Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Μάγκες να είστε πονηροί. Επειδή πολλά έχουν γίνει και ακουστεί με Λατίνες τον τελευταίο καιρό ακόμα και σε δελτία ειδήσεων, μακριά γενικά από τέτοια, γιατί μπορεί να έχουμε να δούμε και πολλά άλλα τέτοια μπροστά μας.
Μιλάς για τραφικινκ και λοιπές καταστάσεις;;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.418
Πόντοι
206
Χαμός έγινε στα δελτία ειδήσεων, καμιά δεκαριά studio κλείσανε στην Αθήνα. Θες και άλλο;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Είχα επισκεφθεί το Αλκατράζ τρείς φορές στο πρόσφατο παρελθόν και δεν πέρασα άσχημα. Γιατί μαύρο;
Γιατί είναι Καραγκιόζης και βλέπει φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Και φταίει το μαγαζί που είναι γεμάτο, ενώ θα έπρεπε να κρατάνε άδεια τραπέζια για άχρηστους που έχουν τουπε και πρέπει το μαγαζί να τους περιμένει άμα θυμηθούν να πάνε στο μαγαζί κατά τις 2 το πρωί.

Και αν πει κάποιος ότι περνάει καλά τότε είναι προμοτορας. Βλέπεις το μυαλό κουκούτσι ποιος το έχει.

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Γιατί είναι Καραγκιόζης και βλέπει φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Και φταίει το μαγαζί που είναι γεμάτο, ενώ θα έπρεπε να κρατάνε άδεια τραπέζια για άχρηστους που έχουν τουπε και πρέπει το μαγαζί να τους περιμένει άμα θυμηθούν να πάνε στο μαγαζί κατά τις 2 το πρωί.

Και αν πει κάποιος ότι περνάει καλά τότε είναι προμοτορας. Βλέπεις το μυαλό κουκούτσι ποιος το έχει.
Καλά σιγά τη μαλακια το Αλκατραζ με τα σιδερένια τραπέζια σαν το gq στο Μπουρνάζι το έχουν κάνει

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Το Ανατολή τι λέει;
Πήγε κανείς πρόσφατα;
Έχει Σλαβες;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.081
Πόντοι
5.916
Το Ανατολή τι λέει;
Πήγε κανείς πρόσφατα;
Έχει Σλαβες;
Συναγωνιστή έχεις μείνει χρόνους πίσω. Είχα σκεφτεί πλάκα πλάκα να το ανοίξω εγώ με μία ομάδα επιχειρηματιών που έχω από πίσω μου αλλά στην τελική σύσκεψη που κάναμε προ χριστουγέννων αποφασίστηκε η εν λόγω επένδυση να γίνει στην Κύπρο.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.406
Πόντοι
456
Συναγωνιστή έχεις μείνει χρόνους πίσω. Είχα σκεφτεί πλάκα πλάκα να το ανοίξω εγώ με μία ομάδα επιχειρηματιών που έχω από πίσω μου αλλά στην τελική σύσκεψη που κάναμε προ χριστουγέννων αποφασίστηκε η εν λόγω επένδυση να γίνει στην Κύπρο.

αμα με το καλο ανοιξετε κρατηστε μια καλη θεση για τον @xenitemenos ειναι ο Ν1 μπανιστιρακιας του Αλκα

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
αμα με το καλο ανοιξετε κρατηστε μια καλη θεση για τον @xenitemenos ειναι ο Ν1 μπανιστιρακιας του Αλκα
Τωρα τελευταια του δινουν και κατι διευρα καθε φορα που καθαριζει τα χυσια απο το μεγαλο πριβε. Κι ενα κουλουρι σαλονικης το πρωι με την αυγη

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Δεν ήξερα ρε τυπε ότι πρέπει να τσεκαρω τις γνώσεις μου στα ανοιχτά στριπ μαζί σου.

Αλλά τι να ανοίξεις κακομοίρη στην Κύπρο; Ούτε για περίπτερο δεν θα είχες λεφτά.

Από την άλλη για να δείξετε πόσο καθυστερημένοι είστε μερικοί, αντί να βλέπετε ότι ρωτάω και για άλλα μαγαζιά, απλά συνεχίζετε με τις παπαριές σας.

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Περσσμσ από καισα πέραν ότι αυτό είναι το αγαπημένο μου μαγαζί χρόνια έχω να πω ότι ήταν πολύ ωραία. Αυτό που έλειπε τελευταία χρονιά ήταν επαγγελματίες γυναίκες που όντως ξέρουν και θέλουν να δουλέψουν. Και τώρα με λατινες που έφερε το έχει κερδίσει και πάλι σε τεράστιο βαθμό...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.081
Πόντοι
5.916
Περσσμσ από καισα πέραν ότι αυτό είναι το αγαπημένο μου μαγαζί χρόνια έχω να πω ότι ήταν πολύ ωραία. Αυτό που έλειπε τελευταία χρονιά ήταν επαγγελματίες γυναίκες που όντως ξέρουν και θέλουν να δουλέψουν. Και τώρα με λατινες που έφερε το έχει κερδίσει και πάλι σε τεράστιο βαθμό...
τρολάρεις ???

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.418
Πόντοι
206
Πάντως το Caissa λένε ότι έχει σύνδεση με το Alcatraz και μπορεί να ισχύει αυτό, γιατί γνωστή πορνοστάρ έχει δουλέψει και στα δύο. Επομένως μπορεί κάποιοι να μην γουστάρουμε το Alcatraz αλλά μας έχουν δώσει και την εναλλακτική λύση που μας αρέσει και μακάρι να μείνει εκεί που είναι για χρόνια.

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Πάντως το Caissa λένε ότι έχει σύνδεση με το Alcatraz και μπορεί να ισχύει αυτό, γιατί γνωστή πορνοστάρ έχει δουλέψει και στα δύο. Επομένως μπορεί κάποιοι να μην γουστάρουμε το Alcatraz αλλά μας έχουν δώσει και την εναλλακτική λύση που μας αρέσει και μακάρι να μείνει εκεί που είναι για χρόνια.
Δεν γνωρίζω ακριβώς την συνδεση που έχει με το Αλκατραζ αλλά ναι συμφωνώ ότι πρέπει να μείνει εκεί για χρόνια. Το Αλκατραζ είναι το πιο basic και δεν το προτιμώ...

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.083
Πόντοι
1.960
Ρε τυποι καμμια με γιγαντια μασταρια σε ποιο ειναι να παω?
Ετσι να μου ρθει καμμια τετοια για χορο ασπουμε..

ηθωγθωιγηωγηι.jpg
ιελα μουρο μου παμι χουρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom