You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
thecrazybaby123!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Θυμάσαι κανένα όνομα ρε μαν? Έτσι να δούμε αν έχει υπάρξει ανανέωση στο ρόστερ.
γρηγορο περασμα χθες βραδυ.εχει υπαρξει ανανεωση στο ροστερ αλλα κ αυτες π χει φερει δεν λενε κατι.δεν νομιζω οτι αξιζει το μαγαζι.υποτιθεται εφερε νεο αιμα αλλα αυτες δεν κανουν.κατι ρουμανοουκρανιδες απο το τριτο ραφι.μερικα ονοματα παλιων θα αναφερω ολγα,βαλερια, αντριανα (μελαχρινη ρουμανα) και μπετινα.αξιολογη παρουσια η ρουμανα αννα με δυνατο πισω συστημα (αλλα δεν ειναι πολυ καινουγια).απο τις καινουργιες αξιζε μια μαρια με φτιαχτο μεγαλο βυζι κ νταρντανοιδες κωλο για τους λατρεις.(πηρε αρκετους χωρους κ φαινοταν οτι το δουλευε καλα).ειχε μερικα αδιαφορα λεπτα μικρα πιπινακια χωρις κατι αξιόλογο.Τελος μερικες ακομα αδιαφορες προς μπαζα.Αξιζει να αναφερθει η παρουσια 4 πελατισσων μονες τους αξιολογες κ ειδικα οι 2 αρκετα καλα μπιστολια.
greekfeet
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 2.487
γρηγορο περασμα χθες βραδυ.εχει υπαρξει ανανεωση στο ροστερ αλλα κ αυτες π χει φερει δεν λενε κατι.δεν νομιζω οτι αξιζει το μαγαζι.υποτιθεται εφερε νεο αιμα αλλα αυτες δεν κανουν.κατι ρουμανοουκρανιδες απο το τριτο ραφι.μερικα ονοματα παλιων θα αναφερω ολγα,βαλερια, αντριανα (μελαχρινη ρουμανα) και μπετινα.αξιολογη παρουσια η ρουμανα αννα με δυνατο πισω συστημα (αλλα δεν ειναι πολυ καινουγια).απο τις καινουργιες αξιζε μια μαρια με φτιαχτο μεγαλο βυζι κ νταρντανοιδες κωλο για τους λατρεις.(πηρε αρκετους χωρους κ φαινοταν οτι το δουλευε καλα).ειχε μερικα αδιαφορα λεπτα μικρα πιπινακια χωρις κατι αξιόλογο.Τελος μερικες ακομα αδιαφορες προς μπαζα.Αξιζει να αναφερθει η παρουσια 4 πελατισσων μονες τους αξιολογες κ ειδικα οι 2 αρκετα καλα μπιστολια.
εχεις δικιο, ειδικα το μελαχροινο με το φουντωτο μαλλι ηταν απειρως καλυτερο απο καθε γκομενα εκει μεσα.
ονομα valeria-olga (παλιες milfαρες), bettina, georgia,maria (bazo makrua), tzeni,antrianna
δεν τα συγκρατισα τα υπολοιπα. ηταν απογοητευση το θεμα, κριμα.
zaxoulinos8872
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες καλημέρα!!!!
Ξέρει κανείς η Νικόλ που δούλευε στο Κίνκυ πριν κλείσει που έχει πάει?????
Ευχαριστώ προκαταβολικώς!!!!
Ξέρει κανείς η Νικόλ που δούλευε στο Κίνκυ πριν κλείσει που έχει πάει?????
Ευχαριστώ προκαταβολικώς!!!!
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
ο κόσμος θα είναι λιγος,οι κοπέλες λίγες,τα σόου ελάχιστα ,οι υπηρεσίες όμως θα είναι καλύτερες..Καταλινα πρωην Κινκυ ειναι στο FBI? Ας βοηθησει καποιος
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
[/quote]
εχεις δικιο, ειδικα το μελαχροινο με το φουντωτο μαλλι ηταν απειρως καλυτερο απο καθε γκομενα εκει μεσα.
ονομα valeria-olga (παλιες milfαρες), bettina, georgia,maria (bazo makrua), tzeni,antrianna
δεν τα συγκρατισα τα υπολοιπα. ηταν απογοητευση το θεμα, κριμα.
[/quote]
Ευχαριστώ παίδες γι τις πληροφορίες. Την τελευταία φορά που είχα περάσει, τέλη Ιουνίου μεριά, δεν είχε καν έρθει η καραβιά με τις καινούριες που λέτε. Τότε είχε το μικρότερο ρόστερ που είχα δει ποτέ στο μαγαζί. Όταν περάσω καμιά βόλτα κ εγώ κ θα γράψω τις εντυπώσεις μου. Τα σέβη μου.
paraxenos_tsarkadoros
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
Επισκεψη χθες βραδυ στο Erotica μετα απο καιρο.
Ηταν μια τυπισα η οποια μου εκανε πολυ στενο μαρκαρισμα και μου προτεινε γαμησι στο πριβε για 50 ευρω, αλλα δυστυχως δεν μου περισευαν καθως το χω παρακανει αυτο το μηνα :-
Για παρασκευη βραδυ ο κοσμος ηταν πολυ λιγος και δε γινοταν τζιρος. Γαμημενες αφραγκιες κριμα για τα κοριτσια :-
μυστη ποιες απο τις παλιες ειχε? και ποιο καλο κορίτσι προθυμοποιήθηκε?
paraxenos_tsarkadoros
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
θα σε γελασω μυστη δε συγκρατω ονοματα.
Αυτη που ηθελε γαμησι ηταν μια κοντουλα μελαχρινη ασχημομουρα με 1,5αρι βυζι και πεταχτο κωλαρακι.
δεν τρεχει! απλα λογω αφραγκιων...
παντως ειναι παντοτε ο ωραιότερος χώρος
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Επισκεψη χθες βραδυ στο Erotica μετα απο καιρο.
Απο τη σελιδα τους στο facebook ειχα εκτυπωμενες προσκλησεις οποτε η εισοδος ηταν δωρεαν.
www.facebook.com/eroticaliveshow?fref=ts]https://www.facebook.com/eroticaliveshow?fref=ts[/url[/video]]
Μας σερβιραν μπυρα heineken. Χωρις νερο, χωρις ξυροκαρπια.
Δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος με αυτο το μαγαζι καθως παροτι εχει παρακμασει εντελως, ακομα παραμενει το αγαπημενο μου.
Μαρεσει πολυ ο χωρος, οι μεγαλοι αναπαυτικοι δερματινοι καναπενες, η διακοσμηση η μουσικη και το γεγονος οτι βρισκεται διπλα στην οδο φυλης.
Απο ροστερ τωρα εγω εμεινα σχετικα ικανοποιημενος.
Ειχε καμια 10αρια κοπελες, εκ των οποιων 3-4 ηταν μουναρες.
Επεσε πολυ δωρεαν καυλαντισμα. ΟΛΕΣ περασαν απ το τραπεζι μας και καθοντουσαν τουλαχιστον 5 λεπτα η καθεμια για καυλαντισμα και μπαλαμουτι , χωρις να γινονται φορτικες και πιεστικες για κερασμα.
Ηταν μια τυπισα η οποια μου εκανε πολυ στενο μαρκαρισμα και μου προτεινε γαμησι στο πριβε για 50 ευρω, αλλα δυστυχως δεν μου περισευαν καθως το χω παρακανει αυτο το μηνα :-
Για παρασκευη βραδυ ο κοσμος ηταν πολυ λιγος και δε γινοταν τζιρος. Γαμημενες αφραγκιες κριμα για τα κοριτσια :-
Πρώτα από όλα τίθεται θέμα υγιεινής, φανταστείτε μια κοπέλα να μαλάσει το πέος του πελάτη και αμέσως μετά να πηγαίνει να κάνει ακριβώς το ίδιο σε εσάς. (παράθεση από το site τους!), δηλαδή πως γίνεται να επιτρέπουν το αλμυρό φιστίκι και να απαγορεύουν το χειρογλύκανο??? ΥΓ για την τσάμπα είσοδο όντως το κάνουν εδώ και χρόνια νομίζω!
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Πρώτα από όλα τίθεται θέμα υγιεινής, φανταστείτε μια κοπέλα να μαλάσει το πέος του πελάτη και αμέσως μετά να πηγαίνει να κάνει ακριβώς το ίδιο σε εσάς.
Τυπε δεν πρεπει να εχεις παει ποτε σε στριπομαγαζο ετσι...
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
πραγματικα ειναι το αγαπημενο μου μαγαζιΕπισκεψη χθες βραδυ στο Erotica μετα απο καιρο.
Απο τη σελιδα τους στο facebook ειχα εκτυπωμενες προσκλησεις οποτε η εισοδος ηταν δωρεαν.
www.facebook.com/eroticaliveshow?fref=ts]https://www.facebook.com/eroticaliveshow?fref=ts[/url[/video]]
Μας σερβιραν μπυρα heineken. Χωρις νερο, χωρις ξυροκαρπια.
Δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος με αυτο το μαγαζι καθως παροτι εχει παρακμασει εντελως, ακομα παραμενει το αγαπημενο μου.
Μαρεσει πολυ ο χωρος, οι μεγαλοι αναπαυτικοι δερματινοι καναπενες, η διακοσμηση η μουσικη και το γεγονος οτι βρισκεται διπλα στην οδο φυλης.
Απο ροστερ τωρα εγω εμεινα σχετικα ικανοποιημενος.
Ειχε καμια 10αρια κοπελες, εκ των οποιων 3-4 ηταν μουναρες.
Επεσε πολυ δωρεαν καυλαντισμα. ΟΛΕΣ περασαν απ το τραπεζι μας και καθοντουσαν τουλαχιστον 5 λεπτα η καθεμια για καυλαντισμα και μπαλαμουτι , χωρις να γινονται φορτικες και πιεστικες για κερασμα.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
πραγματικα ειναι το αγαπημενο μου μαγαζι
Πηγα fbi λίγο στενάχωρα τα πράγματα το παλεύουν όμως για κάτι καλό.Μεχρι τις 3,00 δεν είδα λεσβιακό που έφυγα.Είχα αρκετό κόσμο και το..πάνω διάζωμα.Παντως σε 5` επέστρέφαν κάτω ξανά.
Ποιο είναι το άνω διάζωμα, εννοείς εκεί που είναι οι τουαλέτες; Έχουν διαμορφώσει τον χώρο για κάτι άλλο;
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Τυπε δεν πρεπει να εχεις παει ποτε σε στριπομαγαζο ετσι...
αυτό κατάλαβες? απλό στο site το τονίζουν αυτό το πράγμα (νο φραπέ), εκτός αν λένε ψέμματα ξέρω γω,
εγώ πρώτος λέω πως ένα καλό φραπεδάκι πρέπει να ανέρχεται στα 30 ευρώ (αντί για το 50ρι! μάλιστα πολλές φορές λέω
στις στριπτιτζούδες πως με 40 πάω studio αν με ζαλίσουν για πριβέ στα 50).
Ίσως να έφτιαξαν καβάτζα για πίπες... Δυστυχώς εγώ λείπω από Αθήνα λόγω δουλειάς και δεν μπορώ να το εξερευνήσω. Όταν πάω θα γράψω. Εκεί και στο λιντο θα πάω όταν μπορέσω.Ναι τι εννοείς για το πάνω διάζωμα εκει εχει καμαρινια και τουαλετες απο οσο ξερω
thecrazybaby123!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ίσως να έφτιαξαν καβάτζα για πίπες... Δυστυχώς εγώ λείπω από Αθήνα λόγω δουλειάς και δεν μπορώ να το εξερευνήσω. Όταν πάω θα γράψω. Εκεί και στο λιντο θα πάω όταν μπορέσω.
δεν ισχυει αυτο που λες φιλαρακι.απλως πανω ειναι τουαλετες κ καμαρινια.δυο συνεχομενες επεσκεψεις πεμπτη κ σαββατο με πολυ καλες εντυπωσεις.το πριβρε γινεται κατω σε ξεχωριστο χωρο, αλλα δεν αναφερθηκε τιποτα πιο περιεργο εκτος απο φραπε, ουτε κατι για πανω χωρο για κατι αλλο.σε γενικες γραμμες εχει ανεβει το μαγαζι με αρκετες κ εμαφνισιμες κοπελες.εχει κοπελες απο κινκι απο σταρ απο παλιο γκραν ριθορνο και γουολ.εχει ανεβει πολυ το μαγαζι κ στοχο εχουν να το ανεβασουν κιαλο.πολυς κοσμος για πεμπτη κ ειδικα το σαββατο.μερικα ονοματα να αναφερω μονα λιζα,βερονικα,κασσανδρα,λορενα,ευα (ελληνιδα απο σπαρτη),μισελ,σασα,καρολινα,ελενα,μαρια,γκρεισι,εστρελα (καπως ετσι),πολλες φατσες γνωριμες απο κινκι(αλλα για τα ονοματα δεν θυμαμαι η δεν ειναι ολα ιδια) κ αρκετες ρωσιδουλες κ ρουμανες καινουργιες που δεν μιλανε ουτε ελληνικα ακομα.γενικως παρα πολλες κοπελες ομορφες.νομιζω αξιζει με εισοδο ολες τις μερες στα 10.χορος επισης 10 κ πριβε στα 50.υπηρχαν και κανα δυο σοου με δονητες κτλ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις