pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
την κουρτινα 2....
σκευτομαι να παω σε λιγες μερες αλλα απο οτι φαινεται χασιμο χρονου κ χρηματων θα ειναι....
Πάντα ήταν απλά τώρα παραείναι
την κουρτινα 2....
σκευτομαι να παω σε λιγες μερες αλλα απο οτι φαινεται χασιμο χρονου κ χρηματων θα ειναι....
για λέγε ρε μάστοραΕπίσκεψη στο Moulin Blue (ex. Athens Queens) Μεγάλη Εβδομάδα
(Αρτυθήκαμε πάλι...)
Εφτασα σχετικά νωρίς (μετά από χασομέρι στο Rasputin - χάλιαααα..), περιμένοντας να χάσω (πάλι) την ώρα μου.
Οποία έκπληξης! Ανανεωμένος χώρος (είχα να πάω από τις μέρες του Athens),
αρκετές παρέες (μέχρι τις 3:00). Οι κορασίδες απρόσμενα καλές, άνευ κυτταρίτιδας και αρκετες "μπροστόβαρες" (Κλεοπάτρα, Τζούλια και άλλες δύο)
Κάποιες μπορούν να σκαρώσουν και κουβέντα
Καλός απλός χορός, μάλλον δεν σερβίρονται ροφήματα στο prive.
Γενικά, μου θύμισε παλαιότερες εποχές (και αυτό ποιά θεωρείται ευχάριστο από μόνο του >))
Στα μείον τα βαρετά (no) shows επί σκηνής.
για λέγε ρε μάστορα
σκέφτεστε να ρίξετε επίσκεψη αγαπητε?
Θέλετε να συμμετάσχετε ?
για λέγε ρε μάστορα
ξερεις κατι παραπανω ??..η Τζούλια ξανθιά από Ουγγαρία καλό (απλό) χορό και κουβέντα.
Επίσκεψη στο Moulin Blue (ex. Athens Queens) Μεγάλη Εβδομάδα
(Αρτυθήκαμε πάλι...)
Εφτασα σχετικά νωρίς (μετά από χασομέρι στο Rasputin - χάλιαααα..), περιμένοντας να χάσω (πάλι) την ώρα μου.
Οποία έκπληξης! Ανανεωμένος χώρος (είχα να πάω από τις μέρες του Athens),
αρκετές παρέες (μέχρι τις 3:00). Οι κορασίδες απρόσμενα καλές, άνευ κυτταρίτιδας και αρκετες "μπροστόβαρες" (Κλεοπάτρα, Τζούλια και άλλες δύο)
Κάποιες μπορούν να σκαρώσουν και κουβέντα
Καλός απλός χορός, μάλλον δεν σερβίρονται ροφήματα στο prive.
Γενικά, μου θύμισε παλαιότερες εποχές (και αυτό ποιά θεωρείται ευχάριστο από μόνο του >))
Στα μείον τα βαρετά (no) shows επί σκηνής.
ετσι οπως τα περιγραφεις, δεν ειναι ουτε οπως προ 2μήνου......λέω βάλανε μυαλό . Δεν είναι όπως προ 2ετίας .
Έκτοτε έκλεισε(και αυτό)..Εγώ πάλι τελευταία φορά που πήγα να επισκεφτώ το εν λόγω μαγαζί έσκασα πάνω στην τζαμαρία. Δεν λειτουργούσε το μαγαζί, είχε ανοικτά τα φώτα της ταμπέλας συν κάποια καθαρά ποτά που σερβίρει η γνωστή πίστα που βρίσκεται απέναντι και όλα μου ήταν θολά οπότε λογικό να θεωρώ ότι το μαγαζί ήταν ανοικτό.
Τελικά πήγα Sirocco. Αλλά δεν αξίζει καν να γράψω κριτική. Κάτι μαύρες και κανά δυο Ρουμάνες που σε έπρηξαν για να κεράσεις ποτό. Ονόματα δεν θυμάμαι αφού δεν έκατσα και με καμία
Μετά πέρασα απέναντι στην καντίνα και έφαγα ένα με ψητό. Αν θέλετε κριτική για την καντίνα πολύ ευχαρίστως
Εγώ πάλι τελευταία φορά που πήγα να επισκεφτώ το εν λόγω μαγαζί έσκασα πάνω στην τζαμαρία. Δεν λειτουργούσε το μαγαζί, είχε ανοικτά τα φώτα της ταμπέλας συν κάποια καθαρά ποτά που σερβίρει η γνωστή πίστα που βρίσκεται απέναντι και όλα μου ήταν θολά οπότε λογικό να θεωρώ ότι το μαγαζί ήταν ανοικτό.
Τελικά πήγα Sirocco. Αλλά δεν αξίζει καν να γράψω κριτική. Κάτι μαύρες και κανά δυο Ρουμάνες που σε έπρηξαν για να κεράσεις ποτό. Ονόματα δεν θυμάμαι αφού δεν έκατσα και με καμία
Μετά πέρασα απέναντι στην καντίνα και έφαγα ένα με ψητό. Αν θέλετε κριτική για την καντίνα πολύ ευχαρίστως
γιατι ειναι κλειστο επαγγελμα η πουτανια;αυτο πρωτη φορα το ακουω....εύχομαι να ανοίξουν όλα τα κλειστά επαγγέλματα και το πρώτο από αυτά που θα ανοίξουν να είναι τα πουτανάδικα πολυτελείας....μόνο έτσι θα μπορέσουμε νε γαμήσουμε αξιόλογα τεμάχια όπως οι υπόλοιποι ευρωπέη.Άμα δεν το έχετε πάρει χαμπάρι μόνο εμείς εδώ γαμάμε τριτοτέταρτες με κόστος τιτανομέγιστης ταναπού του FKK!!!!!και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις σε παλιά διαμερίσματα ή ακόμη χειρότερα σε σπίτια επιπέδου φυλής,διδύμου,αχαρνών κλπ....Άμα έρθουν οι γερμανοί όση φτωχεια και αν υπάρχει όλες οι οικονομίες μας θα πηγαίνουν εκεί.Προς το παρόν αποταμίευση διότι στα εδώ πουτανάδικα δεν αξίζει ούτε απέξω να περνάς(εννοείται με κάποιες λίγες εξαιρεσεις..)