Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
175
Πόντοι
1
Τατι μου είχε συστηθεί, δεν ξέρω λεπτομέρειες, αν θέλεις να με βοηθήσεις στείλε μου προσωπικό

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αν περάσω μέσα στην εβδομάδα θα κάνω update

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
10
Like
1.133
Πόντοι
371
Πέρασμα απο LEGEND πριν τις γιορτές. Αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον Μάρτιο. Όλο το ρόστερ διαφορετικό. Πολλές λατίνες(πιθανότατα) μέτριας εμφάνισης. Στο λίγο που έκατσα δεν πέρασε καμιά απο το τραπέζι. Λίγο πριν φύγω εμφανίστηκε απο τα ενδότερα ένα πολύ ψηλό και πολύ αδύνατο άτι με μπότες ως το γόνατο. Μοντελέ εμφάνιση. Δεν μπόρεσα να προσδιορίσω εθνικότητα. Δεν έμοιαζε με λατίνα πάντως.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.927
Πόντοι
206
Πέρασμα απο LEGEND πριν τις γιορτές. Αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον Μάρτιο. Όλο το ρόστερ διαφορετικό. Πολλές λατίνες(πιθανότατα) μέτριας εμφάνισης. Στο λίγο που έκατσα δεν πέρασε καμιά απο το τραπέζι. Λίγο πριν φύγω εμφανίστηκε απο τα ενδότερα ένα πολύ ψηλό και πολύ αδύνατο άτι με μπότες ως το γόνατο. Μοντελέ εμφάνιση. Δεν μπόρεσα να προσδιορίσω εθνικότητα. Δεν έμοιαζε με λατίνα πάντως.
Σοβαρά η χολέρα της γυφτοκατάστασης εξαπλώθηκε και εκεί πάνω; Για δώσε πιο ακριβή εικόνα να μην κάψω τζάμπα βενζίνη αυτή την εβδομάδα. Μόνο μια της προκοπής είχε;

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
10
Like
1.133
Πόντοι
371
Σοβαρά η χολέρα της γυφτοκατάστασης εξαπλώθηκε και εκεί πάνω; Για δώσε πιο ακριβή εικόνα να μην κάψω τζάμπα βενζίνη αυτή την εβδομάδα. Μόνο μια της προκοπής είχε;
Είχε 2-3 μάλλον Σλάβες. Δεν πρόσεξα αναλυτικά εμφάνιση καθώς κάθονταν σε απόσταση και έπαιζαν με τα κινητά και δεν φιλοτιμήθηκε να περάσει καμιά απο το τραπέζι. Ήταν και νωρίς και έκατσα πολύ λίγο. Δεν πιστεύω να μείνουν με αυτό το ρόστερ. Ίσως επειδή ήταν και καθημερινή να υπήρχε αυτή η εικόνα. Οι Ελληνίδες που είχε, δυστυχώς εξαφανισμένες.

NSK.Warzycha88

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2020
Like
52
Πόντοι
0
Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη!!
Μήπως γνωρίζει κάποιος μια κοπέλα εν ονόματι Τάτι από το Golden που έχει πάει;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

kapakavliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη!!
Μήπως γνωρίζει κάποιος μια κοπέλα εν ονόματι Τάτι από το Golden που έχει πάει;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χρόνια πολλά φίλε.

Δεν την θυμάμαι την Τάτι από το Golden αλλά πρόσφατα πέτυχα μία Τατιάνα στο Kinky που μου φάνηκε καινούρια. Γυμνασμένη Λατίνα με φοβερό κώλο. Για αυτή λες?

NSK.Warzycha88

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2020
Like
52
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά φίλε.

Δεν την θυμάμαι την Τάτι από το Golden αλλά πρόσφατα πέτυχα μία Τατιάνα στο Kinky που μου φάνηκε καινούρια. Γυμνασμένη Λατίνα με φοβερό κώλο. Για αυτή λες?
Να σαι καλά για την άμεση απάντηση σου! Όχι δεν είναι αυτή, Ουκρανή είναι με σκουλαρίκι στην μύτη (εμφανισιακά την λες και λίγο αδιάφορη....)

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
11.068
Πόντοι
5.784
Να σαι καλά για την άμεση απάντηση σου! Όχι δεν είναι αυτή, Ουκρανή είναι με σκουλαρίκι στην μύτη (εμφανισιακά την λες και λίγο αδιάφορη....)
Μια με μαυρο κοντό μαλλί?? Με σχιστα λιγο ματια?? Αν λες αυτή, την θυμάμαι και εγω.. έχει φύγει εδώ και καιρό από golden..δεν έχω ιδέα που βρίσκεται.

kapakavliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2024
Like
16
Πόντοι
0

th toutouzas

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
178
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά φίλε.

Και ποια λατίνα δεν έχει φοβερό κωλο

NSK.Warzycha88

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2020
Like
52
Πόντοι
0
Μια με μαυρο κοντό μαλλί?? Με σχιστα λιγο ματια?? Αν λες αυτή, την θυμάμαι και εγω.. έχει φύγει εδώ και καιρό από golden..δεν έχω ιδέα που βρίσκεται.
Στα μάτια συμφωνούμε...για το μαλλί έχω να περάσω καιρό οπότε δεν ξέρω πως το έχει πλέον. Εγώ την είχα πετύχει με σχετικά μακρύ μαλλί και καστανό αν θυμάμαι σωστά. Ήμουν εκτός για πάνω από 6μηνες λόγω υγείας οπότε πολλά μπορεί ν αέχουν αλλάξει. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όμως!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.852
Πόντοι
5.916

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.927
Πόντοι
206
σχεδόν καμία δεν έχει...φοβερό κώλο αλλά άθλιο σιλικονάτο και κακής ποιότητας και αισθητικής!
Έχεις δει κάτι βίντεο με χωριάτες της κεντρικής Ασίας που μαγειρεύουν λίπος από πισινό προβάτου, πάνω στον Καύκασο; Έτσι ήταν μια Λατίνα, της κρεμόταν σαν σακούλα από πίσω. Άσε το στόμα της που ήταν χάλια και απορώ γιατί αφού σε κάθε τετράγωνο στην Αθήνα βρίσκεις πέντε οδοντιάτρους. Έδειχνε πολύ ταλαιπωρημένη και αυτό πάντα είναι πολύ απωθητικό για μένα. Της πλήρωσα έναν απλό από συμπάθεια. Μετά ασχολήθηκα με μια Ουκρανή που μοσχοβολαγε. Άλλο πράγμα η Ευρώπη, άλλη ποιότητα.

th toutouzas

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
178
Πόντοι
0
Έχεις δει κάτι βίντεο με χωριάτες της κεντρικής Ασίας που μαγειρεύουν λίπος από πισινό προβάτου, πάνω στον Καύκασο; Έτσι ήταν μια Λατίνα, της κρεμόταν σαν σακούλα από πίσω. Άσε το στόμα της που ήταν χάλια και απορώ γιατί αφού σε κάθε τετράγωνο στην Αθήνα βρίσκεις πέντε οδοντιάτρους. Έδειχνε πολύ ταλαιπωρημένη και αυτό πάντα είναι πολύ απωθητικό για μένα. Της πλήρωσα έναν απλό από συμπάθεια. Μετά ασχολήθηκα με μια Ουκρανή που μοσχοβολαγε. Άλλο πράγμα η Ευρώπη, άλλη ποιότητα.

Σίγουρα η Ευρώπη είναι άλλης αισθητικής :sunglasses:

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
353
Πόντοι
21
Όλες οι Λατίνες είναι με πλαστικούς κωλους , σπάνια ασχολούνται και με το πλαστικό στήθος ,είναι η κουλτούρα τους αυτή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom