prometheusgr13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 197
- Πόντοι
- 280
Σωστα και δεν βγαζουν ολες το κατω εσωρουχοΣορρυ τωρσ το είδα... Άρα στο μικρό απλά χορεύει περισσότερη ώρα γυμνή ;;;
Σωστα και δεν βγαζουν ολες το κατω εσωρουχοΣορρυ τωρσ το είδα... Άρα στο μικρό απλά χορεύει περισσότερη ώρα γυμνή ;;;
Οπότε πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η δεύτερη δόση για να έχουμε free pass...Μπουρνάζι χθες βράδυ κάργα έλεγχος από αστυνομία, είσοδος με πιστοποιητικά μόνο, όπως ορίζει ο νόμος
Τσάμπα λεφτά άρα... Το ίδιο με 3 απλούς χορους και πιο φθηνά υα βγει... Σε ευχαριστώΣωστα και δεν βγαζουν ολες το κατω εσωρουχο
Νομίζω μετά τη δεύτερη δόση, το πιστοποιητικό βγαίνει μετά από 14 μέρεςΟπότε πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η δεύτερη δόση για να έχουμε free pass...
Δηλαδη φιλε ειδες το μαγαζι να ριχνει πορτα σε ανεμβολιαστους ?Τσάμπα λεφτά άρα... Το ίδιο με 3 απλούς χορους και πιο φθηνά υα βγει... Σε ευχαριστώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νομίζω μετά τη δεύτερη δόση, το πιστοποιητικό βγαίνει μετά από 14 μέρες
Όταν πήγα μπήκα μόνος μου... Με πιστοποιητικο, λογικά δε θα αφήνουν χωρίς... Δεν έτυχε να δω κάτι εκείνη τη στιγμήΔηλαδη φιλε ειδες το μαγαζι να ριχνει πορτα σε ανεμβολιαστους ?
Αν έπαιζε πίπα στο μικρό prive αδερφέ (με δεδομένο ότι pro covid τουλάχιστον είχες δυο χορους στη τιμή της εισόδου), όλα τα μπουρδελα και τα γραφεία θα βαρουσαν μυγες.... Φιλικά παντα!Ξέρει κάποιος για γκολντεν κάποια καλή για πριβε μικρό;;; τι ακριβώς κάνουν στο μικρό και παίζει καμία πιπα;;
Μια χαρα πιανειςΠαίδες επειδή είμαι καινούργιος... Στο ποτό επιτρέπεται να τη πιάσεις; ή απλά μιλάτε;
Άρα φίλε μου τα στριπ αξίζουν για ποτάκι και κάνα απλό χώρο... ΕυχαριστώΑν έπαιζε πίπα στο μικρό prive αδερφέ (με δεδομένο ότι pro covid τουλάχιστον είχες δυο χορους στη τιμή της εισόδου), όλα τα μπουρδελα και τα γραφεία θα βαρουσαν μυγες.... Φιλικά παντα!
Ειχε κοσμο το μαγαζι εχθες που πηγες ?Άρα φίλε μου τα στριπ αξίζουν για ποτάκι και κάνα απλό χώρο... Ευχαριστώ
Ως επί το πλειστιον "ναι"... Εκτός κι αν εισαι φουλ "φορτωμένος" μέρες κι άλλη τέρμα καυλιάρα στο χορό και τελειώσεις μόνος σου... Χωρίς βοήθεια?Άρα φίλε μου τα στριπ αξίζουν για ποτάκι και κάνα απλό χώρο... Ευχαριστώ
Στην αρχή είχε νορμάλ κόσμο. Δεν έκατσα πολύΕιχε κοσμο το μαγαζι εχθες που πηγες ?
Ε τώρα με αυτά τα μέτρα δεν θα είναι και πουθενά τίγκαΣτην αρχή είχε νορμάλ κόσμο. Δεν έκατσα πολύ
Οι κοπέλες πως ήταν? Ερχόντουσαν συχνά η περίμενες ώρα?Στην αρχή είχε νορμάλ κόσμο. Δεν έκατσα πολύ
Όταν επιστρέψει το ωράριο των 12 να δω τι θα γίνειΕ τώρα με αυτά τα μέτρα δεν θα είναι και πουθενά τίγκα
Έτσι και έτσι...Οι κοπέλες πως ήταν? Ερχόντουσαν συχνά η περίμενες ώρα?
Αξιζανε η ήταν έτσι και έτσι?
Από τις γνωστές ήταν κάποια εκεί; μπορείς να μας πεις μερικά ονόματα;Έτσι και έτσι...
Πήγα Συγγρού. Εμβόλιο με ρώτησαν Άλλα δεν έδειξα. Θεωρητικά μπορεί να πεις ψέματα δηλαδή. Είχε καλό σχετικά ρόστερ.
ΕπίτηδεςΣυγγρού σε ποιο;έχει πολλά γίνε λίγο κατατοπιστικός...
Αυτό αν γίνει θα αργήσει λίγο.Όταν επιστρέψει το ωράριο των 12 να δω τι θα γίνει