Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Θα ήθελα να μάθω πως είναι στο συγκεκριμένο ίδρυμα

Data_freak

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
130
Πόντοι
0
Πάω σταθερά τον τελευταίο 1 χρονο στο Αλκατράζ τουλάχιστον 1 -2 φορες το μήνα με τράπεζι. Εχθές ήταν τα καλύτερα κομμάτια που έχω δει εβερ. Έχει φέρει 1-2 που είναι είναι ένα λεβελ πάνω από την καλύτερη που υπήρχα πριν.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Πάω σταθερά τον τελευταίο 1 χρονο στο Αλκατράζ τουλάχιστον 1 -2 φορες το μήνα με τράπεζι. Εχθές ήταν τα καλύτερα κομμάτια που έχω δει εβερ. Έχει φέρει 1-2 που είναι είναι ένα λεβελ πάνω από την καλύτερη που υπήρχα πριν.
Φίλε οι χοροί πως ήτανε?

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Δυστυχώς έτσι είναι και τα Caissa και Babylon. ΤΡΑΓΙΚΟ επίπεδο!
Μπορει το caisa να μην εχει τοπ λεβελ κορασια αλλα στους πανω οροφους γινεται καλο παιχνιδι αν σκασεις το 100αρικο ή παραπανω. Στα πιο γνωστα στριπ γινεται αυτο?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Μπορει το caisa να μην εχει τοπ λεβελ κορασια αλλα στους πανω οροφους γινεται καλο παιχνιδι αν σκασεις το 100αρικο ή παραπανω. Στα πιο γνωστα στριπ γινεται αυτο?
Καλό παιχνίδι με 100ρικο; Δε νομίζω. Πιο πολλά θέλουν

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Καλό παιχνίδι με 100ρικο; Δε νομίζω. Πιο πολλά θέλουν
Εχεις δικιο με 150 ειναι σιγουρα αλλα ειχα βρει κανα δυο με 100 σε αλλα στριπ δν ξερω αν γινεται δυνατο παιχνιδι οσα και να δωσεις

Data_freak

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
130
Πόντοι
0
Φίλε οι χοροί πως ήτανε?
Επειδή πήγα αργά και δεν μας άρεσε το τραπέζι που μας έδωσε ο υπεύθυνος φύγαμε μετά από μισή ώρα. Όμως θα πάμε σίγουρα την Παρασκευή αυτή και από νωρίς. Όποτε δεν έκανα χορό κτλ. Πάντως δεν αξίζει απλός χορός σε τέτοιο μαγαζί.
Αξίζει να πας πάνω, εκεί γίνεται το παιχνίδι.
Ο κολλητός μου πήγε κάτι πελάτες του την προηγούμενη εβδομάδα εκεί αλλά μεσοβδόμαδα. Είχε λίγες κοπέλες όμως έπεσαν μπριζόλες κανονικά. Να σημειωθεί μιλάμε για πελάτες από ναυτιλία όποτε το χρήμα δεν ήταν πρόβλημα.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το καλυτερο αυτην την στιγμη που να γινεται καλο παιχνιδι με σπεσιαλ χωρους?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Επειδή πήγα αργά και δεν μας άρεσε το τραπέζι που μας έδωσε ο υπεύθυνος φύγαμε μετά από μισή ώρα. Όμως θα πάμε σίγουρα την Παρασκευή αυτή και από νωρίς. Όποτε δεν έκανα χορό κτλ. Πάντως δεν αξίζει απλός χορός σε τέτοιο μαγαζί.
Αξίζει να πας πάνω, εκεί γίνεται το παιχνίδι.
Ο κολλητός μου πήγε κάτι πελάτες του την προηγούμενη εβδομάδα εκεί αλλά μεσοβδόμαδα. Είχε λίγες κοπέλες όμως έπεσαν μπριζόλες κανονικά. Να σημειωθεί μιλάμε για πελάτες από ναυτιλία όποτε το χρήμα δεν ήταν πρόβλημα.
το θέμα επίσης είναι να πέφτουν μπριζόλες με ναραμού όχι με μετριάτζες......και αν εξαιρέσεις την μάρκινα που είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΑΡΑΜΟΥ , δε θυμάμαι να έχω δει όσες φορές πήγα κάτι άξιο για 150 και πάνω για να της τον χώσεις εκεί μέσα....βέβαια δεν έχω πάει το τελευταίο διάστημα εκεί γιατί χαλιέμαι γενικά με το όλο concept του ιδρύματος αλλά πόσο να έχει αλλάξει προς το καλύτερο???

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
το θέμα επίσης είναι να πέφτουν μπριζόλες με ναραμού όχι με μετριάτζες......και αν εξαιρέσεις την μάρκινα που είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΑΡΑΜΟΥ , δε θυμάμαι να έχω δει όσες φορές πήγα κάτι άξιο για 150 και πάνω για να της τον χώσεις εκεί μέσα....βέβαια δεν έχω πάει το τελευταίο διάστημα εκεί γιατί χαλιέμαι γενικά με το όλο concept του ιδρύματος αλλά πόσο να έχει αλλάξει προς το καλύτερο???
Γενικά Παρασκευή και Σάββατο βράδυ είναι χειρότερο και από χαβρα Ιουδαίων. Ήταν τέτοιο το χάος και τόση η φασαρία που αισθάνθηκα ότι θα διασκορπιζοταν σε λίγο ο εγκέφαλος μου σε ολόκληρη την αίθουσα.

tsitsi13

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστές.Ξέρει κανείς μήπως τανια από μπαμπιλον;;ένα ξανθο μιλφακι είναι αν ξέρει αν κάνει κάτι παραπάνω η κάποιο σοσιαλ ;;

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Καλησπερα συναγωνιστές.Ξέρει κανείς μήπως τανια από μπαμπιλον;;ένα ξανθο μιλφακι είναι αν ξέρει αν κάνει κάτι παραπάνω η κάποιο σοσιαλ ;;
Αν δεν είναι στο Babylon θα είναι στο κινκυ μεγάλο λαμόγιο παλιό κουρμπετι απλά νομίζει ότι ζει στης παλιές εποχές που δεν θα δώσει τίποτα και θα αρπάξει χωρίς να δωσει γνώμη μου μακριά με το καλημέρα αν δεν σε ξέρει ζητάει σαμπάνιες

tsitsi13

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Αν δεν είναι στο Babylon θα είναι στο κινκυ μεγάλο λαμόγιο παλιό κουρμπετι απλά νομίζει ότι ζει στης παλιές εποχές που δεν θα δώσει τίποτα και θα αρπάξει χωρίς να δωσει γνώμη μου μακριά με το καλημέρα αν δεν σε ξέρει ζητάει σαμπάνιες
Μια που έχει ένα μικρό ταττου αριστερά στον κωλο εννοείς συναγωνιστή αν θυμάσαι κιόλας ;

scouser87

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Για πείτε οι πιο περπατημενοι που θα βρούμε βυζαρουδες ή καμία μαυρουλα?

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Μια που έχει ένα μικρό ταττου αριστερά στον κωλο εννοείς συναγωνιστή αν θυμάσαι κιόλας ;
Δεν θυμάμαι σίγουρα για τατού αλλά θυμάμαι ότι δούλευε πολύ παλιά ερωτικά και έχει ωραίο στήθος κοντή γυμνασμενη σπασμένη στο πρόσωπο

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Για πείτε οι πιο περπατημενοι που θα βρούμε βυζαρουδες ή καμία μαυρουλα?
Ηξερα κάποιες καλές μαύρουλες αλλά έχουν φύγει η μία είναι Ρόδο και η άλλη είναι εξωτερικό ωδεν έχει γυρίσει ακόμα .Χτες μου είπαν ότι έχει αρκετές στο Toys αλλά δεν έχω πάει ο ίδιος αλλά μου είπαν δεν κάτι φοβερό φαντάζομαι μπάζα θα είναι το Toys τα τελευταία χρόνια είναι σαπιλα γιβαυτο το έκοψα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom