Οχι μαγκες εκει ειναι,παιζει μπαλιτσα κανονικα...Vanessa best εχει σταματησει αν δε λανθανω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Παιδιά επίσκεψη στο Baby O εψές! πέρα από το μικρό Τοξοτάκι 1,59 μαυρομάλλα με ωραίο μάτι βαμμένο με μάσκαρα (λέει μισή Ισπανίδα-Ελληνίδα) καμία άλλη εκεί μέσα
δεν αξίζει (μάλλον θα έπρεπε να με πληρώσουν να τις πάρω χορό )
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Παιδιά επίσκεψη στο Baby O εψές! πέρα από το μικρό Τοξοτάκι 1,59 μαυρομάλλα με ωραίο μάτι βαμμένο με μάσκαρα (λέει μισή Ισπανίδα-Ελληνίδα) καμία άλλη εκεί μέσα
μάν από την περιγραφή που δίνεις κ στην κριτική (κοντούλα κ πολύ αδύνατη) μου θυμίζει την Μέλεκ από το Ras, κ εκείνη δήλωνε μισή Ελληνίδα - μισή Ισπανίδα (από την Βαρκελώνη μάλιστα)..βέβαια έχω την αίσθηση ότι όσο είναι αυτή Ισπανίδα άλλο τόσο είμαι κ εγώ... ;)
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Την ειδες προσφατα? Στο φβ πριν λιγο καιρο μουχε πει οτι δεν δουλευει ποια.Οχι μαγκες εκει ειναι,παιζει μπαλιτσα κανονικα...
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
μάν από την περιγραφή που δίνεις κ στην κριτική (κοντούλα κ πολύ αδύνατη) μου θυμίζει την Μέλεκ από το Ras, κ εκείνη δήλωνε μισή Ελληνίδα - μισή Ισπανίδα (από την Βαρκελώνη μάλιστα)..βέβαια έχω την αίσθηση ότι όσο είναι αυτή Ισπανίδα άλλο τόσο είμαι κ εγώ... ;)
Εγώ στο O την βρήκα, πάντως έχει τέλειο μικρό σώμα και πολύ ωραίο βλέμμα!! από χορό καλό θα έλεγα
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
καμια μαυρουλα καλη εχει εκει?
τώρα τίποτα, παλια είχε μια καλή με φτηνό χειρογλύκανο (δυστυχώς όνομα δεν θυμάμαι)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εχει το τιμ που ειχε το ιλουσιονς ...κοπελλες και προσωπικο και μερικες ακομα απο εδω και εκει...man ευχαριστώ για το Link..το εδώ info το έχω δει, έλεγα μήπως έχει πάει κάποιος πρόσφατα να μας πει τίποτα..
σε γενικες γραμμες πανω απο το μετριο εμφανισιακα...
το μαγαζι ανακινισμενο ...καλη μουσικη θελει λιγο το νου σου στα ξυδια...καλυτερα να πιεις καμμια μπυρα
20 το σφηνακι 10 ο απλος 40 το πριβε που αν ειναι και αλλος δεν και ακριβως πριβε αλλα παιζει και VIP ROOM οπου εισαι μονος σου με την κοπελλα και ειναι πραγματικο πριβε...
ζητανε τρια πριβε για να μπεις εκει αλλα με δυο θα χοροπηδανε...
για μενα αξιζουν αννα μαρια μονικα ντονα και καρινα...
δυο τρεις κλασσικες κωλλαρες μαυρες και οι αλλες μετριες προς το καλο με μερικα αναποφευκτα μπαζακια...
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
εχει το τιμ που ειχε το ιλουσιονς ...κοπελλες και προσωπικο και μερικες ακομα απο εδω και εκει...
σε γενικες γραμμες πανω απο το μετριο εμφανισιακα...
το μαγαζι ανακινισμενο ...καλη μουσικη θελει λιγο το νου σου στα ξυδια...καλυτερα να πιεις καμμια μπυρα
20 το σφηνακι 10 ο απλος 40 το πριβε που αν ειναι και αλλος δεν και ακριβως πριβε αλλα παιζει και VIP ROOM οπου εισαι μονος σου με την κοπελλα και ειναι πραγματικο πριβε...
ζητανε τρια πριβε για να μπεις εκει αλλα με δυο θα χοροπηδανε...
για μενα αξιζουν αννα μαρια μονικα ντονα και καρινα...
δυο τρεις κλασσικες κωλλαρες μαυρες και οι αλλες μετριες προς το καλο με μερικα αναποφευκτα μπαζακια...
ευχαριστώ ρε man για το εξαιρετικά αναλυτικό info..με την τόση διαφήμιση κ τις εδώ κριτικές που ήταν "ύποπτες" ήμουνα δύσπιστος, αλλά από αυτά που μου είπες πρέπει να είνι αξιοπρεπες το μαγαζάκι...αν με βγάλει καμιά μέρα προς τα εκεί θα το τσεκάρω..cheers..
υ.γ. φαντάζομαι λες την Μόνικα από τις Μούσσες, την Ουγγαρέζα με τα Λαπωνοειδή χαρακτηριστικά..δεν ήταν κακή περίπτωση αυτή...
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Υπήρχει μια κοντή,μελαγχρινή,χαριτωμένη θα έλεγα κοπέλα που δήλωνω Ισπανίδα στο Κάμα Σούτρα,αυτό που ήταν δίπλα ακριβώς απο το λίντο,αλλά όνομα δεν θυμάμαι.μάν από την περιγραφή που δίνεις κ στην κριτική (κοντούλα κ πολύ αδύνατη) μου θυμίζει την Μέλεκ από το Ras, κ εκείνη δήλωνε μισή Ελληνίδα - μισή Ισπανίδα (από την Βαρκελώνη μάλιστα)..βέβαια έχω την αίσθηση ότι όσο είναι αυτή Ισπανίδα άλλο τόσο είμαι κ εγώ... ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ναι αυτην εννοω...με την ΥΠΕΡκωλαραευχαριστώ ρε man για το εξαιρετικά αναλυτικό info..με την τόση διαφήμιση κ τις εδώ κριτικές που ήταν "ύποπτες" ήμουνα δύσπιστος, αλλά από αυτά που μου είπες πρέπει να είνι αξιοπρεπες το μαγαζάκι...αν με βγάλει καμιά μέρα προς τα εκεί θα το τσεκάρω..cheers..
υ.γ. φαντάζομαι λες την Μόνικα από τις Μούσσες, την Ουγγαρέζα με τα Λαπωνοειδή χαρακτηριστικά..δεν ήταν κακή περίπτωση αυτή...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μονο τυπε το νου σου...ειτε πριβε ειτε βι αι πι παρεις πρωτα θα ξεκαθαρασισεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ θα σου ξηγηθει η γκομενα...ευχαριστώ ρε man για το εξαιρετικά αναλυτικό info..με την τόση διαφήμιση κ τις εδώ κριτικές που ήταν "ύποπτες" ήμουνα δύσπιστος, αλλά από αυτά που μου είπες πρέπει να είνι αξιοπρεπες το μαγαζάκι...αν με βγάλει καμιά μέρα προς τα εκεί θα το τσεκάρω..cheers..
αμα σου αρχισει τα αοριστα ''θα δεις'' θα περασεις καλα'' και τετοια μακρυα..
μπαμ μπαμ ...το'να τ'αλλο ...αλλοιως πουλο...
το νου σου μη χωσεις καμμια ογδονταρα και μεινεις αγαλμα....
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
μονο τυπε το νου σου...ειτε πριβε ειτε βι αι πι παρεις πρωτα θα ξεκαθαρασισεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ θα σου ξηγηθει η γκομενα...
αμα σου αρχισει τα αοριστα ''θα δεις'' θα περασεις καλα'' και τετοια μακρυα..
μπαμ μπαμ ...το'να τ'αλλο ...αλλοιως πουλο...
το νου σου μη χωσεις καμμια ογδονταρα και μεινεις αγαλμα....
σωστά τα λές φίλε μου, έχω πάθει κ έχω μάθει κ εγώ..χαχα..είναι γνωστά κ συνήθως ξεκάθαρα τα σημάδια της ξεπέτας..
μαν ευχαριστώ για την απάντηση...
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
σωστά τα λές φίλε μου, έχω πάθει κ έχω μάθει κ εγώ..χαχα..είναι γνωστά κ συνήθως ξεκάθαρα τα σημάδια της ξεπέτας..
μαν ευχαριστώ για την απάντηση...
καλό είναι να τους λες τι θες, μερικές ξενερώνουν αλλά έχει πολλές στα πιο πολλά στριπ, μία στο Kinky σαβούρα (γαμψή μύτη) γυφτάκι Ρουμάνα μου λέει πάμε πριβέ με 50? της λέω πάω στούντιο με 30 (λολ), ε έφυγε με την μία βέβαια
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
Προς ενημέρωσή σας στο Mousses το ποτό 11 ευρω, απλός χορός 11 (πιθανόν λόγω εορτών)..
Χθες και παρά το γεγονός ότι έχουν ανοιξει τα μπουζούκια δίπλα ,λίγος κόσμος.Σόου της Μαγδαλένα με ντίλντο και προαναγγελία live sex show με το γνωστό ζευγάρι μαιντανών..
Χθες και παρά το γεγονός ότι έχουν ανοιξει τα μπουζούκια δίπλα ,λίγος κόσμος.Σόου της Μαγδαλένα με ντίλντο και προαναγγελία live sex show με το γνωστό ζευγάρι μαιντανών..
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Προς ενημέρωσή σας στο Mousses το ποτό 11 ευρω, απλός χορός 11 (πιθανόν λόγω εορτών)..
σίγουρα λόγω εορτών γιατί πριν μια βδομάδα που πέρασα ήταν στα 10...ακόμα δώρο εορτων...? τελικά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Θεός...απίστευτη φάτσα...παντως χτες στο εροτικα η εισοδος κενη.....που ηταν ο φιλος μου;;; >
Φωνάζει η νύχτα πάνω του...
Τελευταία φορά που πήγα είχε γυναίκα...Πάγωσα όταν την είδα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις