Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Roger!

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
1
Πόντοι
0
Μάγκες ,πήγα πριν καμία εβδομαδα στο Dream Girls .Πραγματικά η χειρότερη μου εμπειρια σε στριπ.Απο τις 8 κοπέλες ,οι 7 το πολύ μέτριες ... μην πω και κάτω του μετρίου σ εμφάνιση .Η μια μύριζε σαν να είχε βάλει ( μπεταντιν ;;!!) και με το ζόρι αντεχες τη μυρωδιά .Μου ήρθε και μια γριά με πεσμένα βυζια και κωλο και με άγγιζε ,και ενώ δεν τις έδινα σημασία επειδή δεν γουστάρα ,αυτή μου έλεγε είσαι ντροπαλός χαχαχ
Γενικώς δεν ξέρω αν αξίζει να πας σε παρακμιακά στριπ .Μέχρι στιγμής το κινκυ θεωρώ είναι το καλύτερο .

Για golden στο Μπουρνάζι ξέρετε εάν έχει καλλονές με ποιοτικούς χορούς ;

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Μάγκες ,πήγα πριν καμία εβδομαδα στο Dream Girls .Πραγματικά η χειρότερη μου εμπειρια σε στριπ.Απο τις 8 κοπέλες ,οι 7 το πολύ μέτριες ... μην πω και κάτω του μετρίου σ εμφάνιση .Η μια μύριζε σαν να είχε βάλει ( μπεταντιν ;;!!) και με το ζόρι αντεχες τη μυρωδιά .Μου ήρθε και μια γριά με πεσμένα βυζια και κωλο και με άγγιζε ,και ενώ δεν τις έδινα σημασία επειδή δεν γουστάρα ,αυτή μου έλεγε είσαι ντροπαλός χαχαχ
Γενικώς δεν ξέρω αν αξίζει να πας σε παρακμιακά στριπ .Μέχρι στιγμής το κινκυ θεωρώ είναι το καλύτερο .

Ελα... Ευκαιρια να πας στο golden... Να δεις τι παιζει... Αλλα οχι Σαββατο βραδυ παντως...

• Like
Αντιδράσεις: Roger!

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.516
Πόντοι
456

αμα δεν πας μια γυρα απο Αθενς, Γκολντεν, Μουσες, FBI, Κα'ι'σα, Αλκα, Κινκυ εισαι Γ' Εθνικη να ξερεις

τα υπολοιπα ειναι σκουπιδαριο

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
420
Πόντοι
21

Κάτω του μετρίου... Και προσοχή στα ποτά.... Όσο πάει πέφτει

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.055
Πόντοι
746
Είρθε ο φίλος απο τα ξένα(ναυτικός) και με το που πάτησε πόδι Ελλάδα πήγαμε Athens.Τετάρτη ξημέρωμα ήρθε και έχει που με σερνει στα κολαστήρια Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή και το κόβω να με παίρνει τηλ απο ώρα σε ώρα να ετοιμαστώ για τις καργιόλες.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.055
Πόντοι
746
Όπερ και εγένετο.
Πάλι στο Athens.
Αυτά είναι κύριοι.
Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή,
Σάββατο στο στριμπόκλαμπο AQ.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.055
Πόντοι
746
Είρθε ο φίλος απο τα ξένα(ναυτικός) και με το που πάτησε πόδι Ελλάδα πήγαμε Athens.Τετάρτη ξημέρωμα ήρθε και έχει που με σερνει στα κολαστήρια Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή και το κόβω να με παίρνει τηλ απο ώρα σε ώρα να ετοιμαστώ για τις καργιόλες.

Ήρθε*

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.055
Πόντοι
746
Πέραν το ότι έμαθα σχεδόν το live show και το πώς χορεύει κάθε μια και με ποιό τραγούδι δεν κεράσανε τίποτα.
Δεν κεράσανε κάτι.
Υπερόπλα τα κορίτισια. Απο τις 25-30 στο σύνολο οι 2-3 είταν μπαζομέτριες.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.777
Πόντοι
206
Ποιές ημέρες έχει το Athens Queens live show;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.055
Πόντοι
746
live show εννοώ τους χωρούς που κάνουν τα κορίτσια στην πίστα,μην φανταστείς τίποτα όργια.
Κάθε μέρα έχει.

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Πέραν το ότι έμαθα σχεδόν το live show και το πώς χορεύει κάθε μια και με ποιό τραγούδι δεν κεράσανε τίποτα.
Δεν κεράσανε κάτι.
Καλημέρα.
Μήπως πέτυχες μία daisy mif????

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.673
Πόντοι
6.820
Δεν κεράσανε κάτι.
25-30 υπερόπλα οι 2-3 μπαζομέτριες.
Σίγουρα ήσουν στο AQ?

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.055
Πόντοι
746
Αν δεν βαριόντουσαν κιόλας να πάρουν τον κώλο τους και να μην μας κάνουν και καλά την χάρη να πάρουμε κανα χορό η κανα πριβέ θα είμουν ποιό ευχαριστημένος.
Τεταρτάτικα κοντά στα 20 άτομα πελάτες τα ίδια με το Σάββατο με γεμάτο κόσμο.
Έχει ανέβει αυτήν την περίοδο πολύ η κατάσταση στο AQ όσο αφορά τα κορίτσια αλλά λογικά τα έχουν κονομήσει και δεν θέλουν να δουλέψουν.
Πέραν τούτου ένα υπέρκαυλο η Eva όποιος ξέρει απο ότι είδα γαμιόσαντο με κανα κατοστάρικο? ίσως και 150.
Ένα άλλο μέτριο ξανθό εξ Ρουμανίας μπορεί και με κανα 80άρι πάλι γαμιόσαντο.
Μία μιλφορουμάνα με βυζγιά τορπίλατα μου είπε στον απλό χορό,ότι κάνει φάση στο πριβέ με 40 γιούργια για χειρομάλαξη και πίπα.
Με αποχή πάνω απο 9 μήνες αυτά είδα εγώ απο Τετάρτη έως Σάββατο.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.055
Πόντοι
746
Καλημέρα.
Μήπως πέτυχες μία daisy mif????
Ένα miflocougar λές με βυζάρες που στέκονται σαν κανόνια,πρόσωπο σπασμένο και κορμί θάνατο?
Αν λέμε την ίδια,κανονικά στο πόστο της με σκοπό να τα φάει απο όλα τα παππούδια και γενικά άνω των 60.
Ξέρει ότι οι πελάτες κάτω των 40 δεν σφάζονται για πάρτυ της.

Trifonbakatsoulias

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
35
Like
13.177
Πόντοι
5.896
Ένα miflocougar λές με βυζάρες που στέκονται σαν κανόνια,πρόσωπο σπασμένο και κορμί θάνατο?
Αν λέμε την ίδια,κανονικά στο πόστο της με σκοπό να τα φάει απο όλα τα παππούδια και γενικά άνω των 60.
Εννοεις τη νταιζυ τη ψηλη που τραβελοφερνει λιγο?ηταν σιν και,μετα στο μπουρναζι.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.642
Πόντοι
5.916
Εννοεις τη νταιζυ τη ψηλη που τραβελοφερνει λιγο?ηταν σιν και,μετα στο μπουρναζι.
προφανώς αυτή θα είναι....πρέπει να κάνουμε ένα πέρασμα και από το χαιδάρι.....έχω να το επισκεφτώ από προ κόβιντ καταστάσεις

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.673
Πόντοι
6.820

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Αδερφέ. Δεν μπορούσες να δώσεις πιο παραστατική περιγραφή...
Χωρίς να έχω πάει είμαι σίγουρος ότι τώρα λέμε την ίδια...
Ευχαριστώ πολύ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom