MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 973
- Πόντοι
- 366
Από τις καλές φυσικά τι είμαστε τίποτα τσιπηδες. Για πες αν ξέρειςΦτηνή χοιρινή ή από τις καλής ποιότητας μοσχαρίσιες με 17 ευρώ το κιλό;
Από τις καλές φυσικά τι είμαστε τίποτα τσιπηδες. Για πες αν ξέρειςΦτηνή χοιρινή ή από τις καλής ποιότητας μοσχαρίσιες με 17 ευρώ το κιλό;
παίζει και στο αλκα με 150€+ στον οροφο.Μαγκες μια ερωτηση απο ιδρυματα στην συγγρου παιζει μπριζολα μονο caisa,babylon,dreams girls? Η παιζουν και αλλου alcatraz π.χ kinky δεν νομιζω. Δωστε ινφο ευχαριστω
Κολομβιανη, ναι. Αλλη δεν ξερωπαίζει και στο αλκα με 150€+ στον οροφο.
Ανάλογα το μαγαζί και την κοπέλα. Το κόστος δεν είναι standard, συνήθως από 100 και πάνω.Γεια σε όλους Είμαι νέος στα στριπτιτζάδικα, θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν γίνεται σεξ στα ιδιωτικά δωμάτια και το κόστος;
Τελικά έχουμε μάθει που δουλεύει ;Αγόρια αυτός ο μουναρος θυμάμαι είχατε πει οτι δουλεύει σε στριπ. Επειδή εμφανίστηκε τιντερ μήπως ξέρουμε σε ποιο ειναι;
dream girls bar συγγρου , Ζητα την τζενιφερ και θα με θυμηθεις εορταζοντα και χρονια σου πολλα μυστη λεβεντη αντραΚαλησπέρα σας
Ξέρει κάποιος να προτείνει κάποιο καλό strip club Αθήνα που να γαμας να πάω με δύο φίλους σήμερα που έχω γενέθλια.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολύ ρε φίλε.dream girls bar συγγρου , Ζητα την τζενιφερ και θα με θυμηθεις εορταζοντα και χρονια σου πολλα μυστη λεβεντη αντρα
10 το δικό σου ,20 το σφηνακι το γυναικείο και 30 το κανονικό ποτό τηςκαι επισης θελω να ρωτησω ποσο κοστιζει το ποτο της κοπελας σε αυτα τα club?
χρεωνουν οτι θελουν?
γιατι σε μενα χρεωσαν 15 και σε εναν φιλο μου 30
Θα μπορούσες να περιγράψεις το ρόστερ στο κινκυ σε γενικές γραμμές αυτά που σου έμειναν?Στο Κίνκι είναι 10 το δικό σου, 25 το σφηνάκι της κοπέλας και 35 το ποτό της.
Νομίω πως και στο Άλκα είναι 35 το ποτό της, όχι 30.
Πέρασμα από Άλκα και Κίνκι.
Στο Άλκα όπως πάντα πολύς κόσμος, καλό το σόου, τα κορίτσια σχεδόν όλα μια κοψιά, ψηλές (λόγω των 20ποντων), υπερβολικές, φουσκωμένες.
Το vip 50 με 10 λεπτά χορό και τελείως γυμνή. Δεν αφήνουν να πιάνεις μουνί/κωλοτρυπίδα.
Το prive 150-250 (ανάλογα το κορίτσι) όπου παίζουν από τα ίδια με το vip απλά περισσότερη ώρα, μέχρι σεξ (με κάποιες).
Στο Κίνκι το ρόστερ είναι πιο καλό (για τα γούστα μου) και ο χώρος πιο ωραίος (μακρόστενος).
Τα κορίτσια πιο ευγενικά, δεν στην πέφτουν συνέχεια όπως στο Αλκα.
VIP χωρός με 50, γυμνή με μπαλαμούτι παντού (εκτός μουνιού-κώλου).
Prive με 200, τα ίδια με VIP αλλά μια ώρα.
Πόσο το πριβέ όμως και πόση ώρα; και αν πιστολιάζεις γρήγορα κλάψτα τα ευρώ!Υπερβάλεις λίγο ισχύει σε ένα βαθμό ναι αλλά μην είμαστε και απόλυτοι.
Υπάρχει το Γκόλντεν που έχει 2 3 καλά γκομενακια αντικειμενικά.
Όποτε αν θες να περάσεις καλά με κάνα πριβέ δεν είναι άσχημη επιλογή
40 to kanoniko 80 το διπλοΠόσο το πριβέ όμως και πόση ώρα; και αν πιστολιάζεις γρήγορα κλάψτα τα ευρώ!
Για το κινκυ ισχύει έχουν γίνει κάποιες αλλαγές σε κοπέλεςΣτο Κίνκι είναι 10 το δικό σου, 25 το σφηνάκι της κοπέλας και 35 το ποτό της.
Νομίω πως και στο Άλκα είναι 35 το ποτό της, όχι 30.
Πέρασμα από Άλκα και Κίνκι.
Στο Άλκα όπως πάντα πολύς κόσμος, καλό το σόου, τα κορίτσια σχεδόν όλα μια κοψιά, ψηλές (λόγω των 20ποντων), υπερβολικές, φουσκωμένες.
Το vip 50 με 10 λεπτά χορό και τελείως γυμνή. Δεν αφήνουν να πιάνεις μουνί/κωλοτρυπίδα.
Το prive 150-250 (ανάλογα το κορίτσι) όπου παίζουν από τα ίδια με το vip απλά περισσότερη ώρα, μέχρι σεξ (με κάποιες).
Στο Κίνκι το ρόστερ είναι πιο καλό (για τα γούστα μου) και ο χώρος πιο ωραίος (μακρόστενος).
Τα κορίτσια πιο ευγενικά, δεν στην πέφτουν συνέχεια όπως στο Αλκα.
VIP χωρός με 50, γυμνή με μπαλαμούτι παντού (εκτός μουνιού-κώλου).
Prive με 200, τα ίδια με VIP αλλά μια ώρα.