Φίλε η ερώτηση είναι λίγο αστεία. Στα πιο πολλά Στριπ θα βρεις κοπέλες με μεγάλα βυζιά αλλά όσο ποιο μεγάλο το Στριπ τόσες πιο μεγάλες πιθανότητες γιατί τόσο περισσότερες κοπέλεςΡε τυποι καμμια με γιγαντια μασταρια σε ποιο ειναι να παω?
Ετσι να μου ρθει καμμια τετοια για χορο ασπουμε..
ιελα μουρο μου παμι χουρο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Εχω παει σε μεγαλα που ειχαν 25-30 κοπελες και καμμια δεν ειχε αυτο που ρωτησα, αν ξερεις συγκεκριμενα πες αλλιως ασε τις γενικολογιες και την remote κριτικη..Φίλε η ερώτηση είναι λίγο αστεία. Στα πιο πολλά Στριπ θα βρεις κοπέλες με μεγάλα βυζιά αλλά όσο ποιο μεγάλο το Στριπ τόσες πιο μεγάλες πιθανότητες γιατί τόσο περισσότερες κοπέλες
Αυτα μας εχουν φαει εδω μεσα απο κατι τυπους σαν και σενα και δεν μπορουμε να σταβρωσουμε μια σωστη πληροφορια..
Προσπερνα και ασε να γραψει κανας αλλος που ξερει
Τελευταία τροποποίηση:
Ρε φίλε δεν σου έκανα καμία κακοπροαίρετη κριτική και επειδή λες τη φράση "κάτι τύποι σαν εσένα" κάτσε και ψάξε σχόλια μου δεν θα βρεις ούτε ένα ειρωνικό η κακοπροαίρετο σχόλιο.Εχω παει σε μεγαλα που ειχαν 25-30 κοπελες και καμμια δεν ειχε αυτο που ρωτησα, αν ξερεις συγκεκριμενα πες αλλιως ασε τις γενικολογιες και την remote κριτικη..
Αυτα μας εχουν φαει εδω μεσα απο κατι τυπους σαν και σενα και δεν μπορουμε να σταβρωσουμε μια σωστη πληροφορια..
Προσπερνα και ασε να γραψει κανας αλλος που ξερει
Σου είπα πήγαινε σε στριπ με πολλες κοπέλες και θα βρεις. Αν ήξερα συγκεκριμένα προφανώς θα σου έλεγα. Δεν μπορεί από 20 κοπέλες να μην έχει καμία μεγάλα βυζιά
Διαγραμμένο μέλος 49547
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Παιδιά η Μάρθα δουλεύει ακόμα στο kinky ;;;++±
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Κανεις? Καποιος? Anyone?Ρε τυποι καμμια με γιγαντια μασταρια σε ποιο ειναι να παω?
Από οσο ειμαι σε θεση να γνωρίζω ναι όπως κ με το Babylon απέναντι..Πάντως το Caissa λένε ότι έχει σύνδεση με το Alcatraz και μπορεί να ισχύει αυτό, γιατί γνωστή πορνοστάρ έχει δουλέψει και στα δύο. Επομένως μπορεί κάποιοι να μην γουστάρουμε το Alcatraz αλλά μας έχουν δώσει και την εναλλακτική λύση που μας αρέσει και μακάρι να μείνει εκεί που είναι για χρόνια.
Κοίτα λίγο πολύ όλα έχουν λογικά σύνδεση εγώ για το Babylon ήξερα ότι έχει σύνδεση με το κινκιΑπό οσο ειμαι σε θεση να γνωρίζω ναι όπως κ με το Babylon απέναντι..
Ναι έχει σύνδεση αλλά λίγο πολύ οικογένεια είναιΚοίτα λίγο πολύ όλα έχουν λογικά σύνδεση εγώ για το Babylon ήξερα ότι έχει σύνδεση με το κινκι
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
Χοντροκομμενο το σχολιο, οντως. Αντε λιγο να το δικαιολογησω καθοτι οντως οι χοντροβυζουδες εχουν εκλειψει και ο μυστης εχει βαρεσει μπιελες. Χοντροκομμενο παντως.. Ψυχραιμος, μπραβο σου, εγω για τους ιδιους λογους θα γαμωσταυριζα. λαθος μου αλλα...Ρε φίλε δεν σου έκανα καμία κακοπροαίρετη κριτική και επειδή λες τη φράση "κάτι τύποι σαν εσένα" κάτσε και ψάξε σχόλια μου δεν θα βρεις ούτε ένα ειρωνικό η κακοπροαίρετο σχόλιο.
Σου είπα πήγαινε σε στριπ με πολλες κοπέλες και θα βρεις. Αν ήξερα συγκεκριμένα προφανώς θα σου έλεγα. Δεν μπορεί από 20 κοπέλες να μην έχει καμία μεγάλα βυζιά
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
naiΠαιδιά η Μάρθα δουλεύει ακόμα στο kinky ;;;++±
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Οταν θα χρειαστεις να ρωτησεις κατι καποια στιγμη για να παρεις μια πληροφορια εδω μεσα και σου πουν οτι κανεις αστειες ερωτησεις τοτε θα σκεφτεις καλυτερα αυτο που γραφεις τωρα..Χοντροκομμενο το σχολιο, οντως. Αντε λιγο να το δικαιολογησω καθοτι οντως οι χοντροβυζουδες εχουν εκλειψει και ο μυστης εχει βαρεσει μπιελες. Χοντροκομμενο παντως.. Ψυχραιμος, μπραβο σου, εγω για τους ιδιους λογους θα γαμωσταυριζα. λαθος μου αλλα...
Τωρα οσο αφορα για το χοντροβυζουδες, δεν νομιζω οτι ανεφερα κατι τετοιο και ουτε μπιελες εχω βαρεσει, κρατα τα συμπερασματα σου για εσενα και κατι ακομα που δεν χρειαζεται το σαη ειναι ο συνηγορος του πολιτη
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
Technically, γραφεις με την ιδιοητα του καταναλωτη. Οποτε ο φορεας τν οποιο υπαιννισσεσαι ειναι ο Συνηγορος του Καταναλωτη.Οταν θα χρειαστεις να ρωτησεις κατι καποια στιγμη για να παρεις μια πληροφορια εδω μεσα και σου πουν οτι κανεις αστειες ερωτησεις τοτε θα σκεφτεις καλυτερα αυτο που γραφεις τωρα..
Τωρα οσο αφορα για το χοντροβυζουδες, δεν νομιζω οτι ανεφερα κατι τετοιο και ουτε μπιελες εχω βαρεσει, κρατα τα συμπερασματα σου για εσενα και κατι ακομα που δεν χρειαζεται το σαη ειναι ο συνηγορος του πολιτη
Αν μιλας ετσι για πληροφοριες που θες απο τα bourdela.com οπου κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει, ουτε να σου μιλησει με ειλικρινεια, ακριβεια και αληθεια, τοτε τυπε τι πρεπει να πεις οτι μιλας σε καποια δημοσια υπηρεσια, που ειναι και υποχρεωμενοι να εξυπηρετησουν? εκει ομως μαλλον μουγγα ε? η μαγκια ολων βγαινει πολυ ευκολα πισω απο το πληκτρολογιο
Τελος, τα συμπερασματα μου θα τα κανω ο,τι μου καβλωσει, δε θα ρωτησω εσενα ή οποιονδηποτε αλλο που δεν ξερω. Μαλλον εσυ τις συμβουλες κρατα τες για τον εαυτο σου
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Ωχ σε διαταραγμενο πεσαμε, τεσπα εγινε, τα παμε, να σαι καλα φιλε..Technically, γραφεις με την ιδιοητα του καταναλωτη. Οποτε ο φορεας τν οποιο υπαιννισσεσαι ειναι ο Συνηγορος του Καταναλωτη.
Αν μιλας ετσι για πληροφοριες που θες απο τα bourdela.com οπου κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει, ουτε να σου μιλησει με ειλικρινεια, ακριβεια και αληθεια, τοτε τυπε τι πρεπει να πεις οτι μιλας σε καποια δημοσια υπηρεσια, που ειναι και υποχρεωμενοι να εξυπηρετησουν? εκει ομως μαλλον μουγγα ε? η μαγκια ολων βγαινει πολυ ευκολα πισω απο το πληκτρολογιο
Τελος, τα συμπερασματα μου θα τα κανω ο,τι μου καβλωσει, δε θα ρωτησω εσενα ή οποιονδηποτε αλλο που δεν ξερω. Μαλλον εσυ τις συμβουλες κρατα τες για τον εαυτο σου
Να είσαι καλά φίλε!! Ναι και εντομεταξυ του απάντησα κιόλας σοβαρά όπως μπορούσα και τον πείραξε ότι σχολίασα αστείο ( χωρίς καν κακή πρόθεση) το ότι ψάχνει βυζιά σε στριπτιζαδικοΧοντροκομμενο το σχολιο, οντως. Αντε λιγο να το δικαιολογησω καθοτι οντως οι χοντροβυζουδες εχουν εκλειψει και ο μυστης εχει βαρεσει μπιελες. Χοντροκομμενο παντως.. Ψυχραιμος, μπραβο σου, εγω για τους ιδιους λογους θα γαμωσταυριζα. λαθος μου αλλα...
Φίλε έγραψες σχόλιο Γιάννα βρεις γυναίκα με μεγάλα βυζιά σε στριπτιζαδικο... Σου απαντάω λέγοντας σου ότι πρέπει να ψάξεις σε ένα με πολλές κοπέλες για να βρεις κάτι που θα σου αρέσει και είμαι ο μόνος που ασχολείστε με το σχόλιο σου και σε πείραξε ότι είπα απλώς ότι είναι λίγο αστείο. Και κάθεσαι και λες ότι κάτι τύποι σαν εμένα χαλάνε τη φάση, και σου λέω ψάξε και δε θα βρεις ούτε ένα δικό μου ειρωνικό σχόλιο. Κα βγαίνει δικαίως ο άνθρωπος να πει ότι ήμουν ψύχραιμος που σου απάντησα πάλι ήρεμα όπως ακόμα και τώρα και δεν ψήνομαι να βγάλω την αγαμία μου πανω σου λες και φταίς όπως κάνεις εσύ. Και βγαίνεις και λες στον άνθρωπο " τι εσύ ο δικηγόρος του είσαι;" λες και είσαι δημοτικό... Μην το συνεχίζεις... Όλα καλά φίλε.Ωχ σε διαταραγμενο πεσαμε, τεσπα εγινε, τα παμε, να σαι καλα φιλε..
Κανένας δεν σε ειρωνεύτηκε από την αρχή
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.467
- Πόντοι
- 2.836
Πέρασα με ενα φιλο πριν 3 μέρες από FBI. Έχουν έρθει κάτι νέα κορίτσια από Ρουμανία ουκρανία κ Ρωσία. Όχι πολλές όμως γιατί μάλλον ήταν καθημερινή όταν πήγα. Ήπια 1 ποτό κ πήρα 2 χορούς απλούς. Έκανα κουβέντα με μια πολύ όμορφη κοπέλα ουκρανη τη Viktoria.....και την πήρα χορό απλό.
Στην ερώτηση μου τι τις αρέσει περισσότερο στη χώρα μας ή απάντηση της:
Όταν με κερνανε ποτά.......
Στην ερώτηση μου τι τις αρέσει περισσότερο στη χώρα μας ή απάντηση της:
Όταν με κερνανε ποτά.......
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα το Σάββατο πολύ κόσμο γυναίκες γύρω στης 12 13 έχει κάποια δυνατά κομμάτια και τώρα αρχίζουν τα ωραία περνάγαμε κάποιες και δεν ερχόταν στο τραπέζι μας λες και ειμασταν αόρατοι μια άλλη έκατσε πλάτη στο τραπέζι και δεν μας είπε τίποτα αν θέλουμε χορό ποτό τίποτα σε μια φάση κάποια κοπέλα ρωταγε τον Σερβιτόρο που να πάει γιατί δεν είχε δουλειά αλλά στο τραπέζι μας δεν ερχοτανε καμία λογική ευτυχώς που έχει κάποιες επαγγελματίες και περνάνε απ' όλους. Και έτσι τιμήθηκε και με πολύ καλό χορό .Το αφεντικό ήτανε μέσα και έκανε βόλτες που να ξέρει τι γίνεται με κάποια φυτά που είναι κει .
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 6.820
Σε ποιό μαγαζί όλα αυτά?Πέρασμα το Σάββατο πολύ κόσμο γυναίκες γύρω στης 12 13 έχει κάποια δυνατά κομμάτια και τώρα αρχίζουν τα ωραία περνάγαμε κάποιες και δεν ερχόταν στο τραπέζι μας λες και ειμασταν αόρατοι μια άλλη έκατσε πλάτη στο τραπέζι και δεν μας είπε τίποτα αν θέλουμε χορό ποτό τίποτα σε μια φάση κάποια κοπέλα ρωταγε τον Σερβιτόρο που να πάει γιατί δεν είχε δουλειά αλλά στο τραπέζι μας δεν ερχοτανε καμία λογική ευτυχώς που έχει κάποιες επαγγελματίες και περνάνε απ' όλους. Και έτσι τιμήθηκε και με πολύ καλό χορό .Το αφεντικό ήτανε μέσα και έκανε βόλτες που να ξέρει τι γίνεται με κάποια φυτά που είναι κει .
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
παλι καλα που ρωτησες κι εσυ γιατι εψαχνα κανα τεταρτο να βρω σε ποιο και λεω δε μπορει, κατι μου διαφευγειΣε ποιό μαγαζί όλα αυτά?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις