Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γιατι ειναι κλειστο επαγγελμα η πουτανια;αυτο πρωτη φορα το ακουω.... :think: :think: :think:

φυσικά και είναι φίλε μου.Αφού όλη τη κατάσταση τη λυμαίνονται οι γνωστοί άγνωστοι του ελλάντα.Μή μπερδεύεσαι με τα αλλοδαπά τεμάχια....είναι άλλο πράμα το ποιές δουλεύουν και άλλο ποιοί είναι φρομ μπιχάιντ..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εύχομαι να ανοίξουν όλα τα κλειστά επαγγέλματα και το πρώτο από αυτά που θα ανοίξουν να είναι τα πουτανάδικα πολυτελείας....μόνο έτσι θα μπορέσουμε νε γαμήσουμε αξιόλογα τεμάχια όπως οι υπόλοιποι ευρωπέη.Άμα δεν το έχετε πάρει χαμπάρι μόνο εμείς εδώ γαμάμε τριτοτέταρτες με κόστος τιτανομέγιστης ταναπού του FKK!!!!!και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις σε παλιά διαμερίσματα ή ακόμη χειρότερα σε σπίτια επιπέδου φυλής,διδύμου,αχαρνών κλπ....Άμα έρθουν οι γερμανοί όση φτωχεια και αν υπάρχει όλες οι οικονομίες μας θα πηγαίνουν εκεί.Προς το παρόν αποταμίευση διότι στα εδώ πουτανάδικα δεν αξίζει ούτε απέξω να περνάς(εννοείται με κάποιες λίγες εξαιρεσεις..)
συναγωνιστή pathos gia ta temachia, συμμερίζομαι τις σοβαρότατες ανησυχίες σου που με τόσο ζήλο αναλύεις σε εκατοντάδες ποστ.. :rockon:  :rockon:  :rockon:
για να μη χαλιέσαι θα σου πρότεινα να πηγαίνεις (επιλεκτικά πάντα) σε σπίτια επιπέδου φυλής,διδύμου,αχαρνών κλπ. για να ξεχαρμανιάζεις και να μην κλαις και τα φράγκα σου.
με (συν)αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
νικ.   

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

john2003pq

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
paidia h ntarina efuge apo to diamond doolls???
an nai kserei kaneis pou phge???

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ανησυχητική ησυχία!!!  :think:

από εδώ και πέρα βλέπω τεράστια ύφεση σε αυτά τα κωλόμπαρα..τα μόνα που θα δουλεύουν σωστά θα είναι τα μικροκωλόμπαρα στύλ μιχαλακοπούλου που θα μαζεύουν αξιοπρεπή τεμάχια δια βρώσιν.Τα άλλα είναι για τον μπέουλο.

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
από εδώ και πέρα βλέπω τεράστια ύφεση σε αυτά τα κωλόμπαρα..τα μόνα που θα δουλεύουν σωστά θα είναι τα μικροκωλόμπαρα στύλ μιχαλακοπούλου που θα μαζεύουν αξιοπρεπή τεμάχια δια βρώσιν.Τα άλλα είναι για τον μπέουλο.

Σε περιόδους ύφεσης αναδεικνύονται όσοι προσφέρουν ποιότητα!!!  :uglystupid:

Όσοι πάνε για την αρπαχτή θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.  :piss:

opelastra

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινοβραδυνη επισκεψη στο Rasputin.Πρωτη εκπληξη η τιμη εισοδου με ποτο στα πεντε ευρω.Τα γυναικεια ποτα και οι χοροι ειχαν τις ιδιες τιμες.Απο τεμαχια σε μετρια επιπεδα με εξαιρεση μια μαυρη απο το Σουριναμ με φοβερο κορμι, μια ρωσοκινεζα εντελως ξεκωλο και την Μισελ με τα βυβυζομπαλα.Δευτερη εκπληξη ενα λεσβιακο σοου με Μισελ και Βικτωρια που τα ειχε ολα.Σε γενικες γραμμες μετρια πραματα.Η συνεχεια στην επομενη επισκεψη.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Το οτι θα εβλεπα σττριπτηζου να γαμιεται στα ορθια σε πριβε το περιμενα να το δω αλλα οχι ετσι τοσο χυμα.. μιλαμε ο τυπος κατεβαζει παντελονι και τον βλεπεις να καρφωνει οπως δεν καρφωνουν ουτε στα FKK..

Το να γαμιεται ομως στριπερ και να κανει και αεροπλανικες στασεις ηταν απο τα πρωτακουστα για μενα.. εγω ενα χορο επαιρνα λιγο πιο διπλα και τα ειχα παιξει.

Και δεν θα ξεχασω τους 3 τυπους οι οποιοι τον ειχαν πεταξει εξω και εβλεπες τις ξανθες (οχι μαυρες) στιπερ να τσιμπουκωνουν με λυσσα.. ειδικα η μια εκανε λες και ηταν σε πορνοταινια, χορευε τσιμπουκωνε χορευε τσιμπουκωνε.. ζηλεψα ..

Εχουμε ξεφυγει αποτομα μου φαινεται.. 

Τωρα σε ποιες χρονικες περιοδους ,που και ποιες δεν υπαρχει περιπτωση να το γραψω εδω..

Παντως τα καλα τεμαχια δεν πα να χει κριση ρουφανε πουτα αβερτα... δεν τις ξεκολλα με τπτ απαξ και ειναι "πιασμενες" στην καβατζα τους

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Χθεσινοβραδυνη επισκεψη στο Rasputin.Πρωτη εκπληξη η τιμη εισοδου με ποτο στα πεντε ευρω.Τα γυναικεια ποτα και οι χοροι ειχαν τις ιδιες τιμες.Απο τεμαχια σε μετρια επιπεδα με εξαιρεση μια μαυρη απο το Σουριναμ με φοβερο κορμι, μια ρωσοκινεζα εντελως ξεκωλο και την Μισελ με τα βυβυζομπαλα.Δευτερη εκπληξη ενα λεσβιακο σοου με Μισελ και Βικτωρια που τα ειχε ολα.Σε γενικες γραμμες μετρια πραματα.Η συνεχεια στην επομενη επισκεψη.

Πολύ ξενέρα αδερφέ!οι ίδιες και οι ίδιες.Ήταν ακόμη εκεί η τανίτα,η μπέλλα,η μαρίνα,η όλγα η θεία και η λίνα?

opelastra

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ ξενέρα αδερφέ!οι ίδιες και οι ίδιες.Ήταν ακόμη εκεί η τανίτα,η μπέλλα,η μαρίνα,η όλγα η θεία και η λίνα?
Η κατασταση ηταν μετρια αλλα υπηρχαν και ευκαιριες.Απο αυτες που μου λες η Ολγα ηταν μονο η οποια μου εξομολογηθηκε οτι το μεροκαματο εχει πεσει πολυ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η κατασταση ηταν μετρια αλλα υπηρχαν και ευκαιριες.Απο αυτες που μου λες η Ολγα ηταν μονο η οποια μου εξομολογηθηκε οτι το μεροκαματο εχει πεσει πολυ.

Είναι ειλικρινής κοπέλα... :cheesy:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλά τότε γιατί δε γυρίζουν από εκεί που ρθανε αφού όλο μας τσαμπουνάνε ότι η ρωσσία έχει λεφτά(για τις ρωσίδες το λέω) και ότι ο κόσμος περνάει καλά?γιατί προτιμούν την φτήνια της ελλαδίτσας και το χαμηλό μεροκάματο? :uglystupid:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ειναι απλα τα πραγματα. Η κατασταση θα αλλαξει. Τελος.
Μονο τα ομορφα κοριτσια με τσαχπινια και τουπε θα τα τρωνε σε πουτα.

Οι υπολοιπες που δεν διαθετουν το πακετο θα βγαλουν λεφτα αλλιως. Με τη βοηθεια μαγαζιου και κρατους βεβαιως βεβαιως.

Τωρα το οτι η χωρα εχει προβληματα νομιζω οτι δεν ακουμπαει τοσο τα δυνατα κομματια οσο τις σαβουρες.. Οποτε κι εκει παλι κερδισμενοι θα βγουμε
γιαι θα ξεδιαλεγεται πραμα προς εισαγωγη. Δεν ειναι δυνατον να συντηρουνταν στα κλαμπ πατσαβουροκαριολες επειδη υπηρχαν λεφτα γενικως και ο καθε καμενος
μπορουσε να χαλασει 2 δεκαρες.. τωρα τα λεφτα θα τα σκεφτεται κανεις πως θα τα χαλασει και σε ποια!

Επισκέπτης
Το οτι θα εβλεπα σττριπτηζου να γαμιεται στα ορθια σε πριβε το περιμενα να το δω αλλα οχι ετσι τοσο χυμα.. μιλαμε ο τυπος κατεβαζει παντελονι και τον βλεπεις να καρφωνει οπως δεν καρφωνουν ουτε στα FKK..

Το να γαμιεται ομως στριπερ και να κανει και αεροπλανικες στασεις ηταν απο τα πρωτακουστα για μενα.. εγω ενα χορο επαιρνα λιγο πιο διπλα και τα ειχα παιξει.

Και δεν θα ξεχασω τους 3 τυπους οι οποιοι τον ειχαν πεταξει εξω και εβλεπες τις ξανθες (οχι μαυρες) στιπερ να τσιμπουκωνουν με λυσσα.. ειδικα η μια εκανε λες και ηταν σε πορνοταινια, χορευε τσιμπουκωνε χορευε τσιμπουκωνε.. ζηλεψα ..

Εχουμε ξεφυγει αποτομα μου φαινεται.. 

Τωρα σε ποιες χρονικες περιοδους ,που και ποιες δεν υπαρχει περιπτωση να το γραψω εδω..

Παντως τα καλα τεμαχια δεν πα να χει κριση ρουφανε πουτα αβερτα... δεν τις ξεκολλα με τπτ απαξ και ειναι "πιασμενες" στην καβατζα τους

μην μου πεις οτι ήταν στο Lido...

δεν θα το πιστέψω...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μην μου πεις οτι ήταν στο Lido...

δεν θα το πιστέψω...

μα εκεί τελευταία ακούστηκε ότι διαφημίζουν κουρτίνες και κουρτινόξυλα λόγω στριπτηζιακής κρίσεως. :huh: :huh:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγώ πιστεύω πάντως αν θέλετε την προσωπική μου άποψη για το γαμαζί ότι οι κουρτίνες είναι λιθουανικές εξαγωγές της RAIMONTAS KURTINAITIS-VALDEMAR HOMINCHIUS S.A.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Άντε  λέω  να  βγώ .
Που  έχω  καιρό  να πάω Τζιτζιφιές .
Άιντε  να  πηγαίνουμε .
Περνώντας  τη  Θησέως  το Platinum μαύρα  σκοτάδια (τί να  κάνει άραγε  η  ψηλή  η  μαύρη  η  καύλα ? , η  ... Τζαμαΐκανή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
Πάμε  Μούσες .
Πήγαμε .
Αρκετές  πρώην Λολίτες  και πρώην Ριτόρνες  και άλλες  γνωστές .
Από  τις  παλαιές  γνωστές  μου  2-3  είδα , οι άλλες  απελείποντο .
Γενικά  καλός  μέσος  όρος  , σε  σέρβις  και  γυναίκες  . Είναι και 2-3 άπαιχτα , αλλά  τί να  το κάνεις  , ξαπλα  στους  καναπέδες  ήσαντε , αρντάν . Λίγο κακότροπες , λίγο τέλως  πάντων . Ήπιαμε  ένα  ποτάκι φύγαμε . Θέλει  λίγο  μοντάρισμα . Κρίμα  διότι  διαθέτει  και  καλό υλικό . Αν  διέθετε  και τη  βεβαιότητα του  πριβέ  του  κουρτίνα , θα  ήταν πάρ  πολύ  καλό . Αλλά  έτσι  στα  στραβά  και  με  τις  εργαζόμενες  υποτονικές  δεν  λέει .
Φύγαμε  και  πήγαμε  στου  κουρτίνα .
Εγώ  κουρτίνα  δεν  πήρα διότι πέρναγα  καλά  με  ποτάκια , 15 στου  κουρτίνα  , οι άλλοι που  πήρανε  κουρτίνα  , είπανε  ότι  και το στριπ χρεάζεται την κουρτίνα  του .

Κουρτινάτοι  όλου  του  κόσμου  ενωθείτε !   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom