντο αν και εκει κατι γνωστοι που πηγαν πεσμενα πραγματα μου ειπαν.1 μηνα πριν που ειχα παει κινκι δεν τρελαθηκα μετρια πραγματα.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Συναγωνιστες, γνωριζουμε κατι για την Σασα? Την Ρωσιδα που εργαζεται στο fbi? Ειναι καιρο σε αυτο το ιδρυμα πριν εργαζοταν καπου αλλου? Γιατι κατι μου θυμιζει...

enrique78

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστες, γνωριζουμε κατι για την Σασα? Την Ρωσιδα που εργαζεται στο fbi? Ειναι καιρο σε αυτο το ιδρυμα πριν εργαζοταν καπου αλλου? Γιατι κατι μου θυμιζει...

μήπως σου θυμίζει λίντο?????

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Και εμένα προς το λιντο πάει το μυαλό μου αν καταλαβαίνω για ποία μιλάμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom