Επίσης φίλε ξέχασες και το Athens queens που την εποχη γυρω στο 2017-18 ειχε απιστευτο ροστερ!Θα συμφώνησο σε κάποια μέρη ωστόσο εντάξει μην τα παραλέμε κατ έμε δεν είναι και τόσο θλιβερα συνέχεια.
Υπάρχουν ακόμα αρκετά καλές παρουσίες πού πάνε και ερχονται.
Απλά ναι η προσφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο παλιά και το ρόστερ δεν ανανεώνεται.
Πολλά μαγαζιά κολλάνε στο ίδιο ρόστερ για πολύ καιρό
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
Για τους πιο παλιους, προσθετω το ΑΜΑΖΟΝ στην καλλιροηςNομίζω παίδες ότι τα στρίπ στην Αθήνα για εμάς τους παλαιόθεν έχουν σχεδόν αποθνήσκει....τώρα ωραία θηλυκά υπάρχουν ακόμη αλλά ελάχιστες καλές....κάνουν τα "ανώτερα" θελήματα μας, ενώ παλιά υπήρχε πληθώρα προσφοράς....τί να πρωτοθυμηθούμε???? το λίντο? το baby gold? το grand ritorno? το diamonds dolls ή babylon(σημερινό caissa)το παλιό μικρό και μεγάλο αφρο? το παλιό αλλά και το νεότερο ανατολή??? τα baby' o συγγρού και πειραιώς??? την ναταλία του millionaire??? το παλιό ρασπούτιν με τις θεές μέσα και τα ασύλληπτα πριβέ εν έτη 2006-2007? το lolita στη λαγουμτζή??? το μούσσες??? το dolls στην Βάρη???? το ερώτικα στην αχαρνών???? το κίνκυ στις αρχές του(2008-2012)? ακόμη και το άλκα μέχρι το 2018-19 μαξ είχε τα ωραία του.....Τώρα σκέτη θλίψη σε πιάνει σε γκάζι, συγγρού, κάτω κηφισιά , δυτικά προάστια κλπ..
Γκραν ριτορνο επος, οκ..
Λολιτα, μλκ τι ειπες......!!! που τελειωνα μαθημα στις 21.00 Παντειο και κοιταζα το ρολοι ποτε θα παει 23.00 να κατεβω δυο δρομους πιο κατω...
Επίσης, δεν ειναι μονο τα ροστερ, που ηταν ολες ΜΟΥΝΕΣ τοτε - που λεγαμε χοντρη οποια ηταν πανω απο 60 κιλα,
ειναι και οι ροκ μεταλ μουσικαρες τοτε υπο τις οποιες εσκαγαν οι κοπελες και καναν στροφες στον στυλο, υπο τους ηχους των Rammstein, Ratt, κλπ,
ειναι η διαθεση που γουσταραν και αυτες να περασουν καλα, και οχι να σε ξεπεταξουν,
ειναι οτι τοτε δεν υπηρχε το γαμημενο ονλιφανς και τα σπονσοριλικια,
ειναι οτι ολα ηταν καλυτερα...
Τελευταία τροποποίηση:
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
Παρτε μουσικαρα, να σκαει η κοπελα, καπνοι και διαθεση τοπ..
Το καλύτερο τραγούδι που έχω ακούσει σε ολόκληρη την ζωή μου σε χορό Ουκρανής αλόγας γύρω από τον στριποσωλήνα στο πάλαι ποτέ starlive στην Μεταμόρφωση. Ερωτισμός και τέχνη σε άψογο συνδυασμό. Απίστευτη εμπειρία...
Τι μου εκανες τωρα πρωινιατικα αδελφε ?? Τι μου τα θυμησες ολα αυτα ?Nομίζω παίδες ότι τα στρίπ στην Αθήνα για εμάς τους παλαιόθεν έχουν σχεδόν αποθνήσκει....τώρα ωραία θηλυκά υπάρχουν ακόμη αλλά ελάχιστες καλές....κάνουν τα "ανώτερα" θελήματα μας, ενώ παλιά υπήρχε πληθώρα προσφοράς....τί να πρωτοθυμηθούμε???? το λίντο? το baby gold? το grand ritorno? το diamonds dolls ή babylon(σημερινό caissa)το παλιό μικρό και μεγάλο αφρο? το παλιό αλλά και το νεότερο ανατολή??? τα baby' o συγγρού και πειραιώς??? την ναταλία του millionaire??? το παλιό ρασπούτιν με τις θεές μέσα και τα ασύλληπτα πριβέ εν έτη 2006-2007? το lolita στη λαγουμτζή??? το μούσσες??? το dolls στην Βάρη???? το ερώτικα στην αχαρνών???? το κίνκυ στις αρχές του(2008-2012)? ακόμη και το άλκα μέχρι το 2018-19 μαξ είχε τα ωραία του.....Τώρα σκέτη θλίψη σε πιάνει σε γκάζι, συγγρού, κάτω κηφισιά , δυτικά προάστια κλπ..
Βαλε και το Σιροκο.. Στο δωματιακι, στο τερμα του διαδρομου στο επανω διαζωμα, μια πανεμορφη Ρωσιδα μου πηρε την στριπτο-παρθενια με την αδρεναλινη στα υψη, μην μας παρουν ειδηση.. Και απο τοτε κυλησα στον βουρκο.
Τωρα, ολα εγιναν μια καθαρα εμπορικη πραξη.. Ποσο βαρετο και αντι-καβλε.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
Kαι γω σε αυτό το μπουρδέλο έχασα την παρθένια μου!!!!!! θυμάσαι την βραζιλιάνα την πατρίτσια?Τι μου εκανες τωρα πρωινιατικα αδελφε ?? Τι μου τα θυμησες ολα αυτα ?
Βαλε και το Σιροκο.. Στο δωματιακι, στο τερμα του διαδρομου στο επανω διαζωμα, μια πανεμορφη Ρωσιδα μου πηρε την στριπτο-παρθενια με την αδρεναλινη στα υψη, μην μας παρουν ειδηση.. Και απο τοτε κυλησα στον βουρκο.
Τωρα, ολα εγιναν μια καθαρα εμπορικη πραξη.. Ποσο βαρετο και αντι-καβλε.
παιδες το εγραψα και στο lost strippers αλλα εδω νομιζω κινειται πιο πολυ η φαση
μια Αντζελα ξανθια ουκρανη με ματαρες κοντο σχετικα οριακα καρε μαλλι που ηταν σιγουρα οχι το περσινο καλοκαιρι αλλα το προπερσινο στο Athens ξερουμε που ειναι ? (ειχε παει αν δεν κανω λαθος σε καποιο αλλο κ εκανε καποια γκεστ κ στο αθενς μεχρι το προηγουμενο καλοκαιρι που ετυχε να τη δω )
μια Αντζελα ξανθια ουκρανη με ματαρες κοντο σχετικα οριακα καρε μαλλι που ηταν σιγουρα οχι το περσινο καλοκαιρι αλλα το προπερσινο στο Athens ξερουμε που ειναι ? (ειχε παει αν δεν κανω λαθος σε καποιο αλλο κ εκανε καποια γκεστ κ στο αθενς μεχρι το προηγουμενο καλοκαιρι που ετυχε να τη δω )
Σορυ παιδαρε.. Δεν θυμαμαι ονοματα.. Θυμαμαι πλεον μονο τις αναμνησεις και αναπολω..Kαι γω σε αυτό το μπουρδέλο έχασα την παρθένια μου!!!!!! θυμάσαι την βραζιλιάνα την πατρίτσια?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
Σορυ παιδαρε.. Δεν θυμαμαι ονοματα.. Θυμαμαι πλεον μονο τις αναμνησεις και αναπολω με σεξ ή φράπα εννοείς?
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 6.820
Πολύ γενική ερώτηση.Παίδες επειδή θα κατέβω Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες τελικά ποιο Στριπ κλάμπ αξίζει να πάω και να πω ότι όντως πέρασα καλά και δεν χάλασα άσκοπα τα λεφτά μου?
Εννοώ το μαγαζί να έχεις ωραίες κοπέλες και όχι ο τρελός χαμός . Και στο πριβέ να έχει φάση με παραπάνω πράγματα από ότι ένα απλώς χορός.
Πολύ γενική ερώτηση.
Μην πας σε κανέναΠαίδες επειδή θα κατέβω Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες τελικά ποιο Στριπ κλάμπ αξίζει να πάω και να πω ότι όντως πέρασα καλά και δεν χάλασα άσκοπα τα λεφτά μου?
φίλε όλα τα στριπ πεταμένα λεφτά είναι
Υπερβάλεις λίγο ισχύει σε ένα βαθμό ναι αλλά μην είμαστε και απόλυτοι.Μην πας σε κανένα
φίλε όλα τα στριπ πεταμένα λεφτά είναι
Υπάρχει το Γκόλντεν που έχει 2 3 καλά γκομενακια αντικειμενικά.
Όποτε αν θες να περάσεις καλά με κάνα πριβέ δεν είναι άσχημη επιλογή
Αν δεν θες τρελό χαμό πήγαινε καθημερινές εκτός πέμπτης.Εννοώ το μαγαζί να έχεις ωραίες κοπέλες και όχι ο τρελός χαμός . Και στο πριβέ να έχει φάση με παραπάνω πράγματα από ότι ένα απλώς χορός.
Για Γκόλντεν είσαι.
Πάρε την Αλέξα θα με θυμηθείς.
Για μένα η συγκεκριμένη δεν είναι πέταμα λεφτων
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K