Καλά μου παιδιά , καλημέρα σας!
Δεν ξέρω που πήγατε χτες !
( αν πήγατε )
Εγώ μετά το φιάσκο της ομαδάρας ( Πές τα ρε Μίμη αρχηγέ ! ) πήρα το δρόμο μαζί με άλλους ταλαιπωρημένους βάζελους για το Ακρωτήρι !
Γιατί τα γράφω , ε από το μέσο στριπ του Αυγούστου καλύτερα πέρασα !
Και ανάλογο θέαμα είδα !
Μαγκες στο BOOTYCALL οι χορεύτριες είναι τέλειες , τί να κλάσουν οι τρύπερς .
Και φοράνε και περίπου ό,τι φοράνε οι τρύπερς .
Ιδιαίτερης μνείας αξίζουν , ένα ψηλό μελαχροινό τεμμάχιο περί το 1.95 , και μία μαύρη αναλόγου ύψους με φοβερό σώμα και ακόμη φοβερότερο πατούρι ( Δηλαδή η φοβερή υπερμουνάρα Χριστίνα Αναδυόχα ) . Επίσης , ένα πιο κοντό Μαυρούλι με σούπερ σώμα !
Υπάρχουν επίσης και 2-3 τσουπωτά υπέροχα μωράκια ,η μορφολογία του πάτου των οποίων παραπέμπει σε κόρες των Καρπαθίων .
Τώρα το τι έκαναν τα υφιστάμενα τρελοπιπίνια , αλλά και ρεπατζούδες του χώρου γυροτρόγυρα , που συναγωνίζονταν τις επί σκηνής καβλίτσες , μη σου λέω γιατρέ θα πάθεις ! Άσε που φοράνε ότι περίπου οι χορεύτριες ! Γυναικοπρέες δε πάμπολες , με μικρούλες αγριεμένες !
Δεν πρόλαβα να μάθω περισσότερα για τις χορεύτριες και συμπαθατε με , διότι το μωρό μου έγινε έξαλλο που κοίταγα τις «putanes» και με απήγαγε σε πλησιόχωρο ξενοδοχείο . Α ρε θα βαρεί τηλέφωνα η μαμα σήμερα και ποιος την ακούει
Θα επανέλθω δριμύτερος ( ασυνόδευτος αυτή τη φορά , μια φορά κάνουμε μαλακίες ! )
Πάντως Τετάρτες από τη βαρεμάρα των κωλάδικων του Αυγούστου , καλύτερα θαλασσίτσα και ποτάκι ( ματάκι και καμάκι ) .
Φοβερή μουσική R&B , άπαιχτοι DJ ' s .
Θέλω την ομάδα MAGNA σε μαγαζί του χώρου 1 φορά την εβδομάδα !
Ακούτε επιχειρηματίες ?
Παραθέτω φοτό της Χριστίνας για να μη με λέτε και υπερβολικό !