Μιλάς για τραφικινκ και λοιπές καταστάσεις;;Μάγκες να είστε πονηροί. Επειδή πολλά έχουν γίνει και ακουστεί με Λατίνες τον τελευταίο καιρό ακόμα και σε δελτία ειδήσεων, μακριά γενικά από τέτοια, γιατί μπορεί να έχουμε να δούμε και πολλά άλλα τέτοια μπροστά μας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γενικώς ισχύει ότι παίζει φουλ αυτό με λατινες...Χαμός έγινε στα δελτία ειδήσεων, καμιά δεκαριά studio κλείσανε στην Αθήνα. Θες και άλλο;
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.782
- Πόντοι
- 736
Athens Queens οι χοροί όπως ξέρουμε στο τάληρο ;;;
Ναι τάλαρο κανονικά.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.854
- Πόντοι
- 3.846
Γιατί είναι Καραγκιόζης και βλέπει φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Και φταίει το μαγαζί που είναι γεμάτο, ενώ θα έπρεπε να κρατάνε άδεια τραπέζια για άχρηστους που έχουν τουπε και πρέπει το μαγαζί να τους περιμένει άμα θυμηθούν να πάνε στο μαγαζί κατά τις 2 το πρωί.Είχα επισκεφθεί το Αλκατράζ τρείς φορές στο πρόσφατο παρελθόν και δεν πέρασα άσχημα. Γιατί μαύρο;
Και αν πει κάποιος ότι περνάει καλά τότε είναι προμοτορας. Βλέπεις το μυαλό κουκούτσι ποιος το έχει.
Καλά σιγά τη μαλακια το Αλκατραζ με τα σιδερένια τραπέζια σαν το gq στο Μπουρνάζι το έχουν κάνειΓιατί είναι Καραγκιόζης και βλέπει φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Και φταίει το μαγαζί που είναι γεμάτο, ενώ θα έπρεπε να κρατάνε άδεια τραπέζια για άχρηστους που έχουν τουπε και πρέπει το μαγαζί να τους περιμένει άμα θυμηθούν να πάνε στο μαγαζί κατά τις 2 το πρωί.
Και αν πει κάποιος ότι περνάει καλά τότε είναι προμοτορας. Βλέπεις το μυαλό κουκούτσι ποιος το έχει.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.854
- Πόντοι
- 3.846
Το Ανατολή τι λέει;
Πήγε κανείς πρόσφατα;
Έχει Σλαβες;
Πήγε κανείς πρόσφατα;
Έχει Σλαβες;
GrStallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Το Ανατολή τι λέει;
Πήγε κανείς πρόσφατα;
Έχει Σλαβες;
Αυτό δεν έκλεισε;;;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.854
- Πόντοι
- 3.846
Δεν έχω ιδέα.Αυτό δεν έκλεισε;;;
Ξέρεις κάτι παραπάνω;
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.406
- Πόντοι
- 456
Δεν έχω ιδέα.
Ξέρεις κάτι παραπάνω;
εχει κλεισει προ αμνημονευτων
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.081
- Πόντοι
- 5.916
Συναγωνιστή έχεις μείνει χρόνους πίσω. Είχα σκεφτεί πλάκα πλάκα να το ανοίξω εγώ με μία ομάδα επιχειρηματιών που έχω από πίσω μου αλλά στην τελική σύσκεψη που κάναμε προ χριστουγέννων αποφασίστηκε η εν λόγω επένδυση να γίνει στην Κύπρο.Το Ανατολή τι λέει;
Πήγε κανείς πρόσφατα;
Έχει Σλαβες;
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.406
- Πόντοι
- 456
Συναγωνιστή έχεις μείνει χρόνους πίσω. Είχα σκεφτεί πλάκα πλάκα να το ανοίξω εγώ με μία ομάδα επιχειρηματιών που έχω από πίσω μου αλλά στην τελική σύσκεψη που κάναμε προ χριστουγέννων αποφασίστηκε η εν λόγω επένδυση να γίνει στην Κύπρο.
αμα με το καλο ανοιξετε κρατηστε μια καλη θεση για τον @xenitemenos ειναι ο Ν1 μπανιστιρακιας του Αλκα
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.829
- Πόντοι
- 4.180
Τωρα τελευταια του δινουν και κατι διευρα καθε φορα που καθαριζει τα χυσια απο το μεγαλο πριβε. Κι ενα κουλουρι σαλονικης το πρωι με την αυγηαμα με το καλο ανοιξετε κρατηστε μια καλη θεση για τον @xenitemenos ειναι ο Ν1 μπανιστιρακιας του Αλκα
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.854
- Πόντοι
- 3.846
Δεν ήξερα ρε τυπε ότι πρέπει να τσεκαρω τις γνώσεις μου στα ανοιχτά στριπ μαζί σου.Συναγωνιστή έχεις μείνει χρόνους πίσω. Είχα σκεφτεί πλάκα πλάκα να το ανοίξω εγώ με μία ομάδα επιχειρηματιών που έχω από πίσω μου αλλά στην τελική σύσκεψη που κάναμε προ χριστουγέννων αποφασίστηκε η εν λόγω επένδυση να γίνει στην Κύπρο.
Αλλά τι να ανοίξεις κακομοίρη στην Κύπρο; Ούτε για περίπτερο δεν θα είχες λεφτά.
Από την άλλη για να δείξετε πόσο καθυστερημένοι είστε μερικοί, αντί να βλέπετε ότι ρωτάω και για άλλα μαγαζιά, απλά συνεχίζετε με τις παπαριές σας.
Περσσμσ από καισα πέραν ότι αυτό είναι το αγαπημένο μου μαγαζί χρόνια έχω να πω ότι ήταν πολύ ωραία. Αυτό που έλειπε τελευταία χρονιά ήταν επαγγελματίες γυναίκες που όντως ξέρουν και θέλουν να δουλέψουν. Και τώρα με λατινες που έφερε το έχει κερδίσει και πάλι σε τεράστιο βαθμό...
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.081
- Πόντοι
- 5.916
τρολάρεις ???Περσσμσ από καισα πέραν ότι αυτό είναι το αγαπημένο μου μαγαζί χρόνια έχω να πω ότι ήταν πολύ ωραία. Αυτό που έλειπε τελευταία χρονιά ήταν επαγγελματίες γυναίκες που όντως ξέρουν και θέλουν να δουλέψουν. Και τώρα με λατινες που έφερε το έχει κερδίσει και πάλι σε τεράστιο βαθμό...
Πάντως το Caissa λένε ότι έχει σύνδεση με το Alcatraz και μπορεί να ισχύει αυτό, γιατί γνωστή πορνοστάρ έχει δουλέψει και στα δύο. Επομένως μπορεί κάποιοι να μην γουστάρουμε το Alcatraz αλλά μας έχουν δώσει και την εναλλακτική λύση που μας αρέσει και μακάρι να μείνει εκεί που είναι για χρόνια.τρολάρεις ???
Όχι, όντωςτρολάρεις ???
Δεν γνωρίζω ακριβώς την συνδεση που έχει με το Αλκατραζ αλλά ναι συμφωνώ ότι πρέπει να μείνει εκεί για χρόνια. Το Αλκατραζ είναι το πιο basic και δεν το προτιμώ...Πάντως το Caissa λένε ότι έχει σύνδεση με το Alcatraz και μπορεί να ισχύει αυτό, γιατί γνωστή πορνοστάρ έχει δουλέψει και στα δύο. Επομένως μπορεί κάποιοι να μην γουστάρουμε το Alcatraz αλλά μας έχουν δώσει και την εναλλακτική λύση που μας αρέσει και μακάρι να μείνει εκεί που είναι για χρόνια.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.083
- Πόντοι
- 1.960
Ρε τυποι καμμια με γιγαντια μασταρια σε ποιο ειναι να παω?
Ετσι να μου ρθει καμμια τετοια για χορο ασπουμε..
ιελα μουρο μου παμι χουρο
Ετσι να μου ρθει καμμια τετοια για χορο ασπουμε..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις