οχι εχο ορεα γαλικι μιτουλαθα ισε ρινοκεροσ γιαφτο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μονο 1 σφραγισμα εχο
θα ισε ρινοκεροσ γιαφτο
δεν αφηνετε τα πληκτρολογια να πιασετε τα αυνανιστήρια σας ????
γαλοπουλικιοχι εχο ορεα γαλικι μιτουλα
αρχονταααααααααααααααααααααααα προσκιναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1δεν αφηνετε τα πληκτρολογια να πιασετε τα αυνανιστήρια σας ????
Επισκέπτης
Παιδιά καλησπέρα!
Ξερετε τι παίζει στο Ανατολή; Θέλω να πάω σημερα αλλά δεν ξέρω ποια κοπέλα να πάρω, τι μου προτιενετε οι παλιοι;
Ξερετε τι παίζει στο Ανατολή; Θέλω να πάω σημερα αλλά δεν ξέρω ποια κοπέλα να πάρω, τι μου προτιενετε οι παλιοι;
Επισκέπτης
Παιδιά καλησπέρα!
μαρια,κριστινα the best
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τροπικό δάσος
στα τροπικά δάση υπάρχουν και παπαγάλοι ;)
Ο Ροστερίδης απαντάει στο Ροστεράκη...
Μεγάλη πλάκα έχετε.
Kαι η φάση είναι ότι έγιναν και οι δυο μέλη σήμερα 16:04 ο ένας και 16:08 ο άλλος. Μπράβο συγχρονισμός
Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Τρίτη βράδυ Ανατολή. Νέκρα και από κόσμο και από κορίτσια. Το κλίμα παραήταν υποτονικό και επειδή δε μου άρεσε καμία σήκωθηκα και έφυγα και πήγα Lido. Εκεί είχε περισσότερο κόσμο (καμιά 10-αρια) και περισσότερα κορίτσια.
Τετάρτη βράδυ BABYO. Πάλι πολύ λίγος κόσμος αλλά περίπου καμιά 12-αρια τεμάχια.
Το καλό είναι ότι επειδ΄ξ οι πελάτες είναι λιγοστοί τα κορίτσια και περισσότερο κάθονται στο τραπέζι σου, στο χορό και μπορείς να φορτώσεις και πολύ εύκολα. Μα πάρα πολύ εύκολα. Γι' αυτό όσοι είστε Αθήνα τρέχτε να προλάβετε πριν γυρίσει ο κόσμος. Αυτά
Τρίτη βράδυ Ανατολή. Νέκρα και από κόσμο και από κορίτσια. Το κλίμα παραήταν υποτονικό και επειδή δε μου άρεσε καμία σήκωθηκα και έφυγα και πήγα Lido. Εκεί είχε περισσότερο κόσμο (καμιά 10-αρια) και περισσότερα κορίτσια.
Τετάρτη βράδυ BABYO. Πάλι πολύ λίγος κόσμος αλλά περίπου καμιά 12-αρια τεμάχια.
Το καλό είναι ότι επειδ΄ξ οι πελάτες είναι λιγοστοί τα κορίτσια και περισσότερο κάθονται στο τραπέζι σου, στο χορό και μπορείς να φορτώσεις και πολύ εύκολα. Μα πάρα πολύ εύκολα. Γι' αυτό όσοι είστε Αθήνα τρέχτε να προλάβετε πριν γυρίσει ο κόσμος. Αυτά
Kαι η φάση είναι ότι έγιναν και οι δυο μέλη σήμερα 16:04 ο ένας και 16:08 ο άλλος. Μπράβο συγχρονισμός
σε άλλο ποστ κάνει και διαλογο με τον ευτό του
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ξεκάθαρο γνώρισμα του παπαγάλου είναι να επαναλαμβάνει ότι του μαθαίνουν…
Όταν λοιπόν ο παπαγάλος λέει μαλακίες πάει να πει πως ο δάσκαλος του είναι πολύ μαλάκας…..
Ρε ουστ ακόμα δεν καταλάβατε ότι ο κόσμος ξύπνησε και δεν διαβάζει παπαγάλο παπαριές
By the way και εγώ πήγα Ανατολή και πέρασα καλά ………
monokoloMIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πολύ καλό διασκεδαστήριο.
monokoloMIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ξάδερφος του μοσχομυριστού και εσείς,επισκεψη χθεσ σε αλκατραζ πολι καλοσ κοσμοσ οχι πολισ ολεσ σχεδον εκει και βεβαια η αδυναμια μου............
κρατήστε ένα επίπεδο
Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Καλή η ανακαίνιση αλλά από γυναίκες τίποτα το ιδιαίτερο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις