Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Mυστες καλησπερα.
Ειχα καιρο να κανω περασμα απο strip,πηγα προσφατα και ειδα μεγαλη παρακμη!
Πανω του μεσου ορου οι κοπελες ειναι τραγικες!
Απεριποιητες,καποιες μυριζαν,κοσμος μν μιλησω και τιμες πολυ πανω!
Γιατι ρε μορτες εχουν γινει ετσι;

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Mυστες καλησπερα.
Ειχα καιρο να κανω περασμα απο strip,πηγα προσφατα και ειδα μεγαλη παρακμη!
Πανω του μεσου ορου οι κοπελες ειναι τραγικες!
Απεριποιητες,καποιες μυριζαν,κοσμος μν μιλησω και τιμες πολυ πανω!
Γιατι ρε μορτες εχουν γινει ετσι;
σε ποιο πηγες;

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Σε 3,και ηταν τα ιδια!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τελικα εχει πεσει γραμμη. Αλκα, καισσα, δεν επιτρεπουν χουφτωμα στα βυζια στον απλο και διπλο χορο.
Από πότε δηλαδή ισχύει κάτι τέτοιο;
Και πώς το εξακριβώσες;
Πήρες όλες τις κοπέλες του μαγαζιού και στο είπαν όλες;

Γιατί πριν μερικές βδομάδες που πήγα σαφώς και στις περισσότερες χουφτωνα κανονικά στους μονους χορούς.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Στο διπλό πριβέ είναι τόσο απρόβλεπτες που καλύτερα να μην επιχειρήσει κάποιος...
εσυ βασιλη μπορεις να απαντησεις στο παρακατω ;

Συντοπίτες μου,

στον αγοραίο έρωτα γενικότερα, αλλά στα κέντρα σεξουαλικής διασκέδασης ειδικότερα (στριπ, κωλόμπαρα κλπ) υπάρχει το στοιχείο της ψευδαίσθησης του έρωτα, του ψεύτικου, ότι σε γουστάρουν οι κοπέλες κλπ. Εσείς που το εντοπίζετε αυτό κυρίως; είχαμε συζήτηση με φίλο προχθές και μου έλεγε όλα αφορούν την κοπέλα, όχι το χώρο που βρίσκεσαι. Εσείς τι λέτε;;;

Φτιάχτε καφέ, αναψτε τσιγάρο και γράφτε... σοβαρές απαντήσεις μόνο θα χρησιμοποιηθούν σε πέιπερ (aka paper)!!!

thanks re

• Like
Αντιδράσεις: zoo@34

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Παραμύθια πουλάνε και μετά πάνε στις Κόλο χώρες τούς και σε γράφουν στο μουνι τους οι πατσαβουρες

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Από πότε δηλαδή ισχύει κάτι τέτοιο;
Και πώς το εξακριβώσες;
Πήρες όλες τις κοπέλες του μαγαζιού και στο είπαν όλες;

Γιατί πριν μερικές βδομάδες που πήγα σαφώς και στις περισσότερες χουφτωνα κανονικά στους μονους χορούς.
Ελα μωρε κι εσυ, τι κάνουμε διδακτορικη ερευνα και θες πληρη ελεγχο των δεδομενων? Ακομα κι εκει ομως, παντα δειγμα παιρνουμε. Και απο κινκυ, αλκα και fbi ξερω καλα. Στα υπολοιπα ας πουν οι αλλοι φιλοι.
Με την παραδοχη παντα οτι μιλαμε για απλους πελατες. Αμα εσυ πας και δινεις κανα 500ρικο, και στο τελος λες ''α, βρηκα ενα δεκαρικο στι σκισμενη μου σωβρακοτσεπη, ας το δωσω κι αυτο'' και σου κανουν καλο ΑΠΛΟ χορο επειδη πριν εχεις ξοδεψει τα κερατα σου, ναι, οκ, πολυ πιθανον

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Ελα μωρε κι εσυ, τι κάνουμε διδακτορικη ερευνα και θες πληρη ελεγχο των δεδομενων? Ακομα κι εκει ομως, παντα δειγμα παιρνουμε. Και απο κινκυ, αλκα και fbi ξερω καλα. Στα υπολοιπα ας πουν οι αλλοι φιλοι.
Με την παραδοχη παντα οτι μιλαμε για απλους πελατες. Αμα εσυ πας και δινεις κανα 500ρικο, και στο τελος λες ''α, βρηκα ενα δεκαρικο στι σκισμενη μου σωβρακοτσεπη, ας το δωσω κι αυτο'' και σου κανουν καλο ΑΠΛΟ χορο επειδη πριν εχεις ξοδεψει τα κερατα σου, ναι, οκ, πολυ πιθανον
Όχι γράφω ξεκάθαρα ότι κάνω μόνο απλούς χορούς.
Θεωρώ κοροϊδία να χαλάω τα λεφτά που λες εκεί.

Όπως επίσης μου φαίνεται ότι δεν έχεις καν προσωπική άποψη και απλά λες κάτι που σου είπαν άλλοι.

Σε ρώτησα τι είδες από Αλκα και αποφεύγεις.
Και αυτό λέει πολλά.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Δε παίζουμε με διδακτορικές

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
επιβεβαιωνω για Caissa τυπε, καπου παραδιπλα σου καθομουν

το μαγαζι ειναι οαση στο οικογενειακο ποιοτικο στριπ
Συμφωνώ πλήρως, οι τύποι εκεί μέσα στις επιλογές τους είναι σχεδόν τέλειοι και έχουν φτιάξει και πολύ καλή ατμόσφαιρα bar.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Όχι γράφω ξεκάθαρα ότι κάνω μόνο απλούς χορούς.
Θεωρώ κοροϊδία να χαλάω τα λεφτά που λες εκεί.

Όπως επίσης μου φαίνεται ότι δεν έχεις καν προσωπική άποψη και απλά λες κάτι που σου είπαν άλλοι.

Σε ρώτησα τι είδες από Αλκα και αποφεύγεις.
Και αυτό λέει πολλά.
Εισαι μυαλο φιλε.. μπραβο, ουτε ο πουαρω ετσι. και οι λεπτομερεις κριτικες που κανω ειναι απο οσα ακουω στο καφενειο της γειτονιας. Σαϊνι εισαι ατιμο. Χαλαρωσε λιγο με το αλκα, ξερουμε οτι εισαι προμοτορας, οκ, αλλα κρατα τα προσχηματα τουλαχιστον.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Συμφωνώ πλήρως, οι τύποι εκεί μέσα στις επιλογές τους είναι σχεδόν τέλειοι και έχουν φτιάξει και πολύ καλή ατμόσφαιρα bar.
Χορούς παίρνεις εκεί η είναι μόνο για φίκι φικι?

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Χορούς παίρνεις εκεί η είναι μόνο για φίκι φικι?
Έχει τα κλασικά που έχουν τα περισσότερα στριπτιζάδικα, δηλαδή χορούς απλούς στο ισόγειο, με παραπάνω λεφτά απλό prive και μετά αρχίζουν τα πιο ακριβά sports. Και το προσωπικό αν είναι εντάξει ο πελάτης ξηγιέται πολύ ευγενικά. Γενικά έχει αυτήν την παλιά μαγεία του "πάω να πιω ένα ποτό κάπου" και μετά από εκεί αρχίζουν όλα. Είναι για τους νοσταλγούς των ωραίων εποχών.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Έχει τα κλασικά που έχουν τα περισσότερα στριπτιζάδικα, δηλαδή χορούς απλούς στο ισόγειο, με παραπάνω λεφτά απλό prive και μετά αρχίζουν τα πιο ακριβά sports. Και το προσωπικό αν είναι εντάξει ο πελάτης ξηγιέται πολύ ευγενικά. Γενικά έχει αυτήν την παλιά μαγεία του "πάω να πιω ένα ποτό κάπου" και μετά από εκεί αρχίζουν όλα. Είναι για τους νοσταλγούς των ωραίων εποχών.
Μάλιστα..
Οι χοροί δλδ ποσό πάνε 20 ευρώ?
Εγώ είμαι φετιχιστης μου αρέσουν πολύ οι χοροί.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Εισαι μυαλο φιλε.. μπραβο, ουτε ο πουαρω ετσι. και οι λεπτομερεις κριτικες που κανω ειναι απο οσα ακουω στο καφενειο της γειτονιας. Σαϊνι εισαι ατιμο. Χαλαρωσε λιγο με το αλκα, ξερουμε οτι εισαι προμοτορας, οκ, αλλα κρατα τα προσχηματα τουλαχιστον.
Προμοτορας όποιος γράφει συγκεκριμένα πράγματα και όχι αερολογίες σαν εσένα;
Κακομοίρη μου θα πάω καμία βόλτα σύντομα και θα σε ξεφτιλίσω εδώ αν δεν ισχύουν αυτά που γράφεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom