Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mrserius

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Επίσκεψη στο Moulin Blue (ex. Athens Queens) Μεγάλη Εβδομάδα
(Αρτυθήκαμε πάλι...)

Εφτασα σχετικά νωρίς (μετά από χασομέρι στο Rasputin - χάλιαααα..), περιμένοντας να χάσω (πάλι) την ώρα μου.

Οποία έκπληξης! Ανανεωμένος χώρος (είχα να πάω από τις μέρες του Athens),
αρκετές παρέες (μέχρι τις 3:00). Οι κορασίδες απρόσμενα καλές, άνευ κυτταρίτιδας και αρκετες "μπροστόβαρες" (Κλεοπάτρα, Τζούλια και άλλες δύο) :tits2:

Κάποιες μπορούν να σκαρώσουν και κουβέντα  :)
Καλός απλός χορός, μάλλον δεν σερβίρονται ροφήματα στο prive.

Γενικά, μου θύμισε παλαιότερες εποχές (και αυτό ποιά θεωρείται ευχάριστο από μόνο του  >:())

Στα μείον τα βαρετά (no) shows επί σκηνής.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
(Αρτυθήκαμε πάλι...)

Εφτασα σχετικά νωρίς (μετά από χασομέρι στο Rasputin - χάλιαααα..), περιμένοντας να χάσω (πάλι) την ώρα μου.

αρκετές παρέες (μέχρι τις 3:00). Οι κορασίδες απρόσμενα καλές, άνευ κυτταρίτιδας και αρκετες "μπροστόβαρες" (Κλεοπάτρα, Τζούλια και άλλες δύο) :tits2:

Γενικά, μου θύμισε παλαιότερες εποχές (και αυτό ποιά θεωρείται ευχάριστο από μόνο του  >:())

για  λέγε  ρε  μάστορα

mrserius

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για  λέγε  ρε  μάστορα

Τι θα θέλατε να διαβάσετε αγαπητέ?

Οπως είπα, το βρήκα απρόσμενα καλό (και ειδικά για off broadway - αν και εκεί βλέπεις ποιά τα χειρότερα).
Πρέπει να υπήρχαν 12-15 κόρες και οι περισότερες ΔΕΝ ΗΤΑΝ μπάζα.
Αν υπολογίσεις το νεαρόν της ηλικίας και τον σωματότυπο/κατανομή  :tits:
αρκετών τεμαχίων, αισθάνθηκα όμορφα.

Alas, το μαζαγί μοστράρει αγνό χορό/ποτό κατάλογο, άνευ extensions.

Η Κλεοπάτρα μελαχρινή από Ουκρανία(!), η Τζούλια ξανθιά από Ουγγαρία
και οι δύο καλό (απλό) χορό και κουβέντα.

Για full roster θα αποτανθώ στους συναδέλφους (ατιμο αλτσχάιμερ..)

mrserius

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Οχι. Πρώτη φορά στο μαγαζί δεν κάνω αδιάκριτες ερωτήσεις  :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ξερεις κατι παραπανω ??

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!
URL]]

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
(Αρτυθήκαμε πάλι...)

να σε τι απαντησα.
Αρα οκ, ημουν σχεδον νηφαλια!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ένα  ωραίο ψηλό μαυρούλι  που  δούλευε  εκεί το καλοκαίρι .
Πως  στο διάτανο τη  λέγανε ?
Δουλεύει εκεί ?

mpanikos

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μηπως ξερει κανεις να μου πει αν εφυγε η λαρισσα απο το κινκυ και αν ναι προς τα που πηγε?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Είχα  να  απαντήσω  στο  εξής  αμείλικτο  ερώτημα :
Να  πάω  εκεί  που  ξέρω , στα  σιγουράκια  , ή  να  δω  και τίποτα  άλλο?
Ε λέω  δε  γαμιέται  ...
Να  πάω  να  δω  και τίποτα άλλο .
Έπιασα  τον  κατάλογο  και τσέκαρα  με  Χ  τα μέρη  που  είχα  πάει .
Απέμενε  το εξής  ένα : Diamond  Dolls

Ε λέω , θα βάλανε  μυαλό .
Μου  είπε  και  ένα  πουλάκι  ότι Δ-Π έχουνε  είσοδο 6  γιουράκια , λέω  βάλανε  μυαλό . Δεν  είναι  όπως  προ 2ετίας .

Βούτηξα  το  κάρο  μου , και  κατηφόρισα .

Άραξα  μπροστά .

Και  με  περάσανε  μέσα .
Έχουμε  και λέμε .
1. Στην  εποχή  του  Ερώτικα  09 είχαμε  δει  κάτι ωραίες  παρουσίες  εκεί . Ε δεν  υπάρχουνε . Φινίτο . Κατάσταση  μάνδρα  οικοδομών . Μπαζάκια  ο μέσος  όρος . Είναι  και 2-3  καλές  αλλά  γενικά , άσε  να  μη  συγχίζομαι .
2. Πριβέ  μην  πάρετε , ευτυχώς  εγώ  το έψαξα  , και από  τις  απαντήσεις  που  πήρα δεν  έμεινα  ικανοποιημένος , οπότε δεν θέλησα  να  τζογάρω .
3. Το ποτό  , τουλάχιστον , ήτο  καθαρό , ξηροκάρπια  δεν δοκίμασα .
4. Είδα  3  ωραία  μαυράκια , Τέσσυ , Ναόμι , αυτή  η  παλιά  του  Λίντο όχι  η  του  ΒΑΒΥ Ο , και  μια  άλλη  που  δεν  θυμάμαι το όνομα.
5. Από λευκά  ήρθαν  στο  τραπέζι  2-3  οι οποίες  δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα  τον ΟΓΑ  για  σύνταξη , που  δε  θυμάμαι πως  τις  λέγανε , διότι  θα  μου  κοπεί η  όρεξη  για  μία  εβδομάδα , μία  μαρίνα  κοντή  μελαχροινή , επιεικώς  στο μέσο όρο , μια  με  μία μυτόγκα  και  μια  ξανθιά  αλογοουρά  από  ρουμανία , πισώβαρη , και  μία  Κορίνα , η  οποία  δήλωσε  Ελληνίς , ...
4. Την  έκανα  με  ελαφρά  πηδηματάκια  με  λογαριασμό  πιο μικρό  από  εκείνους  του  master  Yorgos , όταν  αποφασίζει  να  μη  δώσει φράγκο.
10  το  στάνταρ  και  22 (!) το  νεράκι , πιο πάνω  δε  ρώτηξα . 
5. Παιδιά  εγώ  δεν  θα  ματαξαναπάω . Εν  τάξει  γούστα  είναι  αυτά, αλλά  τα χουμε  ξαναπεί .
6. Κρίμα  διότι  το  μαγαζί  είναι  αρκετά  σκοτεινό  και  έχει  πολύ ωραίο  χώρο  πριβέ , ο  ένας  καναπές  του  οποίου  θα  μπορούσε να  είναι  θαυματουργός ( αυτά  τα  είδα πηγαίνοντας  για  κατούρημα ) .
7.  τί  ξεχάσαμε ?  Α ναι  ρε  υποτίθεται  ότι  χορεύουνε  και  γυναίκες  εκεί . Ναι όντως  ανεβαίνουνε  και  κάνουνε  γαϊτανάκι  στο σωλήνα , σώου , μην  τα  ρωτάμε .

Θα  ξαναπήγαινα  ευχαρίστως  , αν  το ευγενέστατο  προσωπικο  μεριμνούσε  να  τοποθετηθεί  μπιλιάρδο , ή  φλιπεράκια , για  να  μπορώ  να  σκοτώσω  την ώρα  μου .

Τελικά  μόνο  στα  σιγουράκια .

carnival

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάλι τελευταία φορά που πήγα να επισκεφτώ το εν λόγω μαγαζί έσκασα πάνω στην τζαμαρία. Δεν λειτουργούσε το μαγαζί, είχε ανοικτά τα φώτα της ταμπέλας συν κάποια καθαρά ποτά που σερβίρει η γνωστή πίστα που βρίσκεται απέναντι και όλα μου ήταν θολά οπότε λογικό να θεωρώ ότι το μαγαζί ήταν ανοικτό.

Τελικά πήγα Sirocco. Αλλά δεν αξίζει καν να γράψω κριτική. Κάτι μαύρες και κανά δυο Ρουμάνες που σε έπρηξαν για να κεράσεις ποτό. Ονόματα δεν θυμάμαι αφού δεν έκατσα και με καμία 

Μετά πέρασα απέναντι στην καντίνα και έφαγα ένα με ψητό. Αν θέλετε κριτική για την καντίνα πολύ ευχαρίστως

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Εγώ πάλι τελευταία φορά που πήγα να επισκεφτώ το εν λόγω μαγαζί έσκασα πάνω στην τζαμαρία. Δεν λειτουργούσε το μαγαζί, είχε ανοικτά τα φώτα της ταμπέλας συν κάποια καθαρά ποτά που σερβίρει η γνωστή πίστα που βρίσκεται απέναντι και όλα μου ήταν θολά οπότε λογικό να θεωρώ ότι το μαγαζί ήταν ανοικτό.

Τελικά πήγα Sirocco. Αλλά δεν αξίζει καν να γράψω κριτική. Κάτι μαύρες και κανά δυο Ρουμάνες που σε έπρηξαν για να κεράσεις ποτό. Ονόματα δεν θυμάμαι αφού δεν έκατσα και με καμία 

Μετά πέρασα απέναντι στην καντίνα και έφαγα ένα με ψητό. Αν θέλετε κριτική για την καντίνα πολύ ευχαρίστως
Έκτοτε έκλεισε(και αυτό)..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

:2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εύχομαι να ανοίξουν όλα τα κλειστά επαγγέλματα και το πρώτο από αυτά που θα ανοίξουν να είναι τα πουτανάδικα πολυτελείας....μόνο έτσι θα μπορέσουμε νε γαμήσουμε αξιόλογα τεμάχια όπως οι υπόλοιποι ευρωπέη.Άμα δεν το έχετε πάρει χαμπάρι μόνο εμείς εδώ γαμάμε τριτοτέταρτες με κόστος τιτανομέγιστης ταναπού του FKK!!!!!και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις σε παλιά διαμερίσματα ή ακόμη χειρότερα σε σπίτια επιπέδου φυλής,διδύμου,αχαρνών κλπ....Άμα έρθουν οι γερμανοί όση φτωχεια και αν υπάρχει όλες οι οικονομίες μας θα πηγαίνουν εκεί.Προς το παρόν αποταμίευση διότι στα εδώ πουτανάδικα δεν αξίζει ούτε απέξω να περνάς(εννοείται με κάποιες λίγες εξαιρεσεις..)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εύχομαι να ανοίξουν όλα τα κλειστά επαγγέλματα και το πρώτο από αυτά που θα ανοίξουν να είναι τα πουτανάδικα πολυτελείας....μόνο έτσι θα μπορέσουμε νε γαμήσουμε αξιόλογα τεμάχια όπως οι υπόλοιποι ευρωπέη.Άμα δεν το έχετε πάρει χαμπάρι μόνο εμείς εδώ γαμάμε τριτοτέταρτες με κόστος τιτανομέγιστης ταναπού του FKK!!!!!και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις σε παλιά διαμερίσματα ή ακόμη χειρότερα σε σπίτια επιπέδου φυλής,διδύμου,αχαρνών κλπ....Άμα έρθουν οι γερμανοί όση φτωχεια και αν υπάρχει όλες οι οικονομίες μας θα πηγαίνουν εκεί.Προς το παρόν αποταμίευση διότι στα εδώ πουτανάδικα δεν αξίζει ούτε απέξω να περνάς(εννοείται με κάποιες λίγες εξαιρεσεις..)
γιατι ειναι κλειστο επαγγελμα η πουτανια;αυτο πρωτη φορα το ακουω.... :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom