Επισκέπτης
ααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Ζητώ συγγνώμη για την ανορθογραφία .
Έχω ένα θεματάκι , όταν γράφω στο pc .
δειξτους τις χειρογραφες συνταγες να σε πιστεψουν..
ααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Ζητώ συγγνώμη για την ανορθογραφία .
Έχω ένα θεματάκι , όταν γράφω στο pc .
αυτα δεν ειναι συνταγες. αραβουργήματα ειναι..ααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δειξτους τις χειρογραφες συνταγες να σε πιστεψουν..
τι θες ρε ερμολαε???αυτα δεν ειναι συνταγες. αραβουργήματα ειναι..
φιλε το χοντραινεις..τι θες ρε ερμολαε???
ε πρεπει να υπαρχει και ενα τακτ.. ολα εμεις θα τα λεμε ?Δεν σας έχω συνταγογραφήσει ακόμη .
Γι΄ αυτό δεν πάτε καλά !
ε πρεπει να υπαρχει και ενα τακτ.. ολα εμεις θα τα λεμε ?
To παραθετω, προς επαναληψη..Επιμενω..Μην το ξεχναμε και μας πιανουν μαμακα οι ..ριολες.!
Αυτα..
Ναι ναι παιδια γενικα και αοριστα γαμανε εδω περα τα παιδια του site με 50 ευρω στριπερς για 1 ωρα.
*τροποποιηση*Μα καλα ειναι δυνατον οι μαγκες να καθονται στο ιντερνες και να γραφουν χιλιαδες επι χιλιαδων ποστ για το ποσο ξεχωριστοι ειναι και ποσο διαφερουν απο τους μαλακες και οι μαλακες να κυκλοφορουν τις νυχτες και να τρωνε τα μουτρα τους συνηθως αλλα να συλλεγουν εμπειριες(κακες ως επι το πλειστον) ? λεω εγω τωρα... "σκεφτομαι και γραφω" οπως στο δημοτικο!
Προφανως και μιλαμε για τιποτα σαυρες.
Ειναι και νεες στην πιατσα οι περισσοτερες ε ? και δεν ξερουν..
Ακου ρε σε site ενημερωσης και να εχεις τον καθε παπαρακο να σου πουλαει δηθεν ενημερωση με υπονοουμενα.
Πραγματικα αν υπαρχουν ατομα που τα πιστευουν αυτα , ελεος!
Εκτος παλι αν εννοουμε τα Γ κατηγοριας μουνια που δεν με απασχολουν.
Στη ρουμανια τις γαμας με 300 ευρω φιλε οχι με 50! Το ιδιο ειναι ? εδω εχουμε αποδειξει ποσο πιο μαγκες ειμαστε ολα αυτα τα χρονια αρα
εχεις καθε λογο να μπαρουφολογεις. Αλλα παιζει να γνωριζεις τις ρουμανες καλυτερα απο εμενα και να τις πιανεις κοτσους, χαζες ειναι μωρε λεγε λεγε,
Στον κυριο "αυτα" αναφερομαι περισσοτερο και σε οσους πουλανε μυθους για γαμησια με 50 ευρω.
Υ.Γ.
ο πλέ δε γαμάει καθόλου.
πετάει ποτο500άρια και όταν τον παρακαλάνε να έρθουν μαζί του τους λέει αει γαμήσου και πηγαίνει στο μετάξι.
ααααααααααααχχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
Στον κυριο "αυτα" αναφερομαι περισσοτερο και σε οσους πουλανε μυθους για γαμησια με 50 ευρω.
Προσφατα γυρισε μονιμως στην χωρα της μια τρυπερ..Την τελευταια ημερα του good bye party, μου ειπε ακριβως τα εξης "εσεις οι Ελληνες ειστε πολυ μαλακες..Πληρωνεται ποτα και μετα 50 ευρω για μια μαλακια..Στην χωρα μου μας γαμανε ΤΖΑΜΠΑ..Απλα επειδη γουσταρουν να μας γαμισουν..!!"
Αυτα..
η καθε Ρουμανο-τσιγγαννα εχει παρει σπιτι και αμαξι στην χωρα της..!!
Στην Ελλαδα αν βρεις μια ωραια γυναικα ειναι σα να επιασες το λαχειο,επισης απο τη στιγμη που χιλιαδες ατομα προσφερουν τοσο χρημα γιατι να παει τσαμπα με καποιον............
Εδω ειναι Ελλαδα.
και το παιζει κ γκομενα αντι να λεει κ ευχαριστω και θεωρει κ τους ευεργετες-καψουρηδες μαλακες. ελεος
when you walk the walk, you can talk the talk.
τωρα γιατι καποιοι το πανε αναποδα, θυμιζει τον ακαπνο στρατηγο που καταστρωνει τη μαχη στο χαρτι
και αμα σου πω οτι στην Αμερικη κ σε κανα δυο αλλες χωρες που ειχα την τυχη να ζησω οι Ελληνιδες θεωρουνται υπερμουναρες τι θα πεις?
Ναι αλλα εδω αυτες ειναι περιζητητες και σπανιες και αυτο δεν συμβαινει στη χωρα τους.
Στην Ελλαδα αν βρεις μια ωραια γυναικα ειναι σα να επιασες το λαχειο,επισης απο τη στιγμη που χιλιαδες ατομα προσφερουν τοσο χρημα γιατι να παει τσαμπα με καποιον............
Εδω ειναι Ελλαδα.