Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Προμοτορας όποιος γράφει συγκεκριμένα πράγματα και όχι αερολογίες σαν εσένα;
Κακομοίρη μου θα πάω καμία βόλτα σύντομα και θα σε ξεφτιλίσω εδώ αν δεν ισχύουν αυτά που γράφεις.
Τσουτσουριασα, μη σου πω κουνηθηκε προς αριστερα και το ενα μου κλαπαρχιδι. Αντε πηγαινε παρε το μπουρμπουαρ σου και γραψε μας τι γαματα πηδιουνται ολες στο αλκα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τσουτσουριασα, μη σου πω κουνηθηκε προς αριστερα και το ενα μου κλαπαρχιδι. Αντε πηγαινε παρε το μπουρμπουαρ σου και γραψε μας τι γαματα πηδιουνται ολες στο αλκα
Έχεις παραισθήσεις τυπε και χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις.
Ποτέ δε μίλησα εγώ για γαμησια στο μαγαζί εκεί και άρα φαίνεται ότι έχεις μπερδέψει την πούτσα με τη βούρτσα.
Άντε πίσω στην σπηλιά σου για νανάκια σουσουριτσα.

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
ποιο προτείνετε αλκατραζ ή κίνκυ;;

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Και εγώ αυτό σκεφομουνα.Το κινκυ τώρα τελευταία έχει το ίδιο ρόστερ και έχει κουράσει λίγο κατ' έμε.
Από την άλλη το αλκτραζ είναι λίγο άρπα κόλλα πρέπει να έχεις να δώσεις πολύ χρήμα και τα απλά πριβέ είναι ξεπέτα.Αν τώρα διαθέτεις κάνα 200αρικο πήγαινε αλκα.Ας μας πει κανένας άλλος καμία άλλη επιλογή εκτός από αυτά τα 2

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
0
δυσκολη αποφαση κινκυ δε εχω εμπειρεια να πω αλκα οντως θελει χρημα για να περασεις καλα. Αναλογος τι θες παντα , δοκιμασε καζα μπαμπυλον αν θες κατι απλο και δε εχεις θεμα να ανεβενεις σκαλες για πριβε η χορο :) σημασια εχει να βρειτε μια να σας αρεσει να κανει οτι θελετε και να περνατε καλα τα υπολοιπα νομιζω περιτευουν.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
δυσκολη αποφαση κινκυ δε εχω εμπειρεια να πω αλκα οντως θελει χρημα για να περασεις καλα. Αναλογος τι θες παντα , δοκιμασε καζα μπαμπυλον αν θες κατι απλο και δε εχεις θεμα να ανεβενεις σκαλες για πριβε η χορο :) σημασια εχει να βρειτε μια να σας αρεσει να κανει οτι θελετε και να περνατε καλα τα υπολοιπα νομιζω περιτευουν.
Ok
Ok έχει καμία νέα κοπέλα όμως η είναι όλες συνταξιούχες?

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Έχω ακούσει και για το κάισσα καλά λόγια

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
0
δε ξερω αν ειναι συνταξιουχες εχει πρωην Golden παντως

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Αν θες σοου, αλκατραζ. Αλλα χοροι μηδεν, ουτε να αγγιξεις δε σε αφηνουν. Κινκυ λιγο καλυτερα στο χορο, αλλα σοου σαφως χειροτερα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
παιδια να ρωτησω κατι απο Γκαζι παιζει τιποτε καλο ;

Το Toys στο γκάζι είναι μικρό αλλά τίμιο.
Σε φάση που πήγα την Τετάρτη βράδυ 2 το πρωί ξημέρωμα Πέμπτης και είχε κόσμο.
Λίγες κοπέλες αλλά σχεδόν όλες ρωτάγανε για κέρασμα χορό η πριβέ για πήδημα.
Διότι είχα κέφι μόνο για ποτό και χορό δεν πέρασα στα παραπάνω αλλά ο χορός τίμιος.
Εγώ προσωπικά που έχω πάει 3 -4 φορές έχω περάσει εντάξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom