Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Ρε τυποι καμμια με γιγαντια μασταρια σε ποιο ειναι να παω?
Ετσι να μου ρθει καμμια τετοια για χορο ασπουμε..

ηθωγθωιγηωγηι.jpg
ιελα μουρο μου παμι χουρο
Φίλε η ερώτηση είναι λίγο αστεία. Στα πιο πολλά Στριπ θα βρεις κοπέλες με μεγάλα βυζιά αλλά όσο ποιο μεγάλο το Στριπ τόσες πιο μεγάλες πιθανότητες γιατί τόσο περισσότερες κοπέλες

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Φίλε η ερώτηση είναι λίγο αστεία. Στα πιο πολλά Στριπ θα βρεις κοπέλες με μεγάλα βυζιά αλλά όσο ποιο μεγάλο το Στριπ τόσες πιο μεγάλες πιθανότητες γιατί τόσο περισσότερες κοπέλες
Εχω παει σε μεγαλα που ειχαν 25-30 κοπελες και καμμια δεν ειχε αυτο που ρωτησα, αν ξερεις συγκεκριμενα πες αλλιως ασε τις γενικολογιες και την remote κριτικη..
Αυτα μας εχουν φαει εδω μεσα απο κατι τυπους σαν και σενα και δεν μπορουμε να σταβρωσουμε μια σωστη πληροφορια..
Προσπερνα και ασε να γραψει κανας αλλος που ξερει

Τελευταία τροποποίηση:

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Εχω παει σε μεγαλα που ειχαν 25-30 κοπελες και καμμια δεν ειχε αυτο που ρωτησα, αν ξερεις συγκεκριμενα πες αλλιως ασε τις γενικολογιες και την remote κριτικη..
Αυτα μας εχουν φαει εδω μεσα απο κατι τυπους σαν και σενα και δεν μπορουμε να σταβρωσουμε μια σωστη πληροφορια..
Προσπερνα και ασε να γραψει κανας αλλος που ξερει
Ρε φίλε δεν σου έκανα καμία κακοπροαίρετη κριτική και επειδή λες τη φράση "κάτι τύποι σαν εσένα" κάτσε και ψάξε σχόλια μου δεν θα βρεις ούτε ένα ειρωνικό η κακοπροαίρετο σχόλιο.
Σου είπα πήγαινε σε στριπ με πολλες κοπέλες και θα βρεις. Αν ήξερα συγκεκριμένα προφανώς θα σου έλεγα. Δεν μπορεί από 20 κοπέλες να μην έχει καμία μεγάλα βυζιά

Ilovecg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Κριτικές
13
Like
704
Πόντοι
311
Πάντως το Caissa λένε ότι έχει σύνδεση με το Alcatraz και μπορεί να ισχύει αυτό, γιατί γνωστή πορνοστάρ έχει δουλέψει και στα δύο. Επομένως μπορεί κάποιοι να μην γουστάρουμε το Alcatraz αλλά μας έχουν δώσει και την εναλλακτική λύση που μας αρέσει και μακάρι να μείνει εκεί που είναι για χρόνια.
Από οσο ειμαι σε θεση να γνωρίζω ναι όπως κ με το Babylon απέναντι..

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Από οσο ειμαι σε θεση να γνωρίζω ναι όπως κ με το Babylon απέναντι..
Κοίτα λίγο πολύ όλα έχουν λογικά σύνδεση εγώ για το Babylon ήξερα ότι έχει σύνδεση με το κινκι

Ilovecg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Κριτικές
13
Like
704
Πόντοι
311
Μήπως ξέρει κανείς σε ποιο πήγαιναν οι Ρωσοπόντιοι με τα λαθραία τσιγάρα κ τους έκαναν μανούρα οι Αλβανοί μπράβοι του;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Ρε φίλε δεν σου έκανα καμία κακοπροαίρετη κριτική και επειδή λες τη φράση "κάτι τύποι σαν εσένα" κάτσε και ψάξε σχόλια μου δεν θα βρεις ούτε ένα ειρωνικό η κακοπροαίρετο σχόλιο.
Σου είπα πήγαινε σε στριπ με πολλες κοπέλες και θα βρεις. Αν ήξερα συγκεκριμένα προφανώς θα σου έλεγα. Δεν μπορεί από 20 κοπέλες να μην έχει καμία μεγάλα βυζιά
Χοντροκομμενο το σχολιο, οντως. Αντε λιγο να το δικαιολογησω καθοτι οντως οι χοντροβυζουδες εχουν εκλειψει και ο μυστης εχει βαρεσει μπιελες. Χοντροκομμενο παντως.. Ψυχραιμος, μπραβο σου, εγω για τους ιδιους λογους θα γαμωσταυριζα. λαθος μου αλλα...

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Χοντροκομμενο το σχολιο, οντως. Αντε λιγο να το δικαιολογησω καθοτι οντως οι χοντροβυζουδες εχουν εκλειψει και ο μυστης εχει βαρεσει μπιελες. Χοντροκομμενο παντως.. Ψυχραιμος, μπραβο σου, εγω για τους ιδιους λογους θα γαμωσταυριζα. λαθος μου αλλα...
Οταν θα χρειαστεις να ρωτησεις κατι καποια στιγμη για να παρεις μια πληροφορια εδω μεσα και σου πουν οτι κανεις αστειες ερωτησεις τοτε θα σκεφτεις καλυτερα αυτο που γραφεις τωρα..
Τωρα οσο αφορα για το χοντροβυζουδες, δεν νομιζω οτι ανεφερα κατι τετοιο και ουτε μπιελες εχω βαρεσει, κρατα τα συμπερασματα σου για εσενα και κατι ακομα που δεν χρειαζεται το σαη ειναι ο συνηγορος του πολιτη

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Οταν θα χρειαστεις να ρωτησεις κατι καποια στιγμη για να παρεις μια πληροφορια εδω μεσα και σου πουν οτι κανεις αστειες ερωτησεις τοτε θα σκεφτεις καλυτερα αυτο που γραφεις τωρα..
Τωρα οσο αφορα για το χοντροβυζουδες, δεν νομιζω οτι ανεφερα κατι τετοιο και ουτε μπιελες εχω βαρεσει, κρατα τα συμπερασματα σου για εσενα και κατι ακομα που δεν χρειαζεται το σαη ειναι ο συνηγορος του πολιτη
Technically, γραφεις με την ιδιοητα του καταναλωτη. Οποτε ο φορεας τν οποιο υπαιννισσεσαι ειναι ο Συνηγορος του Καταναλωτη.
Αν μιλας ετσι για πληροφοριες που θες απο τα bourdela.com οπου κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει, ουτε να σου μιλησει με ειλικρινεια, ακριβεια και αληθεια, τοτε τυπε τι πρεπει να πεις οτι μιλας σε καποια δημοσια υπηρεσια, που ειναι και υποχρεωμενοι να εξυπηρετησουν? εκει ομως μαλλον μουγγα ε? η μαγκια ολων βγαινει πολυ ευκολα πισω απο το πληκτρολογιο
Τελος, τα συμπερασματα μου θα τα κανω ο,τι μου καβλωσει, δε θα ρωτησω εσενα ή οποιονδηποτε αλλο που δεν ξερω. Μαλλον εσυ τις συμβουλες κρατα τες για τον εαυτο σου

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Technically, γραφεις με την ιδιοητα του καταναλωτη. Οποτε ο φορεας τν οποιο υπαιννισσεσαι ειναι ο Συνηγορος του Καταναλωτη.
Αν μιλας ετσι για πληροφοριες που θες απο τα bourdela.com οπου κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει, ουτε να σου μιλησει με ειλικρινεια, ακριβεια και αληθεια, τοτε τυπε τι πρεπει να πεις οτι μιλας σε καποια δημοσια υπηρεσια, που ειναι και υποχρεωμενοι να εξυπηρετησουν? εκει ομως μαλλον μουγγα ε? η μαγκια ολων βγαινει πολυ ευκολα πισω απο το πληκτρολογιο
Τελος, τα συμπερασματα μου θα τα κανω ο,τι μου καβλωσει, δε θα ρωτησω εσενα ή οποιονδηποτε αλλο που δεν ξερω. Μαλλον εσυ τις συμβουλες κρατα τες για τον εαυτο σου
Ωχ σε διαταραγμενο πεσαμε, τεσπα εγινε, τα παμε, να σαι καλα φιλε..

χαρδαλιας.gif

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Να είσαι καλά φίλε!! Ναι και εντομεταξυ του απάντησα κιόλας σοβαρά όπως μπορούσα και τον πείραξε ότι σχολίασα αστείο ( χωρίς καν κακή πρόθεση) το ότι ψάχνει βυζιά σε στριπτιζαδικο

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Ωχ σε διαταραγμενο πεσαμε, τεσπα εγινε, τα παμε, να σαι καλα φιλε..

χαρδαλιας.gif
Φίλε έγραψες σχόλιο Γιάννα βρεις γυναίκα με μεγάλα βυζιά σε στριπτιζαδικο... Σου απαντάω λέγοντας σου ότι πρέπει να ψάξεις σε ένα με πολλές κοπέλες για να βρεις κάτι που θα σου αρέσει και είμαι ο μόνος που ασχολείστε με το σχόλιο σου και σε πείραξε ότι είπα απλώς ότι είναι λίγο αστείο. Και κάθεσαι και λες ότι κάτι τύποι σαν εμένα χαλάνε τη φάση, και σου λέω ψάξε και δε θα βρεις ούτε ένα δικό μου ειρωνικό σχόλιο. Κα βγαίνει δικαίως ο άνθρωπος να πει ότι ήμουν ψύχραιμος που σου απάντησα πάλι ήρεμα όπως ακόμα και τώρα και δεν ψήνομαι να βγάλω την αγαμία μου πανω σου λες και φταίς όπως κάνεις εσύ. Και βγαίνεις και λες στον άνθρωπο " τι εσύ ο δικηγόρος του είσαι;" λες και είσαι δημοτικό... Μην το συνεχίζεις... Όλα καλά φίλε.
Κανένας δεν σε ειρωνεύτηκε από την αρχή

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Πέρασα με ενα φιλο πριν 3 μέρες από FBI. Έχουν έρθει κάτι νέα κορίτσια από Ρουμανία ουκρανία κ Ρωσία. Όχι πολλές όμως γιατί μάλλον ήταν καθημερινή όταν πήγα. Ήπια 1 ποτό κ πήρα 2 χορούς απλούς. Έκανα κουβέντα με μια πολύ όμορφη κοπέλα ουκρανη τη Viktoria.....και την πήρα χορό απλό.
Στην ερώτηση μου τι τις αρέσει περισσότερο στη χώρα μας ή απάντηση της:

Όταν με κερνανε ποτά.......

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Πέρασμα το Σάββατο πολύ κόσμο γυναίκες γύρω στης 12 13 έχει κάποια δυνατά κομμάτια και τώρα αρχίζουν τα ωραία περνάγαμε κάποιες και δεν ερχόταν στο τραπέζι μας λες και ειμασταν αόρατοι μια άλλη έκατσε πλάτη στο τραπέζι και δεν μας είπε τίποτα αν θέλουμε χορό ποτό τίποτα σε μια φάση κάποια κοπέλα ρωταγε τον Σερβιτόρο που να πάει γιατί δεν είχε δουλειά αλλά στο τραπέζι μας δεν ερχοτανε καμία λογική ευτυχώς που έχει κάποιες επαγγελματίες και περνάνε απ' όλους. Και έτσι τιμήθηκε και με πολύ καλό χορό .Το αφεντικό ήτανε μέσα και έκανε βόλτες που να ξέρει τι γίνεται με κάποια φυτά που είναι κει .

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Πέρασμα το Σάββατο πολύ κόσμο γυναίκες γύρω στης 12 13 έχει κάποια δυνατά κομμάτια και τώρα αρχίζουν τα ωραία περνάγαμε κάποιες και δεν ερχόταν στο τραπέζι μας λες και ειμασταν αόρατοι μια άλλη έκατσε πλάτη στο τραπέζι και δεν μας είπε τίποτα αν θέλουμε χορό ποτό τίποτα σε μια φάση κάποια κοπέλα ρωταγε τον Σερβιτόρο που να πάει γιατί δεν είχε δουλειά αλλά στο τραπέζι μας δεν ερχοτανε καμία λογική ευτυχώς που έχει κάποιες επαγγελματίες και περνάνε απ' όλους. Και έτσι τιμήθηκε και με πολύ καλό χορό .Το αφεντικό ήτανε μέσα και έκανε βόλτες που να ξέρει τι γίνεται με κάποια φυτά που είναι κει .
Σε ποιό μαγαζί όλα αυτά?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180

Stories