Όντως η είσοδος στα vip στο κινκι 250 είναι;Έχει και με 250 πριβέ στο Κίνκυ. Απευθύνονται σε Τράπερς
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Το babylon τι τιμες έχει;Τα ίδια;Τιμές Babylon έχει. Συγχώνευση. Εντάξει Συγγρού είναι εκεί, έχει και τα ξενοδοχεία κοντά που έχουν και φραγκάτους επισκέπτες για δουλειές στην Αθήνα, γενικά σίγουρα κάποιους μαδάνε.
250 και έτσι...;
Το 250 ευρώ μετράει για τις κορυφαίας εμφάνισης strippers. Οι μέτριες και κάτω του μετρίου είναι στα 100. Είναι η αντίθεση ανάμεσα στην συναγρίδα και τη σαρδέλα, στο μπον φιλέ και τη λάπα και ισχύει σχεδόν σε ολόκληρη την Συγγρού. Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας... Η τιμή είναι πάντα ανάλογη της ποιότητας του προσφερόμενου αγαθού, το οποίο από την αρχή κατηγοριοποιείται και τιμολογείται αναλόγως.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.741
- Πόντοι
- 3.246
Το Babylon ηταν καλο ως X-bar παλαιοτερα με 70-80 ευρω την γαμουσες και τελειωνες και πανω της , Στο κινκυ 250/1ω, 150/30' ευρω μου ζητησε και μια φολα λατινα ολες ιδια ταριφα εχουν ειτε ειναι ωραιες ειτε ασχημες, στο 100 κατοσταρι μου ειπαν τα βγαζουν ολα, αντε και καμια φραπεδια
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες φιλε μουσυμπτωματικά πρώην στρίππερ που είχα δεί σε πρόσφατη συνέντευξη την είδα σε studio στις διαφημίσεις του bou
αλλά γενικά διάβασε το νήμα για τα πριβέ (συνήθως στις κατηγορίες από 50 ευρώ και πάνω)Athens sex studios | Live Ενημέρωση Βαρδιών
*****. Δείτε τα κορίτσια, τις τρέχουσες βάρδιες, επόμενες βάρδιες, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, σχόλια μελών.www.athinon373.net
και πάντα να επιβεβαιώνεις ΠΡΙΝ πάρεις το πριβέ για το τι κάνει
επίσης να ξεκαθαρίζεις τι πριβέ θέλεις γιατί διάφορα μαγαζιά έχουν πολλαπλές κατηγορίες όπου στα φτηνότερα κάνουν λίγα πράγματά και μόνο στα ακριβότερα προχωράνε αρκετά
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Ναι για video clip.Σωστος.Έχει και με 250 πριβέ στο Κίνκυ. Απευθύνονται σε Τράπερς
george stef
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Θα βάλουμε το Queens of the north στη λίστα;
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Παλιά ναι στο x bar ήταν πιο συγκρατημένες οι τιμές.Το Babylon ηταν καλο ως X-bar παλαιοτερα με 70-80 ευρω την γαμουσες και τελειωνες και πανω της , Στο κινκυ 250/1ω, 150/30' ευρω μου ζητησε και μια φολα λατινα ολες ιδια ταριφα εχουν ειτε ειναι ωραιες ειτε ασχημες, στο 100 κατοσταρι μου ειπαν τα βγαζουν ολα, αντε και καμια φραπεδια
Μετά χάλασε...
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 905
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα επειδή πριν κάτι μέρες γύρισα απ' τ εξωτερικό κ θέλω ν επισκεφτώ το golden στ Μπουρνάζι η Άθενς Χαϊδάρι ήμουν τακτικός πελάτης και στ δύο πριν 2 με 3 χρόνια ξέρει κανείς τ παίζει απ' ρόστερ ? Κ δεύτερον δεν έχω κάνει το εμβόλιο παίζει να φάω πόρτα
Erenjeager
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2021
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Γεια σας μάγκες ,θα κατέβω Αθήνα και μιας και είμαι μόνος έλεγα να ρωτήσω αν θέλει κάποιος να πάμε παρεα Golden q την Παρασκευή
titanomaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους ..ερώτηση στο Athens queen Kai golden ζητάνε πιστοποιητικό κατά την είσοδο?μη εμβολιασμενος εδώ ρωτάω μην πάω τσάμπα ?
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.830
- Πόντοι
- 7.185
Στο Athens σίγουρα είναι για εμβολιασμένους, ή με πιστοποιητικό ανοσίας.Καλησπέρα σε όλους ..ερώτηση στο Athens queen Kai golden ζητάνε πιστοποιητικό κατά την είσοδο?μη εμβολιασμενος εδώ ρωτάω μην πάω τσάμπα ?
στο golden δεν ξέρω αν κάνουνε τη διαφορά για να έχει ο κόσμος επιλογή αλλά δεν πιστεύω
Τελευταία τροποποίηση:
Μέσα αλλά δε μπορώ να σου στείλω πρωσοπικα γιατί μάλλον είσαι νέο μέλος και σεν αφήνειΓεια σας μάγκες ,θα κατέβω Αθήνα και μιας και είμαι μόνος έλεγα να ρωτήσω αν θέλει κάποιος να πάμε παρεα Golden q την Παρασκευή
Erenjeager
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2021
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Γεια σου Vagostri ναι είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να σου στείλω pm πως μπορούμε να συνενωθού?
Αδερφε εαν έχεις κάποιο προφίλ social Media...Γεια σου Vagostri ναι είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να σου στείλω pm πως μπορούμε να συνενωθού?
Γραφτό εδώ και θα σου στείλω εγώ αμέσως. (όχι σε λινκ γιατί δεν ανοίγουν συνήθως, απλώς γράψε ακριβώς πως το έχεις.)
Αν είναι ινσταγραμ πες πόσους ακόλουθους έχεις μη κάνω λάθος η περιέγραψε την προφίλ σου αν ειναι μεσεντζερ.
Θα στείλω άμεσα
klaudiojeager
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή τι έκανες και ζητάει λεφτά για ανάλυσε το λίγο περισσότερο σε παρακαλώ να ξέρουμε και εμείς μην την πατήσουμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις